clownen

Nu är det så att jag är expert på att tänka till innan jag väljer jacka. Idag funkade den sidan av mig mycket bra. För visst var det underbart hur vacker färg kombo jag fick? ☆ (nu måste ni förstå att jag är sarkastisk). Nog att det hade funkat i skid-världen men när man ska till en pampig marina i stockholm med enbart stekare i sandfärgade capribyxor och flagg tröjor så sticker jag ut så mycket så min far antagligen skämdes över mig. Hej å hå! Tur jackan iaf var en helly hansen så jag smälte in lite, med stor betoning på lite.





pappas namn på mig: clownen

my lovers

Mina älskade kameror och mitt älskade nya objektiv!
Jag har alltså min fina Canon EOS 7D och min fina polaroidkamera. En polaroidkamera gör så man kan ta ut bilder direkt ur kameran. dock är det dyrt så skriver inte ut så ofta.






Boktips

Ja jag är fullkomligt kär i Carin Hjulströms böcker. Den första boken jag läste från henne var "finns inte på kartan" och nu läser jag den fristående fortsättningen "hitta vilse". Dessa böcker handlar om en juridik student(i första boken är hon student). Hon få praktik på annorlunda platser som leder till spännande artiklar och hon möter många intressanta personer. Jag älskar böckerna för de är så verklighetstrogna. Man känner med karaktärerna och man kan inte sluta läsa. Hennes detaljrikedom är helt otrolig och jag kan se allt framför mig. Helt klart läsvärda. Har precis fått min bokmal till syster att börja läsa finns inte på kartan och hon har läst mer än hälften på 2 dagar.




Mot Stockholm

Ja denna semester tar många oväntade svängar. Helt plötsligt sitter vi i bilen igen på väg mot Stockholm. Vem hade kunnat ana det igår... nej juste. Det äe tyvärr så att vi behöver ett oljerör till båten som inte finns i Eskilstuna men i stockholm. Dock kan det skickas till Eskilstuna men då är vi fast där tills fredag. Vi vill ju ut och åka båt inte bara ligga i hamn hela dagarna. Bannemig vad fräsch våran båt ska vara efter allt vi gjort på den. Den är ju finare nu än när vi köpte den. I alla fall så kommer vi sova över hos mina kusiner i Solna och imorgon bitti kl 7 ska pappa hämta delen till båten. Det blir alltså en oväntad tripp men en mycket trevlig en då jag får träffa kusinerna! Saknat dem så mycket!!




shopaholic

Ja idag har det varit en riktig tjej dag. Jag, mamma och freddy var till Eskilstuna och shoppade i en galleria och nu fick jag sätta sprätt på lönen. Efter att bara köpt tråkiga saker och betalat lägenhets räkning så ville jag unna mig. Hittade massor av kläder som jag slänger upp bilder på sen. Dessutom hittade jag ett 50mm objektiv så nu kommer jag fota massor av porträtt bilder.










Eskilstuna

På väg in mot Eskilstuna för att kolla i affärer och handla mat för en vecka på båten. Vädret är väl sådär idag. Varmt men molnigt tyvärr. Dessutom väldigt fuktigt och detta resulterar i att jag får svårt med andningen. Frågan är om jag har astma eller stress andning. Kan inte bara nån hjälpa mig så jag slipper få panik. Det är just djupa andetag som är svåra. Det känns som att mina lungor inte är tillräckligt stora Eller att nåt sätter stopp för luften.




vackra sverige

Ja nu är det så vackert så jag får gåshud!
Här är mobil bilden men har fotat helt fantastiska bilder med kameran. tror jag ska göra en till en tavla!






bad

Första doppet för denna semester. Ruskigt skönt när man väl kom i. Nu väntar grillning och familjemys i hamnen Sundbyholm. Ha de bäst allisammans! !














på en resa

Ja nu är vi på gång igen. Snart i Eskilstuna för att vara på båten ett obestämt antal dagar. Ska bli skönt men samtidigt tråkigt då jag gärna hade passat på att träffa alla mina älskade vänner denna vecka. När jag kommer hem igen är det ju dags för flytt typ... hemskt läskigt.




fina Ludde




World war Z

Jag, Matilda, Jonas och Henke var på bio idag. Vi såg på World war Z och den var... nervvräckande! Jag käkade popcorn konstant för jag var så nervös! Höll på att svimma! Men den var bra!
Imorgon åker jag på båtsemester så får se hur länge jag blir borta. Ha det så bra allisammans!
Jag uppdaterar när jag kan!




