under nålen

[lite sent upplagt, skrivet runt 8]
Medan Jonas ligger under nålen sitter jag här och pluggar... Han verkar dock ganska oberörd! Hört han säga aj 3 gånger hitils. Var tydligen värre att bli insmord i alkogelen eller va det var.
Imorgon blir det doktorn och sedan tenta! Tagga!
Jonas och Peje gav en liten överraskning på tatueringen. .. en smilegubbe... tur det försvinner när tatueringen ska skuggas haha... fast tills dess får Jonas gå med den där pumpa smilet haha.




tenta-P sista dagen

Nu är det sista dagen på plugget i tenta-p. Hela dpu1an har design panik inför det flummiga provet imorgon. har ni någonsin hört talas om att få minuspoäng på fel svar på prov? Så kommer det vara imorgon! Tagga!!
Just nu kör vi diskussion på gamla tentor.




love



att få somna bredvid sin prins är de bästa♥

One done one to go

Yes! Gjort en tenta idag och nu när jag kikar lösningarna såhär i efterhand så stämmer alla utom en! Yay! Sen kanske det är fel innan svaren men har fått rätt svar iaf. Nu är det bara att fortsätta med nästa tenta. Har design tentan på fredag så pluggar den just nu.
Jag och jonas tog dessutom en välbehövlig promenad för att kika på djuren och sånt. fick ihop två långsamma kilometrar! Men nu har jag frisk luft i systemet och kan fortsätta plugga.
Kram på er allisammans!

p.s kanske borde säga att jag är tillbaka i linköping. Känns både jobbigt som bra. Jonas kommer i alla fall stanna här veckan ut så det blir perfekt!






p.s

Jag kan somna under mina tandlökarbesök!! Hur sjukt är inte det?

breaking the law

Undra hur många logiklagar jag bryter mot när jag sitter och käkar godis medans jag pluggar tenta...
Jag har nämligen varit hos tandläkaren idag och det gick bra som vanligt. Mer än bra! Hon funderar vad jag har för sjuk tandborstteknik eftersom jag knappt behöver tandtråd... kingen! Men jag älskar min tandläkare!! Hon håller koll på allt och har sån galen koll på mina tänder. .. har ju haft henne sen liten så kanske därför... men hon är galet gullig! Glad att mamma valde att jag skulle få gå till privattandläkare. Fredrika har stött på läskiga tandläkare genom tiderna så jag kommer inte byta ut min!!

i alla fall så känner jag mig lite busig som käkar godis samma dag som tandläkarbesöket... men tenta plugg kräver extrema åtgärder för att humöret skall hållas uppe!




linjären

börjar bli rätt trött på linjären.... inte kul att plugga detta matte ämne själv...




IDe-A

Mammas affär har förändrats sen jag var här sist. Mysigt!










IKEA

Ja nu finns ikea även här i Borlänge. Sjukt att komma hem till sin lilla stad o se så mycket folk på en o samma plats!
Har haft en trevlig dag med mamma o syster men nu återgår jag till plugget för att sedan ha filmkväll med brudarna.




en älg

Jag red både Ludde och satin idag! Så himla mysigt att äntligen få rida de bästa hästarna. Började med ludde som i början var alldeles stressad pga. att en älg kom springandes 50 meter ifrån oss. Stackars lille pojk. Han är ju bara unghäst och har aldrig sett en älg förut. Jonas följde dessutom med på promenad med fina satin.




bad grandpa

Haha sjukt galen film. men kan man förvänta sig nåt annat när Johnny knoxville har huvudrollen? Som vanligt skämde jag ut mig själv...
När eftertexten kom blev det helt tyst ingen mysik ingen lampa tändes vi som satt där innr blev stumma. Så börjar jag skratta... och gris skratta... så alla börja skratta åt mig. o allt var så fruktansvärt pinsamt bara för att den där jäkla efterrexten saknade ljud i bakgrunden! Orkar inte... men men!




taco taco

tacos överallt! !!




älskade dalarna ♥

Hemma och njuter! Dock är tentaplugg inte det roligaste att göra..






Oct. 26, 2013


mot dalarna

Nu åker jag uppåt i landet! Inte varit hemma på över en månad nu så hemlängtan är stor! Fast innan jag kommer hem väntas 4 timmar bilplugg! Yay!




