Lägenheten

Ja här kommer lite bilder på lägenheten! Bättre sent än aldrig haha... 
Jag har verkligen fullt upp med skolan så bloggen kommer nog igång igen efter nolle-P.
 
 

Aj

Ja aj säger jag haha! Idag i lunchtävlingen så var det en tävling där man ska trycka ihop massor av folk i en liten nissan micra bil. Jag var med och tävlade för maskin. ja vi var så jäkla grymma så vi vann!!! 24 stycken fick vi in!! Jag låg i framrutan över ratten så mitt bröst är helt förstört... jag har sååå ont!! ratten tröck mig så jag kan inte röra mig på bröst hals... men! Det vare värt! !! Vi försvarade titeln! godnatt nu! ;)




sådärja

Första delen av dagens matteprov är avklarat. inte betygsgrundande utan mest för statestik. jag är ja både nöjd och inte. Så aja! I alla fall så är det jätte trevligt här på linköping men det är fullt upp! jag hinner inte blogga direkt... Ikväll blir det finsittning så det ska bli kul. kanske blir utgång efter den också!
Men ja det är en galen nolle P!










lyx frukost




hejdå borlänge

Nu flyttar jag till min nya stad! Fy vad jobbigt det var att säga hejdå till alla ♥
nej nu klarar jag inte av att skriva mer vill inte böla mer i bilen ...



Hästarna

Ja idag red jag Ludde för sista gången på ett bra tag. Nästa gång blir när jag kommer hem om jag hinner då ens... Men jäklar vad bra det gick! Jag fick rida helt själv utan att uffe hade lina. Så red jag på åkern runt uffe. Började på en volt i trav men Ludde var så het o pigg så fick arbeta ett tag för att han skulle sakta ner och börja lyssna mer. Hans huvud är så klokt! Direkt du visar att det är fel eller ropar på honom så slutar han. Efter flera varv åt olika håll började vi testa att galoppera. Först fatta han men börja bocka lite. Därefter försökte vi lite till med någorlunda resultat. Men sen i höger varv så banne mig! Han fattade galoppen och höll den och försökte inte ens sticka iväg på åkern utan lyssnade helt och hållet! Så underbar känsla!!!
Älskade häst! Kan säga att det var mycket svårt att åka ifrån stallet och säga hejdå till hästarna.... Ludde klängde efter mig som om han förstod. När jag rörde mig ifrån honom följde han efter och funderade. Nej fy vad söt han är.
Så med några tårar så fick jag tillslut säga hejdå till dem och satin var lika svår hon med... Men jag ser dem snart igen!

1 dag kvar till flytt. snart 0




fina brudar








IDe-A

Ja är på jobbet just nu och mamma har fått in en mängd nyheter från cream som har ändrat lite och dessutom nya märket denim hunter. Jag gillar verkligen vissa plagg så några ska nog med mig till linköping. Bland annat tröjan jag har på mig idag när jag jobbar kommer från denim hunter. Ska precis lägga upp alla nya plaggen på hemsidan www.ide-a.se  så ni får kika in där senare idag. Eller så kan ni besöka butiken i romme, borlänge. 
Nej nu ska jag fortsätta redigera hemsidan. pssst.. tröjan med "kvinno/koppar märke följer med fast i vitt sen de svarta jeansen och jag börjar verkligen bli sugen på den stickade koftan. den har lite odd-molly/chanel känsla över sig! 
 
 
 
 
 

Work

Time for work





känn ingen sorg

Vilken film. Vilken fantastisk film! Jag hade rysningar redan första låten och det höll sig genom hela filmen. Jag grät jag skrattade och jag grät. Och att dessutom få dela denna film med min kusin som jag gått med på håkan på peace and love gjorde saken ännu bättre. Vivhar gråtit i regn under hans konserter och nu för filmen på bioduken. Filmen var genialisk och så galet rå. Vackert rå! Inget pluttinull utan rått och fel. Så bra!! Nej har inga ord. Håkans texter är genialiska denna film likaså.
Jag kommer somna med ett leende på läpparna och ett urgråtet bröst.

p.s. tror ni inte att jag skämde ut mig och började gråta när jag pratade med mattias efter filmen. Alla i rummet stirra på mig eftersom jag grät utan anledning. ..




Bio

Ja nu ska jag strax på bio med min fina kusin Johanna. Om jag kommer gråta... ja jag kommer gråta! Håkan Hellström filmen. Dessutom har jag fått ett litet paket från BikBok. Har nämligen beställt en kjol som äntligen fanns i rätt storlek!