Dumma Mej 2

Idag har jag, Jonas och Linus varit på bion Dumma mej 2. Den var riktigt rolig måste jag säga! Jonas och Linus skrattade högt medans ja fnissade konstant. Ibland var jag tvungen att skratta högt också, kunde inte hålla mig. Men helt klart en älskvärd film och ja jag älskar barnfilmer!

10/10


vinner champagne




midnattstravet

Är på midnattstravet och myser. Pappa är sponsor, så vi fick gratis Grillbuffe och dricka och får sitta på sponsor balkongen. Riktigt mysigt!
Hoppas på att vinna lite pengar nu också!









Studenten

Åh har fått bilderna från studenten nu!! Blir ju gråtfärdig igen!








mys

Äntligen har jag fått bada i långsjön med både matilda o jonas! Riktigt trevligt!
Nu blir det film o gos med min saknade Jonas.






~

Dags att planera livet mina vänner.
Nu när jag flyttar och ska studera så mycket på egen hand så kanske det är dags att skaffa en vän som håller reda på allt son händer. I detta fall fick en grön fin följa med hem.




Panik

Vi hade fönstret öppet och jag låg och sov. Helt plötsligt hörde jag en smäll men vågade inte röra mig. Så börjar jag känna att nånting gick på mig och jag blev ju livrädd men tittade tillslut upp! Då står det ju en jäkla vit katt på min säng! Jag blev livrädd först men sen kom jag på att det var kusinernas katt. Det tog ju dessutom ett tag för min hjärna att koppla sådär mitt i natten att det ens var en katt. Men iallafall så ville den där katten in och hade då sett att vårat fönster var öppet och hoppat in. Dunsen var pga att det var en rullgardin som han sprang igenom för att komma innanför fönstret. Herregud det var verkligen vakna i panik! :O




kusinerna

Ja igår anlände vi till mina kära kusiner som bor en bit utanför Jönköping. De hade gjort iordning super god sallad med massa frukter och skinkor när vi kom. Så gott!! Sen hade de tre veckor gamla valpar som precis börjat gå och kikat runt. Så himla söta så man ville ha dem allihopa! Så jag försökte så gott jag kunde fota dem i valpinhägnaden. Så vi får se hur bilderna blev. I alla fall så var det trevligt att träffa dem o se hur de bor då jag inte har varit där på typ 6år! kan ni förstå? Herregud.
Nu är vi iallafall påväg mot Hjo för att äta glass med dem. det ska bli gott!






on the road again

Åkt bil hela dagen idag. Först till en outlet och sedan till smögen. I smögen stannade vi en stund och nu är vi på väg mot Jönköping. Bil bil bil. Men det är alltid trevligt! Det var det sjukaste ovädret tidigare idag och det regna och åska så marken vibrerade! Tur vi var i bilen!






