personalfesten

nu kör vi!








påskmiddag






happy day




Hoffmaestro at bolanche

Åh hoffmaestro var helt jäkla underbara igår! Så underbart taggad man blir av att lyssna på dem! Kunde inte låta bli att sjung och springa ibland fast jag jobbade hihi.

Förresten tror inte det är alla som har fått en puss på kamera linsen utav självaste Jens malmlöf(sångaren med bandana, han som pratar mest). Helt sjukt var det!

Bilder kommer imorgon då Jag har fullt upp eftersom jag ska på påsk middag och sen på personalfest. Det händer mycket nu!
Undrar vart vi ska ikväll! Hemlig destination men jag har mina aningar, spännande!


blondie

Jag har blivit ljusare i håret nu!
jag är nöjd men ovan! Nu drar jag i alla fall och jobbar på bolanche ikväll spelar hoffmeastro. Sååå taggad!!!






LTJD

Leksing tills jag dör!!!!
Äntligen är vi tillbaka!


Nytt

Var med my och johanna på kupolen en stund idag. Hittade ett jätte fint linne och lite underkläder.


Ljushuvud

Skulle bara lägg i några ljus slingor blev ganska mycket ljusare! Inte klart än dock!


wihoooo

Två dagars kryssning bokad med familjen och sandra! Blir en dags shopping i stockholm och en i Helsingfors! Underbart!!!




hair time

sitter i frisör stolen och får lite ljusa slingor! Ska bli skönt att få lite liv i håret igen!




solen skiner idag

Vart ska denna dag ta mig? Kupolen med vänner och natten var mys med min kära kusin. min farbror har en miljon kepsar typ... så jag snodde en. i alla fall i nån minut hihi

Borde jag eller borde jag inte det är frågan...?










oxfilé ala mormor




mormor o morfar

Myser med påsk middag hos mormor och morfar :)




Världens bästa pappa

Idag är det inte bara långfredagen idag fyller världens bästa pappa år! Dock vet man aldrig hur gammal han blir... enligt honom 26! Han fick så fina kläder men posade då oerhört vackert...Han har gjort sig själv en vacker gardin dessutom!






bebis

Att komma hem såhär sent och få mötas av en uppbäddad säng och ett enormt påskägg. Dessutom ligger världens goaste hund bredvid. Detta gjorde mig nöjd så jag kan sova! Dock saknar jag pojken min... han åker till elmia imorgon kl 6... sen får jag inte se han på en stund. .. :( fy!

Godnatt allesammans!




puss

mina älsklingar







Mar. 26, 2013

Soltorgs underbara skolvärdinna köpte godis till oss tappra läxhjälps elever. Massa pussar till henne! Sista dagen innan slutprovet i fysik b. Nervöst? ja!
min mobilskärm sprack idag... åh vad matt jag blir!!!! men får leva med det till studentveckan!




last day

Soltorgs underbara skolvärdinna köpte godis till oss tappra läxhjälps elever. Massa pussar till henne! Sista dagen innan slutprovet i fysik b. Nervöst? ja!
min mobilskärm sprack idag... åh vad matt jag blir!!!! men får leva med det till studentveckan!






nomma

2 dagar kvar tills sista fysiken.. sluttestet! Jag börjar bli galen i huvudet... fått så mycket info i huvudet nu så jag inte kommer ihåg nåt istället. .. Men soon it will be over! Har i alla fall ätit vofflor idag då det är voffeldagen! För att göra så min mage ska må bra efteråt så äter jag lite fräsch avokado och citron. Är nämligen lite känslig mot mjölk och äggprodukter. inte officiellt men har alltid mått illa efter att ätit för mycket av det. varenda julmorgon har slutat i att jag haft ont i magen av gröten... men jag älskar det haha! Men då är det bra att jag kan äta nåt bra som får magen pigg igen!







vardagslyx

jag och Jonas lyxar till söndagen genom att sno gästrummets säng och projektor. Nu blir det filmtajm! Natti!




Lyckan i hjärtat

Detta såg jag på facebook nyss, jag blev helt varm i hjärta och själ! Min idol, min inspiration till att fortsätta kämpa, Nick Vujicic! Han har fått mig och Sandra att sluta bry sig om vad som stoppar en, slutat bry sig i utseendet och se till att ha roligt istället. Varje gång jag ser No Arms, No legs, No worries. Så gråter jag. Jag älskar denna man och jag blir så otroligt glad av att höra att han fått barn med sin fru nu! Och kolla vad söta de är!  P.S Har ni inte sett denna inspirerande film så klipper jag in den här i inlägget, bered er på att inspireras!
 
