Tack Sandra

Åh igår fick jag en present från sandra. jag har läääängeee gått och funderat över vad hon tjatat att jag ska få.. ett tag trodde jag seriöst att hon skulle köpa en ja sak på.. vuxenavdelningen. Men lyckligtvis så har min älskade sandra köpt en av mina största idolers bok. ja nu har jag böcker från alla mina idoler snart. Nämligen Nick Vujicic bok liv utan gränser. åhhh underbara nick!!!!! Han har hjälpt både mig och sandra med våra självförtroenden genom hans videos. Om ni missat denna underbara man så kolla in på Youtube och sök på : No arms no legs no worries. Helt underbar!!! gud vad jag ska läsa nu!

Tack sandra!!!!!




underbara

Jag tänkte säga såhär. Idag har jag träffat en av mina idoler.. kristian gidlund. En av mina inspirationskällor här i livet och han har fått mig att skratta och gråta många gånger. Förr var det genom sugarplum fairy som jah förövrigt var ett helt galet fan i... skrek sönder rösten varenda gång och kan ja alla låtar. Ett helt underbart band. Nu gråter jag och känner med han i hans resa mot livets slut och alltings början.
Kämpa på kristian, jag önskar bara jag kunde hjälpa dig. Efter att han skrev i min bok så skakade jag... när jag klev ut ur bokhandeln så började jag gråta oxh jag grät och grät i jonas famn. varför händer detta alltid de bästa... kärlek till dig kristian!






Famous Movistar's Jeramy Iron "Jerry"

 
 
 
Ja det kanske är dags att berätta varför jag varit så depp hela veckan.. till och med på min födelsedag.. Det är så att min älskade hund Jerry har gått bort. Som ni såg förra veckan så mådde han jätte dåligt veckan mamma och pappa var borta och jag och Fredrika fick ta hand om han. Tur att mormor och morfar kunde hjälpa oss. Jerry slutade äta och tillslut även dricka. Vi förstod inte vad felet var men anade att det hade med sjukdomen han fick för ett år sedan. I alla fall så hade Jerry och jag en helt underbar dag tillsammans i lördags och han åt massor av mat och var glad och sprang runt fritt hemma hos Jonas. Han var den lyckligaste hunden i världen då. Jag är glad att jag hann ge honom  den dagen och att jaf fick uppleva den med han. För på söndag morgon så var allt förvridet. Vaknade av att han gnydde och ville ut. Går upp ur sängen och finner flera spyor... maten han hade fått i sig fanns inte i hans magra kropp.. Han var seg hela dagen och drack inte ens vatten. Jag åkte senare och lämnade honom hos mormor o morfar så de kunde ha koll på honom. På måndagen skulle mamma o pappa komma hem sent. Jag kände att något var fel hela dagen men visste inte vad. När jag kom hem från skolan möttes jag av mormor och en kram. Mormor bara skakade på huvudet och jag förstod. Efter det har jag en blackout.. minns bara att jag skrek.  Min vackra fina hund. Min bästa vän... finns inte mer. Jag trodde jag skulle få ha 7 år till med honom... 
Han hade avlidit på väg till veterinären i falun. I mormors famn orkade han inte mer utan han somnade bara in... Det känns skönt att han fick somna in naturligt och inte av medicin. Men fruktansvärt att man inte var där... att inte mamma o pappa hann se han... Mitt lyckopiller i vardagen.. Den som alltid hälsade när man kom hem. Kom springandes och skulle springa mellan benen på en och skakade hela kroppen av lycka varje gång man kom hem. Nu är helt plötsligt den lyckan borta,,, Därför har jag känt mig helt tom denna vecka. Jag har varit arg utan anledning och är jätte irriterad. Jag är inte mig själv längre.. Min älskade älskade vän...  Jag hoppas du har det bra där uppe nu och att du har fått dig en underbar hundtjej och får träffa din mamma. Du var den bästa hund man någonsin kunnat haft! alla skratt du gett mig och alla tårar du torkat från min kind. Jag älskar dig nu och föralltid Jerry. 
 
