Keep smiling

Dagen har varit allmänt stressad då jag har haft fullt upp med att fundera hur vi ska göra med vårat designprojekt... galet svårt. Men nu börjar vi få lite mer koll på vad vi ska göra efter ett handledarmöte. Klämde dessutom in en lunchföreläsning med Samvik, de bjöd på sallad till och med! LYX! Har dessutom hunnit med ett gympass där jag och Christine körde ben och mage. Så skönt!! Nu blir det slappa med datorn och dricka min smoothie. Har sovmorgon imorgon!
Hjälpte föresten Hanna med flytten igår! galet fint korridorsrum hon får nu. Jätte ljust och öppet samt fransk balkong. Om jag skulle bo i korridor hade jag lätt velat bo där.
 
 

Mandospel

 Host lyssna inte till slutet hehe...


Cecilia Lind

 


Kasslergratäng med paprika

Gjorde en jättegod maträtt nyss. Hade kassler i kylen så tänkte att jag skulle göra nån god rätt och visst blev den god! kasslern smälte i munnen... Jag har dessutom aldrig gjort kassler förut. Den ska fungera bra i matlåda dessutom!
 
Recept här
 
 

En perfekt kväll

Att sitta och lyssna på gitarren medans man pratar med trevligt folk och grillar korv. Ja det var mig en sjukt bra kväll! Tack alla som var med och gjorde den minnesvärd. 
 
 
 
 

grill

 

En bättre lördag

 
 
Lägger upp lite bilder från dagen. Nu lär jag snabbt springa över till christine igen! Vi har grillar och haft brashäng hela kvällen!! EARTH HOUR SNART!

Sol,bad och söta ponnysar

Har såna vårkänslor idag så det är galet! Är meningen att jag ska stå och diska nu.. men hittade sommarbilder på mig och Sandra och busponnysarna. Smälter.. jag vill ha detta nu! Saknar dig vännen min :'(
 
 
 

Maskin maskin maskin

Igår var det allt en ordentlig maskindag! Alla hade ovvar och kravallen var galet rolig. Slutade med att vi satt och pratade hemma hos mig ett gäng på natten och sen helt plötsligt så hade vi alla somnat och jag vaknar imorse i min säng men bäddsoffan är fylld med människor som sover. Vi hade i alla fall trevligt och det kändes lite konstigt att lämna allt folk där när jag stack till docktorn klockan 8 på morgonen. Tur det var mina fina klasskamrater. Vet ni vad fina dom är! När jag kommer hem efter sjukhuset så har de städat och bäddat lägenheten! Med kuddar och allt fint upplagt! ÅÅÅHHH kärlek <3
 
 
 

Blåbärhallon smoothie

Tips till er alla. Drick inte blåbärssmoothie när ni är stressade på att åka iväg. Slutar med att ni ser er själva i spegeln med jokern mungipor och blåa tänder.
 
 

Äntligen vet jag!!

Imorse var jag till univesitetssjukhuset och vet ni vad?! Jag har fått en diagnos nu vad som är fel på mig.. och det är precis som vi har misstänkt. Jag har astma! Men den har varit dold för vanlig spirometri och andra astmatester. Men idag fick jag göra nån mystisk testgrej och då såg en doktor att en kurva inte stämde! Min astma sitter i yttre delen av lungorna och det syns inte på vanliga tester. Så nu har jag fått rätt medicin både för astman och allergin. Så sjukt glad att inte astmasköterskan på Ryds vårdcentral vägrade släppa mig. Doktorn hade skickat iväg mig för han trodde inte jag hade astma men hon hörde av sig och sa att vi måste reda ut det. Dessa andningsproblem har jag haft så länge nu och ingen har kommit fram till nåt förutom att det antaglingen skulle bero på allergi. Så att äntligen ha ett svar på vad det antagligen är känns som en stor sten som släppt från hjärtat. Dock ska jag försöka komma ihåg att ta alla mediciner nu. Får sätta post-it lappar överallt. Men det ska nog gå!
Föresten tror ni apotekstjejen blev nå förvånad över min långa receptlista. Hon fick lov att stanna upp o ta luft mellan alla namn och beskrivningar.