Oct. 26, 2013


boken♥

Boken med mina minnen från 2013 har påbörjats men måste få ut fler bilder från vår o sommar innan jag fortsätter för de är för tooomt på bilder på vännerna!! de bör o ska ändras!




geeeet

Jag jar getter 5 minuter ifrån mig♥ Kommer vara där varje dag o klappa på dem!! Så himla mysiga! Dessutom påminner de om mina kära vänner och studentkryssningen.... haha! getter ♥




Restaurang Tips

Idag åt vi i matkällaren här i linköping. Jätte goa räkmackor! Så mysigt inrett också!




idol mys ♥

Åh så mysigt man kan ha det! ♥




godis godis överallt

Jag är på cloettas godisfabrik utanför linköping. Gaaaalet vad godis... o billigt o godis... mamma shoppa som en galning!
Byter hon diet? ;)
Nej hon ska ha till sin butik! synd för mig... men jag fixade till mig lite godis i alla fall!




Matthew williamson

Matthew williamson kollektionen från Lindex var ju dem plaggen jag suktade efter för några veckor sen. Nu hänger två av plaggen och armbandet i min garderob, älska att lindex hade 30% på kläderna! Till och med studenten har råd! dessutom älskar jag det fina armbandet där hela vinsten går till forskning om bröst cancer.

♥fightingbreastcancer ♥




restaurang lyx

fick go lunch av pappa idag!! inte ätit riktigt kött sen ja flytta sååå mums va gott de var!!!! oxfilé och tryffelsås!

wish me luck till provet!!






leksand

ni var bra i början sen... aj aj aj... men njöt av finsång från dalarna på läktaren!




här igen

Ja nu sitter jag här och pluggar grunken.. det är ju i alla fall solsken ute så det är najs! öppnade dörrarna till baljongen i studierummet så nu är det nästan som att vara utomhus! Najs!
imorgon ska jag sätta detta prov!
Och i kväll ska leksand vinna över linköping! Sorry min nya stad... men leksand i hockey kommer alltid ha mitt hjärta. (pappa skulle bli galen om jag bytte lag dessutom! sist en i släkten bytte lite lag så köpte pappa bebiskläder/saker med leksandsmärken på till hans barn för att protestera) hihi.






dagen

Ja denna dagen har bestått av plugg, plugg och åter plugg och lite städning. Började plugga 10 och slutade vid 6. Tur man hade kamrater i skolan som kunde hjälpa en så idag har jag fått mycket gjort och lärt mig mycket. Grymt! Vill verkligen klara provet på fredag!! När jag kom hem så hade jag en trevlig överraskning i brevlådan i form av bilder! Yay! Nu kan jag börja på "minnes/fotoalbumet2013".










Lägenheten cosylight

Ja detta är en liten walkthrough genom min lilla lägenhet när jag tänder ljus o sånt. Mysigt tycker jag! (Ja mamma packar saker som ska med hit)


tenta-P har börjat

Nu sittwr man här med te och frukt och försöker överleva konstantplugget som sker just nu. Men detta är mitt första tenta-P så lite spännande!!




Rondell i hallen

Pappa tycker att mamma har skaffat en rondell i hallen... (runt bord) så nu kör han nogrannt i hallen...


Tenta-P

Tenta-P har kommit!
Nu är det dags att låsa in sig i ett rum och plugga järnet! Nja, kanske är meningen att man ska göra så. Men jag kommer imorgon köra fullt in på grunken(grundkurs matematik) och på torsdag kommer mamma och pappa och Leksandsmatch står på schemat. Nej här är ungefär det som händer på tenta-p för mig!
Håller tummarna att jag klarar grunken provet för det skulle lätta upp sååå mycket på jullovet! 
 
Nu ska jag plugga!! Puss och kram!!
 
 
 

Projekt

Nu sitter vi här och brainstormar vad som ska vara med i projektrapporten. Tagga skräplockare!








snösnösnöööö

Okej nu skickar min syster mms på hu4 mycket snö de har typ varje dag. Jag blir så ledsen :'( vill också hem nu till snön!!




AVICII

Nu är det så att jag och mina älskade vänner från Borlänge har alla bokat biljetter till Avicii på tele2 arena i februari!!! Helt galet!!! Så nu ska man gå runt och tagga tills dess hur länge som helst... 
WIIIE!!!
Återgår till plugget nu!
 
