my Milkshake

brings all the boys in the yard. Eller hur det var. Sitter och tittar på sveriges roligaste klipp och dricker milkshake. Mums säger jag bara! Idag har jag och lina kört igång ordentligt med projeltarbetet så hoppas det blir bra!
Vi måste verkligen få rullning på det.




godnatt

Nu säger jag och boken godnatt! hoppas alla haft en trevlig dag. Får hoppas att jag överlever morgondagens skola. Börjar tappa orken.. någon hjälp mig...






Romme






Soltorgsfääzt

Hade otroligt trevligt igår! Brukar inte ha så kul på soltorgsfesterna som jag hade igår! Trevligt och allmänt trevligt folk. Bra musik! Älskar att tagga fest med 90 tals musik. alla satt och sjöng... underbart! Kvällen slutade med dans och hemfärd. Var sjukt trött när jag kom hem. Trodde jag skulle må dåligt dagen efter men... Bekki strikes again och klarar sig utan bakfylla. Jag borde få pris eller nåt. Är det min super braiga ämnesomsättning som gör det eller? Jag vet inte jag är glad i alla fall. Var så pigg så jag åkte till Romme med matilda och åkte skidor. Fun!






it's on

Nedräkningen kan börja! vi räknar enbart vardagar och lov! älskade student!! Fast längtar man eller inte... det är frågan älskade soltorg...

tagga fest ikväll! 90 tal kommer bli grymt!!




färdig!

Ja precis kommit hem från yogan! otroligt skönt ska jag säga dig. Fast lite saker var svåra att göra haha. Men gick ganska bra. Blev fundersam över andingen bara. Men skönt får se hur det känns imorgon. Tack för en trevlig dag sandra!

vi är nu klara med studenträkningen!!
Bilden är tagen av lovisa



studenten

Den närmar sig! duktiga klassen jobbar hårt!!




Seg segare segast

Ja dagen har verkligen varit seg.. har endast pluggat, jobbat och städat.. är inte ens klar med det än. Får se hur det ska gå...

hälsar en trött och sliten bekki




Åååh!

Kommer hem till ett rum fyllt av tända ljus och en romantisk pojkvän. Han vet precis vad man behöver!




tired overworked

SItter här i soffan och kikar på trav med pappa och hans kompis från nya zeeland. Ganska kul att prata engelska dock låter det ju som blablabla när han pratar. Hello Mate så försöker han prata svenska.. HEJ KOMPIS!   Jag Mår GATTEBra... Så fint. Är i alla fall helt slut efter gårdagens tråkiga jobb.. och dagens jobb. Taggar för att jobba ikväll igen. Hoppas det blir trevligare. Blir nog film mys innan jobbet ikväll i alla fall. Och jag säger bara en sak. Det finns många otrogna svin på krogen. Stockholmare är värst. Nu snackar vi 30+ are. Hemska sliskiga gifta män som är i borlänge och ser tjejer. Blääää. Så nu vet ni det!  
 

sjukt grymt

Jag är sjukt förvånad över mig själv. Precis kommit hem från ett gympass som varade i 4 timmar. Lyckades i slutet ta 140 kg benpress. Duktigt känner jag! Nu kan jag klappa mig på axeln och glädja mig åt tacos. Ska dock jobba 11-2 inatt så det taggar inte jag för direkt. Men men. det kommer väl! Matilda du är grym!




