snällaste

Vad söt Linus är! Här sitter man o pluggar konstant så kommer han med nudlar till en. åh vad glad jag och magen blev då!!






du underbara

skrev om inlägget igen... kanske inte blev samma text men någorlunda. Lite tankar helt enkelt.


Du är så underbar! Detta meddelande fick jag av Jonas igår medans jag sov i hans famn i bussen. Jag blir så himla glad. Detta är precis vad jag vill att folk ska tycka om mig. Att jag är en omtänksam person och snäll. Jag vill inte vara den elaka bitchen som sårar och att få se att någon tycker såhär om mig gör mig så himla lycklig. Jag blir helt varm i hjärtat och känner att jag kanske lyckats. Vill att folk ska tycka om mig och jag jobbat så hårt för det... därför lyder jag regler och vad folk säger. Det är dock därav jag kan såra folk. för att jag lyder. Om flera säger åt mig att göra något så blirbjag splittrad och sårar då någon. I vanliga fall accepterar folk att man kanske inte alltid håller med eller gör det den personen vill. Men när det gäller mig så blir folk lite mer irriterade för att de är vana att jag ställer upp. så tro mig folk, när jag tackar nej eller säger att nåt är fel så mår jag dåligt över det i dagar. Jag har börjat försöka att tänka på mig själv mer men det går inte så bra. Jag sårar då... Men tack Jonas för att du säger såhär. .. detta är något jag behövde höra! Kan leva på detta ett bra tag nu. Och att du blir stolt över mig gör det bara ännu bättre. Jag vill göra alla stolta! Kanske därför jag tog körkort så fort efter jag fyllt år. Kanske därför jag konstant trycker gränserna för att få bra betyg. Kanske därför jag faller samman ibland. . jag har såna höga krav på mig. Kanske också därför jag vill bli chef/projektledare. Vem vet? allt hör samman i en enda stor cirkel.

Älskar dig Jonas!







skit

JA DUMMA BLOGG.SE SOM VÄGRAR ATT FUNGERA... Skrev ett jätte låååååångt inlägg och så skulle jag publicera... då försvann inlägget och blogg.se sa nån error... var på appen. Så skriver jag om hela skiten igen. Så försökte jag kopiera texten men det gick inte för jag kom åt publicerings knappen och vips allt borta igen... så nej jag är arg nu. Jätte arg. Detta är anledningen till att jag inte uppdaterar långa BRA inlägg... För det dör alltid när jag gör såna. 
 

En resa

Ja kära vänner som ni kanske vet så har jag varit på studentkryssning. Det har varit en helt sjuk resa och jag kan ju redan nu fundera hur studentresan ska sluta. Det var i alla fall jätte roligt. Dock tappade man bort alla hela tiden. Men när man väl hade koll eller helt enkelt struntade i att ha koll på alla så var det jätte roligt. Jag ångrar inte att jag åkte! Träffade massa folk som jag vetat vilka de varit men aldrig pratat med. De knöt jag bättre kontakt med och sen var det fullt ös på dansgolvet. Andra dagen var nog roligare än första. och ett tips... spring inte in i en svit utan att knacka först... man vet aldrig vad man får se....

hej hopp

Kom nyligen hem från en härlig promenad med jerry. Träffade cindy och kimmen efter vägen. riktigt trevligt! Drygt var dock att man fick tvätta jerry för han blev så lerig... haha lilla gubben....






chill i solen

Här sitter jag bra! Dags för en dag med plugg och bokläsning. Jag och pappa kom dock på hur jag kunde göra det bättre. Jag sitter nu på balkongen med boken i högsta hugg. ska hinna läsa klart den innan lovets slut. Det tar emot. tur den är bra! Jerry älskar också solen så han ligger bredvid mig med ett täcke. Mysigt!

återlommer senare idag om studentkryssningen.






taggaarå

nu åker vi bussen som ska ta oss till båten! Härligt! ! fick sms om att mina skor från nelly har kommit också! Vågade dock inte ta med dem utan att pröva dem först! Jäklar vad höga de är!!!!




utanför mitt fönster

skiner solen! älskar soliga vinter dagar!!




morrn!