 
 
 

Burgerbox

Hej allihopa! Blir ett lite snabbt inlägg här då jag lär skynda mig till sängs och jag är dessutom alldeles för skakis för att skriva hehe. Har i alla fall käkat en av de godaste hamburgaren någonsin idag!! En angusburgare med rök äppeldressing från det nya lyxiga hamburgarstället på skolan. GAH! Perfektion i en burgare. Dessutom coleslaw på burgaren... mums. Den perfekta burgaren är skapat. Brödet var dessutom så gott och inte alls som vanligt bröd. Nya dyra favoriten. På bilden så är hamburgaren lite sne eftersom jag lyckades välta den lite. Men sånt får ni ta den var go. Efter skolan körde jag en snabbstädning av lägenheten för att sedan börja sy ovve. Det är nämligen ovvedag imorgon!! Tagga! Sen var det min favort... BOXPASSET!! Det är verkligen det perfekta passet. 60minuter av ren ansträning, svett och tårar. Ja tårar för man tar i så hårt. Känns bra att man orkade liite lite till denna gång. Nej nu känner man sig grym! Hela kroppen skakar just nu. Lite läskigt faktiskt. Ett stort plus är att jag känner träningsvärken från igår. Sidomusklerna i magen och ben,lår känns riktigt mycket!
 
föresten.. det kom äckelsnö idag. Jag som älskar snö.. hatade den idag. SLASK!!
 
 

Frozen Yoghurt

Herregud vilken upptäckt vi gjorde idag! Det nya lyxiga hamburgarstället på skolan har frozen yoghurt!! Hur gott är inte det?! Har aldrig testat det förut men nu gjorde jag det och jag är såld. Däremot kommer inte studentekonomin acceptera allt för mycket av det goda men ibland får man lyxa till det. Direkt efter skolan så körde jag och Christine legday på gymmet. Börjar komma ikapp med vikterna nu till det jag tog förra året. Så det känns bra! Tar till och med mer i vissa övningar för rumpan, abductor kallas den på engelska... gillar den! Sen körde vi flera magövningar som verkligen tog. Så nu känns det bra i kroppen!! Imorgon har vi dessutom ett boxingpass inbokat så det blir toppen. På torsdag blir det ingen träning då det är M-kravall. WOHO! Har inte festat på en månad nu. Det är faktiskt rätt sjukt. Om man jämför med alla andra månader hehe. 
 

~

 
 

Storhandlarn

Ni som läser min blogg vet att jag inte gillar att småhandla. Dåligt för ekonomin och drygt att åka till affären= bad kombo. Så jag kör storhandling trots att jag inte har bil. Detta är en utmaning som jag blir så utskrattad av. En man som alltid sitter vid hemköp i ryd börjar nog känna igen mig och mina upptåg på cykeln för nu skratta han och gav mig tummen upp när han såg mitt slit vid cykeln. Jag har alltså en kasse i väskan på ryggen, en i korgen och två påsar på styret. Detta i en kombo med att jag har papper på pakethållaren. tror ni att min cykel vinglar.. Ja det kan jag säga att den gör. När jag svänger måste jag svänga jätte försiktigt för rör jag styret bara lite så gör cykeln nästan 90 graders sväng. Nej jag blev o skratta åt mig själv idag. Men vad gör man inte för att spara lite pengar och slippa handla? Denna gång blev det dock dyrare än vanligt då jag köpte så mycket paprika och andra varor som inte är vanliga att jag köper(kryddor, deo, tvål tex). Sen lyxade jag till det med massor av köttprodukter och till och med fläskfile! Men ja jag brukar klara mig med att handla max 2 gånger i månaden om jag inte har besök. Jag kanske får köpa lite mjölk, fil och frukt men annars så. Brukar köpa matvaror för runt 1000 lappen varje månad. Ganska så bra tycker jag! i mars lyckades jag dock hålla mig på 500 kr. Det är ganska sjukt..? (ja det är fortfarande mars men jag räknar månaderna 25-25 och idag handlade jag för april, tjuvade med en dag)
 
 
 

Catman

 
Kom förbi en liten katt i lördags när jag var hemma i dalarna. Jag blev såld direkt och jag tror denne katt gillade mig också. Synd att jag ska vara allergisk... annars hade jag skaffat katt direkt! Denna katt charmerade mig genom att den ville busa och leka hela tiden. Jag sprang och den smög för att sedan springa på mig. Sen när jag gick in satt den och jamade efter mig.. lillen!

