arlanda

Hej nu sitter vi här på flygplatsen. Snart blir det mat och hotell rum klockan 07.15 går planet imorgon.   Tagga napa!!! Ha det så bra allihopa hoppas vi ses i napa!

mot arlanda

Nu sticker vi mot arlanda! Imorgon bitti åker vi till napa! Sjuuukt spännande men nervöst! Wiiiiee studenten snart!!!



mysiga soltorg

Här sitter vi i parken och har den årliga vårbrunchen. Sååå himla mysigt. jag älskar soltorg och kommer sakna skolan så mycket. kram på er








May. 28, 2013

Åååh fick hem detta fina skal idag!! Jag väntar på ett till men detta blir perfekt till napa. dessutom slipper min mobil bli mördad haha.




Bergodalbanan

Ja denna dag har verkligen varit en bergochdalbana! Började dagen med ett fruktansvärt matte breddnings prov. Det gick ju... ja hoppade över sjuk mycket. Kanske blir mitt första ig eller vänta hade ig på fysik förut. men kan kanske få ig på hela denna kurs o de har jag aldrig haft. Sen kom det fula svenska provet. Fick g men man hade ju hoppats på så mycket bättre... Sen kom vändningen! Staffan har äntligen sett att jag verkligen försöker med idrotten. Att jag trotsat allergi och knäont och faktiskt byggt upp min kropp. Så han gav mig Mvg!! så sjukt jäkla förvånad och lycklig!!! Gaaaah!!!

Efter skolan så stack jag och tröst/firade med goda vänner och och glass.
Sen hann jag gymma lite också. Ökade mitt personbästa på några armhävningar så jag är nöjd! Nej nu ska jag hjälpa älskling med packning.









kolla vilken läskig vattensalamander som Jonas lillebror har fått.

studenten

Den är nära nu! ett lakan till vagnen klar! Jag fick mvg i engelska C!!! så sjukt jäkla galet! låg på g i början men har kämpat mig upp och fick mvg på sista uppgiften. wiiiiieeee!!!!!!! så jäkla lycklig nu!












trött

Jonas är rätt trött efter en dags sladdande. Dagen gar varit upp och ner då vi inte fick reda på så mycket info om programmet för dagen. Men efter jag sett helt sjukt fina bilar och fått åkt med jonas på banan så är jag övernöjd! tagga napa nu!!!!!!!

p.s bilder från kameran kommer sen!








bimmer

På väg ner mot tranås med bmw bilarna! imorgon mantorp!






Bal

Min studentbal klänning är klar!! Så fin den blev! Mormor har sytt kjolen och bustiern är från chicy.se. Så underbar!!!







god morgon

Snart åker jag ner mot mantorp hållet. ska tälta inatt och imorgon bitti böor det bimmers of sweden. Ska få åka bana med min älskade Jonas! Fränt ska det bli!! Dock är man ledsen att man missar elitloppet... jäkla krock det där! Ha så kul alla som är där!!






Roses

Fotade en ros jag fick av Farmor
 

dagens

Dagens shopping blev:
4 toppar från BikBok
1 linne från vero moda
ballerina skor från skohuset
smycken från vero moda och bikbok
trosor från lindex

nöjd tjej! napa here i come!






naw

hittade dena fina bild på mig o syster från bruce Springsteen på mammas telefon. Nu blir det filmkväll med mamma!




shopping

Going shopping with my mom! :)






ho hey

Gymmet gick asbra idag! Klarade av alla mina vanliga övningar och höjde till och med på vissa. Dessutom gick det bra på spring bandet! jag kunde äntligen andas igen! är allergin påväg bort? Hoppas det!
Nu ska jag skjutsa runt pappa o hans vänner på brage match! Sen blir det att kolla kläder till napa! fick mer lön än vad jag hade förväntat mig så är överlycklig!








Yes

VG i fysik B! Nu kan jag andas igen!