Dessa ord sa han i filmen: "I may not be able to hold my wifes hand but when the day comes, I will be able to hold her heart". Kärlek till dig!
 
PEACE!
 
 
 
 

Kompis

Denna sötnos springer runt hos jonas just nu! Så himla söt! Gårdagen var trevlig dock fick jag en mängd glas över mig igår. Har små skärsår på fingrarna... Idioter som kastar glas på en!
Men näääk och nimo var riktigt bra!!




Mar. 22, 2013

Så sjukt skönt det var att sätta sig ner i soffan efter att ha pluggat till kl 3. alltså jag slutade 12 satt i skolan till 3 och sen stack jag till gymmet :) Sjukt skönt att gymma! Dock känns mitt knä nu, fast en bra känsla! Igår var den plågande och hemskt.. Jag har aldrig haft så ont i knät som jag hade igår... Fy! Nu ska jag ladda upp för inatt då jag jobbar på bolanche. Näääk kommer så det ska bli sjukt kul att se!








IDe-A

Igår gjorde jag om min mammas hemsida. Blev riktigt nöjd faktiskt!
vad tycker ni? :) Har lite småjusteringar kvar dock men annars är den nästan klar!
Gjorde även så man kan få lite rabatt vid köp på över 500kr, ange koden "spring" i kassan så får ni 70kr rabatt!

Kramis!

today it's happy day

Idag har det varit en sån där helt underbar dag då allt gått så sjukt bra! Solen skiner och jag har ont i kinderna efter att ha lett så mycket! Engelska presentationen gick jätte bra! Förutom att jag sa fel en gång så tog alexander chansen över det. Dumt av mig haha. Men Kristina älskade mina argument och jag fick vg+ skulle fått mvg om inte uttalet på typ tre ord var dåligt. Fatta i engelska c! I att tala! Det kunde jag bara drömma om. jag kanske kan ändå! Iiih! Sen fysiken gick också asbra! Klarade det mesta jag gav mig an på att göra så har bara ett kapitel kvar att gå igenom inför provet nu! Azum! Jag blev dessutom så glad att jag nog kommer lyckas skippa min sovmorgon imorgon och åka o träna så skönt! !




me today






cosy plugg

Sitter vid ipaden och alla dessa papper och försöker fundera ut hur jag ska hantera morgondagens debatt i engelska c. Det kommer bli tufft. Är sjukt rädd för debatter då jag alltid blir liten och kryper ihop... jag är osäker på min engelska men jac älskar att prata engelska! Dock när det sätts press på mig och folk ska bedöma hur jag respondar på vad alexander säger då blir jag livrädd. Just alexander också haha han är jätte bra på engelska så då blir jag tyst. Men jag får kämpa.
I alla fall så hade jag en jätte trevlig pratstund med Anna efter skolan. Så sjukt länge sedan vi pratade så mycket. Tänk vi som alltid umgicks förut. Det var jämt jag och Anna! Tänk vad tiden gör så man ändras. jag blev verkligen att sakna våra roliga stunder tillsammans. Hon verkar i alla fall ha det riktigt bra. och vilken man hon har skaffat! Kan göra oxfile o grejer haha! Så trevligt så!
Hon fick mig att bli mindre rädd för vad som väntar där ute i student världen och i en annan stad. Skönt!

Här är i alla fall mitt pluggparadis med björnbärskräm och kiwi. mums!









