Nov. 30, 2013

Idag har IDe-A Julmys både i och utanför butiken 11-16.(Lördag 30/11)Vi bjuder på glögg och pepparkakor.Vi har stora pepparkakor från Gullans bageri 50:-/st.Passa även på att besöka julmarknaden på Rommehedslägret (gamla sjukhuset)Välkommen! 
rommevägen 61

fina kommentarer IDe-A har fått på facebook!






idol

fy vad fel! Ville så gärna se erik rapp i finalen!




soltorg

Idag har vi varit till soltorg och pratat för lite elever om linköpings universitet. Tyvärr var många treor borta. Men det var flera som kom fram och pratade med oss och funderade över vad de ska välja. Många verkar peppade för linköping redan i 1an dessutom! Galet! Nu blir det att åka till gymmet med jonas och jocke.









parking lvl moa

Sjukt snygg parkering Moa gjorde på donken! Tre brudar i en volvo och hästtransport på släp. alla med målet dalarna! Here we come!
en cd skiva i bilen som innehåller remixar av schlagerlåtar och fjortisdunk kung ju!




överleva

När det är matteföreläsning är det bara att bunkra upp med socker! Annars är man körd... jag har nog inte hållit mig helt vaken en enda gång på dessa... Om det är mig eller föreläsaren det beror på vet jag ej. Dock ser man de flesta somna så?




Tävling

Min mor har en tävling på facebook för hennes butik IDe-A var med och ta chansen att vinna ett presentkort värt 500kr i butiken/webbsidan
 
 
 

bananarasbluberry

mums så gott! Invigning av min nya mixer! Hittade lite glass och bär i frysen och vips var denna läckra framför mig! kompenserar upp för den enormt tråkiga middagen bestående av soppa. Nu kan njuta och packa väskan! Imorgon drar jag till dalarna!!




snyft

Blir ledsen när man ser att gamla goa vänner är i linköping och jag tackade nej till att åka till samma ställe som dom.. trodde inte att de skulle vara med! :(
Hoppas de får en go kväll! Cissi är bra på att underhålla så det tror jag allt!!




Burger king

Har tre killar som lagar mat åt mig gött! Vi ska nämligen vara med på en presentation för min gamla skola soltorg. De ska ringa oss på skype och fråga om soltorg och livet efter soltorg! Trevligt.










currylax

Så sjukt gott! Är stolt över att jag faktiskt lyckats med att laga fisk. I min familj brukar vi inte äta fisk så det är rätt galet att jag lagat det själv nu! o gott blev det!!




myskväll

Har myskväll med några tjejer ur klassen! Så underbart! Sett håkan hellström filmen, grym film och grymt sällskap. Förbättrar verkligen en annars trist måndag! Gosigos




Häst mys

Hästarna busar i linköping


d-vitamin

Ja äntligen är solen här! Då passade jag på att ta en promenad innan plugget och dessutom hälsa på lite djur. Blir att sakna djur när man bor ensam så det är bra att ha en gård precis bredvid sig! Hästarna var på vinterbus humör så det var roligt att se.
nu återgår jag till matteböckerna... tyvärr har en huvudvärk förföljt mig hela helgen så jag vet inte vad det är.. har aldrig ont i huvudet annars. Tyvärr tror jag att det är för att jag har tagit många alvedon denna vecka/förra veckan för min mage men nu försöker kroppen få mig att ta mer. Nej det ska inte hända!




Outfit SOHO

Bio outfiten fick bli mina mysiga mjuka jeans, t-shirt och sen en värmande kavaj(som inte är med på bilderna, ovious). 
 
Byxor -Lindex // T-shirt - Rut&circle
 

Ljusshow & Bio

Här kommer alla bilder från gårkvällen när jag och Christine körde en väg genom ljusparken!
 