Nämen hoppsan

Hamnade visst på friskis igen! Matilda hade lust att prova gymma på ett riktigt gym så man lär väl ställa upp! Men det är väl bara posotivt! Kommer dock dö på jobben inatt och imorgon! Körde i alla fall 25 min på crosstrainern med intervaller. Så nu ska vi börja styrketräna också. Visa henne runt och så. Trevligt! Kollade på julius aspmans senaste film medans jag körde crossen, motivation och glädje gav det! :D




roses are red

eller så var de rosa. Kom precis hem till ett soligt ljust hus. Rummen strålar och det är fäska blommor i alla rum. ljuset gör så man ser varenda liten dammpartikel. Där kanske jag förstörde idyllen men så är sanningen. Gick runt och fotade lite och fick till denna efter lite redigering. ser ut som en tavla!



morgongym

Ja själv gick man upp kl 6 imorse med pojken min. Blev en mumsig gröt tallrik. Sen stack han till jobbet och jag till gymmet. Riktigt skönt var det att träna imorse! Jag körde min sjukgymnast pass idag för mina knän. Då tränar jag mycket ben och bålstabilitet. Märks att jag inte tränat balansen på ett tag då jag inte var van med övningarna. men det gick bra!




natti

säger vi från soffan!




isprinsessa

Och den vinsten går till jonas! Här var jag bruden med tjej skridskor och han med hockey skridskor. O han gjorde piruetter... kände mig rätt överkörd.. men men man kan ju inte vara bäst på allt! Var ju bäst på att vara... bäst.






Me love

För att du har förändrat allt och hjälpt mig med mitt självförtoende... för att du är bäst.
Älskar dig.
 
Fotade lite här om dagen med hjärtat mitt

Busiga jag

Idag är jag på bushumör!!
 
 
 

bad style mando diao

Fy vad dålig stil av Mandi diao. Här håller hemmastadens festival peace&love på att gå under. Den festival som kämpat med er sen dag 1. Nej fy! Att hejja på bråvalla är som att säga hejdå till muaiksverige och låta rika tyskar ta över. Vad de har för elak plan de har kan man undra... Mando diao hade hjälp peace&love med både yngre och främst äldre folk. Men Nej välj tyskarna för pengarnas skull gör de.




i knew you were trouble




nomnomnom

Kvällens goding blev denna pastarätt från ica kassen. Mums var det!!




Vänskap

Ja idag besökte jag min saknade vän Sandra. Blev lite chailatte experiment först sen xbox kinnect. Riktigt trevligt! Längtat efter att kunna släppa plugget och bara njuta av en väns sällskap. Det kunde jag göra med sandra. Otroligt skönt säger jag bara!




punkt.


God'ay mate

Dagen började med en tidig uppgång med en müsli och bollnäs fil. Sedan blev det panik då inte käre Lovisa och hanna svarade på sms. Skulle nämligen gymma med dem kl 8. Tillslut får jag ett sms: vi har försovit oss! Men det ordnade upp sig i alla fall. Jag åkte till gymmet själv och körde ett maxpass då jag inte hade tid att göra massa övningar eller många rep. Så körde på som tusan. Skönt! Tillsut kom tjejorna när jag skulle åka typ. Synd... Men men jag klarade mig själv! 
Matte breddning var lika tufft med genomgång idag igen men räkna gick jätte bra. Hatar att nästan sitta och gråta under genomgångarna.. blä!
 
Man vet aldrig
 

natti




Ännu ett val

Ja efter många om och men valde jag att ägna min sista termin åt matte breddning. Jag har nu gått med denna 3 matte kurser mer än vad man är tvingad till att göra på soltorg. Jag är nästan dum i huvudet känns det som. Är skolan mitt liv? Känns om det. Första lektionen hölls idag. Jag och två tjeker till resten killar. Olle pratade på om vertex och linjer hit och dit. Jag fattade inget på en ca 40 minutig genomgång. Sen kom chocken. Vi skulle räkna 35 uppgifter tills imorgon. Jag fick först ställa in en kompisträff med sandra för jobb. sen fick jag ställa in jobb för plugg. Satt på den där läxhjälpen till halv 6. Varför gör jag detta?! Tänk vad lugnt jag hade kunnat haft utan matte... Men nej jag tänker på min framtid och är så nedrans envis så jag gör det endå. Ge mig alla lyckosparkar ni kan ge mig. För detta år kommer bli tufft! Med fysik B som ska avslutas och Matte breddning också och sen hemska kemim som gör mig tokig. Jag älskar kemi men nej. Min lärare gör det svårt för mig... hela klassen. Stress är något jag hatar och det medför hon varenda lektion. Enda läraren på soltorg som jag verkligen inte hinner med. Hoppas hon kan sakta ner lite i alla fall. Annars klarar jag inte detta...