BMW e46

Här kommer bilderna på Jonas och Jockes bilar som jag fotade i söndags. Två bmw e46or som matchar att de är bröder hehe. Men jag är som sagt ingen bilfotograf så bilderna kanske inte är av högklass men jag är nöjd. Vädret hade dock kunnat sammarbeta i början. Men vi fick ju en snygg regnbåge!
 
 
 
 
 
 
 
 

Åka traktor

Var på kalles sandlåda och fotade lite. Då lät han mig pröva en av alla hans traktorer! Galet kul! Fick testa stora skogsmaskinen!! Jag är förövrigt rädd för traktorer. .. främst traktorer med gafflar... så detta är stort för mig hehe


Kalles Sandlåda

Var till min släkting Kalle idag och fotade hans traktorer inför att han ska göra lite affischer och småsaker. Jonas körde dem o jag fotade. När jag var klar så sa Kalle åt mig att testa en av de stora skogsmaskinerna i leran! GAH! Jag är ju livrädd för traktorer... Men jag tog modet till mig och körde. Galet vad mäktigt det var haha! Här kommer lite bilder som jag fotade.
http://www.kalle-i-sellnas.se/
 
Hans sandlåda har varit med i många serier på tv så ni kan nog ha sett han. Undra om de var erik och mackan eller filip och fredrik som var dit... hm..
 
Lite annorlunda mot klädinlägg och sånt om man säger så men.. lär ju passa på när man är hemma i dalarna. Har ju åkt driftbilen med Jonas också så nu är jag som ett nöjt barn ;)
 
 
 

Dalarna

Är äntligen hemma i dalarna igen! Efter nästan en månads frånvaro så var det så skönt att se landskapet jag känner igen. Fällde till och med tårar på tåget. Nu ser jag berg vart jag än kikar. När jag kom hem så började dagen med en fika hemma hos Jonas vänner Loffe och Fanny. Sjukt gott med fika kan jag säga! Sedan blev det taco mys hemma och som jag längtat. Jag tröck i mig allt för mycket... Men det vare värt! Såg på den nya serien Welcome to sweden. Tyckte den var galet kul och väldigt svensk haha. Nej nu ska jag se till att käka lite frukost sen ska jag nog smita iväg och fota lite. Ska dessutom kika in mammas affär en stund. 
 
 
 

Så mycket sommar

Åh... brunbränd och kan ha kjol utan leggins... inga tjocktröjor... hm.. sommar ge mig! Ska nog passa på att rensa och kika min garderob extra noga iår! Vill verkligen börja våga ha på mig saker jag köper!
 
 

BikBok i vår

Efter en panikslagen dag då det verkligen känts hemskt inför tentan imorgon så börjar kroppen lugna ner sig och jag har istället valt att lägga ner tid på att kika runt på nätet. Bland annat uppdaterade jag min mors webbutik med färger. Fast har mycket kvar att göra där. Men! Jag gillar verkligen vårens färger! Mycket pasteller fast mer "smutsiga" skulle kika in om det var så bland kläderna också och visst vare så! BIKBOKs kollektioner för våren är nästan exakt de färgerna jag fick fram från inredningsartiklar och färgprover. Så jag är kär i många plagg. Gillar verkligen kombon av tröjan och den blåa kjolen. Kanske blir av att inhandla om nu inte kjolen ser helt galen ut på en kort person som mig. Vilket den antagligen kommer göra.
Men sen såg jag allt! Angelica Blick ska ju göra en kollektion för BIKBOK! Den lanseras nu i april så jag längtar! Gillar den röda färgklicken i hennes plagg! Mamma.. jag fyller ju år då (A)
 
 
 
 

Box 60

Nu har jag hittat det pass som jag kör slut mig mest på. Bodypump och box 60 är mina pass nu! Herregud vad man blir taggad att fortsätta kämpa när man kör mot folk man inte känner. Du kan ju inte sluta ta i när någon står och skriker på dig att inte ge upp. Då tar man bara tjuren vid hornen och fortsätter. Känns så skönt att det faktiskt är sista dagen på kortisonet nu så jag kan börja må bra och köra igen. Passa perfekt att jag kunde andas hela passet! Hur bra är inte det?! :D Nej nu ska jag fixa en mekanik uppgift sen sängen. Sista pluggdagen imorgon innan nästa tenta känns inte kul. 
 
