Håltimme

denna håltimme spenderas med klägg(billigt gott) och mekanikplugg.






i8

Nu har Lumma design gjort förslag till styling av bmw i8. Gah. Vill så gärna se denna fina bil och köra den i verkligheten! Jag som älskar bmw och som vill att elbilar ska få större respekt i samhället är så nöjd över att i8an har kommit. Även fast jag inte tyckte om den först så har jag nu funnit en kärlek till den. Suget för den ökar ju dessutom när man vet att den vintertestas i sverige just nu... Kom till Linköping tack!
 
 

Update

Åh nu har jag äntligen satt tänderna i min nya dator! Har fullt upp att fixa cv och liknande så tyvärr gör jag inget kul inlägg på bloggen. hoppas ni har det bra i alla fall ♡








hehe lite mindre än min gamla klump!

Vänner <3

Hittade denna härliga bild på oss! Blir så glad varje gång jag ser den, kan vara därför jag har denna bild i min hall här i Linköping!
 
 
 

Sälen!!!!

ÄNTLIGEN!! Nu har jag en skidresa inbokad! Den 21 februari åker jag och familjen till sälen för några dagar med skidor och fjäll. Som jag har längtat! Detta är första året på många år som jag inte har ett årskort och som jag inte ännu har åkt skidor på. Annars brukar jag vara i romme nästan varje helg och sälen brukar jag vara i några gånger också. Så inte undra på att mitt skidhjärta är tomt just nu! Sälen here I come <3
 
 
 

BananaRaspberry

Blev en liten smoothie innan läggdags då jag såg att bananerna började bli bruna och då passar de bra i smoothie istället för att tvingas äta dem..(Student slänger aldrig mat). Blev en god banan hallon smak! Det var bra eftersom jag åt så tidigt idag. Min mage är van med mat klockan 8 inte 5! 
Nu ska jag skicka in min ansökan till FM och sedan blir det lat tv i sängen! Ha det allesammans!
 
 

I see

Har funderat länge varför enbart det har existerat fultrosor och ful strumpor i min låda...(ful=mönster av djur och halvtrasiga). Snävt har det varit också. Nu fick jag mig förklaringen. 23 par trosor, 15 par strumpor och 3 strumpbyxor hänger nu på tork i badrummet. Kan förklara varför det var tomt i lådorna! ;)


Tacokväll

Igår var det bakad potatis och idag blev det tacos hos christine! Vi kom alla på att vi hade varsina ingredienser som krävs för tacos så vi gjorde gemensamt lite tacosmys! Jätte trevligt. efter det satt vi och gick igenom mekaniken så den skulle vara rätt. Fick köra dubbelt och springa och tvätta emellan.






När man känner...

Sig sådär underbart vacker och undrar vad det är för fel på en.
 
 
 
 

Chokladbollar blev de

Älska chokladbollar! reasons to love them...
 
1. Det går snabbt att göra
2. De är underbart goda
3. Man kan äta hur många som helst
4. Jag vet inte om nr 3 var positiv eller negativ..
5. För de är billiga!
 
Hur jag gör dem

  • 100 g Smör , rumsvarmt
  • 12 dl strösocker
  • 3 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 3 msk mjölk
  • 5 dl extra fiberrika havregryn
 
 

Här ska det bakas

Någon som kan gissa vad jag ska baka? ;)




Hej Aila








Svenska marinsoldater

Älskar när folk vågar släppa loss lite och göra något otänktbart! De gjorde denna film till avslutningen i Afghanistan.
 

Ekonomin

Har äntligen fått koll på min ekonomi igen! Efter att ha fått tagit pengar från sparkontot för att betala hyra då jag glömde skicka in registering av kurser... så har jag äntligen fått csn och bostadsbidraget! Har även skaffat en ännu bättre app för att hålla reda på ekonomin än vad jag redan hade. Tink( https://www.tink.se/ ) heter den och den är sjukt bra! Den håller reda på alla inkomster och utgifter utan att du behöver göra något. Den placerar in utgifterna i kategorier och frågar dig utifall den inte känner igen en viss utgift, tex när jag köpte datorn. Då stod det bara sony på utdraget och det kopplade den inte till shopping-hemelektronik. Men det var simpelt att ändra. Den kan dock inte hålla koll på dina kontanter men den har koll på att du har tagit ut pengar.
 