Projektfilmen

Som sagt så hade jag och min kära vän Lina Wilkund ett filmprojekt som vårat slutprojekt på gymnasiet. Detta blev resultatet! Hoppas ni får er ett gott skratt!
 

advokatensmall from Rebecka Rosenqvist on Vimeo.

 

Animering

Här har vi min andra animering. Som sagt.. bilen flyger men ändå! 
 
 

fast and furious 6

Så sjukt jäkla bra!!! Jag satt med ett leende på läpparna och rysningar hela filmen! Lite för lite bilar men det var bra ändå. Nu kan jag inte vänta tills nästa! Åååååååååhhhh!!!!!!!!!




pluggdags

Sitter här på läxhjälpen med min dryga matte. Tur jag inte har fysikprov som damerna mittemot har. Jag klarade nyss en uppgift så jag blir galet nöjd haha! mina uppgifter tar typ 20 min styck... så mycket man måste göra om o om o om.






Hej och Hå!

4mil på cykel avklarat! Kemi avklarat! nöjd! hoppas kemin gick bra. Kändes bra. men tyvärr väger ja mellan betyg så provet avgör allt.
Sugarplum fairy kommer till peace&love hur sjukt är inte det?! otroliga kristian ♥




cute

Här är min nya cykel inför linköping! Såå söt haha! Kommer inte att missa den bland alla tusentals cyklar i staden i alla fall. Imorgon ska jag föresten cykla 4 mil, tagga!! Dessutom kemi prov woho! wish me luck!!




stolt svensk!

VM GUUUUUULD!!!!!!!








kom igen!

De går bra nu! håll i!
sitter i poolhuset o ser oå hockey vm!




min dag

ipad med kemi lektioner och äntligen fick ja en paus för en glass! ikväll blir det hockey! kan de bli historisk ikväll? jag håller tummarna! !!






sötvarning

Jag och Sandra åkte till hennes faster i fredags och hälsade på de sötaste små liven jag någonsin sett! shettis föl!!!! så små och busiga och underbara! !!
ville bara ta med dem hem!




kemi kan...

ta sig! Gah så tråkigt att plugga kemi själv. Nu behöver jag min läxhjälp och min lina så jag kan leka lärare. Det lär jag mig bäst på!




sunset & crazy friends








steker

glider runt i pojkvännens fina bil. Snart ska det putsas! ikväll grillning!




blä

pluggar väl kemi såhär på en lördag efter jobbet. blä för kemi! Men jag ska klara det! jag ska ha det dära m:et framför vg... Jag är garanterad vg men sätter ja mvg på detta prov får ja mvg i betyg. åh.... ångest ångest!




natten

igår så träffade jag mina underbara vänner sandra och matilda! så längesen vi var med varandra! dessutom var jonas, oscar och Henke med oss. Vi åkte bil och sedan tog vi en promenad upp mot bisbergsklack i säter. det blev en promenad i uppförsbacke på ca 1 km. snacka om att man var uppvärmd när man kom upp haha! sedan var det bara att börja klättra i det höga tornet. fy då var jag höjdrädd! men vilken utsikt! säter, skäve och borlänge kunde man se!!!

tack mina vänner ♥












green

today i'm green




bäste

sandra tar hand om mig och min mage idag. Hon verkar veta exakt vad jag ska ha. tack gumman!
p.s gårdagens soltorgsfest var ruskigt kul!






hjälten

Pappa fick rädda en stackars igelkott som sprang in i vårat garage. Numera bor han under våran trappa i en stor lövhög :)