REBEL

 
 
 
 
Tröja - BikBok ~~ Chinos - Rut m.fl ~~ Ring - BikBok 


Bilderna ni ser på är då tagna när jag var på båtsemester. Gav min kära syster kameran och lärde henne lite så hon skulle kunna fota lite. Blev riktigt nöjd med några bilder och med lite redigering så vipps* det blev toppen! Dock är jag inte direkt en modell men man kan väl visa upp outfits för det! ;)

då var det dags igen

Nu kör jag igång med lite uppvärmning i matten. .. fy farao säger jag bara. Första uppgifterna klarade jag galant men sen kom de saker jag glömt bort... så nu sitter jag och nöter in alla dessa formler och regler igen. Suck... kan man inte bara få komma ihåg allting galant...




mys

tv mys med fina Sandra, choklad fondue med massor av frukt! Sååå mysigt!








mysmiddag

Jag och jonas lyxade till det mef kräftor ikväll. Så himla gott och efterlängtat! Haft en riktig mysdag med familjen och jonas. Hälsade på i Västerfors där mormor o morfar har stuga. Ja helt perfekt dag!













nästa stopp etage

är med mina älskade saknade vänner! Nu när vi träffas märker jag vad jag saknat alla! Tänkt att vi alla flyttar ifrån varandra... sjukt! Men ikväll ska vi ha kul!
älskar er♡













Lägenheten

Ja såhär ser lägenheten ut just nu! Kan säga att den inte är helt klar än. Saknas gardiner som ska täcka hela fönster väggen, stor tavla som ska vara över soffan, matta mellan säng o soffa och massa små saker. Men annars klart! Är så himla nöjd att jag vill gråta! När pappa krama om mig innan vi låste dörren så fick jag verkligen hålla i tårarna av tavksamhet. Jag är så lyckligt lottad att ha så duktiga föräldrar som kan hjälpa mig med inredning och snickeri! Är så nöjd så jag kan spricka!! Dessutom känns lägenheten ganska stor även fast den är liten. Nej nu är jag så glad så jag kan spricka jag gör nog det nu!

ni får mer bilder nästa vecka när allt är klart o jag fotar med systemkameran!

lite för o efter bilder med här också












älskar er mamma och pappa, ni är bäst♡

första bokköpet

En ängel räddar min ekonomi och säljer sin mattebok för 75 kr när den har kostat 500-600kr! Yay en mattebok på 523 sidor....




fantasy tv

När man har en mor o far som inreder så är allt mycket noggrant. Inte kan tvn sitta för mycket åt ena hyllan osv osv. Därför måste man göra en kartong tv så man kan testa! ;) tur man har internet så man kan hitta tvns mått.
Igår shoppade jag galet mycket på ikea och netonnet... det är sjukt hur mycket småsaker man får in i en lägenhet! Dock köpte jag en byrå också. så den tog lite pengar. Men men så roooligt och spännande att packa upp lådor och ställa saker på hyllorna!
Mina gardiner och min stora tavla ska installeras på söndag nästa vecka för vi måste sy dem först. Spännande! Därför får vi se om jag ens lägger upp en bild på hur lägenheten ser ut just nu. Ni får nog vänta ;)





Min lägenhet

såhär ser lägenheten ut utan alla saker. Så fin och fräsch måste jag säga! nu ska jag säga godnatt för imorgon blir det mer renovering igen. Då ska alla hyllor upp.




spännande

vem kan bo här? :D



bilder inifrån kommer sen!

på väg

Ja just nu sitter jag här i bilen och är väl framme i linköping om nån halvtimme- timme eller så. Känns ganska sjukt att få se mitt nya hem snart. I en helt ny stad! Galet. Vi kämpade hela gårdagen med packning och pusslade för att få i allt i bussen. Inatt så sover jag, mamma o pappa över i lägenheten och imorgon blir det ikea för att leta småsaker. Så sjukt!




STOLT med stort S

Ja herregud nu är jag faktiskt stolt över mig själv! Jag brukar ha en tendens att aldrig märka när jag gör något bra. Men nu banne mig har allt slit gett resultat och jag har kommit in på mitt föratahandsval! Jag ska i höst börja mitt första av fem år på Linköpings universitet med programmet Civilingenjör i design och produktutveckling! En av de svåraste civilingenjörs utbildningarna att komma in på pga att många söker det! Nu är jag inne och så sjukt stolt! På torsdag åker jag med möbler till linköping och fixar lägenheten. Sen flyttar jag officiellt den 18e tror jag! den 20e börjar min första dag. Två veckors nolle-P. Underbart men samtidigt så himla läskigt. Lämna min trygghets zon här och alla mina vänner. .. Som tur var är det många som sla plugga på linköping men ingen jag känner har samma utbildning. Det kommer bli svårt med mitt förhållande men jag ska kämpa, vi ska kämpa!

Detta kommer bli toppen!






O'lerys

så sjukt underbart gott! Köttet smälter i munnen och pommes lika så. Ett bra avslut på båt semestern. Imorgon blir det sista soldagen innan vi åker hem på eftermiddagen.





cuteness




cat attack

Nu är vi påväg tillbaka till hemma hamnen Sundbyholm. på vägen stannande vi och bada o sola vid en ö. Jag och freddy var faktiskt riktigt länge i vattnet. såå skönt! 21 grader! skulle sätta ihop bilderna i ett litet collage och då hittade jag söta katt stickers. För ovanlighetens skull pimpa jag upp collaget!