Idag idag idag är det dags! Stundentkryssningen är här! Vaknade med en frilla åt alla håll men den ska fixas till lite nu. Hoppas det blir en bra kväll!




sy verkstad

ja jag och mamma var och shoppade lite på kupolen och även i mammas egna butik idag. Vi sydde även om kläder när vi kom hem. Bland annat sydde upp/in en massa jeans då jag är sååå sjuuukt kort... Sen så bestämde jag mig för att ha sönder en skinjacka! Japp jag tog loss ärmarna och sen sydde jag fast allt så fick mamma göra fint på slutet. blev sjukt nöjd! Så roligt att förändra ett plagg så mycket.
Har i alla fall köpt skor, klänning, smycken och jeans på kupolen. Jeansen var diesel jeans som hade kostat över 1200 och nu kostade de 400. Ruskigt bra pris för ett par snygga jeans!











klänning h&m 199kr/halsband bikbok 249kr/jeans jeans factory 400kr/skor skohuset 349kr/skinjacka ide-a 600kr


dagen före....

Ja imorgon åker vi på stundentkryssning! Spännande! Ska bli så sjukt kul! Hoppas att det blir bra och att jag inte missar mat tider för då vill man inte vara kompid med mig. Mitt humör utan mat är hemskt! I alla fall ska jag till kupolen nu och lämna tillbaka ett par byxor och leta nya. Hoppas jag hittar några. Börjar bli less att jag aldrig ska hitta något.




Mums

Blev pasta med nån sorts kyckling med champinjon gryta. jätte gott! !




Grattis Estelle

Ja idag fyller sveriges lilla prinsessa Estelle 1 år. Sötare barn får man leta efter! Grattis lill sessan!!




skoterttur

Varit ut på en skoter tur med Jonas. Vet inte rkktigt vart vi var där ett tag men tillslut hittade vi hem. Halvägs till smedjebacken eller nåt haha. Får se vad som händer idag. Pappa o freddy ska på leksand o jag hann inte tacka ja innan biljrtterna var slut... tråkigt. Och mina kusiner hamnade i Djurås så de kunde jag inte heller vara med. Nej plugg och ladda upp för jobb ikväll. Det blir det nog. Har en jäkla träningsvärk sen igår på gymmet. Drar som tusan i rumpa/lår. Mina armar ska vi inte tala om.






Sötarna

Söta de är! Jonas har nog tagit över IQs hår för han har överskott och IQ har underskott av hår!




B&W




B&W






vaknar upp

Själv vaknade man sex på morgonen på en lördag! Både jag och Jonas var klarvakna då. Han gav mig massage och grejer så jag kunde somma om. Nu vaknade jag igen och nu sover jonas som en stock. Sötnosen. Det är lite svårt att sova på morgonen hos jonas då hans rum ligger kant i kant med vägen som alla romme alpin åkare tar. Låter som en motorväg går utanför just nu. Det blev i alla fall inget jobb igår men blir inatt istället. Funderar vad man kan hitta på nu på dagen. Vi får se! Hoppas alla får en trevlig lördag. kram!




Tv mys

Åh så underbart med goa vänner och chailatte och fruktsallad! Har saknat detta jätte mycket! Älskar er tjejer!







lumchar

med de bästa!!





bananas are for monkeys

Precis varit på gymmet med Sandra. Känns skönt att få träning på morgonen och då gör jag något bättre än att snooza i sängen hela sovmorgonen. Så nu är jag riktigt redo att göra klart kemirapporten! Problem... Jag är galet sugen på frukt! Jag vet inte vad det är men helt sjukt. .. köpte en banan på friskis men suget sitter kvar. ååååh..... Ge mig fruktsallad! Kolla på bilderna vad gott det ser ut... åhh.... Har endast en lektion idag och efter den ska jag kanske ut o käka sallad med sandra o matilda, vi får se :)










finito

Äntligen är kemiprovet klart!
hur det gick?
bra tror jag!!




sötan

Åh vad söt och snäll våran hyresgäst är! Helt plötsligt står det en sockerkaka i fin förpackning utanför dörren. så söt!! Man blir ju alldeles glad i kroppen.




