Danmark



imorgon bär det av mot Danmark med familjen lite spontant sådär haha. Ska bli kul att se vad det är för land!!

Inspo

Drar mig mot jobbet nu efter en mysig eftermiddag med familjen och bergström. Vi grillade och käkade god efterrätt! Har en ruskigt bra dag idag!




Glad häst

Varit ut på en lugn men varm och glad ridtur på goaste Suprice. skönt att komma ut lite i solen innan jobbet börjar. Suprice skötte sig i alla fall jättebra och lyssnade på allt jag gjorde. Red henne en bit mot travet men sen tar det ju lång tid att skritta och price visste precis vart hon egentligen var påväg så hennes skritt började utvecklas till halvtrav så började att vända och rida hemåt. Då gick det inte att skritta mer. Så jag tog tag och började trava en liten stund. Direkt hon fick börja trava så wips blev hon lugn och sansad och började lyssba igen! Hon behövde bara trava 50 meter sen var hon nöjd och kunde vara lugn resten av ridturen hem. Hon älskar att få komma ut och röra på sig och inte bara vara ute i hagen men en dotter som jagar henne vart hon än går haha. Nu blir det lunch sen jobb!!
p.s. har fått godkännande från en sak så snart så kommer det hända saker med bloggen!





stallet




Snart så




Hetaste dagen

Herregud vilken värme det är just nu! På jobbet är det varmt... ute är det varmt... hemma är det varmt... gymmet är det varmt.. i bilen är det varmt. . enda svala stället är ica maxi! inget fel på värme men så kvavt som det är ju olidligt. Lyckades i alla fall klara av jobbet och dessutom när man är som mest slut efter ett hårt jobbpass så var jag på gymmet med sandra och tränade ben, rumpa och mage. 2 timmar blev vi kvar där! Ikväll blir det tacos och mys med familjen men lär lägga mig 10 så det är lite trist.. men ska bli gott med taco i alla fall!
Lite förändringar med bloggen kommer ske snart när jag fått svar på mejl och fått tid till design. Men det är på gång och jag tror det kommer bli bra och definitivt en mer väluppdaterad och fylligare blogg!




Midnattstravet

Ska precis gå och lägga mig efter en eftermiddag och kväll med bad i långsjön och midnattstrav på romme. pappa var med och sponsrade ett lopp så han fick dela ut pris och prata. Har verkligen varit en mysig dag! Nu taggar jag jobb 05.30-13.30. natti!!






travet




Jul. 24, 2014










Helix

Andra gången idag! Älskar den!!






Semester

Nu går jag äntligen på en liten mini-semester! Kom precis hem från ett 10-timmars nattpass på jobbet så nu är jag redo att sova i bilen på vägen ner mot Lysekil. Packat väskan så nu är det bara att städa upp hemma och sen åker jag och älskling neråt i landet. Ska bli mysigt att ta det lugnt och fiska, umgås, gå på liseberg och flyga! Ja jag ska faktiskt flyga hem på torsdag. Blir Göteborg-stockholm och sen tåg mellan stockholm och borlänge. Detta var faktiskt billigare och var mycket snabbare än att ta 8-10 timmars tåg. Nu kommer resan bara ta 3-4 timmar! GÖTT! (Hoppas på inga förseningar). Idag har vi haft samma körning hela natten på jobbet. Jumborullar. Herregud vad de är tunga och buffliga. Lilla jag var ensam på utsidan av maskinen och min rulle(väger ca 3ton) fastna i maskinen hela tiden så jag fick knuffa och boxas och vara galen med spett för att ta ut den. Herregud helt slut i armarna och benen nu. Men det är bra att man får träning på jobbet! 
 
Aja nu ska jag fixa det sista kram på er!!
 
 
 
 

Ridning och fullt upp

Har ridit två dagar i rad nu och jag blir så galet lycklig av det! Price skötte sig underbart fint igår och idag skedde det jag aldrig trodde skulle ske. Price är nämligen busaren nr ett när det kommer till att få tag på. Hon kan komma o gosa men drar du fram en grimma så är hon borta innan du hinner blinka. Men idag när alla hästarna stod o gömde sig för bromsen i utestallet så går jag in i hagen och då från ingenstans... så buffar hon bort alla andra för att komma fram till mig och ger mig en liten kärleksfull knuff och ställer sig och väntar på att jag ska ta på grimman. what?! Vad hände där liksom? Blev så glad att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Sen gick det därenot sämre. Price verkar nämligen gå på diet i sommarhagen för hon är inte tjock alls. så sadeln gled när jag skulle hoppa upp och då blev hon rädd för en travare samtidigt som hon egentligen hatar sadlar så två flugor.. så tygeln flög och hon trampa och vips så var tränset av.. Men men vi gick tillbaka till stallet där jag hitta en ny gjord och en annat träns. Vägrade ge mig för att hade jag slutat då och åkt hem så kanske hon hade varit rädd nästa gång. vem vet? Men efter detta sködde hon sig suveränt! fin i gången och lyssnade. Då blev jag glad igen!








1,1 mil!