 

bio








Hunger Games

SÅÅÅÅÅÅÅ himlans bra!! Alltså hunger games filmen! ska inte avslöja något promise! Så mysigt att gå på bio här i linköping dessutom. Vi var i en bio med 300platser så det var lite större än i borlänge. Dock så kunde man inte se överhuvudtaget om en lång var framför en.. men fixade till det genom att sitta på benen!
På vägen till stan så åkte jag och Christine genom ljus gången eller vad man kallar det. Så fint!  Bilder kommer snart! 
Efter bion stod vi utanför och snackade i typ en timme och kikade på allt fullt folk på stan. Man är ju aldrig mitt i linköping nån gång så var lite kul att se alla krogar o allt folk där!
 
 
 

Saknad

Idag är det en sån där dag då jag verkligen längtar efter min älskade familj och Jonas. Så glad att jag kommer hem på torsdag! Och sen är det bara två veckor sen åker familjen till London. Sooooom jag längtar! Tur att det blir hunger games på bio ikväll med tjejerna från klassen, det behövs! Vill inte vara ensam idag!




Välbehövlig

Kom precis hem efter en välbehövd promenad! Så ruskigt skönt och friskt så nu ska jag glad och rosig om kinderna sätta igång med lite städning av rummet!



gårdagen

Här kommer lite bilder från igår. På vägen till festen så såg vi massor av julpynt och roliga dekorationer i parker. Hemma på colonia har en stor gran pyntats i mitten och ser såå mysig ut! Sen har rondellen stora pelare med glitter ljus och en stor tallrona med glitter ljus! Gaaah sååå mysigt! Älska jul♥ Sen när bilen i trädet kom så blev jag alldeles till mig! det är en bil i ett träd som spelar lite rockabilly musik och blinkar i olika färger. Fränt! Tydligen hade någon klättrat upp och satt sig i bilen också.. haha what?
Gårkvällen var i alla fall jättw trevlig! Tog det ganska lugnt på krogen då jag egentligen inte skulle ut. Men bara för det så behöver man inte vara tråkig på dansgolvet så jag var där hela kvällen! Fick en mysko grabb efter mig. Kalla honom hängselmannen. Denne man gav mig mysko blickar hela tiden. Kolla ALDRIG tillbaka när nån ger dig blickar. För jag kollade tillbaka en gång och på två röda så var han framför mig buga och bad om en dans... vad gör man då..? Nej jag dansade väl men märkte att han var mysko och han ville ragga. Så jag gjorde så han snurrade och sen sprang jag in så långt in på dansgolvet som möjligt och gömde mig bakom Borlänge folk. Orkar inte med mig själv ibland.. Jag sa ju åt han innan att jag bara ville dansa så han fick skylla sig själv att jag dissade honoms knepiga danssteg :) 

Nu ska jag ut och gå mysigt!!



Breakfast

Käkar lite bär, nötter, frön och ägg till frukost. Galet gott ju! Ikväll blir det Hunger games med några tjejer i klassen. Ska bli så himla mysigt och roligt! Dessutom fränt att gå i den stora biosalongen för typ 350pers! SKa nog ta med kameran och fota lite innan i parken där jag åkte igår. 
 

Outfit

 

Inspiration

Kikat på lite inspiration för kvällens outfit! Får äntligen skippa att ha tema på fest haha. Blir en mysutgång med tjejerna idag gosi gos!