Sant

 
Folk verkar tro att jag inte har några problem alls med min kropp. Sanningen är jo klart jag har problem med vissa saker. Jag är bara tyst om vad det är jag har problem med. Varför uppmärksamma det dåliga. Klart jag kan titta på mig i spegeln och ja bokstavligt talat vilja spy. Men. Jag har försökt att jobba bort dessa tankar.  varje kväll när jag står framför spegeln i mitt rum utan kläder. Då hittar jag alltid felen de där småsakerna man inte bör bry sig om men som man reagerar på. Jag har dock försökt att få bort de dåliga tankarna och istället fokusera på det bra. Jag  har dessutom haft mycket hjälp från min pojkvän som direkt märker när jag står där framför spegeln och suckar. Han säger varje kväll nåt positivt och får mig att tro på det. det har fått mitt självförtroende att växa och jag går numera med huvudet högt. Skiter i när folk säger saker, dock lyckas folk ibland komma åt de ömma punkterna ibland... men det r då man ska komma ihåg att man är mänsklig och man kan inte vara perfekt. Så ta hand om er! Uppskatta det ni har istället på att fokusera på det dåliga. Kram på er!! 
 
P.s såklart har inte bilden något med det jag skrev, valkar får vi alla när vi sitter, bara att acceptera det ;)
 

Haha

 

Bruce Springsteen

Är det mäktigt eller mäktigt?! Bruce Springsteen har betalat Aftonbladet för att de ska publicera en tackhälsning från han och bandet the e darret band. Han har enligt Aftonbladet aldrig någonsin gjort något liknande för ett annat land. Mäktigt!!
 
Aftonbladet skriver:

Först sålde han ut Friends arena i kvällarna tre.

Sedan tackade Bruce Springsteen det svenska folket – genom att köpa en annons i Aftonbladet.

– Vad jag känner till har han inte gjort det i fler länder, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

 

Bruce Springsteen, 63, har lämnat Sverige.

Men inte utan en hälsning till det svenska folket.

I dagens Aftonbladet överraskade Bossen – genom att köpa en helsidesannons för att tacka Sverige.

– Vi vill tacka er och alla era släktingar för att ni gjort oss till en del av ert liv, er kultur, ert land, skriver han i annonsen.

Bossens idé

Idén kom från Bruce Springsteen själv. Under lördagsnatten var artisten tagen av det mottagande han fått i Sverige genom åren.

– Idén kom efter de här tre konserterna. Han vill visa sin tacksamhet till svenska folket. Det har varit något utöver det vanliga när det kommer till mottagande och antalet sålda biljetter, säger Kristofer Åkesson på Live Nation.

Bara i Sverige

Och annonsen är världsunik i sitt slag.

– Vad jag känner till har han inte gjort det i fler länder. Det visar vilken stor artist han är, säger Kristofer Åkesson.

 


kära syster






buspojken

Underbara ludde skötte sig idag med! Han var dock lite piggare idag haha. Trodde han skulle börja bocka ett tag men nej han skötte sig. Galoppera gjorde vi också! Duktiga lillkillen!!!






låt mig vila

Jag ska strax börja med att slutföra filmen. Men jag vill först bara sitta i the royal room eller som vissa säger, harry Potter rummet och chilla. jag är en trött men glad tjej idag.
gillar halsbandet jag har på mig, glitter glitter glitter!!











söta farmor




frukost

åh vad gott!!




Bruce Springsteen

Jag säger bara ett ord till att börja med.. mäktig!
Han är ju kungen helt klart. 63 år och springer runt i 3 timmar med gitarr och sång. Helt otrolig! Tyvärr nådde inte ljudet fram så det exploderade sådär i bröstet men det var bra ändå! Mäktigt när alla sjöng och höll upp mobilkameror! så vackert! vi och 56000 sjöng i arenan!










hotellet

Idag bor vi på hotell! ikväll blir det springsteen!




vi ba kör










mys

om man ändå slapp kemin så hade detta vart perfekt!




Herregud

Vilken dag! Suttit klistrad vid datorn sedan 10 imorse. Alltså totalt....13 timmar. Ursch!
Men nu börjar äntligen filmen bli klar! Saknar bara lite smårättningar, bloopers och möjligtvis textning. Vi får se hur vi ska göra men nu ger jag upp för idag. Har köpt biljett till en gymnasiefest imorgon. Får se hur kul det blir då ja antar att det mest kommer vara yngre folk och inte så många av mina vänner. Men! Vi är ett gäng på 5 pers iaf som ska grilla och mysa innan och sedan gå ut och bara köra på! Ska som sagt på lördagen åka till Stockholm för att se Bruce Springsteen så lär vara någorlunda pigg för det.  Nej nu säger jag natti och hoppas på en bra morgondag!
 