Så här ser ni februaris utgifter. Siffran i mitten är summan vad jag har använt hitils/under månaden. Förra månaden kan jag säga att siffran var väldigt hög... hehe köpte en dator! Men nu ska jag få koll på pengarna igen! Det som inte syns i detta fönster men som syns på startsidan för appen är hur mycket jag har kvar och sånt. Jätte mycket bra info! varför jag lägger upp bilden på detta är för att många har frågat mig över ekonomin så nu får ni se! 
 
P.s månaderna räknas från 25e så den 25e skiftar månaden då man får en ny inkomst.
 
 
 


Myskväll

När man ska förbereda sig för en ny vecka så passar det perfekt att ta en dusch med skrubb och sedan ansiktsmask. Detta toppas med helkroppssmörj och sedan en nybäddad säng. Sen det allra bästa är nog att mitt älskadr fultäcke är med. Det må vara lite slitet och kanske inte så snyggt men det är täcket som får mig att somna som bäst! Det är såå mjukt och får mig att känna mig som liten igen. Och jaaa jag sover med två täcken. Ultimat ju! Lägger upp den obligatoriska "jag har smörjt in mig" bilden som alla tar i blogg/instagram världen. Godnatt allihopa!








The best friends

 
Finns så många fina människor där ute

Beslut beslut

Nu är man ensam i min lilla lägenhet igen. Trist? ja! Denna helg har varit så bra. Jonas och jag tog det lugnt och såg på film tillsammans och promenerade och pratade. Allt jag gillar med en bra helg. Det var väldigt tråkigt att lämna av honom vid perrongen men jag vet att vi ses igen. När vet jag ej. Kanske inte blir fören den 28e då Avicii är? Herregud de är länge. Men nu ska jag se till att ha kul och vara med alla mina fina vänner här i linköping. Imorgon har jag faktiskt bara två lektioner och efter det ska jag nog sätta mig med lite folk och verkligen gå igenom uppgifterna, jag är alltså helt lost i mekaniken... 
Men det hjälper lite att tänka att min älskade dator antagligen kommer på onsdag om jag lyckas vara hemma när TNT ringer och säger att de är här. Skaaa blii sååå spännande! Då kan jag rensa ut min fina feta gamla dator och enbart ha den till grovredigering av bilder och film. 
 
Men den frågan som går runt i mitt huvud är... ska jag söka till FM och/eller Emma.... Jag vill så gärna vara med i FM så det skriker i mig. Men! Kan jag kombinera planering av så mycket evenemang och skolan..? Jag vet att jag är bra på att planera saker och hålla i mycket. Men frågan är om jag klarar det med alla tunga ämnen som kommer nu. Termodynamiken är inte något jag ser fram emot och att hoppa över mycket såna lektioner kan bli svårt. Men ack! Jag vet att jag kommer ångra mig sekunden jag ser de som är med i FM. Har alltid velat vara med i liknande. Sen  är det ju självklart svårt att komma med också. Är nog ett X antal som söker så min chans är inte stor. Ska fundera lite till.  
 
Tror ni att jag skulle passa som medlem i FM(Festmaskineriet)? Alltså planera fester/evenemang och ja vara en allmänt glad och rolig person på fest? ;)
 
deras fina outfits är juu såååååå härliga!!
 
 
avslutar med en fin bild på grabbarna!
 