Att svimma

Ja det läskigaste med att bo ensam är nog när man mår dåligt. Ingen kan hjälpa en bara instruera en på telefonen. Idag när jag stod och laga mat så skar jag mig på matkniven när jag skar ost. Om ni inte visste det så är jag väldigt känslig för små blodiga sår på mig själv. Jag har mamma i telefonen och springer iväg till badrummet där jag ramlar på golvet och får tillslut upp mig själv för att få på plåster på såret. Ligger kvar en stund på golvet och tar mig sedan tillbaka till köket. Jag hinner precis stänga av plattorna sen blev det svart. Helt plötsligt vaknar jag på golvet och hör mamma skrika i telefonen. Allt blinkar och tjuter och jag mår ruskigt illa. Jag hade alltså svimmat. Som tur var så hade jag inte slagit i något när jag svimmade utan landat på mattan. Men fy mådde inte bra efter detta. Mamma sa åt mig att käka godis och socker så jag skulle få tillbaka blodsockernivån. Tog ett bra tag och många halvsvimningar innan jag tillslut vaknade till tillräckligt att jag kunde fixa maten och få i mig den. Nu vågar jag inte ta av plåstret för att kika om jag har fått nåt i såret då det svider nåt så galet mycket. Om jag tar av plåstret så kommer jag antagligen må dåligt igen. Hade jag varit hemma så hade någon annan kunnat gjort det medans jag låg ned. Stackars mamma som inte visste hur det gick för mig när jag svimmade...  Nej ursch nu blir det sängen så mitt huvud kanske vaknar till lite och kroppen får vila.
 
 
 

Jacket Cream

En ny jacka från Cream som hade kommit till mammas affär. Jätte fin och faktiskt förvånande varm jacka! Älskar kedjedetaljerna!
 
 

Stil poäng

Dagen har faktiskt flytit på väldigt bra! Har fått mycket gjort bland annat en rapport i MATLAB. Grymt! Sedan tävlade några i klassen med spotify som hade en monter och jag och christine vann en månads gratis spotify! Najs! Kul att hela c-huset har varit fullt med potentiella arbetsgivare/exjobb. Dessutom gör det inget att de har gratis godis, fika, slush, red bull och saker att plocka i montrarna. Så man lär ju bunkra gratis prylar!
Synd att ssab inte var där för hade velat kika med dem angående sommarjobb men vi får se. Scania verkar roligt men tyvärr finns inte det i borlänge. .. vill bo hemma i sommar...

Har varit och handlat stort idag! Balanserade tre tunga kassar på styret och i korgen. Dessutom regnade det och blåste så blev världens tränings/balanspass för att ta sig hem. Nu ska jag dessutom vara vuxen och betala räkningar på 4900... och tvätta... kul!
Blev så ledsen i kassan när jag såg att maten hamnade på över 500kr... tänkte att nu spräckte jag månadsbudgeten. Men när jag kom hem insåg jag att jag hade pengar kvar så jag kommer kunna spara 1000kr till london denna månad wihoo, go bekki!

p.s jäkla dyra ost! bara den kosta 83 spänn! för en jäkla ost... aja nu har jag ost för året ut plus början av nästa år haha.






fighting cancer and ridning bikes

 

Made by Hand / No 5 The Bike Maker from Made by Hand on Vimeo.

en vacker film som får en att tänka till om livet och även design. mannen i filmen är Ezra Caldwell, en man som tillverkar sina egna handgjorda cyklar, fast boy cycels. Han blev diagnosernad att han hade cancer 2008 och denna cancer gör att han inte får cykla längre, en cykelmakare som inte kan cykla... han har fått besked om att han bara har månader/veckor kvar att leva ett flertal gånger men än idag står han och fightas mot den elaka sjukdomen. Läs hans blogg på http://www.teachingcancertocry.com. 


planering

Planerar inför morgondagens mathandling och tvättning. Det är svårt att planera hur mycket och vad man ska köpa när jag handlar ca en gång varannan vecka. använder min fina kokbok för att få tips. hade nämligen tänkt ge mig på lax nästa vecka eller i helgen! det ni!! Jag äter aldrig fisk så kanske är dags att lära sig.
Idag fick det bli latsoppa och tomater! Alltså minestrole soppa haha.




London

När det mesta känns jobbigt och stressigt just nu så hjälper det ganska mycket att jag ska till London den 14 december! 