Jag ska klara det!




kalas

firar fredrikas födelsedag med släkten idag. Det betyder att det är 4 galna hundar här och två av dem är dessa. Och galnast av dem alla är nog käre kusin isak i mitten. Härliga familjen!




ost och kex

Mums med älskling!
brie ost och rån är wonderful!



härliga vinter

Ute på en skotertur med Jonas. Riktigt kul. Roligast är nog att hoppa haha! Kommer väl från ridningen. Älskar att hoppa. Just nu har vi tagit en paus hos jonas kusiner då vi hade vägarna förbi. Eller nja vägarna och vägarna men vi är i alla fall här nu. Sen skulle jag få prova köra lite mer. Läskigt värre!




It's a upsidedown world we're living in

Ja men jag och hängslen alltså... Jag och min kamera kan verkligen resultera i kaos.
 

godnatt ♥

Säger jag nu i min Jonas famn
sweet dreams!




en lördag med tankar

Ja nu sitter jag här i soffan med min Jonas och hans familj. Har varit en riktigt trevlig kväll med god mat och gott godis. Lite cider blev det också efter maten. Eller ja haha Jonas fann en massa cider i jockes bil. De höll på att sprängas för de var så nedkylna. Så vi fick dricka upp dem. Fast jag smakade bara. I alla fall så har vi precis sett filmen Seal team six the raid of osama bin ladin. den var riktigt spännande och fick eb verkligen att tänka till. När man fick se filmsekvenser från 9/11 när flygen åkte in i byggnaderna... Fy jag blir gråtfärdig bara jag tänker på det. Jag blir att minnas från i våras när jag var i New York. När vi var precis bredvid där tornen stod. Guldbilder med bilder på brandmän som kämpar. Jag började gråta mitt i new york för att jag läste dessa bilder/stenar. Jag är ingen amerikan men det känns lika hemskt ändå att veta att något så hemskt har skett i världen utav ren ondska. Naturkatastrofer är hemska men detta var en akt av människans värsta sida. Ursch... jag mår dåligt bara jag tänker på det. Jag blir att må dåligt när man tänker på alla som förlorade sina respektive, familj, vänner och folk som betydde något för en i denna katastrof. Det får en att uppskatta det man har och förstå att de små problemen man har själv inte är så jätte stora som man tror. Shit dålig hårdag... jaha. Jag kan bara önska och hoppas att världen nån gång kan börja uppskatta varandra och ta del av varandras fördelar och sammarbeta. Men detta är väl för mycket att begära. Men man kan alltid hoppas. Så snälla ni där ute. Sluta tjafsa om små petitesser och om hon eller han är annorlunda. Det finns värre saker att bry sig om och tänka på. Jag ska försöka att sluta tänka på småtjafs och hoppas att ni kan göra det också.

Ta hand om er / Bekki




Smile baby

That was what we we're born to do
 

romme

Åker skidor i romme med grabbarna! Trevligt är det!




gym

ja såhär ser jag ut när jag gymmar tydligen haha! bild från ciinndy.devote.se




Bloggrape!

Cha cha bloggen! bekkiguurl här! idag har jag jobbar och slitit stenhårt med mina strumpor.

tårtmys

Grattis igen kära syster! Tack för tårtan! ;)




I am Rebecka

That's just azum

after work workout

Ja Cindy var duktig och tog med mig på gymmet. Blev en uppvärmning på springbandet i ca 30 min. Sen körde vi ett ben pass. Jag som redan var helt död i benen sen förra passet. men skönt aty träna bort träningsvärken. Vi körde på ganska hårt. eller ja mina ben är helt döda! Vi körde mycket övningar utan maskin massa hopp på lådor och utfallssteg. icke van med detta men det var kul! Vi avslutade med plankan. tack för workout:en cindy!



detta är jag imorgon



sverige

ibland kan man ju fundera om vårt system verkligen är rätt.. min kära kusin la upp detta på instagram. Man blir ju bra matt på den som bestämmer straff!
idioter..





myslunch

firar lovisas lyckade engelska med thaibuffe. mumsigt!