jippie

Första gången jag varit busig på länge och faktiskt inhandlat lite från nätet. Får se om det blir hiss eller diss på sakerna men men! Har inte shoppat på länge. .. dock hittade jag inga snygga toppar....




o eviga väntande

Ja jag satt till skolan till klockan halv 6... Kemi skit! dock börjar jag förstå ganska mycket nu så allt plugg har räddat mig. Nu försöker jag bara ta in allt... formler är drygt! därför bör kemi göras roligare såhär tex:










Dagen

Ja dagens stjärna till mig går till att jag klarade 2km simning. Så skönt att ha det överstökat! Nöjd tjej!! Nu ska jag hjälpa jonas att söka sommarjobb då jag redan gjort det. Åh nu ska ni veta. Det luktar nybakat bröd i vårat hus! Helt underbart! det gör typ aldrig det så nu njuter jag.




Gårdagen

Vad kan vi säga om den... Sjuk! Det var riktigt trevligt. Dock slutade den lite drygare men men det roliga vägde upp för det. Tack fillan för att du hade denna fest. Vette tusan vad vi gjorde egentligen! Vi dansa, sjöng, pratade, åt kakor... ja vad mer ... jo vi åkte bil till hedemora! Herregud. Massa trevligt folk var på festen i alla fall. Nu gäller det att ladda om för stundentkryssningen. Hoppas den blir bra! Efter det är det sportlov. Äntligen! Kommer få träffa min kusin från Stockholm och hoppas även att kunna grabba tag i kusin Johanna någon dag!








Bäbis

Sitter och pluggar kemi men det blev lite svårt när denna sötnos la sig bredvid mig. Plupp! Gårdagen gick ganska bra men var lite läskigt. jag är ju så liten och folket som lyssnade på kartellen var ganska stora män som hade tatueringar i ansiktet och gick fram med arga blickar o bad mig att inte ta kort på dem. Aldrig känt mig så liten som då... försvarslös!!






Gymdags!

Ja jag och Sandra drog till gymmet efter skolan vi! Duktigt! Blev o köra mest armar idag då vo verkligen behöver det. Johan fick hjälpa oss att komma på bra övningar så nu känns det kul att träna armarna. Ignorera min fina klättergång... haha var inte så smidig på det alltså! Sandra klätterapan flög fram på det istället. Nu ska jag väl tagga arbete ikväll. Kartellen kommer till bolanche o jag är seriöst livrädd för vad dem gör o vad folket som är på kartellen kommer göra. Läskiga gubbar det där.




Hjärtans dag middag

Jag och jonas skippade bion och hamnade på pitchers i falun. Blev en riktigt god entrecote! Får se vad som händer ikväll om de blir bio ändå. Eller hemmamys med ben&jerry kanske. Glad alla hjärtans dag allihopa!








alla hjärtans dag

Glad alla hjärtans dag! Fick detta av mamma imorse. Tack mami!
Engelska presentationen gick asbra i alla fall så jag är glad nu!




It's on

Yes! äntligen kan jag träna igen och sjult vad skönt det var! Jag och hanna kämpade oss dit efter läxhjälpen, som förövrigt inte gav någonting... Vi bestämde oss för att friskis vare dags för. Så väl på gymmet körde vi hårt. sista serien av varje övning höjde vi så det blev drygare. Och vet ni vad? Jag klarade 140kg benpress igen! !! Jag är sjukt stolt över mina ben haha! Det var trevligt att gymma med hanna i alla fall. Så jag är jätte nöjd. Nu ska jag slänga mig en banan sen duschen. Sen blir det presentations förberedelser. Ska ha en presentation i engelska imorgon.
wish me luck!





toelettbilder är alltid charmiga! ;)

David Beckham

Ja denne mans kollektion för H&M är ganska fin om man säger så. Om jag hade pengar hade jag nog köpt det mesta till Jonas. Sen gör det ju inget att han ser bra ut heller. Älskar de vita kallingarna med röd rand! Linnen är jonas snygg i så det tyckte jag också om! Tröjan var en sån där jag skulle sno av jonas om jag sov över där. 
Perfekt liksom! Jonas och Beckham i ett, fullträff!! Beckhams tatueringar är ju faktiskt fina, en man som passar sina tatueringar! Stiligt värre!
 