 

Winnerbäck

Här kommer lite bilder från winnerbäck. Kanske fixar till några lite finare en annan dag. Dessa gjorde jag i min trötthet igår kväll! Men nu får ni i alla fall se lite tänkte jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Svar på frågestund

tack för alla bra frågor! Här kommer svaren :)



- Varför köar ni, är det för fest? och varför så länge? :) 
Oj haha, den frågan ställer jag mig själv också... Vi köar för olika fester och främst är det för sektionsfester, jag köade för att få biljetter till maskins festhelg vid namn Le Mans. Man får köpa 4 biljetter per person så vi delade in oss så att sex personer köade åt hela klassen. Det är bra för då slipper man köa varje gång. Varför det är sånt tryck så vi måste köa typ ett dygn är för att varje fest kan ju bara ha ett max antal biljetter och på Linköpings universitet är vi många. Bara maskin ettorna är väl runt... ja 200-300. sen är det 5 "årskullar" också. Så lite tryck på biljetter blir det ;) Dessutom är det ju andra utbildningar också!  




- Hur funkar ditt och din pojkväns distansförhållande? Är det bra eller dåligt?
Det var en bra fråga. Det svajar fram och tillbaka hela tiden. I början var det jätte jobbigt att vara ifrån varandra. Men det blir ju lättare och lättare eller vad man säger. Sen jag flyttade har jag verkligen märkt att det är något som saknas och jag saknar verkligen honom hela tiden, mest på kvällen. Dagarna har jag fullt upp så hinner inte tänka. Men ja det går bra i alla fall. Dock har det gått allt för länge nu. 2-3 veckors intervall är okej men nu är det snart en månad så mår lite dåligt av det just nu...

- Varför valde du Linköpings universitet?
Ja det blev nog ett självklart val efter studiebesöket vi hade här i våras. Jag såg skolan och allt folk här och blev kär! Dessutom kändes det som att gemenskapen på Liu var precis som på Soltorg så magen sa att det var rätt! Nu såhär två månader senare är jag överlycklig över mitt val! Gemenskapen är enorm på maskin och jag har hittat så många nya vänner och man är absolut inte rädd för de äldre årskurserna. Precis som på Soltorg! :)




- Vad är roligast med universitetet?
Den är svår! Det är nog all gemenskap och faktiskt... plugget! För man sitter inte ofta själv och pluggar och då är det så himla mysigt att plugga med vännerna. Man har kul! Men ja festerna tar väl toppen! 

-Du verkar ha kommit Hanna nära, kände ni varandra sen innan?
Jag och Hanna kände varandra sen gymnasiet. Vi började småträffas redan då men aldrig efter skoltid. Men sen vi flyttade hit så känns det som vi varit väldigt nära länge! Vi förstår varandra väldigt bra och hanna är ju för go som person! Vi har jätte bra pluggstunder och så bjuder vi varandra på mat ibland. Funkar bra när vi är grannar! :)

- Tror du på dig och Jonas i framtiden?
Jag hoppas och vet att vi kan klara det. Men som sagt det är svårt att veta. Jag är en person som ofta inte vågar ta stora steg, inte just nu när jag studerar på fulltid. Men ja jag kan se mig och Jonas i framtiden ja, han är en underbar person och det går inte att beskriva med ord vad han betyder för mig. Han gör mig lycklig helt enkelt! Har aldrig känt så mycket för någon annan. <3




- Hur många seriösa förhållanden har du haft? Vet bara om Jonas :)
Det är en definitionsfråga om jag får säga det själv. Jonas är nog det enda riktigt seriösa förhållandet jag haft. Det allra första jag hade räckte i en månad kanske och det andra i nån vecka. Så ja skulle jag avrunda så två seriösa förhållanden. Men ett långt med min Jonas, 2år och 10månader idag nämligen! :)

- tar du studielån nu när du pluggar i Linköping? Eller vem betalar?
Ja jag tar studielån, fullt! Får ca 9000 i månaden. Jag betalar allt själv men mamma kan bidra med en matkasse när hon hälsar på. Men annars så betalar jag allt själv! Har hitils klarat mig och lyckas faktiskt spara undan ungefär 500-1000kr varje månad. Tvingar mig själv att tänka jag får bara 8000kr varje månad. För utifall jag skulle bli återbetalnings skyldig så är det bra att ha pengar sparade. Sen får jag bostadsbidrag på 1100kr varje månad. Dock är jag väldigt rädd för det så ska försöka sänka det.