Men helt klart rekomenderar jag box 60 passet på campushallen!
 
p.s vill så gärna ha ett par snygga nikes <3
 
 
 

Kortison superkrafter

Jag börjar nu förstå varför inte unga tjejer bör få för stor dos av kortison och varför läkare ens tvekar på att ge ut det. Om man säger såhär. Sen provet har min kropp varit överladdad. Jag kan inte ta det lugnt för det känns som om jag har saker att göra. Jag skriver innan jag tänker. När jag gör saker så måste jag göra två saker samtidigt. Medans jag äter tänker jag på nästa sak jag ska stoppa i mig. Detta är sinnessjukt! Jag har dessutom känt mitt hjärta bulta så galet hårt hela dagen. Om jag skulle definiera hur detta galenskap känns så är det som att jag har fått superkrafter som jag inte kan hantera. Herregud jag borde verkligen ha stuckit iväg på en springtur för min kropp är alldeles skakis av att sitta stilla. Tur min sista dos tas imorgon för denna skit vill jag inte ta länge till. 
 
har fått min vilja igenom och lyckats få in en tidigare allergikontroll tack vare de snälla doktorerna här i linköping. Så känns lite mer lugnande att jag ska sluta med kortisonet då jag snart får hjälp igen.
 
mitt seende just nu! Gah ni som känner mig vet att jag kan vara ivrig och snabbsnackad men det är inget mot vad jag är nu. Tur ni inte är med mig just nu ;)
 

Känslan!

Åh älskade Langer! Känslan när man får rätta facit! Dessutom så är ju hans svar allt för sköna haha. Men ja jag har fortfarande inte klarat tentan men är i alla fall ett poäng närmare.  Och ja jag var helt uppe i varv när jag skickade mitt mejl. Och ja Micke Langer är världens skönaste föreläsare/examinator.
 
 

frustration

Jadu tentan gick väl sådär. Kan säga att nu är det upp till MAI (Mattematiska instutionen) att avgöra. Jag vet att jag har 6 godkända poäng(bör ha). Sen har jag en uppgift som jag vet att jag har rätt på men deras lösningsförslag måste ha fel! Man kan inte bara trolla bort en konstant som de har gjort. Så nu ska jag stå upp för att jag bör ha rätt på den. Det ger mig isåfall 7 poäng. SEEN Kom vi till det att jag har fått rätt värdemängd på första uppgiften, jag har fått alla värden på samma sätt som de i lösningsförslaget. Man kan få 3 poäng på den och det enda de frågar efter är Värdemängden. Så Om jag då fått rätt värdemängd men ritat min graf(Som de egentligen inte ens frågar efter) Så har jag ytterligare 1 poäng och kan klara provet. SÅ MAI sprid lite kärlek tack, hade varit skönt att inte ha omprov på 20-års dagen! Sätter mig härmed med lite mekanik sammanfattning, te och annonsredigering. Bjuder på en ganska gammal bild som verkligen beskriver hur jag känner just nu. Frustration. Drar nog faktiskt efter närmare eftertanke på mig onepiecen också.


mig. 

Vilken känsla..

Just nu är jag splittrad till tusen.. antingen gick tentan okej! Eller så har jag förvirrat mig själv till att den gick bra eller så kändes det skit. Just nu kan jag verkligen inte förstå. Väntar spänt tills de ger ut svaren. Frågan är om jag gjorde det för enkelt för mig på flertal uppgifter. 
 
Håll tummarna!
 
 

Domedagen

Imorgon så är det dags för första tentan för detta tenta-p. Som jag är nervös... Gah! Känns inte bra att man klarar varannan tenta jag har testat. Känns inte bra att statistiken på att folk som failar detta prov är ganska hög. Känns sådär helt enkelt. Vill bara ha en överstökad nu! Gah försöka sova inatt, wish me luck. Har i alla fall pluggat 8-17 idag. Sen tog jag och Christine en välbehövlig promenad på typ 5km. Skönt att rensa tankarna och få lite luft. Ska förhoppningsvis hjälpa till imorgon. Nu ska jag fortsätta lata mig och försöka att inte tänka på matte. Sov så gott allesammans!!
 