Stolt svensk

Från ingenstans nu när solen går ned så börjar en trumpet låta höööögt!!! Jag går ut o kollar o vad ser jag? Jo en gubbe som står på hans höga båt med en trumpet i munnen o spelar så ansiktet lyser rött. Bredvid honom är hans vän som hissar ned flaggan. Seriös med att man inte får ha flaggan när solen är nere alltså! Alla i hela hamnen apploderade o sen skämdes de över att de inte tagit ned sina flaggor så de ryckte snabbt tag i sina o la bort dem! Det finns då allt speciellt folk på vattnet han var i alla fall stolt över sin flagga o sitt land. mycket stolt.




En vacker augusti kväll

Ja nu har vi precis ätit o gått en runda runt stan. Har dessutom käkat en ny(för mig) fräsch glassfavorit! Sias smak limesorbet!! sååå god! Nu går solen ned och familjen ska lägga sig och se på varg veum nu när vi har ström och tv! Ha det bäst allisammans.









Shoppingfynd

>Ja största fyndet för semestern måste ju vara denna vackra satängsiden klänning från Alice Bizous. Den har så otroligt fint mönster och är så len och skimrande. Lyckades fynda den för 150 kr på joy när den hade kostat 499kr från början.  Älskvärd är bara förnamnet!  Med ett skärp i midjan kommer den bli jätte fin. Jag kommer senare visa upp alla mina shoppingfynd från Eskilstuna men jag har lite svårt att få dem på bild när jag är i båten. Men outfit bilder ska komma sen fotade med systemkameran. Ska bara ta o fota nån gång också!

strängnäs

Ja nu har resat gått till den mysiga staden strängnäs som har så vackra hus och byggnader. Den fina väderkvarnen som är högt belagd i stadens del som man ser från vattnet. Här blir det wn övernattning och nu har vi el igen. Skönt! Har haft två slappa dagar med konstant sol och bokläsning på en av öarna vid namn prinsarna. Så även idag på vägen hit har jag legat på flybridge och sugit in solen medans jag konstant har läst boken "Elsasmode". Nu efter två dagars läsning har jag läst ut boken! Grymt bra bok! Tänka sig vad lite båt semester kan göra med rebecka som annara aldrig läser böcker. Nu har jag läst ut två böcker på kort tid. När jag väl läser så går det fort. Dock har jag lite problem nu. Efter att ha legat en hel dag med boken så har jag inte tänkt på att solen lyst. Jag är röd som en tomat och det svider på både lår, mage och axlar. Herregösses hur jag ser ut. Det gör det inte bättre att min bikini har varit lite väl långt ner så att jag har fått en vit rand under bröst. Charmerande. Dessutom har jag missat att få sol på sidorna av mig så är ljua på sidorna o röd fram. Kul! Ha en fantastisk söndag allisammans så uppdaterar jag mer sen! p.s ni får se mycket av mina ben... jag tror hellre ni vill se dem än mitt mindre charmerande röda face

En underbar sol

Herregud. Jag har legat i solen hela dagen idag! Det har varit underbart skönt samtidigt som ett jäkligt lidande. Ja det har varit så otroligt varmt så det är galet. Jag har fått hoppa ner i vattnet efter 10-15 minuter i solen så ni kan tänka er hur många dopp i det iskalla vattnet jag har tagit idag!
Nu har jag fått besked att jag äntligen kan flytta till lägenheten i linköping. Så på tor-fre drar flyttkalaset igång. Men... jag vägrar flytta redan. Så tar enbart dit sakerna sen sticker jag hem igen för att sedan åka dit den 18 typ.
spännande!








sol, vind och hitta vilse

Åh vad skönt det är att ligga på flybridge och läsa en bra bok medans man letar en klippa att övernatta på. Vattnet glittrar och solen skiner utan ett enda moln på himlen. Just nu glider det förbi en vacker gammal ångbåt som puffar upp lite rök. Seglen som lyser vita mellan öarna och barn som badar där familjer har hittat öar. Ja vilken sommaridyll detta är.








fingers crossed att vi hittar en fin ö snart!


vacker kväll

Idag är det en himla fin kväll trots lite regn! Det lyser i alla färger på himlen och en hel regnbåge kom fram! Den syntes till o med i vattnet! Vackert slott här också!








till sjöss

Äntligen är vi ute på vattnet och åker båt! Ikväll blir det mariefred om det finns plats. Har både legat med bikini och nu med vind jacka på flybridge (taket på båten). så har fått lite färg men nu njuter jag av frisk luft o vackert vatten som glittrar









Instagram RSS 2.0