Efter att ha hämtat upp freddy på jobbet så bestämde vi oss för att trotsa dålig kondition och min astma. Vi skulle klara milen om vi så skulle gå och släpa oss fram! Så vi körde den! 5min jogging 5 min promenera. Vi klarade det! jag mådde dock skit för att kombinera springa med fuktig luft till min astma var inte en god idé. men jag är stolt nu! när vi kom hem så gjorde freddy pannkakor ♡ Så nu kan jag somna lycklig o tagga eftermiddagsjobb imorgon!






BMW E30 318IS

 

Sunset

 

Jul. 13, 2014

börjar bli dags att runda upp en fantastisk helg. Äntligen har vi fått namn på stassarna och taggar nu nolle-P och Le Mans. Det ska bli så jäkla kul!!!
p.s jag e int så bra häfvare, men fick i mig backen i alla fall med några valar d.s
















beste stass





sol, bad, spring och FM

Äntligen en solig helg med bad i sjö och härligt folk. Jag behövde verkligen komma ifrån jobb och vardagen och slippa tänka på allt. Härligt! Nyss varit på springtur med Anton och Matilda och efter det gjorde vi lite styrka innan ett dopp. Rung har vattnet alldeles vid stugan så det är underbart. Nu blir det party och grill!




Godnatt

efter en god måltid och ett nattdopp så ska vi nu sova! Härligt att vara förenade igen ♡






sommarträff

ja o moa åker volvo 244 till sommarträffen o har en grishögtalare. vi sätter dalastandard! Hedemora donken blev rätt fundersamma över stassen haha




O'learys

Familjen passade på att ta vara på den fina sommarkvällen så vi satte oss på O'learys uteservering och käkade galet god mat! Underbar kvalitéts tid. Kanske sista kvällen när hela familjen är samlad eftersom deras semester börjar nu. jag hoppas vi hinner ses mer nån gång innan ja åker tillbaka till linköping. Det beror på när de åker till båten. Efter maten spelade vi bowling där också i alla fall. Kan säga att det var en rätt pinsam början och spel för vår familj. särskilt pappa.... rännan var vanlig. men andra omgången så kom han ikapp! Har packat för örebro nu på kvällen. det enda som fattas nu är batterier och saft ;) Äntligen blir gänget samlat! !












Go go go

Nu kör jag igen låt inspirationen flöda för vädret var inte så soligt som igår!




sommar o sol

Fixat med tryck och badat idag! nu blir det grill sen nattjobb!!




poolhäng

Efter en mysig ridtur på suprice så svalkade jag av mig i poolen. Äntligen tillät vädret bad! har annars jobbat o sovit när det varit varmt men nuså! Har även hunnit med att kika på stan med mamma och freddy och även fixat lite FM grejer. bra dag! ikväll/inatt är det jobb som gäller men först fira en väns födelsedag.






Sommar




Peace & Love

Förlåt för att jag inte hunnit uppdatera i helgen.. varit så galet mycket nu! Jobb 13.30-21.30 och sedan Peace & Love direkt efter hela helgen.. skoja inte om att jag sprungit som en höna mellan saker! Hade i alla fall två fantastiska kvällar på festivalen som gör Borlänge till en bättre stad. Visst inte alls samma storlek på den men jag älskade att höra nya artister och se glädjen som folket hade! Folk dansade och sjöng till det mesta fast de inte ens visste vad det var för band. De dansade ringdans till fartfylld kurdisk(???) musik. Johnossi.. behöver jag säga nåt? Fantastiskt drag och jag sjöng med! Miss Li... GAAD Vilken stämning hon bjöd på! Har så många filmer som jag älskar, hennes röst.. sen att hon börjar med... It was Peace & Love a festival downtown.. and I saw him standing there... Åh rysningarna jag hade då! Sen kunde jag inte undvika att sjung på EMMAs gyckel när Miss Li sjöng första gången.. " Första gången som du ska bära overall.. första gången som du ska dansa på kravall..". Minnen!  Sen Elias the one man band är ruskigt bra också.
 
Här kommer lite bilder från dagarna! Jag kommer kanske ladda upp lite film sen också, måste dela med mig av rysningarna jag fick haha!
 
 

P&L




Kvalitéts tid

Lunch med underbara Hanna, blir att sakna linköping när man träffas! Nu åter ner på bruket o jobba. Ha en trevlig dag alla ute i solen! ;)






sol ljuva sol

njutet en stund i solen innan man ska iväg på jobb. Funderar om jag ska gå på peace&love eller ej... vore mysigt att göra något. Slutar jobbet halv 10 idag dock... så då missar man mycket. men imorgon slutar jag halv 8 så då kanske jag kan! Vi får helt enkelt se hur denna helg blir. Har i alla fall kommit en lång väg på designen. Funderar på att göra en ny look till bloggen. Men att ta bilder på mig... det händer inte så ofta bara massa fula selfies haha.







Grissläpp

Hann redigera några bilder från grissläppet jag var på för någon vecka sedan. Hur söta är inte kultingarna?!  men de stora.. njaaa mest lortiga ;)
 
 

Hästarna

Älskar att vara i stallet och gosa med de bästa <3
 
 

Ett gott skratt

 Ibland behöver man paus i arbetet, jag behövde denna hahaha...
 


Instagram RSS 2.0