 

Sponsrad video: Monster's karriärhjälp

Nu när våren är här så kanske det är dags att börja höra av sig till företag för att få jobb. Ja både om du vill byta jobb eller om du som student behöver ett. Jag har letat efter sommarjobb i min hemstad på flera jobbsidor men har faktiskt hittat flest jobb som man inte tänker på genom monster.se. De har även karriärråd som ger dig tips och råd genom hela jobbsökningsprocessen, från CV-skrivande till att förhandla lönen. Dessutom har de många bra inlägg för att förbättra din jobbsökarstrategi, CV samt personligt brev, anställningsintervju, löner & förmåner och karriärutveckling." 
  • Behöver ditt CV en nytändning?
  • CV & Brev 5 tips
  • Anställningsintervju 5 tips
Letar du efter rätt jobb på fel ställe? Hitta ett bättre jobb på Monster.se redan idag! 
Sök jobb via videon eller på http://jobb.monster.se
 
 
Sponsrat inlägg

Pictures

Dagens bilder! har gått både bra och dåligt idag. Nervös inför tentan... Men!! Kortisonet börjat fungera nu så jag har kunnat andas hela dagen! braaa!!
Och för att ni inte ska bli rädda för att plugga på universitetet så kan jag säga såhär. Tenta-P må vara jobbigt. Stress och panik för man verkligen borde ha lagt mer tid innan tentan. Men jag har det jäkligt mysigt på tenta-p. Man får sätta sig i en grupp vart man vill och bara kötta utan att behöva byta salar och lyssna på långa föreläsningar. Nej jag trivs såhär. Det är på tenta-p man lär sig mest. Det mesta brukar släppa då! Så man behöver inte panik över om man inte fattar en kurs. för när det är dags att plugga gamla tentor så släpper i alla fall metoderna ganska snabbt. Så bli inte rädda för mina panik tenta-p inlägg. Jag är bara nervös men har de bra!
 
P.s Lyckan när det är extrapris på morötter och jordgubbar på hemköp.. LYCKA! 
 
 

Lördagen

Dagen har bestått av plugg halv 9 till 18! Sedan blev det pizza mys hos mig. Känns lite bättre med matten efter idag men behöver verkligen mer input. Måste lära mig alla gränsvärden utantill. Har äntligen hämtat ut min medicin nu på apoteket. Hade andningsvårigheter imorse och igår kväll. Men en timme efter att jag tog kortisonet så blev det bättre. Så håll tummarna nu att behandlingen fungerar. Ska i alla fall höra av mig på måndag och be om ett tidigare besök till allergikliniken. Har ju inte fått tid förens den 17 april. Känns lite väl sent nu när jag har svåra problem nu med andingen. Bäst de får undersöka vad som verkligen är felet nu istället. Kan ju inte helt vara pollens fel då jag faktiskt hade anfall i höstas/vintras också.
 
 

B&W

Börjar hända lite mer på mina armar! Känns bra, vill inte känna mig svag och försvarslös. Sen är det ju så att all min styrka ligger i benen och min smidighet när det gäller att ta sig ut ur ett brottargrepp( Fråga Jonas hehe). Är väl dags att komma ikapp med armarna.
 

Gårdagen

 
Här kommer lite bilder från gårdagen! Har så fina vänner omkring mig <3 
 
 

Hästarna

Fy vad jag saknar hästarna nu! Det är nåt helt sjukt. Särskilt fina Ludde... Har ju inte ridit sen i julas?! När jag var på promenad förbi stallet här vid mig så blev jag helt varm i kroppen när jag kände lukten av hö och häst. Kan man verkligen sluta med något som ändå varit med hela livet? Svar NEJ!  börjar bli jobbigt nu. Hoppas jag kan rida Ludde nästa gång jag kommer hem för annars spricker jag! Vill åtminstone till stallet och krama om honom. 
 
Godnatt nu folket! Ska upp och ta ett studierum tidigt imorgon så wish me luck! 
 
 

Fredagsnöje

När jag vaknade idag så mådde jag betydligt bättre än igår natt. Hoppas att det håller sig inatt igen. Satte igång med plugget så fort jag orkade ta mig upp och har suttit mellan 9-17 med mekanik. Sjukt bra att ha en tavla att gå igenom allt på. Tyvärr kom en stor dip för alla på eftermiddagen så då gav vi upp. 
 
