middag

Äter lite china mat med pojken min. Så gott! jag och jonas älskar china :)




Bimmers Of Sweden 2012

Några bilder jag tog från bmw träffen jag var på i höstas.
 

jobbet

Sitter på jobbet och försöker arbeta fram en julannons. Går sådär då jag för tillfället inte har någon inspiration. Men brukar tillslut gå bra! det har i alla fall varit få kunder idag i butiken.. tråkigt. Men sålde nyss iväg en fin väst till en lycklig dam. Alltid lika trevligt när de blir nöjda. Annars så har jag planerat studentresa idag också, spännande!




Dream on

Modell: Sandra Skoglund
Foto & Styling: Jag
 

Winter wounderland

Fina Sundsvall i yrvädret
 

FOTO: Sandra Skoglund

Fotade fina Sandra idag. Tyvärr så krånglade kameran så det blev svarta bilder istället. Men några fick vi till! Duktiga Sandra uthöll kylan och klarade det fint! Mellan bilderna så skakade hon, stackarn. Här är några av bilderna! Enjoy!
 
Modell: Sandra Skoglund
Foto & Styling: Jag (Rebecka Rosenqvist)
 

teaser

nu är vi på g!






shopping

sundsvall förvånade mig stort! det var en otroligt mysig stad och gud vad fina kläder det fanns!! jag har shoppat sönder min plånbok nu! men värt var det. Har inte handlat kläder sen usa typ så det var nog dags. Ska ta kort på mina nya fynd senare men just nu får ni nöja er med ett plagg. Vi blev även bjudna på lunch av ägaren till café charm. Mamma och pappa har nämligen inrett deras caféer. och nu ska de få inreda ett tredje café som hon äger. Spännande!




O'lerys och en gammal kärlek

mums vad gott det var med en köttbit såhär en söndagskväll! lyxigt! men gud vad galet detta var! jag satt nämliget ett bord ifrån ett gäng med killar. och en i detta gäng var otroligt lik någon. sedan funderade jag lite. vad jag kom fram till var det att han var en kille som jag tyckte var dösnygg på bilddagboken när jag var ja... 13år eller något sånt. Han bodde ju i sundsvall! så det var väldigt sjukt att se han på riktigt. tänk vad världen är liten. men! han var inte lika snygg längre haha! glad jag har min snygga jonas! aja nu är det solsidan! ha det bäst!




sundsvall

Nu har vi kommit till hotellet i sundsvall efter lite shopping. Utsikt över casinot har vi! snart ska vi gå och äta på resturang så det blir perfekt! Köpte några plagg från monki och vila.




roadtrip

Sitter i bilen på väg till sundsvall. Hela familjen är med så det ska bli trevligt. Vi ska bo på hotell och äta på resturang och sånt. Varför vi åker dit kanske ni undrar... tråkig stad kanske... men mamma och pappa har gjort en mängd cafeer(inrett) så nu fick dom ett nytt jobb. så ska bli kul att se vad de hittar på till detta café. själv så ska jag och syster shoppa och fika runt i sundsvall.

Oct. 28, 2012


hejdå uma!

nu har uma åkt hem till maggan. Var trevligt att få lära känna denna sötnos! Riktigt vild är hon i alla fall och snäll.








hundtricket

bekantar mig med en ny vild liten kompis! uma heter hon och är en ettårig chiuaua! stavning? helt vild är hon! vi leker kull just nu! men otroligt vad tyst och trevlig hon är!ska bli mysigt att bli kompis med henne idag. trevlig kväll allisammans!









fotojobb

gör just nu lite fotojobb åt mammas affär. Hon ville ha bilder på julsaker till hemsidan. så gör det bästa jag kan göra utan speciella ljus tillbehör! blev riktigt bra ändå!




solig dag

ja idag har jag haft en ganska bra dag på soltorg! man blir alltid så glad när det är soligt och utsikten så fin! ja vi fick som sagt snö igår och imorse så marken är lite vit. planer för ikväll... x-factor!!! sen lägga sig tidigt då jag har högskoleprov imorgon. åh, jag vill inte.



snow dog

min hund älskar snö! han försöker dölja det men jag har mina misstankar....



Ny start

Nu har jag äntligen lyckats koda en blogg på denna domän. Jag kommer då från devote från början. Men pga att man inte har någon app så är det så svårtillgängligt. Så nu är jag här på blogg.se! Min gamla är www.rebeckarosenqvist.devote.se.
Hoppas att kunna finna ny inspiration till att blogga nu och hoppas ni vill följa med på min resa som en studerande teknist med framtidsdrömmar och funderingar.

En fin Shakira på vift i alsen, Östersund!



Instagram RSS 2.0