 Bildspel på några bilder jag hade på datorn, världens finaste
Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Summer flower Crop tank

chicy.se

balen

ja äntligen har jag klänning till balen eller ja typ. Måste ju sy den också haha... Fick hem den jätte fina bustiern från chicy.se igår. Heeelt perfekt var den och matchade mitt fina tyg jätte bra!





dagens

Ja imorse hade vi 5 timmars prov i svenska B. Jag har inte den blekaste vad jag kommer få eftersom sist ja gjorde ett liknande prov så trodde jag att det var mvg men visade sig vara g. Så jag får hålla tummarna. Har i alla fall kommit hem från ett gympass på friskis. Var skönt att köra lite. Men hade ibga hörlurar... att gymma själv utan hörlurar = inge taggande alls. Undra vart jag lagt dem....




Drinkar á la Bolanche

Ja igår hade vi personalmöte angående drinkar. Jag gav förslag som nu ska tas till på krogen Bolanche och ni kommer märka av det redan på Lördag! Hoppas ni njuter av dessa skönheter då för jag lovar er... de är oemotståndliga! Jag är i alla fall jätte nöjd med bilderna och det var intressant att fota drinkar. 
Så jag hoppas vi ses på Bolanche i helgen! Tyvärr vet jag inte namnet på alla..
 
[UPDATE med namn kommer, blogg.se krånglar o vägrar låta mig skriva under bilderna]
 
 
 
 
 
 
 
 

Mojito

Tom Collins
Tutti-Frutti

Apr. 24, 2013

Att unna sig lite i vardagen kan hjälpa mot det mesta. Ikväll blir det jobbmöte så ska jag fota lite hoppas på det bästa! !




igår

Jag fick en liten drink igår! Tyvärr missade alla fota när tomteblosset sprakade men den var underbart god!




tack

Tack alla vänner och familj! Födelsedagen slutade bra ändå men tankarna flyger ändå... men imorgon kanske jag säger officiellt vad som hänt om jag orkar. jag vill i alla fall säga tack för alla grattis och för att ni alla är så himla bra tack kära vänner ♥

kristian gidlund kommer vara mig nära och kär nu ♥




känslan

Allt känns så grått och regnigt... exakt så känner jag idag.. precis som vädret beter sig just nu. Jag är så jäkla arg och ledsen och regnet är mina tårar. de tar slut för en stund men kommer åter när jag är ensam.. fast det finns nåt ljus där någonstans bakom alla dessa jäkla moln och dysterhet. Ja juste jag fyller ju år idag. ja ser man på... Kan ju säga att jag aldrig varit så ledsen på min födelsedag förut... men jag har en fin familj, pojkvän och fina vänner som muntrar upp mig fast det saknas nån... en liten fin vän som alltid var glad...




allt är så tomt

precis som detta inlägg kommer vara. jag berättar mer sen när jag orkar...

Working my ass off

ja precis de gör jag! Rensat buskar och klippt ner dem och krattat ogräs osv. Drt har jag gjort senaste timmen men min hjälpreda jerry. Var även ut på en promenad för att försöka få hunden mindre deprimerad. ..




njuter

njuter i solen med vännen min. Pappas respons från mallorca...







i solen

där kan man hitta min hund. Enda platsen på golvet med sol haha..




rysningar

herregud här sitter jag och nästan grinar för att jag kollar på olympiatrav haha.. jag är ju knäpp! men vilket lopp!!!!!!



Gårkvällen

Ja den var verkligen utöver vanliga fester...Jag tog nog gårdagen som ett träningspass mer än en fest. Jag cindy o lovisa gjorde 70 squats utan paus och jag hade tränat tidigare på dagen med squats... herregud kan inte ens böja mig ner idag! Sen bar jag o cindy över 100 liter vatten till badtunnan då kranen inte funka. Men kul hade vi! Jag vill nog inte ens veta vad som hände efter att jag åkte hem! Det dansades i alla fall i bikini. Fick dessutom en konstig video mitt i natten då alexander ramlade på ett spring band, AJ!



(bilden är från cindy)

ikväll

ikväll gör vi bondeland osäkert




hej hopp

Ikväll blir det bad i jacuzzi i skäve! Roligt ska det bli! har föresten varit en bra dag idag. lyckades med mycket i 3D och fick ihop matten bra! Efter det sås åkte jag och lina och gymmade. nej nu ska jag ta hand om min sjuka hund.




trött kompis

Lilla Jerry mår bara dåligare och dåligare... fy vill bara få han att visa smärtan för veterinären. .. men nej!! han är helt tyst när han känner på tänderna... älskling äter inte ens längre! Åh...
tur du är glad att få sova på soffan mellan mig o morfar i alla fall




filminspelning

Haha ja vad mycket skraty man har fått idag... haha glidit genom stan i en pekka taxi! folk stirrade på oss... pinigt! Men vad roligt vi hade! bara 3 inspelningar kvar! eller bara o bara...



den är nära nu

Nu har jag fått min studentmössa. äntligen!!! Dock är jag inte helt nöjd.... tänkte inte så klart när jag skrev vad det skulle stå på den. Skrev inte med teknik o det är jag jätte ledsen för... men annars var den jätte fin!