P.S

Ja jag har också ätit semla idag! Men.... jag åt upp den inman jag hann ta en bild. *wops! Så tog en bild och redigerade den lite så man kan ju typ säga att det där var min semla. typ!




men..

När man själv blir frisk så blir pojken sjuk... Man börjar ju sakna grabben ganska måttligt nu... Jag funderar vad man ska göra på torsdag. Alla hjärtans dag och grejer. Har ingen aning. Haha minns sist det var alla hjärtans dag. Jag lyckades komma till jonas praktik o han fick panik över att han inte han förbereda... så han knöt en tröja runt ögonen på mig så fick jag ligga i bilen. Han körde runt o runt så jag inte skulle fatta någonting. Tillslut så stanna han och sen kom han tillbaka o åkte runt runt. Tillslut var vi hemma och då fick jag en vacker rosbucket. Sötnosen då! Jag får se vad som händer på torsdag, kanske middag kanske bio vem vet?




plugghögen

Dags att börja med den också... wish me luck!




Have you met

Jerry, min söta lilla toypudel? Eller ja familjens. Han är en urgullig liten pälsboll som älskar att busa och sova haha...






USA

Ta mig tillbaka till våren 2012 då jag besökte det stora landet... Det var helt underbart och man uppskattade det nog inte så mycket som man borde ha gjort. Harry potter landet var nog mest otrolig. Grät och grät och grät när jag kom in där. Haha nörd fia jag är. Men new york var ju helt otroligt också! Allt var så stort! Miami var också fränt, dock åkte vi mest bara igenom där. Sen tog vi en färja och kikade på alla stora lyxvillor. Ganska kul när man känner igen dem från såna här house wifes of miami och spna serier. nej usa var underbart!




När man har tid

Jag hittade just en hemsida med massor av billiga prylar ska kika den med mamma sen! Fick lite inspiration att göra ett collage. Nya appar till telefonen ger en inspiration.




snö

Åh jag ser snön falla utanför fönstret och jag vill ju bara ut och slänga mig i den. Men istället ligger man här på soffan och är helt tömd på energi och kraft.
Här är i alla fall en bild på min syster som jag fotade i Sundsvall.




älskling

Saknar dig och värmen i mallorca.




Feb. 11, 2013

jag vill ut och fota nu! Jag vill fota människor och få till bra bilder. Vill komma igång igen... känns som tiden och orken inte finns med riktigt. Får försöka få till något. Någon som vill bli fotad? Någon som kan ge mig lite idéer? Just nu ligger jag på en soffa och läser engelska boken/ installerar om min telefon. Japp alla biöder/sms/appar är borta så bara att börja om. Känns hemskt! Min teöefon känns som en okänd teknisk sak nu. allt är borta och alla inställningar är annorlunda. .. Drygt!
Gårkvällen var hård... Jag har ju åkt på en sjukdom man inte vill ha... Eller vet inte säkert än. Tror det är matförgiftning mem man vet aldrig säkert. Så jag stannar hemma för att inte smitta om det nu inte är matförgiftning. Tråkigt!



dagens

Ja dagen har hitils enbart bestått av en massa bokläsning. Försöker ta mig igenom engelska boken. Jätte jobbigt då den ena kapitlet är bra sen andra förstår man inte vad som händer... Hoppas jag får nåt humm om den när jag läst ut den. I alla fall så ska jag på släktmiddag nu. Farmor gör storkok då pappas bror med familj kommer till borlänge. Det ska bli trevligt att träffa alla igen! Älskar släkten. Min släkt är toppen åt båda hållen men olika! Det är därför jag är en sån mix av galenskap och ordentlighet. Missförstå inte ordet galenskap. Haha pappas släkt är den roligaste släkten man kan hitta. Pappa är nog busigast. Han ger alla de yngre barnen tikiga ideer. Som att klättra uppför granen för att få tag på chokladen i toppen. Ja haha sånt kan min far få för sig.  Kan inte bestämma mig åt vilket håll jag ska åt. Lagom var det som vi svenskar säger. Såhär ser i alla fall jag ut idag.

me right now

förlåt alla vänner och särskilt mamma. Jag kan inte rå för det.