Dagens

Ja idag blev det simning på idrotten, det var faktiskt roligare än jag trodde det skulle vara! Jag avskyr nästan jämt simningen i skolan med den kalla poolen och all trängsel på den lilla banan man får... Men idag gick det bra! Fick beröm för mina snabba starka ben! Sen.. Jag vann över Simon på crawling! Jag kände mig skitsnabb! Såg hur kan låg framför mig när jag kika under vattnet. Då blev jag som helt galen och körde på som tusan! Aldrig simmat så fort! Jag fick till och med vänta in honom i mål! Så sjukt nöjd. Kommer nog i alla fall känna av både ben och armar imorgon då vi simmade totalt runt 1000m och gjorde väldigt konstiga och jobbiga övningar. Sedan har jag tränat magen genom skratt idag haha. Sandra skulle visa hennes nyrenoverade rum för mig så jag gick in dit. Där låg hennes söta mamma Anette i sängen och såg på TV. Rummet var jätte fint och sen ville helt plötsligt Sandra att jag skulle lägga mig bredvid hennes mamma i sängen för att se hur tvn och väggen såg ut från sängperspektivet. Ja när jag la mig så låg både jag och Anette med korsade armar och såg livrädda ut! Haha Vi brast ut i skratt och skrattade säkert i 5minuter i sträck! Sandra blev helt tokig haha. Inte skrattat sådär på aslänge... måste varit galet trött för så kul var det väl inte. Haha skön mamma sandra har!
 
Kolla här vad jag hittade! Massa resultat och info från när jag tävlade i simning(skolsim) Vi blev jämt bästa klassen i Borlänge men.. jämt i dalafinalerna så blev vi typ 4a och 3a men vi hade kul endå!
 

Cuteness overload!

Har en liten stund just nu då jag hör av mig till högskolor samtidigt som jag kikar på söta djur och barn! Kolla dessa sötnosar alltså!! Hihi! En sengångare som är söt... det är ju helt sjukt! Det är jäkligt coola djur alltså. Dock kan de vara riktigt dumma ibland... Visste ni att sengångare kan missta grenar för att det är sina armar och på så sätt ramlar de ner för träden! FY vad hemskt! Huvudet dumt så får kroppen lida men det där är ju hemskt!
 

bästa vännerna

 
 
 
 

Lugnt det går över

Matteprov imorgon bitti -INTE OKEJ!
 
Jag kan säga såhär.. dagen har blandats av gråt och skratt. Alla historier om torsdagens galna kväll har berättats och jag kan säga såhär. Jag har galna vänner! Har nästan tagit reda på hela spegelhistorien men det saknas en bit!  Någon måste gjort sprickan från början.. hm.. Jag varnar bara för insest inom klasserna haha. Jag höll på att bli tokig på att min bildlärare vägrar ge mig MVG... vad ska jag göra...   Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva idag på bloggen, har som sagt inte gjort så mycket annat än att plugga. Jo sökt sommarjobb! Får se vad jag får för något!
 
ÅH KOLLA VAD JAG HITTA!! för ett år sedan när jag skulle laga pasta så spillde jag pastavattnetn över mig och brände sönder bröst och hals! Men har klarat mig utan värre skador nu. Det märks när jag solar att det blir lite ljusare och sen har jag små hål lite varstans men annars har jag klarat mig! Men tänk vad orolig jag var då.. aldrig känt sådan smärta som jag kände då.. Mamma körde fort till falun och när jonas fick reda på det var han ikapp på nån minut bara. Herregud vilket kaos det var. Gick runt med det där vackra bandaget i nån vecka. Skulle dessutom till usa två veckor efter händelsen och man fick ju inte sola! Ah visst.... det är ju lätt när man är i florida... Men ja klara mig! NÖJD!
 
Så ett tips... ta det lugnt med pastavatten.. det kan göra ont!
 
 
 

Mer Norrsken

Ännu mer Norrsken! Det kom tillbaka :)
 

Norrsken

Norrskenet gled förbi här i Borlänge. Hann precis få fram kameran och ta några bilder! Vackert var det! :)
 

fri fri fri

I alla fall för en halvtimme!
Suttit och pluggat fysik och svenska idag. Mamma och pappa tyckte att jag behövde lite luft så fick lite andrum från plugget en stund i alla fall. Blev en promenad med mamma o pappa på ca 3 km. Inte så märkvärdigt direkt men jag behövde bara lite luft och sol. Nu blir det återigen att ta upp böckerna och köra igång. wish me luck!