 

En bättre lördag

Har haft en riktigt skön lördag som började med ett pass afropowerdance som jag nu får lida för... min kropp är mör! hjälpte inte att jag utmanade jonas till 7 minute träning nu på kvällen heller. I alla fall så har jag försökt plugga mekanik. vilket inte gick! Tänk att ett ämne kan vara så intressant men så svårt att förstå. i alla fall för mig! Sen gick jag och Jonas på promenad och hälsade på getterna. Så himla underbara djur! Sociala haha! Nu har vi avslutat en god middag(spaghetti o köttfärsås) och smoothie till efterrätt. Ha en underbar kväll allesammans!




Bus Aila

Christines söt hund var på bushumör ♡


afropower

Har precis avslutat ett pass afropowerdance. Galet roligt pass fast såå drygt. Känns skönt att starta lördagen med träning så man är vaken resten av dagen. så jäkla gött!




Myskväll

Jonas kom hit idag! Överraskad jag blev när han helt plötsligt skrev att han var påväg till Linköping. Sötnosen min. Nu har vi käkat pizza och så ska vi se på film och mysa. Imorgon blir det träning och plugg sen får vi se! Ha en bra kväll allesammans♡
 

midsommar

Igår var det midsommartema på tentakravallen! Hade galet kul och börjar bli mer och mer fundersam på att söka till festerist.... hade varit så kul!





tenta kravall

första kravallen 2014! Tagga!!!




Lyktan

Här kommer lite fler bilder på lyktan jag gjorde iordning igår!
 
 

Doftljusburk

Hade lite lite tid över så skyndade mig att äntligen pyssla ihop min lilla ljusburk! stenarna och barken är från Ikea och de är doftande! luktar nytvättat och blom när man öppnar burkens lock! Är faktiskt riktigt nöjd med resultatet och den lyser verkligen upp. fler bilder tagna med systemkameran kommer upp när jag hinner lägga över dem på datorn. Möjligtvis imorgon! Idag ska jag och Christine köra vårat första coloniamys! Vi båda två bor här och ändå har vi aldrig varit och umgåtts hos den andra. dessutom har Christine fått hem sin hund hit nu så det ska bli så mys att få hälsa på henne.








campushallen

Nu har jag, Christine och Leila tränat på campushallen. Sjukt vad man har tappat i styrka och kondition men kändes skönt att träna! Campushallen var i alla fall storr och hade många olika bra maskiner och platser att göra egna övningar på. Däremot kändes de flesta maskinera väldigt gamla. Men jag gillar det ändå! På lördag ska vi testa ett pass sen ska jag fundera om jag ska fortsätta o köpa etr kort eller hur jag gör. Just nu känns det så!
Tar nu kvarg med nötter och frukt för att sedan bege mig till en föreläsning i envarren... matte alltså.




Vaio PRO 13

Blev denna dator! Får den i början av februari. Sorry att jag inte gjort inlägg men har fullt upp att umgås med familjen! 




dataval

det är sååå svårt!!!




Grattis syster♥

Älskade syster fyller 17 år! Herregud vad åren går fort!


















Underbara häst

Dressyrträningen gick förvånansvärt bra! Första gången jag rider honom i ridhus och dessutom jätte länge sen han blev riden. Men det gick så bra! Först hade vi longeringslina men sen släpptes vi lös och det gick super! Han skötte sig exemplariskt men blev trött snabbt. Vi travade på mittvolten och runt i ridhuset. Jätte roligt!








Tentafest

Igår hade vi i klassen en egen liten tenta fest. Jätte trevligt var det! Vi var hemma i grabbarnas stora lägenhet men tillslut fick vi dra oss... grannarna tyckte tydligen inte om att vi sjöng på gamla 90 tals hits och dansade till grease. Securitas kom nämligen då hehe. Sen hade vi ett litet äventyr på vägen hem som ledde till galet mycket skratt och irritation. Känns i fötterna idag att jag gick i klackar från skägget till valla med cykel och snön och halkan bröt sönder fotlederna. Gårdagens hjälte är i alla fall cissi!
Nu ska jag åka tåg till borlänge! Måste dock åka buss mellan flen o Eskilstuna. En garagebrand härjar runt. jätte läskigt!

från Aftonbladet





packar väskan

Packar väskan och inser snabbt att det är dumt att släpa på rullväska med lite saker när man ändå har en ryggsäck!