Lördagsmys

Efter ett x antal timmars plugg med matilda så ska vi nu avnjuta en middag bestående av pastacarbonara av en lyxigare variant. Mums!




ta mig tillbaka

Ta mig tillbaka till drömmarnas land. 
Ja det är precis vad jag vill just nu... usa var underbart och jag vill jag vill jag vill tillbaka. Längtar och längtar tills den dag jag får sätta min fot där igen. Nu måste jag skynda mig att fixa inför jobbet. kram på er! 
 
 
 

kvällen

Kvällen avslutades med en skotertur med älskling för att rädda kvällen till kära sandra! Såhär lycklig var hon på instagram! Det är jag i grönt ställ!
Godnatt allisammans!




Just becouse I can

1. Fullständigt namn? - Rebecka Marlén Rosenqvist  (vill även ha in min fars efternamn Dicander)

2. Exakt ålder? - 18 år 10månader

3. Vart bor du? - Borlänge, Romme

4. Bor tillsammans med? - Mamma Anne, pappa Magnus, syster Fredrika

5. Husdjur? Jerry en liten toypudel

6. Färg på ditt hus? - Grå botten och grått upptil.

7. När är du född? - 19940423

8. Klass? - VD3

9. Vilket år tar du studenten? - 2013

10. Något jobb? - Vimmelfotograf åt bolanche och butikbiträde på Ide-a

11. När gick du upp i morse? - 06.10

12. När ska du sova ikväll? - Då natten tar min sömn, men ska jobba så lite i tid i alla fall.

13. Duschat idag? - nej, dirty little me

14. Kramat någon idag? - jaaa Lovisa och Jonas

15. Pussat någon idag? - ja min Jonas och Lovisas alla djur.

16. Vad har du ätit idag? - Potatis med köttfärsbiff och svampsås

17. Dagens klädsel? - Svarta jeans, grå tröja 

18. Dagens smink? - Puder, mascara och concealer

19. Dagens sötnos? - Edwin!! (lovisas kusin, 6månader)

20. Dagens roligaste? - Edwin! Hans söta tunga

21. Har du många vänner? - ja det tycker jag men kanske inte så många jag ser på fritiden, jag är ganska hemmakär

22. Hur många har du kysst? - Alltså det jobbiga är att jag kan nog räkna på det... eller kanske inte när jag var liten och körde ryska posten. Men sen 7an är det ca 8

23. Hur många har varit otrogna med dig? - Jag har haft 3 pojkvänner och jag vet ju inte säkert men misstänker en. 

24. Vem pratade du med i telefon senast? - Mammi!

25. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? - "Är hemma fortfarande :)<3<3<3<3<3<3<3<3" från Jonas

 

FAVORIT:

26. Film? - oj det är jäkligt svårt! men... nej! Fast&furius är toppen bra filmer, harry potter betyder allt för min barndom och Jane Austin är fina. Jag gillar det mesta.

27. Låt? - Men gud! Just nu är det mycket... Radioactiv

28. Mat? - Kött! eller china

29. Dryck? - Coca Cola 

30. Färg? - Grönt, lila nej ja vet inte grönt!

31. Stad? - Stockholm och Borlänge då det är mitt hem. Gillar dock inte vad som hänt med borlänge.. tur man bor lite mer mot landet.

32. Land? - USA! Fast Spanien är underbart också.

33. Ämne i skolan? - VD lektionerna! Är ganska bra på det mesta då jag är engagerad i skolan men hatar också det mesta haha.