Kära syster!

Nu har du bara 2 år kvar! Kan du tänka dig? 2år kvar tills du blir lika myndig som mig. Du växer ikapp mig.. Snart kan vi resa runt på livets stora våg tillsammans mycket bättre än vi gör nu. Jag hoppas verkligen det blir så. När vi båda växt upp och kan sluta gnaga på varandra. men just nu vill jag bara säga.. Ta det lugnt! Du är bara 16 år och har hela livet framför dig. Det är inte så kul att växa upp egentligen. Njut! Och om du nu väljer soltorg så njut varje dag hur hårt det än är för denna tid är värd allt. Jag vet att du och jag har tävlat med betyg hela livet och du får höra av dina lärare vilken strålande elev jag var..men vet du vad freddy. Du är så mycket bättre. Dina resultat är otroliga! Jag önskar jag kunde vara lika allmänbildad som du. jag önskar att jag hade haft åtminstone lite av det mod du har nu när jag gick i 7an-9an. Modiga fredrika. Inte rädd för någon. 
 
Jag hoppas att du får en underbar födelsedag och att du njuter på kompismiddagen ikväll! 
 
P.s I love you!
 

en historia om min jonas och mitt självförtroende

Detta skrev jag under vårt första år tillsammans denna text (för dem som orkade läsa igenom) var tydligen intressant! Jag tycker själv det är kul att läsa gamla saker man skrivit.

Ett år med min fina Jonas! Ett år.. det är helt sjukt för mig. Jag trodde aldrig jag skulle få vara så lycklig med någon. I 7an trodde jag att jag skulle sluta som singel livet ut. Mitt självförtroende var det värst då. Sen i 1an på gymnasiet kom pojken. Pojken som jag bråkat med hela mitt liv. Eller snarare jag fanns inte för han och han var mitt hatobjekt. Vi fann varandra i skidbacken. Jag älskar dig Jonas! Att det skulle bli vi..! helt otroligt. Mina vänner var oroliga att jag skulle bli sviken. Min mamma var jäääättte orolig för hon visste bara att jonas hade varit bråkstake som liten. Ingen såg den Jonas jag såg! Han är den mest underbara pojk jag träffat. Jag litar på han till 100% Jag vågar säga allt till honom. Detta var en text som jag skrev i maj detta år. Många har gillat den så tydligen är den läsvärd.

Jag ville bara säga lite tankar o sådant som mobbing, utseende, förhållande och ja allmänt mina tankar.

Jag har inte alltid varit den sociala och glada person som jag är nu, i 7an-8an var jag osocial och ja om någon kille pratadade med mig var det i princip bara för att reta mig. De kunde reta mig för mitt hår, min längd, att jag inte sminkade mig. Och visst jag kanske inte var den vackraste tjejen då. Men detta berodde inte på mitt utseende helt, det spelar ingen roll hur man ser ut. Alla är vackra på sitt eget sätt. Men jag gjorde mig ful genom att vara osocial, tråkig och trodde på det som folk sa om mitt utseende. Mina riktiga vänner såg det vackra i mig. De kunde se den fina och spralliga tjej jag egentligen var!