Tenta krök

firar att tenta p är över!!



GRYM

Idag är det en så galet underbart bra dag!! Precis efter linjär tentan var över så fick jag in resultatet att jag och min grupp har fått 5a i betyg på projektarbetet!!! Helt jäkla otroligt! (för er som inte vet så är 5a som MVG).  Jag kommer hit till Linköping utan förhoppningar och tänker att jag måste i alla fall kämpa för att få en 3a. Så får jag en 5a i det som faktiskt nästan hela denna utbildning går ut på! SÅÅÅÅ underbart! Sen var det ju ännu mer underbart att det kändes bra på linjärtentan. tror jag har fått 12 poäng, har rätt enligt facit men sen kanske jag har varit slarvig och inte förklarat rätt. Detta innebär iaf att jag klarade kursen och att jag kanske får en 4a! Jag är i ett chocktillstånd just nu!! Känner hur en sten har lättat från bröstet. Nu har jag några dagars ledighet sen börjar en ny termin. Passar på att åka hem för att fira min kära lillasyster! Men först är det fest ikväll!!! Åker hem till borlänge imorgon!!
 
LYYYCKLIIIG!!!
Allt hårt slit lönar sig tillslut har detta bevisat! Nu är jag mer än redo för 2014!
 
 

Sötnöt



Åh vad söt bakgrund jag hittade!! Nu blir det tv och sömn! Tagga tenta imorgon och fest på kvällen!


Hästryggen

Just nu saknar jag verkligen att sitta på hästryggen och jag saknar definitivt fina Ludde. Underbara Ludde <3
 
 

It's alive again!!

Efter läskiga guider och namnbyte av konstiga filer med konstiga ändelsen .bak så fungerar datorn igen! ett tag såg den ut som en dator anpassad för äldre som vill ha stora ikoner haha. Nu känner jag mig stolt som fixa det!!






studentens lyx

Efter 10 timmars plugg förtjänade vi donken till kvällsmat! Hade en super trevlig stund där med mina kära vänner. Skönt att släppa tankarna på tentan för en stund. Frågan är om jag kommer somna idag eller ej. sov inte bra överhuvudtaget inatt. ursch! Men känner mig ganska redo för detta prov. kan bara hoppas att rätt sorts uppgifter kommer!

Föresten så tänkte jag redigera lite bilder till bloggen men vad händer inte då?! Jo min dator vill inte ha mig mer. han vägrar acceptera att jag vill logga in. Så nu sitter jag och googlar vad detta kan vara för fel. Alltid läskigt att fixa med datorn utifall man gör fel...






Trött kämpe

Nu har jag snart gjort 7 minutes i en vecka och det känns! Börjar faktiskt orka att ta i lite mer men inte mycket. Jag har bestämt mig för att testa på att gymma på campushallen och om jag trivs där så blir det ett gymkort nu när jag hittat träningskompisar! Haha när jag kör höga knän måste jag vara i hallen för att försöka göra så lite ljud som möjligt till min granne under mig hihi. Sorry om det hörs ändå!!

här kommer även en bild på vilka övningar 7 minutes innehåller






Till alla mina nära och kära

 
Snälla tänk efter före <3

Accurate representation of me dealing with university stress

 från 9gag

One done one to go

Äntligen! Efter fyra timmars slit framför en gammal dataskärm så är första tentan gjord. Hur det gick? Jag tror det gick bra faktiskt! Fast denna tenta har ett väldigt jobbigt betygssystem som ser ut såhär:
 
-För att få en 3a(G) krävs 5/6 rätt på A-delen
-För att få en 4a(VG) krävs 5/6 rätt på A-delen samt 4/5 på B-delen
-För att få en 5a(MVG) krävs 5/6 rätt på A-delen samt 4/5 på B-delen samt 3/4 på C-delen
 