Sneak peak Victoria's Secret fashion show

 
 
 
 
 
 

Satin Doll ♥

I Lördags somnade världens finaste ängel in. Att säga hejdå var något av det svåraste jag har gjort men nu vet jag att du mår bra. Att jag var hemma i borlänge just när du blev dålig kändes på något sätt bra. Jag fick säga hej till dig och ge dig lite extra styrka. Tyvärr räckte inte den... Satin var som en bästa vän som förstod allt. När jag var glad så var hon glad och när jag mådde dåligt så försökte hon hjälpa mig att må bra igen. Varje gång jag kom in på gården till stallet så gnäggade hon och såg glad ut. Vilken prinsessa! Jag har så många underbara minnen tillsammans med dig och jag kommer aldrig att glömma en sån underbar vän som dig.
Jag vet inte ens vad jag ska skriva, blir ledsen för varje ord.. men Tack Satin för många fina år tillsammans<3
 
Idag är jag glad att jag har fotat så mycket och filmat oss, hittade denna film på youtube som jag la upp för 3 år sedan, nu är jag så glad att jag la upp den <3
 
 
 
[vår första tävling tillsammans, clear round]

vi hörs imorgon allisammans♥



dalarna

åååååh frukost när man stiger upp! Gott och lyxigt bröd. Älska att vara hemma. Nu blir det lite ärenden och ikväll får jag träffa vännerna!
Igår kväll så hann jag med att träffa sandra och åka lite bil samt hämta folk på krogen. Tänk vad man kan klämma in saker.








passed!

jag klarade alla proven under tenta-P! jäklar vad glad jag blir! Ja jag fick en 3a i betyg i grundkursen i matematik men jag är nöjd att jag klarade det i alla fall. när man börjar på universitetet får man ställa om sitt tidigare betygkrav(mvg) till ett lite lägre hehe. nu får jag belöna mig med en välförtjänt helg i Borlänge!




Borlänge

Nu tar jag och väskan oss till Borlänge! Wie!! Reuinion partaj med filmvisning väntas på Lördag!!
 
 

Ello mrs Silk

 

Me & Matthew

Här är en av goströjorna jag köpte på Lindex när Matthew hade sin kollektion!
Så mysig!!
 
 
 Kjolen Rut&circle//Skor Skopunkten//tröja Lindex
 

verkstad

Ja nu har man varit i skolan sen 8 idag! Fortfarande inte klar. Vi svetsar och fräser i verkstaden just nu! Spännande! !!




officiellt fri

Nu är grundkursen i matematik officiellt avklarad! yay!!




drömmer

Jag tror jag drömmer! Äntligen chokladbollar!!! Med extra fiberrikt havregryn så inte allt för onyttiga, fast onyttiga! ;)




Soltorg

Se upp alla soltorgare för snart kommer jag, Hanna och Moa tillbaka! Hoppas att så många som möjligt vill komma och lyssna på vår presentation. Ska bli härligt att få se soltorg igen!  
 
 

Musik rysningar Ed Sheeran

  Vacker låt och underbar sångare. Rysningarna går från tårna och till babyhåren mitt på huvudet.
Är jag taggad på nästa film? JA! December kom nu! The Hobbit: The Desolation Of Smaug

syster

Vissa dagar saknar man sin syster mer än andra. Idag är det en sån dag♥




utmaningar

Det kan vara svårt ibland. Ja när man är student. För du måste ju cykla till affären och köpa dina matvaror för att sedan lasta dem på din cykel. Detta kan ibland funka enkelt och smidigt och ibland handlar man mer och får hänga kassar runt alla hörn o kanter på cykeln. Denna gång blev det istället lite matvaror men ett enormt paket från posten! trodde inte det skulle vara större än pakethållarens diameter. Det var den. Fick därför cykla i motvind, i regn med en hand då min andra hand höll i luvan som blåste av hela tiden. Och medan detta skedde så höll jag i detta paket med andra handen som även styrde cykeln. Detta resulterade i att paketet tog all vind och jag kom bara några centimeter fram när vinden var som starkast. jag bromsade cykeln utan vetskap då paketet tröck på handbromsen. Denna resas slutsummering: inte behöver jag träna idag inte! master in biking.



vad som är i paketen får ingen veta hihi

regn

att cykla till affären i regn känns inte så pepp...