Har i alla fall precis kommit hem från gymmet där jag och Christine tränade överkropp. Galet vad otränade armar man har... Men vi kämpade! Så nu kommer man väl inte kunna röra armarna imorgon vid plugget. Har i alla fall äntligen hittat ännu en sjukt bra magövning på gymmet. De har en ställning som man kan sätta sig på och hasa sig ned för att sedan göra extrema magövningar. Galet vad hårt det var men klarade 10x3 utan fusk så jag är nöjd. Sedan körde vi även sneda magmuskler och så körde vi min klassiker sen jag gick hos sjukgymnasten. Pilatesboll planka. Man står alltså i planka för att sedan när du inte orkar mer köra 10 stycken "indragningar" av bollen.(se bild).
Nu blir det duschen sen skype, smoothie och tv! Ha en toppen fredagskväll allesammans!
 
Alla bilder är lånade från google. Är inte en fotomänniska på gymmet direkt får se om jag nån gång tar med mig mobilen! ;)
 
 

London ~

Jag lär ta tag i redigerandet av londonbilderna snart... Men här är några som jag tydligen har börjat redigera i alla fall! Vill tillbaka snart igen! Har fått reseabstinans då alla mina klasskamrater har varit runt så mycket i olika länder och rest utan päron. Jag själv... har gjort Ayia Napa och Mallorca utan föräldrar hehe...
 
 

Sponsrad video: Monster's karriärhjälp

Nu när våren är här så kanske det är dags att börja höra av sig till företag för att få jobb. Ja både om du vill byta jobb eller om du som student behöver ett. Jag har letat efter sommarjobb i min hemstad på flera jobbsidor men har faktiskt hittat flest jobb som man inte tänker på genom monster.se. De har även karriärråd som ger dig tips och råd genom hela jobbsökningsprocessen, från CV-skrivande till att förhandla lönen. Dessutom har de många bra inlägg för att förbättra din jobbsökarstrategi, CV samt personligt brev, anställningsintervju, löner & förmåner och karriärutveckling." 
  • Behöver ditt CV en nytändning?
  • CV & Brev 5 tips
  • Anställningsintervju 5 tips
Letar du efter rätt jobb på fel ställe? Hitta ett bättre jobb på Monster.se redan idag! 
Sök jobb via videon eller på http://jobb.monster.se
 
 
Sponsrat inlägg

Akuten vistelse

Som vissa redan har hört så hamnade jag på akuten efter många om och men. Vid 12 tiden så började min strupe svullna och luftgångarna blev smalare. Dessutom så blev halsen slemmig så tänk er att ni knappt kan andas och när ni väl känner att ni måste ha åtminstone lite luft så är det nåt ivägen. Ja så var det. Ringde mamma i panik och försökte med allt. Tog bricanyl för det utvidgar. Men denna hjälpte bara lite och gav mig mest bara skakningar som gjorde det hela värre. Tillslut sa mamma åt mig att ta kontakt med sjukvårdsupplysningen så jag gjorde det och hon rekomenderade mig att åka in. Så ensam som jag är så fick jag ta sjukhustaxi in till akuten. Så var där typ 1, då hade anfallet lugnat sig lite lite men min andning lät som jag vet inte vad. Väl där blev jag undersökt av jättebra personal! Så tillslut fick jag nån sorts syrmask och sedan kortison. Sen vart det bra. Så nu ska jag gå på kortison i 5 dagar. Kul att en av de större biverkningarna(som gör att det inte skrivs ut till unga tjejer så ofta) är att man blir stressad. Jag som redan är stressad... tenta P liksom? Men men Får försöka lugna ner mig. Så är jag hispig får ni gärna säga åt mig att andas istället. 
 
Men slutsummering.... Jag mår bra nu! Hoppas inte det ska ske några fler anfall igen. Kom hem typ kvart i 4 inatt.. den var kul!
 
 

Ut och hämta luft

Idag har det verkligen inte varit en bra pluggdag. Fastnade på en tenta och försökte förstå men vilken tid det tog.. Så tillslut tog jag en promenad för att sedan sätta mig ner och summera Envariabel 1 i anteckningar. Skönt att ha det gjort nu och dessutom hann jag göra lite matlådor. Min favortit... LASAGNE!!
Igår var jag dessutom på flamman och käkade för att fira att Josefine hade fyllt år. Den hamburgaren alltså... så god! Alla bör smaka! 
 
 

Kill them legs

Ja tyvärr så hinner jag aldrig uppdatera bloggen då blogg.se appen inte fungerar för mig. Har prövat att installera om det flera gånger men  nej. Dessutom fungerar det inte att lägga till bilder när jag skirver via blogg.se på mobilen. Så nu fick jag importera bilder till datorn. 
 