-Vad kostar ditt boende?
Ja jag har då ett väldigt dyrt boende... Grundkostnaden är 4360kr varje månad men sen kostar el och vatten också. Så denna månad landade det på 4580kr. Blä!! sen internet på det.

- Hur fick du tag på ditt boende?
Jag stod i kö i lite mer än ett år hos byggvesta. Sen sökte jag och sökte och sökte. Tillslut hade jag turen att söka på rätt bostad som hamnade på låga poäng. Så ställ er i kö fort och sök sök sök!!





done

Nu är vi äntligen färdiga med matten för idag! Har räknat nogrannt på 3 tentor och alla inlämningsuppgifter så banne mig nu förstår jag det mesta. Lite saker måste jag dock fråga nån smart person om hjälp. Men ja efter ca 9 timmars kämpade så kan jag säga att jag är jäkligt nöjd!
Tack hanna för en superbra plugg dag! ♥




sex timmar

Ja efter sex timmars plugg behövs en macka. Huvudet är segt nu! Men vi kämpar på och kör några timmar till!!




Oct. 20, 2013

Satte igång dagen med en frisk promenad i regnet med hanna. Blev många stopp då det var så fint i gamla linköping och det var söta kossor. .. men nu sitter vi redan och pluggar och här i studierummet ska vi sitta resten av dagen! Tjoohooo!

grunken är svår jag vägrar ge upp.
micke langer var är du nu...




lördags mys

efter en dags pluggande krävs vila och mys! Så nu kör ja o Hanna mys!! Imorgon blir det plugg igen!





matte plugg

dagens... det är fullt på varenda plugg plats i skolan på en söndag... haha vem kunde ana! men vi fann en plats i embassaden och har pluggat flitigt! känns ganska bra!




En paus

Ja detta behövdes! Har pluggat hela morgonen så nu blev jag arg och tog en promenad! Det kändes så sjukt skönt att få röra på sig och ta in lite syre innan jag och hanna ska plugga tillsammans. Mitt tålamod blir lite bättre då. dessutom gjorde det mig glad att få se hästarna i hagarna och sen allt folk som var i gamla linköping. Mysigt! Träffa dessutom på folk i skogen som invigde deras overaller. Så rödrosig om kinderna sätter jag nu iväg mot skolan för plugg med bäste Hanna!




Godmorgon

filmer och bilder från gårdagens random tripp på Winnerbäck kommer sen. Herregud vilken galen idé! Simon i klassen hittade biljetter o köpte dem klockan 20 i 7. 20 över 7 är vi på plats! Winnerbäck ägde hels arenan och publiken sjöng med! Så mysigt♥
sen tog det ju siste pengen för månaden typ så tur ja har fixat den mesta av maten som ja ska ha innan fredag. living on the edge!






blacklist

Kollat i 20min o jag är fast! Tv3s nya serie är grym!




Saknad

Vissa dagar saknar man dig mer än andra... älskade Jerry <3
 
 

<3


Busy busy

Jäklar vilken hektisk dag! Först matte, som förövrigt kändes grymt bra! Fick koll på det mesta!! Just nu är jag dock helt slutkörd efter att ha haft projekt hela dagen... Jätte intressant då vi nu börjar fila på all teknik bakom produkten. Men ack så jobbigt... min hjärna är sprängd. Försök få in en vajer och en fjäder och två små boxar i ett utrymme på 10x10mm... Det är inte lätt. Så vi får se om vi lyckas eller om vi får ta en annan lösning. Men spännande är det i alla fall!
 
En bild på en ros jag har tagit 
 

Frågestund

Hejsan! Jag tänkte att det kanske är dags för bloggens första frågestund. Får så himlans mycket frågor på facebook från folk som läser bloggen och det kanske är dags att låta er ställa alla möjliga frågor här. Så kommentera inlägget eller skriv på mailen som ni ser på bilden nedan. 
Alla frågor är välkomna! Vet att många har frågat om studentlivets för/nackdelar. SÅ fråga på!!
Svarar nån gång i helgen på frågorna :)
Kram på er!
 