Wanties

Hittade lite wanties från nelly! Synd man inte är lång och rik... Men men får inspiration av dem iaf! 

Älskar modellen på vinterbilderna! Får mig att sakna mitt rödbruna hår ännu mer!






Att andas

Vissa av er vet det andra vet inte. i alla fall så har jag alltid haft svårt med Andningen. Mina läkare har inte tagit in mig för astmakontroll då de alltid sagt att det är pollenAllergin eller hundallergin eller stress som gör mig känslig. Dock har jag alltid tänkt nej! det kan inte bara bero på det. Nu när jag inte har en hund längre och pollen inte är aktivt så borde andningen funka. Gör den det? 

Igår kväll/natt fick jag den värsta andingspaniken jag någonsin har fått. Var så nära att ringa ambulansen eller något liknande då jag inte fick luft överhuvudtaget. Det är i dessa stunder det är jobbigt att bo ensam... Min hals blev torr och fick nån typ av slem i halsen eller täta luftvägar. Jag började harkla, svälja men fick bara mer och mer luft i övre delen av luftvägarna som bara gav värre problem. Jag drack vatten, det blev bara värre och torrare. Jag tog då den nya tillfälliga "astma" medicinen, av den fick jag hjärtrus och hela kroppen började skaka. Tyvärr hjälpte den bara lite då min hals fortfarande kändes fylld och andningen funkade bara ytligt, luften kom inte ner djupt. Tillslut tog jag slemlösande medicin och det blev lite bättre igen men inte helt. Tillslut somnade jag av ren utmattning. 
Detta skedde precis när jag skulle somna. Hade haft småproblem hela kvällen men blev värre på natten. idag fortsatte problemen men inte lika grovt. Så jag ringde doktorn och frågade när jag ska få hjälp. Så äntligen efter så många år ska de undersöka mig. jag tänker inte ge mig denna gång! Tack Linköping för att er sjukvård i alla fall vill ge mig en chans att få se om jag har något fel! 

Undrar om min kropp ger månen all luft varje dag för att månen ska må bra.... ;)




Permanent

Har precis kommit hem från höstmötet för maskin. Trevligt möte och de visade min nolle p film! Roligt!! Dock blev ljudet sämre på projektorns högtalare... men annars skrattade folk! Var lite mys pub/mingel efteråt där man fick mat! Gott!!
På matlab idag så lyckades föreläsaren skriva med sprit penna på tavlan... wopsiee!!! såg ingenting efteråt på tavlan... den blev helt enkelt blå...

Föresten! Min granne har helt plötsligt tagit ned sin julstjärna. Kan han/hon ha hört mig igår? börjar bli nervös över hur mycket ljud som går igenom väggarna. Jag hör ju aldrig de grannarna bredvid mig. enbart när de spikar. Dock hör jag personen som bor under mig oftare!




Farsdag

Idag är det farsdag och jag kan inte vara hemma. .. Min far ser jag upp till jätte mycket. Han är klok samtidigt som han är så fruktansvärt barnslig och busig av sig. Han bryr sig så mycket om oss flickor i famoljen och håller koll på oss. Det kan inte vara lätt att vara ensam med tre tjejer med olika viljor! han försöker hjälpa mig med läxorna fast han egentligen inte förstår någonting. Min far är fantastisk! Jag älskar dig pappa ♥






tv mys

Ibland får man skämma bort sig själv och ta en lugn stund. Så nu är det tv och tidnings läsande som gäller! Gosigos!!








promenad

Kom precis hem från en skön promenad. Gick över hästgården och sedan över campus. Såklart så stannade jag och klappade mina favorit getter! Det är en svart yngre get som har börjat komma springandes de senaste gångerna jag har kommit dit! Sååå söt! Gosade jätte länge med honom.
Nät jag kom tillbaka hem ser jag att min granne har satt upp en stor julstjärna. Inte vilken som helst utan exakt en sån som jag har. Kommer kännas lite lustigt när jag tar upp min... hon/han kommer tro att jag härmas. .. vi har dessutom lika dana orkidéer i fönstret.... Fun.