I slutet utav 8an började en kille prata med mig, först var han oseriös och skojade bara med mig, men genom detta började en vänskap och ett intresse väckas. Han sa att jag var fin, det spelade ingen roll om han var oseriös eller inte. Detta gjorde att jag såg något i mig som jag aldrig sett förut. Min mamma har alltid sagt att jag är så vacker, men aldrig har jag velat tro på dom orden. Jag vet hur det är att kämpa med finnar, längd och även.. jag har varit smal. Det har jag varit hela livet, men nu har jag äntligen fått normalt hull på kroppen, muskler, fett ja jag är inte undernärd längre, jag är så glad över detta. Iaf tillbaka till det jag pratade om. Det blev inget mellan denna pojk och mig men han lärde mig att börja tycka om mig själv. När jag började göra det i 9an så började folk märka mig! Jag syntes, folk visste vem jag var, dom var inte rädda över att prata med mig. Som jag gråtit mig till söms natt efter natt i så lång tid för att jag ville ha detta. Nu hade jag det. Killar visade intresse. Jag fick ett förhållande som dock inte höll så länge men som betydde mycket, slutet var varken dramatiskt eller något. Det tog bara slut. Sedan började jag vara med massa killar. Och nu menar jag inte att jag låg med dem eller höll på med dem jag bara trivdes bättre med killar. Men man kan inte alltid styra över andras känslor och många misstag skedde. Jag fick ett förhållande igen som även detta varade en kort tid. EFter detta blev det kaos. Känslor hit o dit. Jag mådde riktigt dåligt! Ett tag ville jag bara försvinna.

Men en dag när Romme öppnades, första skid-dagen. Då åkte jag med Alla pojkarna men en ny kille var med eller ny och ny. Jag har vetat vem han var sen 4an, och jag har verkligen ogillat honom. Jag har varit rädd för han till och med! Dock hade min syn på honom ändrats sedan Trysilresan i 9an med skolan, Han var riktigt trevlig och sprang runt i bussen och lekte kurragömma. Då gömde han sig under mina ben och där klicka det. Det var något speciellt med pojken det visste jag. Tillbaka till dagen i Romme. Denna nya kille var Jonas Knutsson. Han skojade runt med mig och fick min skype. På kvällen ringde han på skype och vi pratade jätte länge. Vi började smsa och ringa varandra. Han fick mig att glömma det jobbiga som jag varit med om och jag fick ro på något sätt.. Veckan innan julafton åkte Jonas till Sälen med sin familj. Vi saknade varandra som tusan då. Så redan efter en dag fick jag tillåtelse från mamma att åka dit. Det blev underbara dagar. Jag och Jonas var tillsammans nu. Efter detta har vårat förhållande varit stadigt. Eller alla förhållanden har ju sina tvister och baksidor. Något vi båda känner är då: Våran kärlek blir bara starkare och starkare, vi har det nästan bättre nu än vi hade första månaden tillsammans. Jag älskar Jonas på riktigt, inget jag bara säger utan han betyder allt för mig. Vi har nu varit tillsammans i över 4 månader och ja det är inte så långt tycker ni kanske men, att räkna månader behövs inte.. Det är inte tiden som spelar roll, man kan älska någon lika mycket när man bara varit tillsammans 4 månader som ett år. Första månaden kan man inte vara 100% säker att man älskar personen då det kanske inte är rätt person man får lära känna. Jag och Jonas har nog varit ärliga redan från början. Vi berättade hur allt var redan första dagen och inga lögner finns med. Därför har jag vetat nästan hela tiden att jag älskar honom. Nu blev detta en lång text och säkerligen kommer inte många läsa det ens. Jag brukar inte skriva om känslor och hur jag haft det osv då det får mig att må lite sådär. Men detta gör mig ändå lycklig. Alla kan förändras och det är Jag o Jonas bra bevis på. Jag gått från osocial och allmänt tråkig till en trevlig, lycklig och fin tjej. Jonas har varit lite bråkig och ja o han var osams som små. Men han har blivit en helt underbar kille. känner ingen snällare än han är egentligen. SÅ nu ska jag inte skriva mer och tråka ut men ja en förkortad version av .. ja!




matte E -check

Ja nu har jag haft slutprov i matte E. Det kändes hemskt... I alla fall storpoängarna. Inga mvg kriterier klarades i alla fall... kan bara hoppas och be på vg. Får jag g i matte E kan det bli svårt att komma in dit jag ska. Så jag ber! Men det hade hjälp att få mvg... efter all tid jag tagit åt matten... aja nu ska jag jobba.

sur bekka



träning

Ja la mig precis i sängen efter en välbehövlig dusch. Skivstångspass på friskis är inte att leka med när man inte varit igång på länge. Kommer jag ens orka lyfta pennan på provet imorgon... den frågan får ja svara på då. Men hua! Trevligy var det i alla fall och skönt att få känna att man lever!




