Sponsrad video: Dumle - Visa din talang!

 
 
Vill du vinna en GoPro-kamera och få chansen att visa upp just din talang? Fazers populära varumärke Dumle har just nu en kampanj som jag tycker är riktigt rolig för alla. Att få bli uppmuntrad för sin talang är något jag blir glad över och jag tror/vet att många andra gör det också. Målet med denna fina kampanj är alltså att stötta och uppmuntra ungdomar till att visa upp sin talang och våga tro på sig själva oavsett område. Du kan alltså vara fruktansvärt bra på att stå på händer eller varför inte dina bästa bakverk? Ja vad nu din talang består av så bör du visa upp den! För att vara med och tävla om en GoPro och massa andra fina priser som lottas ut varje vecka så ska du ladda upp en bild eller en video på just din personliga talang. Detta gör du genom att klicka på videon som du ser nedan. 

Min talang är nog att alltid kunna leverera skutt och glädje hur trött jag än är, sätt på en bra låt och discobekka skuttar runt! 

Sponsrat inlägg

Byte av...

 
 ROSENQVIST
 
Föresten! Jag kan nu säga varför jag har varit så tyst ett tag på bloggen och vad som var lite kul förut. Jag och min syster Fredrika ska nu nämligen börja blogga tillsammans, Lite roligare när jag inte har tid att göra inlägg varje dag och lite kul för att få lite variation på inläggen. Vi har en plan som kommer bli mer och mer när jag börjar få tiden igen. Så ska bli kul! Så Nu får ni börja kika där istället! :) 
Klicka på bilden så når ni den bloggen!

Familjemys

Har varit med familjen sen jag slutade jobbet. Först rensning av rabatt, poolhäng, kubb och nu film! Skönt att slappna av lite. Förlåt för korta tråkigs inlägg men har inte haft tiden och dessutom har det krånglat till sig med det roliga jag skulle göra med bloggen så väntar med det till det löst sig bättre.






Odd Molly

Igår var vi i Köpenhamn för en liten snabbvisit. Jag och Freddy lyckades då hitta Odd Molly butiken som otroligt nog hade 50% på allt! som vi provade.. Det tog sin tid men tillslut valde jag en stickad kofta med fransar och en stickad tröja med rosett bak. Så kul med rea på så bra märken. Själv mår jag lite dålig av att shoppa på rea egentligen då jag vet att det betyder att det går dåligt och att konkurrensen är hård. visst när stora märken som har utförsäljning pga. att de ska byta till årets plagg. Sån rea gillar jag. Men när H&M konstant har rea på halva butiken så vill jag inte ens gå in ibland. Det tråkiga när stora företag har Rea är att de små får skiten och måste också ha rea för att överleva. Titta bara på nya inredningsbutiker och klädbutiker... De har haft REA sen första dagen de öppnade. Vad är det för poäng då? Hur ska man som kund våga handla nåt i affärer nu när det nästa dag antagligen är 50% på just det plagget/saken. Visst kul att slippa betala så mycket men innerst inne känns det skit att veta att Rean gör att små butiker går i konkurs... Allt för att vi kunder vill betala så lite som möjligt.. Nej detta kanske var ett litet sidospår men kände att jag behövde få det sagt. Nu är språket och utformningen inte riktigt rätt då jag sitter på mobilen och skriver snabbt men ja haha hoppas ni förstår vad jag menar.

Något som jag fann intressant och roligt var det att jag har en fobi för att gå in i dyra butiker och smyckesbutiker där smyckena är insrängda i glasmontrar. varför undrar ni kanske nu? Det är nämligen så att jag hatar känslan av att folk tror att du ska sno något eller att du inte har råd. Jag får skuldkänslor och intygar mig själv att jag inte snott nåt men innerst inne säger huvudet att du är skyldig.. nu tror hon i kassan att du tagit nåt. Ja detta är jättekonstigt. Tillslut gick vi i alla fall in i Louis Vuitton för att kika och drömma sig bort. Då möttes jag av något nytt och roligt! Vakten och en av butiksbiträderna, båda män, log, hälsade och tittade inte ner på en! De välkomnade en starkt och brydde sig inte om att vi inte såg ut som överklassen. Även när jag gick ut utan att ha handlat något så såg de lika glada och ickesnofsiga ut. Beröm till er!! Nu har jag en teori att detta har att göra med att allt fler unga börjar tjäna mer och mer pengar på bloggandet vilket medför att de har råd med dyra märken och detta gör att fler unga faktiskt går i dessa butiker. Så tack alla storbloggare som får upp ryktet till butikerna så man slipper känna sig som en lortig fluga i dessa vackra butiker.


I alla fall så kom jag till Linköping igår för en snabbvisit och sovplats en natt. Där på sängen ligger en VS-påse, converse m.m hur gulligt är inte detta? Jag blev så himla himla glad! Tack gumman ♡










Hotellet nu Zoo nästa




Hotellfrukost




Trött tjej

Nu sitter jag här i baksätet efter att ha sovit i bilen sen 6. Ja jag gick av nattpasset precis innan vi åkte så jag är helslut nu. 5 Timmar räcker inte för mig. I alla fall så sitter vi och väntar på att få åka på båten från Göteborg som ska ta oss till Fredrikshamn och Danmark. Spännande!! Har ju aldrig varit där så jag är peppad. Föresten snart så är det nya spännande med bloggen klart lite mer planering så kommer det!





Instagram RSS 2.0