Africa

Gårdagens fest var helt underbar! Mina ben och min rumpa berättar det för mig idag kan jag säga. Har en helt galen träningsvärk efter att först sprungit och sedan dansat som aldrig förr på dansgolvet. Det var så roligt att verkligen alla höll igång hela kvällen på dansgolvet. Vi var en flock av zebror och ja jag som var deras adopterade leopard unge. Underbara människor! Efter det var slut så blev det donken sådär halv 4 på natten. Blev alltså inte många timmars sömn inatt.

p.s sjukt nöjd över min ögonsminkning. Testade att göra leopard fläckar på ögonlocket och det blev uppskattat!









this time for africa




Trotsa

Trotsade tillslut regnet och tog en springtur blandat med lite promenad. Min andning funkar verkligen inte. Väntar på remiss från astmaläkaren men det går långsamt.... Men det var underbart skönt att få komma ut och röra på sig och när jag kom tillbaka hem körde jag lite styrkepass.
Tyvärr kommer ju det försvinna ikväll men äsch känns bra för stunden i alla fall! Nu kände jag i alla fall ett extremt sug att börja träna mera. Har blivit alldeles för lat av mig på senaste tiden. Varför? Kan bero på att jag verkligen är rädd av mig. Jag hatar att promenera/springa i mörkret. Nu när jag var ute o sprang när det ändå var ganska ljust så var jag rädd. Hjälper inte när det sker hemska saker i ljungsbro som ändå inte är så långt bort...





Jag dör

Haha jag orkar inte med denna bild! Letade i måndags efter bilder på Jerry. Hittade denna vackra skapelse istället... Detta är då jag. Japp! Mitt och Annas bildprojekt i 9an typ. Herregud. Jag blev inplastad en halv dag tog några foton och sedan blev det photoshop resten av dagen. Bilden skulle nämligen vara med i en rymdutställning på framtidsmuseét i borlänge. Vet ni vad? Det blev en succé! De köpte nämligen vår tavla! Helt galet.. Vilka minnen haha.
 
 

Nu får det vara nog

Rapport skrivande är verkligen inte min grej! Men har kommit en bit nu i alla fall! Men nu får regnet ta och sluta annars tar jag cykeln och drar till stan i alla fall!




Regn...

Ja här skulle man vara duktig o ta en promenad för att hämta cykeln och sedan cykla till stan. Men att cykla i regn! det lockar inte... Hoppas nu på att regnet ska sluta och försöker skriva en rapport. Surt!




så grym!

Är så jäkla nöjd!! Har klarat grunken!!(grundkursen i matte). Nu behöver jag aldrig mer göra det. Så nöjd!!!
Var i skolan till typ 8 idag... sjukt drygt! Men vi tjejer kämpade o nu kollar vi idol och väntar på pizzan!









Linköping By Night

Bilder som jag tog på Linköping efter Winnerbäck konserten.
 
 

lövtokiga

Löv o kastanjer de är vår grej! Haha
 

Happy Moment

SÅ fruktansvärt nöjd tjej! 
Denna dag har varit fantastisk samtidigt som den har varit så tröttande. Började med att arbeta i verkstaden för att göra vår funktionsmodell i projektet. Det gick helt klart framåt! Synd att allt material inte hade kommit men vi hade ändå inte hunnit med det andra. Sen hade jag MATLAB(Matte programmering), detta gick toppen! Jag och Cissi fick till det riktigt bra på slutet av lektionen och hann med alla uppgifter. Sedan var det matte lektion och där gick det också så jäkla grymt! Nu kan jag ta sovmorgon imorgon då jag hann klart med alla uppgifter, så himla skönt! Nu ska jag bege mig mot tvättrummet. Har en stor hög tvätt som måste komma bort. Wish me luck.
Blir nog bakpotatis till middag, thaigryta får vänta! 
Dessa dagar måste jag komma ihåg när plugget går skit! Kom ihåg det Bekka!
 