Första failen.

Ja nu har jag lyckats för första gången. Jag har kört fast... precis utanför. skolan... jäkla snöplogare som tog upp sån del av vägen... så grattis bekka du sitter fast med en snöklump under dig...




godmorgon världen

idag skippar jag sovmorgonen och åker till skolan för att räkna matte! Duktigt!




taco och prov

Åkte på lunchen och käkade nacho de luxe med cindy och alexander. Det var riktigt gott. Passade på att plugga inför provet i svenska. Det gick asbra! Kanske alla rätt till och med! Känns toppen!




tack syster

Du vet precis vad man vill ha när man är sur på plugget och börjat bli trött!




sur.se

nej nu blir jag galen på matten. Har variy helt lost sen efter lovet. Jag som tycker det är kul egentligen... Nej tulpanerna framför näsan är mer intressanta än matten under hakan just nu.




Häst är bäst

Skippade plugget för en stund och åkte och red istället. Jätte mysigt! Dock väldigt kallt. Men skönt att få lite luft och hästmys igen.




Bolanche

Precis hemkommen från ett pass på bolanche. Kvällen började riktigt segt men tillslut kom det igång ordentligt. Djn sebastian var grym och alla var på dans golvet. Hoppas jag fick bra bilder i alla fall! Alltså hur folk raggar på en... alla vill ta bild med mig för jag är fotograf detta händer varje kväll på jobbet men idag blev det nåt nytt. Jag pratade med en asdryg kille som fråga massa konstiga saker. han fråga tillslut om jag fick dricka på jobbet och jag bara nej. Så fråga han när ja sluta och så sa jag 2. Sen fick jag följa med han till baren för jag skulle ta vatten o ham följde efter. När jag böjde mig ner och skulle lägga i kameran för kvällen. När jag kommer upp så står en drink framför mig. Då sa han klockan är 2.01 du får dricka varsegod. Men att folk inte fattar?! Jag gav han alla vinks jag kunde om att jag inte var kntresserad jag visa bild på mig o jonas men han bjudrt mig på drink... nej... fullt folk...

godnatt!




vackra ludde




På promenad genom stan

Precis hemkommen från en promenad med mamma, pappa & Jerry. Mamma börjar få lite planer inför att jag nog flyttar till hösten vilket jag tycker är bra! Det är lite spännande att man ska till en ny stad med 27.000 studenter. En stad som bygger på studenterna. Sjukt. Jag är en mammapappagris så jag är lite nervös... de är ju min trygghet. Äh. det är 8 månader kvar! *Gulp




New

Jag hittade ett skärp och en tröja i mammas butik igår som var underbart bekväm och hade en fin färg! var tvungen att köpa det då. vackra händer man har då eller... www.ide-a.se




kör ja

Vi kör etage ikväll! Nypremiär o allt!
första riktiga krogenrundan för matilda!




me today




Me so happy today

Idag är en bra dag!




Godmorgon

Precis vaknat från att ha sovit i gästrummet. Sov väldigt bra där! Drömde om mallorca och en massa knas... Helt plötslig finns det sälar, narvals och unicorns under vattnet i mallorca... Hmm... ibland undrar man!