 

Christine glider

 

Oct. 16, 2013

ja idag hade vi sovmorgon! så skönt. behövde verkligen sova idag då jag sov så dåligt igår. Kändes extra bra när solljuset letade sig in i lägenheten när jag drog bort gardinerna och färgerna lyste utomhus. Resten av dagen har flytit på men matten är krånglig nu! Fick en föreläsning av min design lärare där han berätta om sitt ex-jobb. Jätte intressant! Han var faktiskt en av de första som skrev projektrapport på dator. Najs! Älskar föreläsningar som verkligen handlar om hur folk har tänkt och löst problem. Då är föreläsaren som mest engagerad. Vill berätta allt. Nu kan jag knappt vänta tills vårat projekt är klart och sen när vi får lära oss färglära!
Najs!!




Le Mans 2013

Några bilder från Le Mans trampbilstävlingen!
 
 

Oct. 15, 2013

jag och mina undeeba faddrar på rio efter tio festen! detta var några helger sedan. vad ja minns... börjar bli dålig på datum när de gäller helger haha...




tack mamsen

Kul att mamma ringer mig och berättar att hon köper thai/china mat och så sitter jag här med min varma koppen soppa och hårdbrömacka. Tack mamsen... ♥



inlägg jag skulle lagt upp tidigare men fick brådis med tvätten och promenaden.

monday

Ja så var första dagen på veckan över. Kämpade igenom denna trötta måndag! Matten gick skit idag... fattar inte linjer o plan ekvationer o sånt... men men släpper väl tillslut! Drygt att plugga grunken samtidigt dock(matten jag failade senaste provet med). Men helgen blir all in grunken med hanna! Ska sitta i studierummet på colonia då. Precis varit ut på promenad med hanna. Fick ihop 5km! Ruskigt skönt att ta en promenad och friskt var det!! Dessutom körde jag lite mag och ben övningar innan jag hoppa in i duschen.

Korvstroganoff ala bekka

Yes! Lyckades med min alldeles egna korvstroganoff. Gott blev det! Så nu har jag lite lådor igen. Lyxar till det med lite glass och hallon till efterrätt. Hade kvar lite sen mormor o mamma var här sist.










if we only die once

 
i wanna die with you ♥Nyss hemkommen från en underbar promenad i solskenet. Blev en runda i vallaskogen och redan runt hästhagarna och dammen. Fattades bara hästar utomhus så hade det varit perfekt. Gick på span men nej de var inomhus tråkigt nog. Börjar få lite hästabstinens nu känner jag! Promaden var både effektiv och inte. när jag gick så gick jag fort men stannade ofta och bara njöt av utsikten lite varstans. Dammen med alla änder var mysig att stå vid. nu blir det plugg sen ska jag försöka mig på korvstroganoff.

gårdagen

Jag och hanna körde en donken vid halv 4 igår. Deee var galet mycket folk där då!
Men gårdagen var jätte rolig. Tyvärr missa jag låten dansa bonne dansa. Men fick njuta av panda da panda ändå!
idag har jag dock ont i knäna... aj!! jag och hanna ramlade på cykeln innan vi kom tiöö förfesten. Första gången jag ramlat på cykel!! Vi åkte genvägen genom busken men åkte på en rot och wips så låg vi på gräsmattan. ... men men ett minne!








sen frukost

Sen frukost men då lyxar man till det. Hanna har åkt hem nu. hade jätte trevligt igår!




le mans

Gamla fm vann le mans!! grymt! har haft systemkameran med mig hela dagen så bilder kommer när jag har tid att redigera!
just nu väntar jag på hanna som ska komma hit och festa o sova hos mig inatt. underbart!!




Be strong




Drat i spat

Här kommer lite sena bilder från Drat i spat
 

körregler

Ja dessa regler gäller imorgon på LeMans!! haha älskar skylten "två cheese tack". det är alltså trampbilstävling o fest imorgon!




design

fösresten, vad tycks om min nya design? nåt som bör ändras eller är bra? ska fixa lite till. Men kände att en update var nödvändig!




idolmys

tända ljus och plockmat, kan det bli bättre?! jo en jonas kanske saknas här dock... men men skön fredag!
lyxar till de extra med smörstekt sparris.

idol nu!!