it will be fine

Planer planeras och jag håller mima tummar för dem! Vi får se vad som händer och om det blir av men jag hoppas! Har i alla fall börjat fundera framtid. Jag såg det framför mig att jag hamnade i new york! En lägenhet med ljus och lyx. Shit... vilka drömmar och tankar. Men vet ni vad? Siktar man högt så kan man åtminstone komma i närheten av det! Jag ska klara av soltorg med bra betyg och jag ska klara den utbildningen jag väljer! Börjar fundera om man ska ta ett åt utomlands med skolan! Kul och studera civilingenjör utomlands! Jag ska nå mina mål på ett eller annat sätt men jag tänker inte vara lat jag ska jobba för det! vilket roligt och inspirerande liv jag kan få om jag når dit jag vill! Så tyvärr måste jag hoppa saker nu som ung. jag kan inte ha massa mysdagar med vänner o pojk men jag kan i framtiden njuta mer! och kära vänner... tack för att ni gör så jag mår så jäkla bra när jag väl gör något annat än att plugga! Ni är underbara!










annons

Ja idag så kan man hitta min annons på en helsida i annonsbladet! Gjorde denna för en vecka sen till mor min. Jag är helt klart nöjd! kika i tidningen så kan ni hitta en 20% rabatt kupong i annonsen också.






morgon

god morgon allesammans! Hade en trevlig men lång natt på jobbet. Det fanns lite soltorgalärare på plats på bolanche så det var lite roligt! Fick lite roliga bilder hihi får jag mvg om jag inte lägger ut dem? ;) Jag sitter i alla fall och pluggar just nu. Ikväll blir det jobb igen. det är bara att ladda om. kommer nog inte vara så pigg på måndag då jag varit uppe sent och gått upp i tid varje dag i 3 dagar. Mamma ska tvinga mig att ta en liten tupplur idag så jag får igen lite sömn... men jag måste ju plugga..




mumma

Blev att äta på scandic med mamma, pappa och mormor o morfar. Jätte gott var det!! Sjukt mätt nu i alla fall. Gårkvällen var sjuk! Hade förfest oxh och tydligen har någon haft sönder min spegel... tråkigt! Ska i alla fall ta tag och städa nu. sen blir det jobb klockan 11-2. Har pluggat hela dagen så känns som jag gjort nytta i alla fall!






love




scary dude

 

I did it

Jag klarade test matte provet med en mängd lustiga fel men fick med vg poäng till och med! så jag känner mig inte lika orolig för tisdag. Dock gick fysiken skit idag på läxhjälpen! Har glömt allt om centripitalkraft. Herregud jag måste plugga! Gick precis ifrån läxhjälpen oxh och ska nu ta mig hemåt. Småstäda rummet lite granna då det är soltorgsfest imorgon och jag ska nog ha förfest för vännerna mina. Jag tror det kan bli en riktigt lyckad och galen kväll alltså! Fullt ut ska de flesta i alla fall köra då vi har ledigt på fredag. Tagga nu då kompisar! ! :)




godmorgon

Det är en underbart fin dag idag, dock kyligt! minus tolv grader! Jag vill inte gå till bussen sen... fy! Hoppas alla får en trevlig dag!




jazz

Ja här sitter man och pluggar fysik och Danny väljer att spela jazz på radion. Knepig musik att plugga till om man säger så. Eller det kanske är bra? vet inte än. Aja i alla fall så har jag haft matte prov idag... gick ja konstigt! Jag vet inte om jag bara hittade på en massa knasiga lösningar eller om jag faktiskt klarade dem! Jag är osäker. .. ska ha det riktiga provet på tisdag i alla fall. Blä. Har haft boxning på idrotten idag. Riktigt kul faktiskt! Men det gör så jäkla ont när det blir fel. Men vad som inte dödar gör en starkare!








Videotime

Här är ett klipp jag försökt fått in på bloggen hela helgen, nu lyckades jag! Detta bevisar hur svårt det är att fota hästar...
 
 

grabbarna..

Ja vad håller de på med... 
 

Löshoppning

Var som sagt med Uffe och löshoppade Ludde i ridhuset i Bäckan. Gick riktigt bra för att vara andra gången i hans liv. Han var lite stressad dessutom eftersom det hände så mycket nytt. Bland annat kom det en gris och hälsade på honom. Det var lite läskigt ;)
 
 
 

En dag i solen

Ja nu bränner det i ansiktet kan jag lova. De där timmarna i backen tog verkligen. En helt underbar dag i solskenet i romme. Jag och klara fick tillslut efter många tack igång liftvärdarna till att säga varsegod! Jag lyckades få 3 nya pins på romme appen. (har appen egentligen enbart för att hålla koll på att jag har kvar dagar på mitt liftkort). Nu ska jag i alla fall sätta mig ner med äckel matten och fysiken. matte prov imorgon känns ju kul!