Där det händer

Gud vad roligt att New york times listar peace&love som ett av ca 20 ställen att besöka under 2013. Kul om massa folk från Usa kommer! Då kanske det blir kul att gå i alla fall. Men inget klart än eftersom jag vill ha lite bra artister först! Fast ska kanske vara med en Zeelendare så kan bli intressant!

såhär skrev new york times i alla fall:

BORLANGE, SWEDEN

Peace & Love Festival, June 25-29

For those who missed the Sixties. It’s about nonviolence, equality, diversity, fellowship, solidarity, freedom, understanding — oh yes, and music. Peace & Love is the biggest annual festival in Sweden, which just goes to show.






Don't worry be happy

Ja hur har ni det? bra? Själv sitt man mef matte och har precis kommit hem från skolan. Nu ska jag plugga mer. Vilket liv! Tagga 5 år till!




dagens ego




gårdagen

Vi hade lite fysiklabb med barium-137.
Lite strålning är väl alltid bra eller?




mys

ja jag är dum nog att ta bort min sovmorgon imorgon för att göra ett dumt valfritt matte prov. Varför... ? Känner mig tvingad. Jaja spelar ingen roll om kag failar men om jag gör bra så hjälper det. Dock har detta kapitel mest bestått av att jag surat på kenneth för att jag inte kan det så vi får se. Aja kommer i alla fall kunna sova inatt då jonas är här. Önska mig lycka till nu återgår jag till charlies änglar. Natti!




sista terminen

Ja nu lägger jag mig med en bok och hoppas på en bra skoldag imorgon. Tänk er... det är min sista termin på soltorg nu. Fy jag blir nästan gråtfärdig. Alla minnen man har på denna skola. Soltorg har format den jag är idag, en framåt person med mål i livet. Jag vet inte vad som hade blivit av mig om jag inte valt denna skola. Jag hade antagligen fortsatt varit en blyg och tråkig tjej. Men jag har formats till att klara av press nu och stora folkgrupper. Första presentationen på soltorg så grät jag för jag var så nervös och hatade det. Nu ställer jag mig gärna inför folk och har presentation. Jag må fortfarande vara nervös men jag är bra nervös, laddad! Jag kan bara tacka mina föräldrar för att de hjälpte mig välja denna underbara skola. Annars hade jag aldrig bestämt mig för att bli civilingenjör och inom det vara en chef eller projektledare. Hoppas jag kommer få bli detta nu. Hoppas jag gör rätt val igen. Höskolan here i come, 8månader alltså. Jag vill bara säga till mina vänner att njut av tiden på soltorg för den är den bästa tiden man kan ha. Jag har hatälskat det. Till sist säger jag... njut mina kära studentkompisar snart får vi sjunga studentsånger och bli knasiga på alkoholaktiga drycker. Tack alla vänner!




hårkaos

Ja jag som är dotter till en frisör jag har inte klipot håret på 7 månader. Visst är det konstigt! Men idag tog vi tag i det! Klippte av det slitna och la i lite slingor så min utväxt skulle försvinna. Vi får se senbhur det blir. Inte så stor förändring säkert men håret blir piggare. Vi skulle gjort mer slingor men.... jag har så sjult mycket hår. Tro mig. det syns inte för jag har så tunna strån men mycket är det. Mamma skulle nog inte gillat att ha mig som en normal kund. Tur jag har henne. En vanlig hårmänniska skulle knappt behöva en sats med färg. Jag behöver minst 2-3. Whats wrong with my hair! Tar sjukt lång tid att fixa det. Så man får ta det i omgångar.





bmw häng

På väg hem nu sorgsligt nog... sälen jag kommer tillbaka! Vi har nått rättvik nu och här köpte jag kakor o erik muffins. Lovisa hon fick köpa spolarvätska! Nu har jag i alla fall energi igen och kan dansa i baksätet! se ya!





famnen

saknar redan famnen från bästaste...




jahapp... skål då

Ja så säger man på after skii i lindvallen. Har haft en helt underbar dag med min fina Lovisa, tack så mycket för att jag fick komma! Massor av bus och gott. Detta måste göras om. Nu ska vi sova, kroppen orkar inte mer nu haha. Blir någorlunda tidig hemfärd imorgon. Bra avslut på lovet!!