atmosfear

Ja idag har vi haft en riktigt mysig turistdag! Dagen började på universeum där jag fick se måååbga sortes coola fiskar, fåglar, apor och dessutom har jag fått sett blåa enorma fjärilar! Har velat sett dessa sen barnsben då jag kollade i foto böcker. Så fruktansvärt fina! Sedan gick vi runt i stan och tog en hop on hop off buss tur. Efter det shoppade vi lite och sen blev det att åka padda. Paddan är en båt som rymmer 80 pers och ger en guidad tur genom vattnet i Göteborg. Supermysig såhär i 30 graders värmen! Mycket intressant. Sedan blev det pasta.. mmmh! Efter det har vi varit på Liseberg och jag har äntligen åkt Atmosfear som faktiskt inte var så farlig! Den kändes så himla säker och magnetbromsarna gjorde mig trygg. Men sjukt kul var den! Vilken utsikt sådär 140m upp! Sen har jag även fått gå spökhuset. Det var sjukt skrämmande då jag fick gå först... skrek som en stucken gris kan jag lova. Tjejen bakom mig höll inte rätt avstånd om vi säger så så blev nockad i huvudet ett x antal gånger så har väl en fin bula imorgon. ..
Imorgon blir det smögen, outletaffärer och sedan Jönköping till kusinerna!










Lever för pasta

kantareller, champinjoner och kyckling jag dör!!!




Liseberg dag 1





p.s mamma grejerna är för att hon fyllde år :*

ord kan inte beskriva

Nej just nu vill jag bara skrika rakt ut. Jag har äntligen säkrat boende i linköping! Jag är så lycklig så jag spricker! Men tyvärr så kan jag inte göra utlopp för det då jag är i lägenheten med grannar i Göteborg... vore inte snällt att väcka alla! ;) Jag har fått sååå många "tack för visat intresse" rubriker till mail men nu stod det...



tack ♥

Grattis mamma

Ja idag fyller min älskade mor år! Der firar vi med Göteborg, hard Rock café och Liseberg. Dessutom har mamma beställt sjukt bra väder! Herregud rinner ner för gatorna snart, bokstavligt talat.








on the road

Ja nu sitter jag i bilen på väg mot Göteborg. Åkte runt klockan 9 sen har jag sovit och försökt få bort paniken. Mina andnings problem kom tillbaka igår.. Inte kul! Jag vet inte vad jag ska göra så proppar i mig vatten, alvedon och allergi medicin. Men det hjälper ej... Så nu har jag köpt nässpray och hoppas det hjälper lite i alla fall. Nej nu blir det lite mysig läsning.






godnatt

Kram och godnatt! !








Vackra Sundbyholm

Bilder från min kamera. När jag kommer hem har jag många bilder att visa!










mums

Bara för att man är på båten så betyder det inte att man måste snåla o äta olyxig mat. Älskar båtmat! Dessutom hade fredrika bakat cupcakes.
nomnomnom












njuter

Jag njuter av semester! Äntligen får jag också njuta och ta det lugnt på dagarna.
Sol, bad och strand.










Gårkvällen

Ja igår blev det grillning hos släkten. Väldigt mysigt med kubbspel och bus med alla hundarna. Så det var en av de bättre sommarkvällarna. Dock kom tråkiga besked och jag skickar styrkekramar till familj och vänner och till min älskade kusin som får utstå denna smärta... ♥ himlen fick en ny ängel, lite för tidigt dock.

Ta hand om er allihopa! allt kan gå på nån sekund och man vill inte ångra att man inte tog vara på varandra ♥




någonstans

Någonstans i denna packning kan man urskilja att jag och min syster sitter. Stuv sm medaljen går till mamma och pappa. Herregud! De kan då allt proppa i en bil så sjukt mycket saker så man blir mörkrädd. Men imorgon ska det mesta skickas iväg på posten och sen bär det av mot Göteborg! Inatt sover vi dock i båten i Eskilstuna/Sundbyholm.
Äntligen ska jag få åka balder!!!






liv utan gränser

- Nick Vujicic

Min inspirations källa och mannen som hjälpt mig med mitt självförtroende har gjort böcker. Just i detta nu har jag börjat läsa första boken och jag gråter/snyftar redan. En förebild utan dess like.

No arms no legs no worries






outfit of today



jeans/bikbok topp/bikbok klocka/axcent

Glass i stora lass

Efter en ridtur på Ludde så förtjänar jag en stor skål med hemmagjord glass. Så gott! !! Det gick i alla fall bra att rida fast bromsen var på ap fruktansvärt mycket så vi kunde inte lita pp att ludde inte skulle få ett ryck. Men han fattade både höger och vänster galopp så är nöjd!