middag

Gud vad jag bloggar om mat idag! I alla fall så är vi på väg hem från middagen hos mormor o morfar nu. Riktigt trevligt och gott! Vi fick rostbiff, potatisgratäng och bönor. Till efterrätt fick vi hallonpaj med chocklad och vaniljsås! Sjukt gott! Har så ont i magen nu för jag tröck i mig! matglada bekki kanske är påväg tillbaka igen? bra isåfall!!
Nu blir det i alla fall att packa skidkläderna inför imorgon. Romme med skolan då. ska bli trevligt, hoppas på fint väder! :)




nomnomnom



Jag och jonas ska strax åka till till mormor och morfar på middag. Mysigt!

breakfast

Jag sätter strax av mot stallet. Först en bra frukost!




trött

suttit med en annons hela dagen. äntligen klar! Nu var helgen över.
positivt ska följa med när ludde ska hoppa imorgon! det ska bli roligt. Orkar inte blogga idag men imorgon kan jag lägga upp massor av bilder o kanske en video! får se vad jag hinner då jag måste skriva klart en svenska uppsats som jag skulle ha gjort idag. have fun tonight!




dagen

Ja denna dag började med ett lagomt gympass med sandra. Tränade mest armar och mage. Sedan hade jag två lektioner. Jag klarade faktiskt ett matte tal utan hjälp idag! helt otroligt! första på två veckor! Sen slutade jag 12 och började jobbet 13. sen jobbade jag till 7. Var rätt slut då. Har fotat en hel del kläder och sprungit runt med inredning som kom idag. En hel pall full med saker skulle packas upp. sjukt drygt! men roligt! Nu sitter jag i alla fall hos jonas och ser på tv.




stay

Sitter här för mig själv i min källare och spelar piano. blev så inspirerad av en massa musik idag så fick bara lov. Dock gör det rejält ont i fingrarna nu och min takt känsla är lite halvt borta om man säger så haha.. Meen jag ska lära mig!!




perfektion

nej det har man inte tid för




Virituell design

sitter här på vd lektionen och fixar med bilen. Det tar sån sjuk tid att göra bilar så det är sinnessjukt! Skulle valt att göra en 740 som bara har raka kanter typ överallt. Istället valde jag en bil jag trodde skulle vara lätt men nej. ..




20:13

Har precis ätit räkpastan med broccoli och andra grönsaker. Riktigt gott var det! Underbart! Vi lyckades efter lite snesteg haha. Dessutom börjar mina armar få lite mer form. Stort + till det! Har så sjukt svaga armar så det finns inte. Lär träna dem oftare. särskilt mina fult smala underarmar eller snarare handleder... ser inte klokt ut när det blir stor breddskillnad mellan över och underarm. Men har kämpat med mina underarmar/handleder hela livet. Folk har varit äcklade över att de var för smala förut. Vad gör man liksom... Får köra igång en hårdträning nu!




work out

Precis kommit hem från ett gympass. Skönt att sätta igång igen efter lovet som tyvärr inte innehöll så mycket träning. Fick ju som sagt en skada på foten från kryssningen. Den kändes faktiskt inte av allt för mycket fick dock ont i några ben övningar men annars var det lugnt. Dock blir jag arg när jag inte klarar av det jag brukar klara av att ta. Fast kände att jag inte drack så mycket vatten sim jag brukar. Brukar slänga i mig hur mycket vatten som helst men glömde flaskan idag, surt. Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska jag och pappa laga räkpasta! får se hur det blir haha ;)




Biskvi

Åh kolla vad mamma kom hem med! Mums. Dock får jag vänta tills efter maten... surt! Jag vill ha en nu! Idag har jag i alla fall haft pluggpanik. Lyckades få ut ett par lite väl brutala ord på fysiken. Om att jag inte ville leva. Inte bra! Men det var min känsla när jag fick reda på alla prov datum. Såklart vill jag leva! Men blev så mycket. Men jag får ta igen det. Blir att plugga fysik imorgon då jag absolut hatar matten just nu. I alla fall så börjar allt närma sig nu! när man ser en sak i taget så känns det sjukt nära! soltorgsfest sen närmar sig lov igen sen är det min födelsedag nära sen kommer månaden då studentresan är. shit det är inte lång tid kvar! Mindre än 90!




