Mys

Åh underbar dag med min älskling!! Verkligen helt perfekt! vi har varit i vika och fiskat hela dagen. Jag fick 4 gäddor o jonas 1 gädda o 1 aborre. Dock hade han 8 hugg som de inte blev något av...
Tack allihopa för en underbar helg! ♥




lekstuga

herregud vilken fin liten studio morbror mattias har! så mysig! Fräna saker fanns det där också. Får se om man någonsin vågar sig på att sjunga eller spela lite där haha. Får tvinga syster min iaf! firar mattias på 41 års dagen just nu iaf!











nu kör vi

Ludvika festen nu kör vi med det vet du och magnus uggla! !










Midsommar

Här är några små från midsommar. 
 
 

Mitt förra liv

 
 Ja ni visste väl att jag var gangster i mitt förra liv. Ni vet Becky from the block. Nu vet ni.

rackartyg

Ja it's game on nu på tunabyggen! Någon *host erik * host. Har gjort mycket bus mot vår jobb bil denna vecka. Frågan är vad vi ska göra mot han.. det smällde ordentligt med hans trick i alla fall!

Roligt folk på tunabyggen i alla fall!






hm...

Varför är dessa på min gård... ?




underbara hästar

Ja exakt de titeln lyder känner jag idag. Hästarna och deras personligheter är ju helt underbara! :) Ludde hade lite panik i början av turen men skärpte till sig och klarade av högergaloppen för första gången! :)
Dock slutar inte lillkillen att växa... han var ännu större idag mot förra veckan! Han var både bredare o högre.. herregud. .. skulle inte förvåna mig om han blir över 175! Jessica har verkligen skaffat sig en till storhäst!








working our asses






my wall

Nej jag älskar verkligen inte Victoria's secret. Jag har absolut inte mina kassar på väggen och en Bh på bokhyllan. .. neeej så galen är jag inte.




TRUE




sovdags

Ja nu måste jag försöka sova. Svårt utan min fina pojk här... men jag är faktiskt 19 år och bör klara av att sova ensam i källaren där mitt fina rum är. Klart jag klarar det! Jag ska ju förtusan flytta om nån månad. . då måste jag våga sova helt ensam i en heeelt annan stad. Åh herregud.
Nej men seriöst så vågar jag sova själv. Det är bara tomt att inte ha någon som håller om en natten lång.

Idag har jag i alla fall äntligen fått träffa en saknad vän! Matilda ♥ Herregud vad vi har mycket att ta igen. Helt underbar människa är vad hon är och jag önskar att vi kunde ses oftare. Vi hade iallafall jätte trevligt och såg på en bra film vid namn beutiful creatures. Dock missa vi gaaaanska mycket av filmen pga. att vi pratade så mycket haha.

Okej nu måste jag verkligen sova! Natti allisammans!





p.s alla mina vänners problem är mina problem. jag är en såndär problem lösare. Ja en civilingenjör inom kärlek och vänskap kan vi säga.


Sorgen

Ja fy vad tomt det är... förra året när jag jobbade fick jag se alla lyckliga campare som fixade tält utanför jobbet. .. nu är det ett tomt sportfält...






skratt

Ja denna måndag har varit en bra måndag! Pinsam fruktansvärt pinsam men så sjukt kul! Tänk att jag alltid lyckas... Aja det som var så pinsamt gjorde så jag och mina kära arbetskamrater fick ett skratt i en rabatt så vi grät en skvatt!
I alla fall efter jobbet så har jag kollat på lägenheter i linköping. herregud vad det är svårt... :( Varför kan man inte bara få en lägenhet i ett bra område som inte kostar skjortan?!




Mums

Lyxig kyckling och parma skinka sallad till middag! Tack mamma!




om man är sugen

När nöden och suget efter glass är som störst så finns ingen glass hemma! Då får man ta in nödlösning nr 1!




hem ljuva hem

Åh det första som står innanför dörren när man kommer hem är ett jätte fint paket från mammas alla mostrar med familj! Hur fint dekorerat som helst! Och innehållet var ju perfekt! En lila fin resväska för mina kommande upptåg som studerande och resande! Blev så hiiimla glad! tack kära släkt för studentpresenten! ♥












Parken Zoo

Djurparken var riktigt trevlig faktiskt. Hade väldigt kul och fick se många roliga apor och ståtliga kattdjur. Ville ha med aporna och surikaterna hem! Så fruktansvärt söta!
Ikväll blir det trubadur i hamnkrogen och lite kubbspel. Inatt slår barnen papporna!!






midsommar

Ja ursäkta att jag inte uppdaterade igår. Det var verkligen nada täckning i sundbyholm... Men jag hade i alla fall trevligt. Det var dock väldigt lugnt i hamnen på kvällen vilket var tråkigt.
Nu är vi i alla fall på väg mot parken zoo. Hoppas de finns lite roliga djur haha.






Roadtrip

Ja nu sitter man i bilen på väg mot Eskilstuna/sundbyholms slott. Jag och min älskling kör forden med all packning medans familjen redan är i båten och kör från öregrund. Dock har de fastnat i en bro-öppning som stänger 10 och det blir tight! Om de inte hinner så måste ja o jonas tälta ensamma i en okänd stad haha. Kan bli spännande!





p.s på bilden ser ni min o jonas fina studentpresent, axcent klocka. älskar dem!