Foto: Simon Rung
 

What a dress






1a pris i klumpighet

Ja jag borde vinna det. Såhär ser mitt älskade objektiv ut som jag köpte i somras... tappade det 30cm ner på min mjuka matta... märks att det inte var det objektiv med mest högkvalite men ändå. Orkar inte med mig själv. tur det inte är så dyrt men man blir ju så matt!! Ledsen för detta objektiv har verkligen hamnat i topp för mig.




Lycka

Lyckan som uppstår när vajer lösningen funkar på vårt projekt!!


presentations bilder

Ja senaste dagarna har vi har träning på presentations bilder. Jag har verkligen aldrig gjort detta och som vanligt inte bra på att rita. Men jag lyckades ganska bra i alla fall! Nöjd att jag fick ihop bilder i alla fall haha. Vi skulle göra en 60tals radio och sen gjorde jag en äggtimer i röntgen perspektiv. Svårt!
Vi har även börjat med programmering i MATLAB. Sjukt mysko program men tillslut ska jag väl lära mig. Kul med nåt helt nytt!










Valpar

Hittade bilder jag fotade på Carolines valpar i somras, så jag passade på att redigera dem. Så underbart söta!
 
 
 

Kärlek <3

 

Peace And Love <3

Visste att ni skulle resa er! YAY!!
 
http://www.dt.se/nojekultur/peacelove/1.6451125-peace-love-ateruppstar
 
 

Ica Maxi Borlänge

Ja som jag har nämt tidigare så har mamma och pappa inrett caféet/restaurangen på Ica Maxi i Borlänge. Så här är lite bilder som jag tog där förra veckan! Företagets namn: Inred & Design Verkstaden http://inred-design.se/ och IDe-A http://www.ide-a.se/
 
 
 

ovve invigningen

Nu har det kommit bilder från invigningen, orkar inte att vi såg ut sådär haha. Bilderna är från fm ♥




godnatt

gårdagen var galet rolig och kletig! Ovven var inte ren och mitt badrum var värre haha. 4 Tjejer med leriga ovvar i en dusch är inte att rekommendera men kul var det!! Idag har all tid gått att ta del av att Jonad var här. Nu ligger jag själv här och saknar honom så himla mycket! Har ju varit med folk i nästan 2 veckors tid nu. Alltså sov ju hemma i Borlänge först o sen följde jonas med till linköping. Så ensam har jag aldrig varit. nu känns det jätte skumt.. Men nästa helg kommer nog Mattias! Det ska bli grymt kul!




ovve invigning

nu äre dags! ovve invigning!




älskade djur

Åh! idag när jag och jonas var på promenad så hittade vi in till ett rum där man fick klappa och gosa med kaniner och marsvin! Så himla mysiga!! Alla var tama och ville hälsa dessutom. Sen var alla hästarna ute så vi gick o hälsa på dem. Men bäst är ju getterna! Idag bråkade de om våran uppmärksamhet. Börjar verkligen älska denna plats!
Sedan gick vi till gamla linköping och fikade på ett mysigy café. Summering: otroligt bra start på denna dags äventyr!




idol mys

Jag och Jonas har idolmys och funderar på om vi ska stanna hemma eller ta en flamman utgång. Svårt val... vill ju träffa alla klasskamrater som ska ut ikväll. Men bannemig mitt huvud är tungt efter tenta-P. Vill ha all energi för morgondagens fest! Då gäller det!




Tenta-P is over

det ska firas med cider och chilinötter!





Instagram RSS 2.0