I alla fall så slappar jag nu efter ett hårt benpass på gymmet. Kommer inte kuna gå och skratta imorgon. Först ben sen mage och sist avslutade vi med 2km på springbandet. Gah! Men skönt att komma igång igen i alla fall. Imorgon blir det kanske ett boxingpass. Har anmält mig men hörde något om att vi kanske ska fira fina Josefine på flamman så vi får se. Dock har inte min ekonomi råd med det...
 
Här kommer alla bilder som inte blivit upplagda:
 
 

söndag

idag har jag haft en jätte bra dag tillsammans med min syster freddy och sedan med christine. Dagen började med en morgonpromenad på 3km för att väcka kroppen. Hittade blommor som lyckades slå ut medans vi åt frukost!  Snacka om snabb utveckling. Sedan blev det stan för en fika i solljuset och lite kik i affärer. Tyvärr blev det tillslut dags att säga Hejdå. .. jätte tråkigt men vi ses snart igen. har verkligen varit en jätte bra helg och så kul att äntligen träffa min syster själv. Efteråt käkade jag china på balkongen för att sedan plugga resterande delen av dagen men christine! Vi har suttit sen 4 och nu kl 10 slutade vi. HERREGUD! Men vad det har gått bra!! Förstår så mycket mer i mekaniken nu. NATTI!!

bilder kommer sen då jag tyvärr inte kan lägga upp genom mobilen....




Soliga dag

Dagen har varit lugn men jätte trevlig. Vi vaknade 9 och började med pannkakor. Sjukt gott att äta det till frukost! Sedan vid 10 så satte vi oss i studierummet och pluggade/solade på balkongen tills 2. Då blev det lunch och sedan var det plugg igen. Freddy var med och körde fast hennes matte istället. Ganska skönt att bara sitta och chillplugga när solen skiner. Efter vi var klara så skulle jag och Freddy till gymmet men där blev det inte en lång vistelse. Vi visste inte att det stängde klockan 5... så när vi kom dit halv 5 så sa receptionisten inget till oss utan lät freddy ta ett provpass. Men när vi var inne på vår andra benövning så hördes helt plötsligt en röst i högtalen "Gymmet stänger om 10 minuter". Trök.... Men vi stack hem och körde 7 minutes och sedan en extra magövning så det känns bra. Kvällens planer blir att cykla och köpa thai och sedan se melodifestivalen. Vi planerar att göra lite smoothie och käka popcorn också. Gött!
 
Imorgon är klockan ställd på 07.00 för att då tänkte vi ta en morgonprommis i solskenet och sedan utnyttja all tid vi kan innan freddys tåg går kl 2... Kommer sakna henne.. :(
 
Här kommer en bildbomb från idag! Vi hittade halva priset på en jätte fin silver ring som båda köpte. Så nu ska jag äntligen börja ha ring igen! Och kan tänka på freddy då! :)
 
 
 
 
 
 

Cuteness overload

 Är inte denna lilla terrier nåt så grymt söt! Men herregud att ha en såndär hemma.. hade inte vågat släppt ned han på golvet!

Älskade syster

Åh har spenderat halva dagen med min syster som har kommit hit! Hur skönt är det inte att vi äntligen är helt ensamma och med varandra?! Var år sedan.. eller har det ens hänt? Inte en hel helg i alla fall. Vi har i alla fått gått på stan en stund och sedan blev det boktjuven på bio. Så sjukt bra film men samtidigt så fruktansvärd. Jag grät och jag grät och var helt svag efteråt. Men den var i alla fall jätte bra. Nu har jag och Freddy lagt oss i bäddsängen för att kika på Let's dance och dricka te. Mysfaktor på hög nivå!
Planerna för imorgon är att vi ska käka plättar till frukost! Sedan blir det antagligen plugg och gym. Jag har äntligen blivit frisk så jag kan gymma igen. ( har haft förskylning, hosta och ont i halsen sen Sälen resan). Så imorgon kör vi igen! På kvällen blir det antingen att äta ute och sedan se på melodifestivalen. Blir bra det här!
 
 

arg

För tredje dagen i rad så raderas all text jag har skrivit på blogg.se app till telefonen. Skulle precis lägga in en bild och då dör appen. Jag orkar inte.