Bolanche

Nu mina kära vänner är det på G! Personalmötet var riktigt bra idag.
Här är lite bilder från i helgen.  Och föresten på lördag är det 18 års gräns på bolanche om ni skriver upp er på listan: https://www.facebook.com/events/449334058481125/?notif_t=plan_edited
 

OMG rysningar

 Jag har inte fattat förens nu att det är macklemore som gjort denna låt! P&L jag kommer garanterat! Shit rysningarna denna låt ger mig. Om jag hör denna live så kommer jag vara hes i år efteråt...  LOVE IT!
 

today




påminn mig..

att aldrig mer simma under tiden jag har allergi... fy farao vad dåligt jag mår nu. Orkade inte ens kliva ur bilen när jag kom hem och är helt borta o huvudet. .. känner mitt hjärta slå jätte hårt och konstigt. . jäkla vår!!!!! Gör så varje andetag är en jäkla kamp. Kunde inte fokusera på matten imorse ens.

SKIT ALLERGI!!
Jag tycker synd om alla med allergi, vi får försöka stå ut denna fruktansvärda vår.




nostalgi

Fredrika sover hos farmor inatt och då får jag massor av mms med supersöta bilder från när jag var liten!!








ugly batman

Tror jag skapat jokern och batman i samma gubbe... haha jag dör. Men bildläraren var nöjd så får hoppas betyget blir bättre snart.

sorry, för att jag inte bloggade igår. Hade fullt upp med att redigera bilderna från bolanche och göra pappas hemsida. Satt vid datorn konstant verkligen. Hemskt... Men det blev bra resultat tillslut! fått mycket beröm för bolanche bilderna.




godnatt

haft en trevlig kväll på bolanche, jobbade som vimmelfotograf!
Kth och ja civilingenjörer kan verkligen festa! herregud!

nu säger jag och min fina älskling, som förövrigt har klippt sig, godnatt!




The crew

Haha lina hittaee en väldigt söt bild pp gänget när vi var små... så söta haha!
freddy, lina, jag och mattias har en stilig mössa på sig. Tänk om man var så där ung och oskyldig igen...




inte igen

när man äntligen började gå hopp om vår så kommer detta snöväder... tråkigt! !!




grattis hanna

Har varit på middag med fina vänner. Söta hanna fyllde 19 idag så firade henne ! blev china i falun, mums säger vi!








här kommer natten

Nu sitter jag och tar en stor funderare. Ska jag våga? det är frågan. Vill jag? Ja det vill jag!
idag har jag i alla fall varit i skolan sen blev det långgym på friskis! Jag och Lina gymmade tillsammans sen hjälpte duktiga cindy oss med massor av riktigt bra magövningar! Sen gymmade jag med freddy och viktor. Trevligt! Mina armar mår nog inte gött imorgon!




Car 3D

Blev nästan klar med bilen idag, vet inte hur mycket mer tid jag vill lägga ner på en lupo.. haha men jag är nöjd ändå! Min första bil i 3D ju!
Lite krockskadad får den ju vara! ;)


Guldiga baldrömmar

Åh vilka underbara balklänningar... Ja visste ni det? Det blir studentbal iår! Så roligt!!!
 

me today




underbara linköping

Åh har besökt linköping idag och ja det blir nog min stad i höst! Blev så fruktansvärt sugen på att komma dit! Maskinteknik och design och produktutveckling ligger högst på listan. Hoppas jag kommer in bara! Men åh vad roligt det ska bli! Jag och alexander är i alla fall hundra på linköping nu och att äpplen är gott!




bäbis. ..




bläbläblä




glass i stora lass

alltså hör man glassbilen så äre bara att rusa och pröja ner allt i sin väg. Ja snö i skon fick jag också! men det vare värt! Dan, en av dem som jobbar på pappas snickeri, skrattade åt mig och sa att "you been cought in the act". Ja vad busig jag är!
p.s Dan är från nya Zeeland så han har inte hunnit lära sig alla svenska ord än därav engelska. Men hej kompis gillar han att säga!