Ikväll blir det grillning hos kusinerna får se om det blir nåt mer eller om det blir sängen o förbereda sig inför morgondagen. Vi ska nämligen på en mini semester till Göteborg och runt lite granna. Äntligen ska jag få åka till Liseberg! ! Inte varit där sen balder hade premiär och då åkte jag den inte ens.. Så nu ska jag ta igen! Kommer hem till fredag då det är midnattstravet på romme och pappa har renoverat baren som ska ha nypremiär då. Spännande!

idag har jag och min fina Jonas varit tillsammans i 2 år och 7 månader. Sjukt vad tiden går fort... älskar dig mer och mer♥







walk/run/climb

Ja minsann jag och fredrika tog oss en lång promenad/spring/klättrings tur. Vi gick/sprang först till nybro och sedan tog vi oss en snabb tur uppför berget. Jäklsr vad benen dog när man kom upo alltså! Sen på vägen ner missa vi vanlifa vägen o hamnade fel. detta resulterade i en väldigt jobbig väg... Vi hamnade så fel så vi gick i tät djungel av gran och vassa taggväxter. mina ben är helt förstörda! Sen mitt i ingenstans så hitta vi en jäääätte läskig husvagn som måste varit övergiven sen ... ja många år. Undra hur den hamnade där.. för de gick inte att komma dit på annat sätt än fot, knappt det! Tillslut kom vi hem! Två timmar tog det och totalt 11- 12 km. haha men vi lever i alla fall o mina ben är helt döda!!








truckdriver

Ja minsann! Idag fick jag prova på den så kallade Belon. En mycket fin liten traktor aktig sak. Var helt galet roligt att studsa runt i och dessutom var den snabb när man la i kaninväxeln! ;) Sista dagen på jobbet imorgon då!










Coolt

Ja som sagt fotade jag Louise i hennes fina tunika. Nu har några av bilderna som jag fotade hamnat på designerns hemsida! Katherine Kelly Lang är alltså en skådespelare som även designar kläder nu så kallade Kaftans. Riktigt fina!  http://katherinekellylangkaftans.com/scrapbook/
 
 

sjön är vacker




vika fiske

fiskar med mina favoriter i vika. Super mysigt med fint väder o allt!








Rodeo

Ridit en vild Ludde idag. Första gången han blev riden på åkern så han relaterade den till at det var en hage. Så när jag fattade galopp så gjorde han bockning på bockning i tron om att det var så man gjorde.. Nej ludde.. Men efter några försök så slutade han bocka och då fattade han fin galopp! Underbart!!




hästmys

Fick följa med Sandra till hennes fasters hästar! Sååå mysiga!!










Beauty

Testade lite olika redigeringsalternativ på samma bild. Fina Louise Laggar på bilden!
 
 

Klassmiddag

Var på klassmiddag i fredags! Såå mysigt!












Helgen

Här kommer några bilder från i lördags!

både jag och lovisa är fotografer.


















Beauty

Olika redigeringar av samma bild! fina tjejen på bilden är Louise Laggar
 
 

grill

För andra gången idag blir det grillning! Men nu med saknade Jonas och hans familj. Ska bli gott! Sen blir det nog filmmys. Har saknat min lille prins så länge nu. Tur han rakar sig nu. För han såg ut som en hårig gubbe nyss!






Fotografering Louise L

Fotade som sagt Louise Laggar här för någon dag sedan. Detta är resultatet!  
Hennes fina tunika är ifrån http://katherinekellylangkaftans.com/
 
 

fest på g

Ja ikväll är det fest och ursäkta att jag inte uppdaterat... jag har haft fullt upp med lägenhet och val av utbildning... Men nu är jag iaf hos Lovisa och fixar mig. Vi har myst hela kvällen! Skönt!!
Min älskling kommer äntligen hem idag!!!! saknat han så himla mycket!