 

 

SENASTE:

34. Personen du tänkte på? - Jonas, fundera om han ska komma hit.

35. Gången du spydde? -  Länge sedan. Tror det var första krogenrundan då jag fyllde 18.

36. Gången du grät? - igår, tack vare en Budweiser reklam film. Damn u horses! SO cute..

37. Pizzan du åt? - Capricciosa igår mums!

38. Gången du var i Göteborg? - Länge sedan... för längesen, Satsar på att åka dit i sommar. 

39. Gången du var i Stockholm? - Jag och Jonas var på Nitro Circus i November tror jag det var. Underbart!

40. Gången du var full? - Tisdags förra veckan, soltorgsfest.

41. Gången du var hög? - Aldrig varit, kommer aldrig vara. PUNKT!

42. Personen som såg dig gråta? - Hela klassen, damn u reklamfilm!

 

ANTINGEN ELLER:

43. Svart eller vitt? - Vitt

44. Hund eller katt? - Hund

45. Ut och festa eller hemma och mysa? - Mysa oftast fast ibland finns de härliga fester, senaste soltorgsfesten var underbar, älskar mina vänner!

46. Tv-spel eller datorspel? - Data-spel

47. Hångla eller ha sex? - Men fy, helt olika saker. Kyssas(hatar ordet hångla)

48. Lunarstorm, helgon eller Playahead? - Inget av dom

49. Ragga eller bli uppraggad? - uppraggad

50. Big Brother eller Paradise Hotel? - Inget av dem men paradise hotel följde jag en sommar!

51. Har du svart hår eller blont? - Brunt?  men hellre blont eller nej,. eller jo

52. Har du blåa ögon eller bruna? - blåa gröna typ

53. Choklad eller lakrits? - Choklad

54. Göteborg eller Stockholm? - Stockholm då jag knappt kommer ihåg göteborg

55. Högerhänt eller vänsterhänt? - Höger

56. Coca cola eller fanta? - Coca cola

57. Pizza eller kebab? - Pizza!!!

58. Randigt eller prickigt? - Randigt

59. Älska eller älskas? - Jag älskar att älska, är en kärleksfull person. Men när någon älskar en så är det bra underbart.

60. Leva eller dö? - leva

 

 

ANTAL:

61. Personer du älskar? -  Alltså. älska är stort ord så kan inte svara på det, älskar ju även mina vänner.

62. Personer du hatar? - Hatar inte direkt någon. Kan bli irriterad på personer men hatar dem inte.

63. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? - 2

64. Glassar du ätit på en dag? - 4

65. Gånger du ätit kött? - Hur många gånger som  helst

66. Gånger du haft minnesluckor? - typ aldrig, kommer ihåg det mesta smådetaljer minns man när folk säger det.

67. Gånger du varit hög? - 0

68. Gånger ditt hjärta brustit? - flera gånger, som liten haha blev typ kär i allt o alla. Som stor... jag vet inte 1gång min förra kille var inte direkt hjärtekrossande. 

 

 

VEM

69. Ska du träffa imorgon? - Massa kunder i butiken förhoppningsvis sen blir det nog myskväll med familj.

70. Sjöng du senast för? - Lovisa, serious rappin in da BMW

71. Hade du senast en msn konversation med? - WOAW! Andreas Woelms tror jag för typ 4 år sen!

72. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Dumt folk :)

73. Förtjänar att dö? - ingen.

 

VAD:

74. Gör dig glad? - kärlek o familjen o vänner

75. Gör dig ledsen? - Skolan, betygskrav, när jag får mina humörkraschar. Men mest är när mina vänner inte förstår hur fina de är. DU veeeet vem du är. eller nej NI vet vilka ni är! 

76. Vad vill du helst göra nu? Se en sjukt bra film!!! 

77. Vill du ha nu? - Studentresa sen få gå om ett år till på soltorg o slippa tänka på att flytta.

78. Önskar du dig i julklapp? - Långt tills dess, så vet inte just nu, antagligen saker till en lägenhet då jag flyttat.