shopping

Ja rebecka kom ihåg att inte handla på fredagar. Hett tips liksom!
Köpte massor av frukt o grönt och lite småbehövliga saker till korvstroganoff och lasagne. Ikväll lyxar ja till det med plockmat!! underbart!!!!
Men först plocka ihop allt kaos med kläder i lägenheten. Lite panda da panda i högtalarna så går det på ett kick!
Imorgon får jag se han live!! Yay!!!
p.s designprojektet går grymt bra just nu!! min grupps handledare verkade jätte intresserade av vår lösning och nu väntas en spännande vecka av tester på olika modeller och funktioner. Dags att jag blir mer insatt hur vajrar och cykelbromsar fungerar!








p.s underbara klasskamraten linnea bjöd på lite fredagsfika i solen!! första riktiga fikat sen ja kom till linköping! hitils max köpt klägg i baljan (klägg= jätte billiga kakor o sånt för 5 kr, baljan= billigaste studentcafeet, nu vet ni det)


vilken dag

klarade inte matte duggan och spräckte skärmen på telefonen.... vilken dag...
men nu taggar vi om för fest. ikväll får vi ha ovvarna på!






ovve

Jaaa nu är min overall ihopsydd! Gött! Vi maskintjejer får en röd del o en gul del så får man sätta ihop dem. Enligt gammal tradition. Jätte krångligt! men roligt! Hann dessutom få på dpu märket. så nu kan jag stuffa hårdast imorgon på kravallen! ;) men ja alla märken o mitt namn åker inte på Fören efter ovve invigningen. Vill inte förstöra allt... haha.
Käkat gulasch soppa och nu äter jag avokado mackor. Sååå gott!!




Oct. 08, 2013

kvällsprommis med min fina hanna! Behövdes prata ut lite efter helgens aktiviteter och det som komma skall.
Underbart skönt i alla fall!
Nu sitter jag och fixar lite i ett video redigerings program. hmm vad kan detta vara ;)




Underbart

Ibland kan folk på fyllan verkligen förvåna. Som nu min klassfadder Johan har gjort. Olle sa i söndags att hans cykel var borta efter festen i lördags. Och senast idag la han upp ett inlägg med beskrivning av Cykeln och frågade om någon sett den. Efter 3 timmar kommer detta inlägg upp! Haha jag orkar inte!! Hur tusan bär man ensam en cykel på fyllan (hur tar man ens så fel på cykel.. Funkar inte nyckeln är det nog fel cykel) så jäkla långt?! Eller ja tar över en kvart att cykla så att promenera borde ta en jäkla tid.. Och ansträngning. Nej detta var kvällens skratt. Goa kamrater <3




Matthew williamson

Jag är förälskad i Matthews kollektion till Lindex! Kapporna är så fina och jag är helt såld i den gråa stora kappan. Dessutom är topparna färgglada och snygga. Gud om jag ändå inte var fattig student.... Var förbi stan en snabbis och köpte med mig ett par vantar. Slarvade tydligen bort mina i lördags, hmm... Men så såg jag en stor färgklick och jag var såld! Råglodde på plaggen och gick runt om o om igen. Kände på dem o önskade. Haha desperat student. Nej men för er som tycker att plånboken är överdrivet full så ta en vända till Lindex.  Funderar på att köpa det fina rosa bandet armbandet i alla fall. Då gör jag ju något bra i alla fall! 


Satte ihop detta lilla kollage med ipaden! Nöjd ändå!

Studentlivet

Ja visst är det underbart, hatiskt, älskvärt, stressigt, fattigt och rikt! Ja allt på samma gång! För på denna korta tid jag nu har studerat så har jag känt hur sista kronan på kontot gick åt till matkassen dagen innan csn bidraget. Jag har känt hur förjäkligt mycket man kan ha att göra om dagarna. Att plugga är inte ett 7-4 jobb inte. Du är i skolan från 8 till ja minst 5, vanligt är med labbar/projekttid till klockan 7-8. Inte har man håltimmar heller. Eller jo. Men du måste plugga på dem. Du kan inte heller räkna med att inte plugga när du väl är hemma heller. Tro mig, jag har gråtit måååånga tårar av frustration.
 