Louise Laggar

 

Louise Laggar

 

Food

Mums för sallad! Dagens måltid i kvälls solen!
 
 

photo time

Åh är ute på fotografering! börjar bli ruskigt nöjd med de sista bilderna!!






Sambo

Ja... tydligen gillar fastighetsbyrån Klara o Lovisa mer än Jonas. Men han knep tredje platsen iaf! ;) Klara tog första plats! Men beskrivningarna passar ju ganska bra ju haha!!
en tanke bara.. tänk vilket galet gäng vi tre hadr varit tillsammans! haha jag dör!!








Storm

Ja storm är vad som sker! Igår natt sov jag dåligt pga att der var en galen storm. Sprang runt i huset och stängde fönster och drog upp markiser. helt galet. Så har inte varit på bra humör idag inte! Tur jobbet gick fort! Men nu har jag äntligen blivit glad och kroppen mår bra igen. Så underbart! Saknar min fina pojk som är borta ända tills söndag :( Det är så jobbigt. .. Han åkte i fredags och jag sover så dåligt utan honom...




B&W

 

Porträtt Fredrika

Fotade min fina syster i Silvberg igår. Blev riktigt nöjd!
 
 

Silvbergsgruva

 

silvbergs gruva

Har nyss varit till den spännande nedlagda silvbergs gruva. Fotade syster lite! Blir nog jättefina bilder! Vi får hålla tummarna när ja ser de på datorn!




Native Swedes

Ja ni kanske känner till tröjorna med texten "It's a B.L.G.E thing". Det är nämligen min farbror Daniel och hans vänner som designat dem och deras märke heter Native Swedes. Nu har de släppt en ny kollektion och videon är så jäkla snygg! Så kolla gärna in den! 
 
 

Native Swedes "Street Hippies" Lookbook from Soheill Deriss on Vimeo.


Viktigaste dagen

Ja på fredag så kommer det viktigaste svaret hitils i mitt liv komma. Det är då jag får reda på vart jag tar vägen i höst. Om jag blir civilinjengör eller ej. Det känns så jäkla sjukt! Jag ska dessutom hitta ett boende då! Herregud jag svimmar nästan av att bara tänka på det. Att inte borlänge ska vara staden jag bor i längre. Att jag ska faktiskt göra något som kommer utbilda mig till min framtid. Tänk så kommer jag hata det? Nej fy... Jag är nervös och jag vet ärligt talat inte vart jag ska ta vägen. Kommer gå runt på jobbet som en vandrande filosof och fundera över framtiden. Lämna min familj, min pojkvän och mina vänner kvar i staden jag vuxit upp i.. Jag vet ju inte vad som kommer ske. Jag håller tummarna för att allt ska lösa sig och att jag kommer få det bra och klara mig bra!
 
I'm a big girl now!
 
 

dit palmerna bor




njuter

Njuter av livet på playa del Romme! 27 grader i skuggan och 24 grader i poolen är inte helt fel!








The host

Jag och Matilda har nyss sett en riktigt bra film. Eller först så var den jätte konstig och dålig men efter ett tag så började vi förstå och då blev man så engagerad i filmen! Jag älskade den tillslut! typ 6/10 ger ja den bara för den var dryg i början. Jag och Matilda grät och höll oss i magen för vi var så nervösa ett tag.
 
 
 

hästarna

 

trädgården

 

dagen

Ja dagen har hitils bestått av ridning av satin och lite mys i trädgården. Red och mötte Sandra vid slingan. Jäklar vad snygg Lilleman som sandra rider är!






köttätande

Jäkla växt! Här går man runt o vattnar alla växter på gården och för att komma åt vattnet så behöver man gå förbi Klätterväxten på gården. .. den har nu huggit tag i mig med dess vassa klor! Har minst 20 sår på hela kroppen från den!!! hemska växt!!!

f you!









Nature

Fotade lite natur när vi var ute med båten!
 
 

sunlight

trotsar moln o lägger mig o solar iaf!




Horses

Satt lite i photoshop och lekte såhär på morgonen!
 