Kram!
 

filmaking




underbart




mumma

Jag funderar mycket över vad som ska göras ikväll. Grillkväll med underbara vänner men kanske dåöigt väder... eller skön hemmakväll och kanske bio? vad vet jag... tänk vad jag ska ha beslut ångest!




soffmördare




Hästtjej? Jäklar vad tuff du är!

Hästtjejer är bra tuffa alltså!
Hittade denna text på facebook nyss som Jens Ganman har skrivit
 
"Jag hjälper tjejerna i stallet.
Eller, tja… tjejerna och tjejerna. Det är två självständiga kvinnor i övre nedre medelåldern.
Och ”hjälper” är förstås ett relativt begrepp i samman­hanget.
Jag mockar och spånar. Och försöker att inte gå i vägen.
Hästarna är sex till antalet och fem av dem är ordentligt stora. En är lite mindre. En ponny med isblå, penetrerande blick och egensinnigt humör.
De är snälla, kloka djur allihop men de väger åtskilliga hundra kilon och de går inte att prata till, som med en hund.
Man måste förstå deras kroppsspråk. Man måste förstå deras ljud. Deras fnysningar och frustningar.
Man måste ha koll helt enkelt. Och man får inte vara feg. Eller svag. För stalltjänst är ett tungt arbete.
Aptungt.
Och hästar är inga leksaker.
Som till exempel en moppe eller en skoter (som man kan glömma ute i regnet några veckor utan större konsekvenser, och som har en av- och påknapp).
Ändå dras, exempelvis, motorsporten med en obegriplig machostämpel, och hockey- och fotbollskillar framställs ofta som robusta tuffingar. Hästtjejer som lite pimpinetta å sin sida; man står och luktar på hästens mule, flätar manen, läser Min Häst…
Fast jag skulle tro att de flesta av hockey- och skoterkillarna (precis som jag) skulle blekna betänkligt i en stallmiljö. Som det inte finns nåt puttenuttigt med överhuvudtaget.
Utan att ha några vetenskapliga belägg för det gissar jag att tolvåriga stalltjejer ofta är betydligt starkare mentalt än exempelvis sina jämnåriga, motorintresserade killar.
Starkare än vuxna karlar. Oavsett om dessa håller på med brottning, boxning eller nån flåsgapig bollsport.
En arg, eller bara lätt missnöjd, häst på 500–600 kilo är ingen lek, tro mig.
Att bli klämd av en sån i en trång stallgång kan få allvarliga konsekvenser.
Att sitta på en ståtlig nordsvensk som råkar i sken ute i skogen, exempelvis för att man dyker på en älg eller dylikt, är inget för den harhjärtade.
Hästtjejer är, med andra ord, the shit.
Och redan i tidiga tonåren drillas de i egenskaper som kan göra dem till fantastiska vd- och- chefsämnen i framtiden.
Ansvarsfulla, orädda, strukturerade. Skickliga på kommunikation och samarbete.
Stark självkänsla.
Fast jag misstänker att få skulle våga ha det med i CV:t: Från 12–18: hängde i stallet. Varje dag. Tog ansvar. Varje dag.
Eftersom de flesta män inte har en aning om vilken extremt krävande miljö ett stall är. Hur meriterande den faktiskt är. Inte minst om man jämför med en basketplan.
Eller en skoterverkstad.
- Jens Ganman"


så sant så sant!

dagens roligaste

Min svenska lärare är så söt! Han skulle illustrera en diktare och hade därför en påse på huvudet och talade på nåt knepigt språk!
Och simon passade bra i en tillplattad hjälm! vart tog hans huvud vägen?