Alltså betyder detta att om man inte klarar av 5/6 på A-delen så kan man inte bli godkänd! Det hjälper inte om du har alla rätt på B och C delen utan du måste ha klarat A-Delen... SJUKT! Samma sak om du vill ha högre betyg. Jag gjorde i alla fall alla uppgifter utom en på C-delen. Därför står mitt betyg med allt från U,3,4 och 5a. Har jag gjort slarvfel eller ja gjort helt fel kod är jag körd. MEN! Jag är jätte nöjd att jag gjorde alla uppgifter. Programmering var något jag var orolig för men nu tycker jag det är ganska kul! Så Jag är nöjd med min insats. 
Ikväll blir det att lata sig framför TVn och så ska jag göra Pasta med lax, underbart! Pappa hade med sig färdig skurna laxbitar så jag behöver bara steka och göra såsen jag ska ha. Perfa! 
Imorgon blir det däremot hårdplugg igen då jag har Linjär Algebra på torsdag. När den tentan är klar kan jag äntligen pusta ut och njuta av lite ledighet fram tills måndag. 
 
Ajj vad min panna värker efter att ha suttit med rynkad panna i 4 timmar haha... Känner mig som den lilla figuren på bilden, alldeles förvirrad och blind!
 
 

Jan. 13, 2014

Efter att ha pluggat i 10 timmar så firar jag med underbara lasagne och avokado. Tog även med en bit av tårtan till lunchen som jag fick från ica maxi. Ikväll ska jag se till att försöka släppa plugget,köra 7-minutes och försöka sova ut!
Första tentan imorgon alltså. Vi får se hur det går. slumpen avgör om jag klarar den eller ej. Och om jag klarar godkänt så kan jag mycket väl få en 4a! Men drt gäller att godkänt uppgifterna stämmer med det jag kan. Håll tummarna!






1970

Vi håller på och renoverar hemma i borlänge. Mamma skickade nu lite bilder från senaste rivningen. Bland annat fann de ett litet utrymme på nån kvadrat som hade murats igen och här fann de en gammal lapp! 44 år gammal nästan! 
frågan är vad det är som står i lite tunnare stil... mina ögon läser "sök benrester i trossbotten". Vad tusan menas men detta??? Trossbotten är det som är under golvet(bifogar två bilder på exenpel). Betyder detta att vi har ett skelett under golvet? Fy farao isåfall. Sen står det undertecknat den osynlige Boman. Vem var denne Boman..?





 

detta är trossbotten





lasagne

Jag älskar lasagne och nu fick jag äntligen göra det igen! Mums vad gott!




Familjen♥

Familjen åkte hem imorse och jag saknar dem redan. Rummet är alldeles tomt fast ja städat och snyggt i alla fall. Igår var vi på stan och åt och kikade runt. Såklart blev det kött på restaurang hamlet, blivit stammis där! storhandlande på ica maxi i 2 timmar haha! Älskar ica maxi! Sen på kvällen blev det plockmat och filmmys!






Berget Café och thehus

Hittade ett jätte mysigt café på stan idag! Ett riktigt lustigt hus med små små rum att sitta i och massor av trappor! Helt klart besökvärt. Fikat kanske inte var så speciellt men miljön var underbar.




Peace&Love




Fullt

Nu är det verkligen fullt i min lägenhet. Alla sängar och madrasser framme. Fick pizza hut till middag, galet gott!
Nu blir det filmmys och imorgon promenad :')




Först i emba

Nu börjar dagens pluggning. Vi hann först till emba!




Pappsen♥


haha leksingar och stopp i toan haha han får ta skiten men de lönar sig när leksand tar segern!