sälen

första after skii jag gjort som 18 åring. Har det så sjukt bra med lovisa här! Jag älskar sälen o lovisa!










sälen

lyxar till lunchen med O'lerys! Mums!!!








sälen

Uppr med tuppen

Äntligen efter en lång tid så får jag åka till sälen! Dessutom till min fina Lovisa! Två flugor i en smäll. Ska bli helt underbart. Blir att gå av i lindvallen o åka skidor direkt så sitter laddad med alla kläder på bussen haha.




heaven or hell

Du döljer en mjukis bakom den hårda ytan, eller det var en hård yta men nu tycker jag du är go o gla hela tiden. Du är min fina.
och ja jag hatar egentligen denna typ av sms då för många överdriver och bara skriver något. Men Jonas skriver inte sådant så ofta och skriver han något så menar han det över hela sitt hjärta. Då är dessa sms något som gör en glad i hela hjärtat!





duktiga jag!

Världens bästa bekka jag! Eller jag lyckades i alla fall med tvätten. men det är väl en början på vuxenlivet, eller...?




I work out

Precis klar med gymmet för idag. Jag och min kära syster drog dit och körde lite ben o armar. Äntligen har jag hittat perfekta rump övningar också! Nu ska vi ta en liten frukt smoothie sen hemfärd! Vad som händer ikväll återstår att se.




mys

Har precis kommit hem till jonas efter en mysig kväll med Cindy. Det blev tacos med henne och hennes kille alexander. Riktigt trevligt, söta är dem! Sen pluggade jag kemi med henne och hade det allmänt trevligt. Skönt att träffas då det var så länge sen! måste göras oftare.

bild på oss från i somras




sötan

Hästarna myse i hagen! Åh jag tycker verkligen om Ludde!!




Fotografering

Ja idag blev det att åka till stallet och fota fina Louise och Satin. Var riktigt trevligt och det blev några fina bilder! Dock blev satin alldeles för rastlös i slutet så blev inte så många glada och skarpa bilder då inte haha. Gud vad jag saknat alla hästarna. Satin ser äntligen frisk ut och lycklig ut. så fruktansvärt lycklig att hon mår bra igen! Dumma vaccin.. Sen Ludde har blivit ännu större.. han slutar aldrig växa. Han skulle stå och nafsa på mina vantar och pussas hela tiden. Då blev Porter avundsjuk så han kom också. Så jag och Louise stod där med två kärleksfulla stora hästar hur länge som helst. Här är i alla fall några av mina favoriter.
 



Jan. 02, 2013

Romme idag med vännerna! Ganska trevligt i solskenet men tyvärr så är det isigt i backarna då nybörjar snowvoardåkare sätter sig i branta backar. Tråkigt... Sen har snön försvunnit i offpisten. Aja nu ska jag åka till friskis med vännerna. Får se om min dumma arm klarar av det. Den har fått nått knäppt i sig...




Imagine Dragons

Shit vad bra de är! Jag ryser åt alla deras låtar från skivan Night visions. Ska du ha en stund själv och bara mysa i mäktiga låtar så lyssna på deras album. Jag ser så vackra bilder framför mig när jag hör låtarna och nu får jag sån lust att redigera film. Älskade band! Här har ni en av deras mäktiga låtar, Radioactive. Jag höll på att köpa assassin's creed bara för att jag tyckte reklamen var så mäktig med denna låt. Haha sjukt vad låtar kan påverka en. 
 
 
 
 

nyårsmiddag

Jag och jonas passade på att äta middag hos mig innan alla vänner kom. Det blev en underbart god räkcocktail till förrätt och oxfile med potatisgratäng till middag. Otroligt gott! Det blev cheesecake till efterätt men då var vi så mätta så vi inte orkade äta mer. Helt underbart god middag var det!







Instagram RSS 2.0