Sponsrad video: Scania studentmöjligheter

 
 
Åren som student går snabbare än man tror. Jag har snart gjort 1 ½ år och det känns som det var en månad sen man började. Den där dagen då man ska ut i jobbvärlden närmar sig bestämt och gör en nervös för vad som väntar där ute. Men det finns företag som vill satsa på studenterna redan nu innan man är klar. Detta för att få in dem i yrket och få erfarenhet inom företaget. Nu har Scania introducerat Student Intro för dig som är blivande civilingenjör eller systemvetare och vill ta steget in i arbetslivet redan nu.
 
Så låt Scania stötta dig under de tre sista terminerna av din utbildning och ge dig chansen att fördjupa kunskaperna inom din utbildningsinriktning, bygga ditt professionella nätverk, få nya vänner och delta i givande aktiviteter.
Scania Student Intro ger dig fyra helger på företaget med en mix av case, seminarier, teambuilding och kvällsaktiviteter med fokus på ditt utbildningsområde. Du är garanterad sommarjobb och exjobb samt får en fadder inom Scania. Om jag hade varit på mina tre sista terminer så hade detta inte varit en tvekan om att söka. Att få en trygghet inom ett företag är något som jag prioriterar högt.

Kika på videon och klicka dig vidare för att läsa mer!
 
 
 
Sponstrat inlägg

Hallonsmoothie

 

En dag i mars

 
Sitter och kikar in bilder som jag glömt bort. Herregud vilka fina minnen man kan hitta. Här är ifrån i våras när vi körde volleyboll och grillade. Sån himla härlig kväll! Hittade även tillbaka till bilder från min och Jonas Mallorca resa för två/tre år sedan, måste utomlands igen känner jag! 

Det blir färg

 
 
Taggar som tusan till helgens alla roliga aktiviteter! Ska nämligen ha ett lag tillsammans med FM på Pallen. Vi ska alltså tävla i paintboll och festa hela helgen. Kommer nog svimma av när jag ser folk bli skjutna och när jag väl själv får känna smärtan men har velat pröva denna tokiga aktivitet så nu kör vi! Ingen återvändo! På torsdagen blir det kravall och på lördagen är det själva tävlingen, finsits och fest. Looptroop Rockers kommer så det är taggande!
Sen på fredag ska Jonas komma och bjuda på middag. Ska bli så härligt att få se honom igen och särskilt eftersom jag kommer vara borta hela november efter denna helg så kommer inte ha tid att träffas förens mot jul.. Men man får ta den tiden man har tillsammans och utnyttja den väl om det ska fungera. Undrar om vi ska se på lite Titanic.. har ju faktiskt inte sett hela den filmen än, vilket är rätt pinsamt. Var nämligen så att när jag var liten och såg på den så började den sent på TVn och jag var tvungen att sova så nej blev inget.. Sen hade alla mina vänner sett den så ingen ville kika på filmkvällar. Har alltså enbart kommit till scenen med handen på rutan, inte en sekund längre...  
 
 
//Bekka

Ge tillbaka

 
Mina armmuskler...
 

Ge mig

 


Instagram RSS 2.0