Drinks on me

Fotade drinkbilder åt mitt gamla jobb förut, Nattklubben Bolanche. Var första gången jag fotade drinkar så var något nytt men jag personligen blev sjukt nöjd med resultatet. Tänkte visa upp dem här igen.
Använde mig av mitt macro 60mm 2,8 och hade två externa blixtar. En som bakgrund och en snett från sidan
 
 
 
 

Illustrating

Sitter och försöker göra vektorbilder av min produktfamilj. Galet vad svårt det är! Men det går framåt. Hade skrivit ett inlägg tidigare idag men... blogg.se i mobilen är jätte dåligt så inlägget blev avbrytet. Därav orkade jag inte skriva om det igen.. Så här kommer litesnygga bilder jag tog på Sandra för nåt år sedan! Saknade vän!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mar. 04, 2014

Idag var det både en bra och dålig dag. Jag har sån ångest över skolan just nu då det verkligen inte går ihop. Bröt ihop lite smått på matten idag då jag kände att allt bara var dåligt. Men när man väl får släppa allt och bara sjunka så kan man bara ta sig uppåt. Så efter skolan tog jag och Cecilia tag i plugget och nu känns det lite, lite bättre igen. Jag ska klara detta! Jag kommer klara det!








oscarsgalan

Ligger och tittar på oscarsgalan reprisen på kanal 5. Ellen är verkligen grym!
Min favorit film frost vann!!
Dagen har annars bestått av plugg då jag slutade 12 men satt kvar ända till halv 6! Galet! Jag börjar faktiskt komma ikapp i matten nu i alla fall. Dock blev jag ännu längre bak i mekanik... fytusan för mekanik.
När jag kom hem så satte jag på ugnen och storstädade medans potatisarna var i ugnen. Jag är allergisk mot dampartiklar så lär hålla rummet någorlunda dammfritt för att må bra. Så idag dammade jag varenda vrå! Till och med ovanför garderoberna! Duktigt av mig.
min älskade syster funderar på att komma hit i helgen!! jippie!!!






Superhero

Här kommer bilderna som jag fotade på de snygga servitörerna till maskinarnas herrsittning. 
Var sjukt kul att få se vilka alla var innan någon annan visste(det var alltså en hemlighet jätte länge). Alla dessa tjejer är jätte trevliga och några är ju mina fina klasskamrater och borlängevänner. 
Kameran som jag använde var Canon EOS 7D och objektivet är 60mm 2,8 macro. 
 
 

Dagen i bild

Här kommer bilder från dagen! Har föresten kommit massa snö här?! Trodde våren var här? Gjorde godaste tacopajen efter shoppingen på Ica maxi och ikea. Fick med mig blommor till fönstret och doftljus med mer vårig doft. Mumma!






Luft

Efter en dag som bestått av vasaloppstittande på sidan av föreläsningsanteckningar så är det dags att ta lite luft och se sig omkring. Nu bär det av mot ica maxi med Christine! Behöver veckohandla då mitt kylskåp är tomt. Rätter denna vecka blir tacopaj, thaigryta, bakpotatis och nåt mer.






Avicii

Sjukaste konserten ever. Bästa var att vara med mina fina vänner ♡


lördagsmys

Myser till det i lägenheten med Christine! Vi ska sitta och rita lite i inkscape sen så vi lär oss programmet. Ha en bra lördag!






Stockholm

Nu är vi påväg hem från en sjuk resa! Avicii. .. vilken mäktig konsert! Vi gick dock lite tidigare än avslutet eftersom vi hade tänkt gå ut på krogen efteråt men tyvärr blev det inget så det ångrar jag. Men fy farao va bra han var! Och vad vi dansa! Sen hade vi jätte kul på o'learys innan som slutade i det dyraste kvittot jag har sett i mitt liv. Såklart sparade jag det som minne! Och nej allt är inte mitt. Vi var 18 st som käkade. Sen idag har jag sprungit runt i stockholm både själv och med folk. bra härlig men lortig stad. Så kul att titta på alla människor.
Föresten! Bokade sista minuten till ett tåg som det stod snälltåg på. Tänkte att det skulle vara långsamt och tråkigt men nej! Var sovrum!! Så nu sitter jag, alex och hanna och njuter i sköna soffor! bra tåg!






Instagram RSS 2.0