Hard work

Ja idag fick jag sluta extra tidigt för att de tyckte att vi sommarjobbare förtjänade det. Trevligt! Vi har i alla fall satt ihop bänkar och plockat skräp idag.
Nog om jobbet, ikväll ska jag och jonas ta en varsin bil och åka till typ eskilstuna för att möta upp mamma o pappa som åker båt. Det blir en midsommar på båten i år igen! :) Mysigt!




Studenten

Ja herregud vilka otroliga två veckor det har varit! Det började 31 Maj då vi åkte till Ayia Napa i Cypern/Turkiet. Det var en av de galnaste veckorna jag varit med om! Man var uppe tills solen gick upp och festade runt. Det allra bästa med napa var nog att just Soltorg hade ett hotell där alla bodde. Hur många var vi inte... typ 92-96 stycken! På samma hotell! Vi tog över hotellet och det var underbart! Vi vann massor utav tävlingar på grillfesten och ja.. det var galet. Resultatet av napa står i Teknomasen som min mamma inte vågar läsa haha. Herregud vilken checklista. Vi måste vara dumma i huvudet på riktigt. Att släppa lös hundra pluggisar i ett okänt land, med billig alkohol och inga läxor kan vara det sjukaste man kan göra!  Tyvärr kan jag inte riktigt förklara allt som hänt för det är för mycket att skriva ner. Ni får prata med mig i verkligheten om det. Dock är det svårt att beskriva med ord också... ett ord: GALET!
 
Själva studentveckan var riktigt trevlig, fest, fix med vagn och spendera en sista tid på soltorg. 
SJälvaste studentdagen.. oj. Har jag gråtit så mycket i mitt liv förut? Nej jag tror inte det. Ingen kille/kompis har fått mig att gråta så mycket som jag gjorde när jag lämnade Soltorg. Tänk er... 3 år. 3 underbara år med underbart folk och underbara lärare. Jag försöker föreställa mig hur jag ska hantera att inte åka tillbaka till soltorg i höst. Det går inte. När jag åker till jobbet på morgonen så får jag alltid för mig att jag ska till soltorg. Jag vill vara gråta när jag skriver detta. Nu gör jag det. åh... Flaket på studenten... Det var helt galet och underbart! två timmar av skrik, sång, dans, kärlek och dricka! Det var allt! Att kunna dela denna stund med sina kära klasskamrater var ju det bästa. Men när vagnen åkte till soltorg och det var slut. Då grät jag och vägrade kliva av. Jag skakade och jag ville verkligen inte säga hejdå till folk. Det var verkligen fruktansvärt. Att säga hejdå... kanske sista gången till vissa? Det är ju inte alla som kan komma varje gång på reunions och på fester... fy. I alla fall när jag väl tog mig ifrån kamraterna och vagnen så gick jag och Lina in på soltorg för sista gången. Att bara gå på toa var ett känsligt ämne i den stunden. 
 
Det sista jag gjorde var att säga åt Ronja Fryktberg att hon måste ta vara på dessa tre år och njuta trots allt slit. 
 
Soltorg. DU har varit som en familjemedlem, någon man har kunnat gråta tillsammans med, varit lycklig med och kännt en trygghet med. Du har hjälpt mig att hitta mig själv och fått mig att nå fantastiska resultat! Kan ni tänka er.... 21 MVG, 9 VG och 1 G. G:et räknas inte ens eftersom kursen var en utökad och gav inga poäng. Jag är helt galet förvånad att jag orkade hålla ut till det sista. 
 
Jag ska inte trötta ut er något mer nu. Hoppas alla ni som tar studenten nästa år njuter av det! Jag kommer hem från vilken stad jag nu än hamnar i och kikar på er! Och kära Soltorgare... bara för att man har gått ut så betyder det inte att man inte tillhör familjen längre. För som vi alla säger.  "En gång Soltorgare, Alltid Soltorgare".
 
 
 
 
 
 

~ Shetlandsponny ~

Finns det någon i världen som man inte kan säga nej till så är det ett litet shetlandsponny föl. Glitrrande ögon, liten nos, lockig päls och en otrolig personlighet! Jag och Sandra tog igår en tur till hennes fasters shetlandsponnisar. Vi köpte med oss en pizza och tog med kameran. Jag kan säga såhär... Den där pizzakartongen var svår att behålla. Fölen tog den i munnen o försökte gå iväg.. knasungar! Sen skulle de kittlas o småbitas överallt. Men kan man säga nej till dem? nej.. det är så svårt o bli sur på sådanna söta krumelurer. Nej igår när vi satt där i hagen, då njöt jag. Jag njöt nåt så otroligt. Var som att vara i barndomsdrömmen och få uppleva stallkompisar i verkligheten. Åhhh blev ett litet barn igen!  Sedan när vi började busa med dem så sprang de och jaga en! så söta!!
 
Här är i alla fall lite bilder som jag äntligen hunnit fixa till! 
 
 


Instagram RSS 2.0