Men vet ni vad?!  
Det är så värt det! Denna korta tid jag haft här har lärt mig så fruktansvärt mycket. Det har gett mig vänner som kommer att finnas kvar livet ut och det har gett erfarenheter som är galet bra! Jag är så otroligt glad över att jag valde att plugga direkt. För jag får ut så mycket av detta. Och att man inte kan resa som student.. haha! Jag ska antagligen på skidresa till alperna i vår! FATTA!!! Min dröm!! Så nej du förlorar inget på att börja studera på högskola/universitet. Jag älskar livet och har så fruktansvärt roligt här nere. Folket, festerna och staden gör det så värt allt slit. Så en eloge till studentlivet som är GULD! 
 
 
P.S Gårdagen blir ett minne för livet. Vilken kväll... Dalmasen var igång och lycklig! 
 
 

promenix

Ja har varit ut på en promenix! Jag kunde ju inte lega kvar i sängen allt för länge ju. Så himla skönt att röra på sig. Dessutom njuta av den vackra naturen i vallaskogen bredvid mig. Det är ett naturreservat och såå himla fint! Alla olika träd och miljöer. gamla linköping är så fint också! Så lycklig att jag valde linköping! Blev ett lyckopiller av denna promenad. så tog jag tag i styrketräningen när ja kom hem och nu städar jag.

I högtalarna just nu: onerepublic -native skivan! mysig!!






jag o min hans




tackfest

alla är så sjukt snygga!! tema: sagofigurer kommer till underlandet.






Tackfest

Ja nu taggar vi för tackfest ikväll! Tackfest har varje klass för sina fina duktiga faddrar och fadderier osv. Vi har slagit ihop oss med dpu1a så kommer totalt vara runt 110-140 pers? nåt sånt. Galet!! Precis varit i lokalen och fixat lite. Den är ja ... fräsch... inte direkt men vi gjorde den fin! i alla fall en del! källaren ska vi nog inte tala om.( hej monsterkällare). Men ikväll är det totalt foto förbud där inne. Så kommer tyvärr inte kunna lägga upp bilder därifrån. Därför jag förklarar lite nogrannt haha. Men nu ska jag fixa med min klädsel. taggar galet mycket. Tackfesterna är kända för att vara de mest spårade. Så haha vi får se hur jag klarar av så mycket okontroll från folk... mamma bekka funderar.





lonely

I'm missis lonely.... ensam i lägenheten och kollar på idol. Känns konstigt att inte ha mamma o pappa eller jonas på skype. Men men ibland ska man väl vara helt ensam. Passar på att förbättra bloggdesignen.






har haft hemligheter för mig tillsammans med harry, christine och micke!

äntligen

Litw belöbing. köandet är slut och projektet gick bra idag. nu är jag nöjd och firar med vänner på Pub-M! äppel öl är en ny favorit!
Varför jag har köat är för att få biljetter till le mans. en helg av fest och trampbilstävling. Dessutom kommer panda du panda!! Det är maskin festeriets fest. Så därför extra viktigt att gå på som maskinare!




Ja man börjar bli lite trött nu... men jag håller mig uppe! Vi fick lov att köa ute hela dagen så skönt att vi fick en sal att vara i nu. Så nu sitter jag med dator och skisser. Skönt att växla lite. Allt för att hålla sig vaken. Harry har ramlat och slagit upp sig i ansiktet... hoppas han klarar sig hela natten.








kö..

numera köar vi utomhus!










köandet

Redan nu börjar köandet. Bannemig den som började köa... den kan ta sig!






champinjon och bacon

Så fruktansvärt gott ju!! Lätt goaste måltiden sen ja flytta till linköping. Recept finns på en av bilderna. Jag la till bacon också.







mums

nuni!! äntligen ska jag käka svamp! !!




usa

vilket kaos... republikanerna är ju galna.




Stolt

Man blir så stolt när man ser dessa fina kommentarer/inlägg på instagram! Mamma och pappa har nämligen inrett och byggt om ica maxis nya restaurang i Borlänge. De har valt en inspirerande industidesign. Jag längtar tills jag får se hur det ser ut på riktigt!! Meandalice gjorde ett fint inlägg på instagram!






vardagsmys

Ja när man har läxor att läsa och konceptskisser att göra så kan man alltid göra det mysigt att plugga iaf. Så här sitter jag för typ andra gången i soffan. Hinner aldrig utnyttja att jag har en soffa!
Dagen har varit lite överrumplande då mycket info och lite panik inför att tiden inte räcker till. Så ja nu försöker hjärnan bara sortera upp allt!





Instagram RSS 2.0