Jan. 09, 2014

Tvingade mig själv att köra 7-minutes idag också. Ligger nu på golvet och dör. Måste göra dessa övningar varje dag känner jag. är så galet svag... funderar på om jag ska skaffa gymkort eller ej... det gymmet jag vill vara på är så dyrt. Annars kanske jag ska ta upp ridningen igen? Det blir en bra fråga. Duschen nu sen sova! Imorgon sticker jag till skolan vid 8. Har suttit 10-18 idag så det känns nästan bra nu! Wie!!




Äntligen äntligen

Åh äntligen!! Jag gick hem från skolan i spöregn och skit. Nu när jag kikar ut är det snö!!! Vad lycklig jag blir! Nu fortsätter allt papperfix m.m. Kul att ens böcker kostar över 1000kr för en bok... håller tummarna för att hitta billigare




7-minute

Fick ta en snabbpromenad till ok för att köpa fil och mjölk. Kan vara bra att ha frukost imorgon. När jag kom tillbaka så var jag redo att köra 7-minute workout som hanna tipsade mig om. Herregud vad det var drygt! Särskilt när inte ens kondition är på topp. men effektivt var det! Perfekt när tiden inte räcker till.
Har i alla fall pluggat matte hela dagen. så skönt att vissa detaljer börjar släppa.




tillbaka till verkligheten

Nu kom jag precis hem till lägenheten i linköping. Skönt att jag & Jonas hade städat innan vi åkte! Nu ska jag i alla fall åka till skolan och få lite linjär alger gjort med Hanna. Kram på er!





God morgon

Säger jag här på tåget. Är påväg mot sala för att byta mot tåget som går till linköping. Känns sorgset att åka ifrån mina nära och kära. Var svårt att stiga ur bilen på tågstationen när Jonss lämnade av mig. Har ju vant mig att vara hemma och jag har verkligen spenderat all tid med familjen så kommer kännas så konstigt att vara ensam i min lilla lägenhet. Tur familjen kommer med all packning på fredag. Samtidigt ska det bli roligt att träffa alla kära kamrater i linköping.




Jan. 07, 2014

efter en välbehövlig promenad fortsätter plugget. Imorgon åker jag tillbaka till Linköping med blandade känslor. Så nervös inför tentorna...
p.s så trist att de har huggit ned träden i skogen här i romme.



råttan ska bort

Nu ska mamma ta bort rottfärgen! Vi får se hur det blir! Tror inte det blir allt för stor skillnad men lite liv i håret iaf. Ja jag ser sliten ut på bilderna, jag är sliten. Kroppen får stryk av att inte få tillräckligt med sömn. Dumma tenta stress!




bicom

Äntligen kommit på namnet på behandlingen jag fick! Bicom heter den och dessa bilder får beskriva lite i alla fall. Ska göra en till imorgon och se om det har fungerat. Får läsa mer om det när jag har tid. Just nu är det programmering och sedan overall fix! Orkar inte vara förskyld längre... är helt slut och får ingen ork till något....










JVM

Spännande så in i norden!!



desert

Till efterätt hade Fredrika gjort vit chokladmousse med bär puré. lyx!!


Jack&Jones

Här kommer lite smygbilder på plaggen jag köpte till Jonas. Han har kommit att gilla vinrött och det passar mig perfekt hihi.




Oxfilé

Ja tackar inte nej till oxfilé och potatisgratäng! Mums! Fredrika har även gjort en lyxig efterrätt som jag väntar på!








VS

Fick en jätte snygg Victoria's Secret ryggsäck av farmor i julklapp. Bronslackad och skön att ha på ryggen. Bra att variera mellan ryggsäck och vanlig väska då ryggen ska hålla hela livet också.
fick tyvärr ingen bra bild på den..