Matkalas

Åh idag har jag frossat i underbar mat! Skulle fotografera nya menyn till Resturang S1 i Borlänge. Då fick jag smaka alla rätter och jag är frälst! Helt underbar mat! Jag prövade till och med torskryggen och strutsen, det var sjukt gott! Nu är jag mätt i en vecka framöver haha!
 

Guldet

Yes! Efter mer än 2 timmars nervöst väntande så vann han! Johan Olsson. Sjukt bra!! Nu ska jag ta en promenad sen blir det tillbaka till plugget igen....




väntar med spänning

Gud jag är så nervös så det finns inte! Kollar på vm. Svensken är först och har varit det lääänge! Man blir så sjukt nervös! !!!
En bok är urläst nu också. skönt!




Dagen

Ja dagen har inneburit släkt och melodifestivalen. Har åkt skidor hela dagen så är helt mörbultad i benen. Kusinerna fick mig att hoppa och försöka mig på 180... det gick sådär. Sen blev det tårta hos farmor. Nu ska det snart bäras av mot bolanche och jobba i dimman. Vimmelfotograf inatt. Så ni som är över 19 får gärna komma och kolla in crashdiet.




romme

sitter i bilen o väntar på att mina kusiner ska komma förbi så jag kan haka på dem! Jäklar vad bilar det kommer kan jag i alla fall säga. Solen skiner och folket vill åka skidor!




food stop

Åh äntligen fick jag som jag ville... plockmat! Sjukt gott och fräscht. Hoppas alla får en bra fredag, själv ska jag se film och the walking dead.




En ängel

Imorse fick trapalanda en ny ängel, världens finaste Brandy. Han började bli gammal och trött. 29 år blev gammle gubben! Han har lärt mig mycket i livet och lärde mig att man kommer långt om man är envis och har ett gott hjärta. Tänk vad vi har varit med om mycket tillsammans... Minns att du slängt av mig några gånger men saken var den,, du gjorde det för att du var lycklig inte för att du var arg. Du stannade alltid när jag ramlat av eller... så sprang du iväg som en vildhäst och gömde dig. Men, det var väldigt enkelt att finna dig igen. Man behövde bara leta efter högsta gräset så hittade man dig. Vi fick dig att våga bada! Helt otroligt. När jag började ta hand om dig fick jag bara gå ut och gå med dig. Men sakta men säkert så fick vi ett förhållande och fick igång dig så jag kunde börja rida. Det var då äventyren började. Jag tror mina benmuskler kommer från  dig. Haha du var inte alla gånger så snabb. Dock kunde du springa på ordentligt när du väl ville. Särskilt om du ville tävla mot Isa eller E.T.  Minns skräcken när du sjönk i vattnet/träsket i skogen. Den paniken slår all panik och skräck jag varit med om. Trodde jag skulle förlora dig då. Såg hur du gav upp... men jag vägrade ge upp så jag och Julia fick av dig sadeln. Såg hur dina ögon vaknade till och livsglädjen kom tillbaka. DU bara flög upp ur träsket då. Starkare och mer villig häst får man leta efter. Älskade du. Hoppas du får det bra med tjejerna i häst himlen. Många kramar till dig min vän!
 
 

peace&love

Jag kom precis hem efter en välbehövd dag med vännerna. Dock blev det ett sorgset Hejdå med tårar... man vet ju aldrig när man får träffa johanna igen... så jobbigt när ens vän bor så långt bort. Nu måste vi planera en tjejkväll för det behövs verkligen.




lunch dejt

Har en liten kupolen dejt med sanade vänner. Kära kusinen Johanna har kommit till Borlänge för en kort kort stund så passade på att kidnappa henne en snabbis! Tyvärr blir det inte så länge som jag vill men vi får ta igen det en annan gång.




skorna

Skorna är här!!!!! Sjukt nöjd med båda! Får se om jag får användning för dem eller om det blir Hyll objekt. Men så värt de billiga pengarna!






movietime

Ja jag blev galen och så fruktansvärt sugen på popcorn... bio popcorn! Så jag stack fort som tusan till bion med jonas! Hansel and gretel blev det. sjukt bra film kan jag lova i alla fall! 9/10 så värd att se. Varning... mycket blod!





Instagram RSS 2.0