Mäktigt

Åh det är så otroligt roligt att hjälpa till att rida in unghästen Ludde! Jag rider och uffe går med bredvid med grimskaft. Idag testade vi att rida in i skogen och han är bra klok allt! Han halkade till en gång sen förstod han att man måste parera mellan stenarna och rötterna. Sen fick vi hälsa på massa folk i byn. En av hästarna där stegrade lite bredvid ludde men han behöll lugnet. sen kom rn barnvagn som tydligen var jääääättte läskig! men han tog sig förbi den tillslut. På hemvägen så tog vi först trav sen sa uffe att vi kan ju i alla fall testa att fatta galopp. Så vi började trava sen la jag på galoppskänkeln och herregud! Han galoppera på första försöket och höll galoppen! !! vilken mäktig känsla alltså!!!!! nu kommer jag somna gott, fina Ludde! :-D








me




me




snart så Bruce

snart ses vi Springsteen! i en fullsatt arena i stockholm. jag längtar!




åh njut nu

Äntligen njuter jag till hundra procent! Jag har precis haft en sjukt rolig idrottslektion då vi åkte till kfum och körde skateboard. Svårt! Men efter många fall så kan jag numera ta mig framåt och svänga!!! askul ju!!!!!! På vägen hem gick jag förbi jordgubbsdtåndet och vem kan stå emot det.. inte jag i alla fall. Så köpte med mig hem. Nu ligger jag i alla fall och tar vara på solen som jag inte gjorde igår. sen funderar jag på att åka till stallet, vi får se. Njut allesammans nu!





mutant gubbe!

sunnu day

idag ska det bli över 20 grader! Jag känner verkligen hur humöret kommer tillbaka och jag känner mig glad! jag känner även av en viss träningsvärk sen igår... Nu bär det av mot skolan!




godnatt

Nu är min älskling på väg hit så jag säger godnatt nu! Sverige vann wooohoooo!!




nomnomnom

ååh vad det var gott med jordgubbs paj!!! tack fredrika!!!




BBQ and workout

Kom precis hem ifrån ett ruskigt bra pass med Sandra på gymmet. Tränade det mesta i hela kroppen. Mina ben är helt möra nu kan jag lova haha. Därav har jag intagit gungstolen och bevakar min stilige grill pappa! Grillade hamburgare blir det idag och sen har freddy gjort jordgubbssmulpaj till efterätt! åh längtar redan!!!!






Fynd

Igår var vi hos mormor och började planera bal och student klänning! Mormor hade då även tagit fram en mängd lådor med kläder och där fanns denna jacka! såååå otroligt fin! och kvalitén... råsilke! åååååååhhhh.... dessutom hade hennes lilla apelsinträd börjat blomma så drt luktade så gott i huset. Dock var smaken en aningen sur.... men ätbart!

today is a good day




be happy... always




places

Här befinner jag mig just nu! på en gungande solstol bredvid poolen. sjuuukt skönt. Försöker ladda upp för art ta tag i plugget.








solen skiner

Hejsan! Jag vet förlåt jag har inte bloggat så bra... jag har verkligen inte haft tiden eller orken för det. suttit med den där projektrapporten hela helgen och jobbat! Men jag tänkte säga att det börjar bli bättre nu. Skolan börjar gå framåt fast tyvärr är det galet mycket som man inte hinner med... men jag ska ta mig igenom den sista tiden på soltorg! Jag kan klara det! Jag laddar nåt så otroligt inför lördag! bruce Springsteen here i come! Jag kommer ha rysningar ända ner i tårna!




sunny today

Idag var det en bra dag! Äntligen em bra dag! Jag lyckades skriva klart engelska c slut uppgiften och jag skrev jätte mycket på projektrapporten. lyckades dessutom fixa lite mer med mitt designprojekt. Sen filmade vi riktigt bra klipp till projekt filmen! fy vad vi skrattade hahaha.

Här kommer några bilder från senaste dagarna. Var i uppsala på sista april. Tyvärr har jag inte haft nån ork alld till bloggen.. förlåt





Instagram RSS 2.0