hej måndag

Första dagen på sista delen av gymnasie tiden är nu över. Shit. Jag kommer aldrig mer ha ett lov på soltorg. Det är galet! Älskade soltorg ♡ Vad ska hända efter studenten? Vad vet jag.. Ska söka till universitet/högskola idag i alla fall. Får hoppas på det bästa. Nu ska jag ta en välförtjänt frukt och en tupplur sen blir det studering!
P.s ny tröja och nya byxor. I like it! Men är så ovan att ha denna typ av byxor (boyfriend jeans typ) jeansen kan i alla fall inköpas på gina tricot men finns tyvärr inte i alla butiker men på hemsidan kan man klicka hem dem för 499 kr. Tröjan kommer från ett finskt märke vid namn seppälä

hej sverige

jag är tillbaka! Denna kryssning har varit riktigt rolig! Hittat lite nya kläder dessutom! Träffat massa folk som var riktigt trevliga! Fick även tips inför högskolan av dem haha. Nej oförglömliga dagar. Var upp till kaptenen också, vilken utsikt! Men nu saknar jag min underbara pojkvän... inte hört ett ord av honom sen fredags. Vet ju knappt hur han mår!


skola imorgon. Känns bra och dåligt sista rycket nu innan studenten. Jag blir ju nästan tårögd....






Stockholm

nu är vi på silja och väntar på ombordstigning. Haft en shopping dag!




kidnappade

ja vi blev kidnappade i en skåpbil hihi.



on the road

nu är vi på väg mot nya äventyr! dock blir vi inte bättre på bild för det...




framtiden

Kanske borde bli elektriker! Hittadr tillslut efter att ha sprungit runt i huset 4 proppskåp med miiinst 10 proppar i varje. Men jag fann den jäkeln som gjorde så vi fick el till tvn, spisen, tvättmaskinen, lampor i hallen o ja allt nästan! tog mig dock ett x antal minuter och några onda ord.




mys

Tog mig till stallet efter att ha myst med sandra hela dagen. Blev en solskenstur. Satin var så otroligt lycklig och glad över att få komma ut och röra på sig. Hon tog till och med galopp då hon ville springa. Åh jag blev nästan tårögd av lycka då!
underbara ponny!






the sun

hej å hå! Jag och Sandra ligger utanför hennes lägenhet med solen. Äntligen lite bränna! det är sjuuukt varmt! över 20 grader! Bästa vädret. Naturligt o bra. Imorgon drar vi föresten på kryssningen så då blir de inte så mycket bloggande.




carwash




mys

Sitter på altanen och myser med jonas katt!








glädjespridare

Vill ni göra en vän lycklig och få den att tro på sig själv?Ge personen en liten extra boost i vardagrn och kanske få den att våga ta steget. Ja då är kth's nya projekt the booster project den perfekta lösningen!  Jag fick testa denna idé som en av de första och resultatet som detta gett både mig och mina vänner. Vilken glädjespride! 
Du svarar enbart på några frågor som sedan en psykolog har gjort iordning. Svaren på dessa frågor leder till att du får procentuellt svar på hur din vän är som person och vad det passar som! Jätte roligt!
 
 
Hemsidans länk: www.kth.se/booster/

dagen

Ja denna dag har hittills varit riktigt bra! Började dagen med välförtjänt sömn, 11 timmars sömn! Så sjukt skönt... Sen pluggade jag och käkade en god frukost. Sen blev det gymmet med sandra. det var riktigt skönt att gymma igen! Nu ska jag och sandra i alla fall göa lite chailatte nomnom.






zlatan


Alfons


den blöta kyssen


Hoffmaestro

Hoffmaestro var som sagt på Bolanche i Lördags, jag jobbade då som fotograf så fick lite bilder!
Sjukt underbara de är live!
 

personalfest

Ja gårdagens personalfest var ju helt otrolig! Först en busstur med massa sång och galna hävar tävlingar. Sen blev det middag i rättvik, oxfilé nomnomnom. Fick även lite champagne till efterrätten! Efter det blev det bowling. Jag och daniel vann! Grymt! Sist blev det utgång och albin myers spelade! Sjukt grymt! Hells bells var helt otroligt bra "live". Har i alla fall konstaterat att mina arbetskamrater och min chef är allra bäst! Hur kul som helst hade vi!








romme

Trots att jag var på personalfest till klockan 3 inatt så gick jag upp och åkte skidor idag! Sjukt bra väder! Härligt!!









Instagram RSS 2.0