 
 
 

film mys

Ja efter aty ha varit ensam hela kvällen så kom äntligen syrran o hennes pojkvän hem. nu blir det filmmys med fanta och melon! 21 AND OVER.




Balen ur Beloves ögon

Ja vilka underbara bilder Belove Photography har fotat från balen! Dessa var bilderna då jag var med på.
 
 
 

Dalecarlia






Kärlek






inspiration

 
Framtida fotograferingar kräver lite inspiration.
 
 

fågeljäkel

Ja blev precis träffad av fågel bajs. Vilken dag.




Åh så härliga

helt underbar musik med helt underbara videos till.
 
 
sen denna härliga reklam för stylight då borlänges egna miss li har sin underbara låt i!

meet elsa

Jocke och Sara har skaffat sig en så bedårande liten valpis vid namn Elsa. Hon är en blandning mellan Dvärgtax och chihuahua. Sååå söt! Världens gladaste och puss sjukaste.










Lone ranger

Ja igår var jag och Jonas på biopremiären av Lone Ranger. Jag säger bara en sak... Otroligt mega super duper bra! Älskar du pirates of the carrabian. så kommer du älska denna western film. Johnny Depp är lika magisk och dum i huvudet som indian som han är pirat. Helt underbart! Inte skrattat så mycket för en film på länge, inte hoppat till så mycket för en film heller och dessutom så var den sjukt spännande. Hästen gjorde ju dessutom också filmen. Jäkla klappträ till häst.

Jag ger denna film lätt 10/10!






rooosaaaa

Yay! så fina! vann jag nåt? nej.








den där 5 miljoner gånger två hade ju setat fint.. varför får man inte lägga ihop sina lotter. ..

fiske

Ja nu har jag rustat upp fiskelådan ordentligt! nu ska gäddorna o alla andra upp!










work hard play hard

Ja vi städar filma bilen idag! Herregud vad man kan ha det stökigt.. Kaffemuggar under säten o allt. Men nu är det rent o fräscht!








rytmen

Jag avskyr folk som sabbar rytmen när man tankar! när alla åker in från samma håll så kommer en idiot från fel håll o tror han får skaffa eget kösystem när han är ensam och får alltså då vara först. argh! Tack vare han fick alla vänta på att han skulle fylla full tank o sen tvinga alla att backa för att han skulle komma ut.

/ mad becky





vänskap




Underbara

Ja hästarna är ju verkligen underbara! Jag tog mig en tur på lilla satin och det var helt underbart för hon var så sjukt laddad när hon såg ställen hon brukar få galoppera fram på. så hon tog full sats och galoppera där. Jag red helt enkelt henne efter vad hon orkade då inte hon blivit riden så mycket. Men hon verkar bannemig ha hållit kondisen ordentligt! fast hon brukar ju rusa runt i hagen så kanske därför? I alla fall så tog hon även ett helt perfekt skutt på några naturhinder efter vägen. Helt sjukt vad hon är duktig på att hoppa för att bara otränad och så liten. Men hon älskar det jag älskar det. Sen blev det mest skritt och mys på vägen hem.

När jag kom tillbaka till stallet blev det mys med Både satin och Ludde och porter. Ludde måste seriöst vara den gosigaste 3åringen i världen! Så himla mysig så man blir kär i han. Jessica har verkligen hittat den finaste! Tror han funderade varför jag inte skulle rida honom dock. stackarn blev sparkad häromdagen. Men han såg helt okej ut nu så det är bra! :)




























satin och jag gör duckface.

.

 

lördagen

Ja här är lite bilder från lördagen då jag fick träffa mina under och saknade vänner! Vi gick på avslutningen av kärleksveckan tillsammans!














så värt

Ja nu har jag precis slutat jobbet för dagen. Så sjukt skönt! Vi har slitit med plattor och det är det värsta jag vet på jobbet. Men jag överlevde! Därför förtjänar jag glassen som jag nyss köpte från glassbilen ;)









Instagram RSS 2.0