Cream clothing

Denna fina kofta från Cream fick jag i julklapp av mamma och pappa. Älskar den! Lite chanel stuk på den!




shopping

Det är verkligen livsfarligt att ha massor av kontanter lösa när man är och kollar på kläder och skor. Jag shoppade gärnet! Blev ett par jätte fina svarta skor, en fin skjorta och en topp från stockh lm, stickad tröja från dobber och en topp från zoul. Det mesta var på rea förutom fin skjortan och skotillbehören. Skorna hade kostat 899 men nu 399 och det fanns bara min storlek kvar så hur bra var inte det?! Perfekt! Sen köpte jag två överraskningar till Jonas. Alla som vill köpa fina billiga killkläder bör kolla in Jack&Jones fort innan alla storlekar är slut!
Så jag är nöjd och plånboken är tunn.
Ikväll vankas oxfilé och potatisgratäng, mums!! Men först en timmes tenta plugg!
















Linjären

Nu var det dags att börja med lite linjäralgebra istället för programmering. Wish me luck!

p.s hade en jätte trevlig kväll med tjejerna igår!! ♥




Dream Angels

Här är lite finare bilder på en av bharna jag köpte i London. Det var denna jag tog av misstag när jag egentligen trodde det var den vita versionen av den andra bhn jag köpte. Visade sig vara en av Dream angels bharna som de hade i holiday 2013 reklamen. Visst den var dyrare.. men den var såå värd misstaget! älskar den lilla spetskanten som den har och alla fina stenar! 
 

tentaplugg

Tentaplugget dödar mig... Uppskattar inte att vara förskyld och trött samtidigt som viktiga tentor ska studeras in. Blä!




Ribs n stuff

Galet vad gott det var med ribs! Fick dessutom efterätt med pecanpaj och glass. Nu ska vi se på juniorerna på alla tv skärmar! Föresten så har jag klippt mig idag för mitt hår var helt förskräckligt slitet efter att jag fastnade i hårtorken... så blev några cm kortare men betydligt mjukare!




O'learys

Shit vilket stort O'learys vi har fått i borlänge! Imponerande. Vi fick platser på toppen så man ser ut över hela restaurangen och bowlingbanan. Nu ska jag avnjuta ribs och sedan blir det att äntligen få gå på hindraåringen på bio.











Pudding

Fick chokladpudding till efterrätt hos mormor. Hur gott som helst!!
När vi kom hem så tog familjen upp soffan och kollade på serien fröken frimans krig. Detta är en serie som vi började följa efter jul. Tyvärr sista avsnittet idag.. men den var bra! Sedan blev det Johnny Cash film. Skönt att bara slappna av. Imorgon börjar tyvärr pluggandet.. blä.
Nu ska jag somna bredvid min prins, natti!




älskade vänner

Lovisa la precis upp massor av bilder från igår. Åh ♥ Älskade vänner!!






Djurås

Är på middag hos mormor och morfar i djurås. Så underbart god bål mormor hade gjort!




2013 minnen

2013 var ett år fyllt av spännande händelser. Lilla jag blev stor och tog studenten och flyttade hemifrån! Har byggt ett starkare band med många av mina vänner och min kärlek ♥Förlorade två underara änglar som nu vakar över mig, Jerry & Satin ♥ blickar nu framåt till 2014, make it a good year!


Fest vare!

Nyårsdans och bildspel


nyår

Nyårsfesten spenderades hos min kära Lovisa och massor av mina underbara vänner! Mycket dans blev det och drt pratades minnen kvällen ut. En oförglömlig kväll helt enkelt! Idag får mina ben ta stryk för allt dansande. Träningsvärken i smalbenet är sjuk. Hur lyckas jag jämt? Var underbart att få träffa alla i alla fall och även om just tolvslaget var lite osynkat så var det grymt! Såg inte så mycket raketer då det var dimmigt runt bergen men! Det var stjärnklart ovanför oss och jag fick se årets första stjärnfall! Ett stort ett, faktiskt det största jag sett! Så nu håller jag tummarna att min önskning ska gå i uppfyllelse. Tack allesammans för en fantastisk kväll!
Som vanligt har jag glömt att ta bilder. Däremot har jag suddiga filmer haha. Ni får nöja er med dessa!










sista bilden är från Cindy eller Lovisa de la upp denna bild samtidigt så vet inte vem som var först haha ;)


Instagram RSS 2.0