79. Längtar du till? - Kryssning, o studentresa

80. Ångrar du i ditt liv? - Ångrar att jag inte stod upp för mig själv och att jag överdrev så mycket som liten. Ångrar att man var ung och dum. Men allt man gör formar en tillslut. Jag hatar bara att jag inte kunde sluta överdriva och stå upp för mig själv. Detta blir nog en lång bloggsak jag skriver om sen, eller? någon som vill läsa om lite självförtroende och misstag. haha


hänger med coolingar

ja dessa snyggingar hänger jag med! Mysiga vänner kan jag säga! Peppar stackarn hostar så han ska få träffa veterinären strax. Lilla pluppen! Sen blir det nog hem med myskväll.




me today

Idag har jag enbart en lektion! Skönt men lite tråkigt också. Får hitta på något efteråt så man inte bara åker hem. Igår så var jag i alla fall hela eftermiddagen med lovisa o hanna som tatuerade sig! Coolt! Det var så underbart trevligt i studion så jag skulle kunna sitta där varje dag! Ska duvtatuwra dig gör det på lighthouse. Trevlifare folk får man leta efter.






träning

Kom precis hem från dressyrträningen för kerstin ahlgren. Var riktigt lärorikt och kul att rida häst! Men suprice är en sån räzer så det är sjukt! Vägrade gå ut i hörnen. Men efter en stund med många volter och tempoväxlingar så gick det bra. Hon kändes riktigt fin i slutet. Förvånad då jag aldrig ens ridit henne i ridhus förut. kul! Och ridhuset sen... helt sjukt! Jätte fint var det och ljust och perfekt underlag. Lyx på hög nivå! Nu ska jag äta nåt sen blir det sängen och så kommer min pojk hit också!




tea darling?

Satte på te vatten direkt när jag kom hem och nu ska jag avnjuta det med en engelsk bok. Måste läsa ut den fort... tråkigt nog. Men men tagga för dressyrträning ikväll! Första på hur länge som helst och första på suprice. Ska bli spännande. Vi får se om jag minms hur man gör haha!






15 - done

Yes! Jag tog mig igenom dessa äckliga 15 varv på långfärdsskridskor. Jag hatade det! Det äe det värsta man kan utsätta mina fötter för. Tur jag aldrig behöver göra detta igen. Tog mig igenom med skrik, gråt ch svordommar. förlåt mamma. Jag gör inte detta vanligtvis men det behövdes idag. Säger bara tack till Animo som gav mig hennes stavar! då kunde jag sätta tyngden på armarna istället.








nomnomnom

Åh så mumsigt! Vi blev så sugna på semla så då slog vi till! Å gott vare!




mitt hem

Går hem från bussen nu och det snöar så fint. Här är mitt hem i alla fall. Mammas butik är på nedersta våningen. Det är skönt att inte bo i stan så man får lite andrum.




At romme

Jag och älskling tog lite tid åt varandra och brännan i romme alpin idag. Riktigt skönt vare! Fast borde ha haft en extra tröja på mig! Vi passade på att fika lite gott och mysa i toppstugan. Riktigt trevligt.










IQ

Katten vill in!




kockmästarna

Jag och sandra tog på oss ansvaret och fixade finmiddag efter en dag på isen. Haha lyxigt va!




hoppsan

Vi hamnade på isen här i säter. Riktigt mycket folk och fint väder!






morning

Ja god morgon på er säger jag från världens skönaste soffa i säter. Ja jag hamnade i säter! Äventlyrligt!




wopsie

Vi hamnade tydligen här!
Filmen var vidrig men blev en komedi typ i slutet som varenda skräckfilm blir...




bio




happy pills

Ja det är just det alla verkar gå på idag! Är det d-vitaminen från solen som gör alla så lyckliga? Jag tror det! På min promenad med hunden så hälsade varenda människa otroligt glatt och de vinkade i blilar och från gårdarna. Man blir så lycklig! Alla leenden jag fångat upp under dessa 40 min kan jag leva på resten av månaden! Och alla var ute! Man lekte med barnen på gården och var ut med hunden. Ja lyckligt folk gör en lycklig. Hann precis utnyttja solens sista stund så nu ser jag solnedgången från mitt fönster i huset. Perfekt!




i workout

Jag har precis kommit till skolan från gymmet. Blev ett mag och benpass idag. Var med Sandra så träffade vi på hanna o lovisa också. Det var full fart på dem haha. Känner redan hur det har tagit i ben o rumpa när jag går upp för trapporna. Galet!
Ikväll blir det bio! Kommer nog sitta och skrika mig genom hela filmen... hatar skräckfilm!









Instagram RSS 2.0