nyår

Ja hejsan alla vänner där ute! Dagen började i kaos då min telefon inte gav ett alarm. Så vaknade halv ett i panik! Skyndade mig med frukost/lunch och sen åkte vi till jonas. Nu var det en mycket speciell skoter tur på gång. Vi åkte jonas ganska pigga skoter och eriks lite pigga Et... en gammal gammal skoter. Men tro det eller ej den är mäktig! Vi tog oss över breda bäckar, klättrade oss upp för höga branta berg med lite snö. Vi lyckades med det mesta. Förutom när vi var precis utanför gården då erik körde fast. Men det gick bra! Så var en ganska rolig färd. Jag gled på mage/rumpa ner för branta berget och tusan vad fort det gick! Jag är glad att min rumpa inte brann upp haha! Nu blir det ut och köpa lite saker till ikväll sen blir det middag och sen fest. vart vi hamnar det vet jag ej. Men kvällen börjar i källaren det vet jag i alla fall! Vi har en varsin champagne att skjuta vid tolvslaget.

Nya löften ska göras ett nytt år med nya resor börjar snart. Hoppas på ett bra år nu. Jag har i alla fall klarat förra årets löften. Jag har varit utomlands minst två gånger. jag var i usa! mäktigt... Jag tog körkort inom en vecka efter att jag fyllt år. jag har bra betyg än och jag fick mvg på ett fysikprov! Jag är otroligt nöjd över mig själv. Jag har dessutom skaffat ett jobb som ger bra kontakter. Jag har dessutom fått en massa underbara nya vänner. Underbart!

•2013 here i come•




middag

Nu blir det middag hos mormor o morfar. supermysigt!!!




party in my crib

Helt okej kväll alltså! Det blev fest i källaren ändå. Mycket sång och dans blev det i alla fall. Killarna skötte sig fin fint. Var lite orolig att de skullr komma o vara helt väck. Men de var astrevliga! Nu ska jag ladda om och ikväll blir det middag hos mormor o morfar. Sen måste jag planera nyår.. åh hur ska jag göra...?








fest

Det blev fest ändå! skål! har det astrevligt med Johanna, Sandra, Amanda o massa grabbar!




fet mat.com

Nu hamna vi på max! Söta tjejer här alltså! Kanske blir fest ikväll vi får se!




hey crazy

Ja planerna för kvällen är ännu oskrivna. Antingen party eller bara myskväll! vi får se! Det enda jag vet just nu är att jag älskar mina mjukisbyxor som jag fick i julklapp. De är helt underbara! Gått i dem hela veckan! De och en jätte mysig tjocktröja från holister!




Ha den äran

Med en enkel tulipan,
uppå bemörkelseda'n
vi har den ääran,
vi har den äran att gratulera!
 
Idag fyller en av mina bästa vänner år, nämligen Sandra! Grattis gumman! Nu är det bara ett åt kvar tills du och jag kan röja runt på krogen tillsammans! I snart 5år har jag känt denna livliga dam. 5år av både tårar och skratt tillsammans. 5 år av lärdommar om människor och varandra. Men vi har tagit oss igenom alla kriser tillsammans och idag är jag så sjukt lycklig att berätta att både du och jag har vuxit. Du Sandra... Jag är sjukt stolt över dig! Du växer dag för dag och nu har du äntligen släppt in en underbar pojk i ditt liv. Detta hade inte hänt för några år sedan. Eller hur? Vad var det jag sa och har sagt hela tiden min fina tjej. Hoppas i alla fall du får en fin dag och att vi kan fira dig rätt ikväll! Tusen kramar till dig! <3
 
Jag sjunger igen:
 

Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva!
Ja, må hon leva uti hundrade år!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva!
Javisst ska hon leva uti hundrade år!

Och när hon har levat
Och när hon har levat
Och när hon har levat uti hundrade år!
Ja, då ska hon skjutas.
Ja, då ska hon skjutas
Ja, då ska hon skjutas på en skottkärra fram!

Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits
Och när hon har skjutits på en skottkärra fram
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas
Ja, då ska hon hängas på en häst bakåfram!

Och när hon har hängts
Och när hon har hängts
Och när hon har hängts på en häst bakåfram
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas
Ja, då ska hon dränkas i en flaska champange!

 

gårdagens fest Bolanche

Hade en mycket trevlig jobbdag igår. Många bra band spelade och trevligt folk befann sig på plats. 
Hinner tyvärr inte uppdatera så mycket då jag måste städa inför gäster ikväll... nämligen mina fina vänner Sandra, Amanda och Sandra! My och Matilda kunde inte komma tyvärr.. men vi ska fira Sandra på mysvis!
 

romme

Har haft en rolig dag i romme med min kusin. Sjukt att man börjat växa ikapp ens äldre kusiner. Nu märks knappt åldern mellan oss. När jag var liten var han ju såååå mycket äldre och cool. Still is! Men det var riktigt trevligt! Vi tappade bort oss i hela 40 min i en skog och fick tillsägelse från en pistmaskinsförare. Vildrt förde oss ännu längre in. Man behövde inte tänka på att frysa när man åkte i pudret. Helt underbart! Men nu kommer jag få ett hemskt jobbpass ikväll när jag har sån träningsvärk... men goodlooking trash kommer så blir nog fränt att fota dem!







at the gym

jag och syster tog ett max pass idag för armar, ben och lite mage. Sjukt skönt såhär efter julgodiset. Dock kommer jag må skit imorgon med träningsvärk....




work

Medans min kära får njuta av romme i solsken så ställer jag mig och jobbar i butiken. Tur jag har fått en sån fin tröja i alla fall!




kvällen

Tar det lugnt med grabbarna hos loffe. Han och tjejen har fått en riktigt mysig lägenhet! Jätte fin! Vi ligger i soffan oxh ser på cross just nu sen ska vi ut på lite ärenden. Trevligt är det i alla fall.




Dec. 26, 2012

gårkvällen var underbar med massor av trevliga vänner! Sjukt kul! Det blev förfest hos mig och sen utgång på s2. Det roligaste är nog att läsa chatten såhär dagen efter. utteyck som "vad fan hände igår?!", "jag har en trasig tand", "jag vet inte om jag var med henne eller ej, sov där i alla fall", "vem strula jag med", "vem och vad bjöd jag på för 800 spänn". Haha älskar er!








god jul

God jul till er alla från mig! hoppas alla får en umderbar jul! nu ska jag äta gröt och öppna nåt morgonpaket!




the tree

Nu är julen här! Granen är klädd, paketen inslagna nu är det bara att vänta. Älskade jul!




dan före doppardan

Jag är inte säker hur rubriken ska stavas men på dalmåls talspråk så låter det sådär! Dagen började i alla fall med julfilm sedan har det bakats, städats och fixats! Sen var jag och älskling på en skotertur. Super kul! Nu blir det julbord med familjen. ha en trevlig kväll med bingo allihopa!






snömys

Var ut på en mystur med fina sandra och nils! Vi åkte på en gammal släde, otroligt mysigt!
.


Erik Gadd


tired

nu är jag helt slut efter dagens jobb. Många kunder kom idag! Nu ska man bara vänta till 11 då jag börjar jobba på bolanche till 2 inatt. Får nog ta en liten nap innan dess. Jag kan då i alla fall säga att 21 december 2012 bara gett lycka hitils. Mamma fick bra i kassan i butiken, jag fick anställningbevis och sånt från bolanche och fått massa beröm för att jag är duktig på att göra paket. Jag ska dessutom få höra erik gadd ikväll på jobbet. Tagga!





workmeeting

Gick asbra på jobbmötet med Bolanche. Kommer jobba ca 4 kvällar i månaden.




natten

Såhär mysigt hade vi inatt!




the hobbit

Sjukt bra film, fick rysningar hela tiden!
9/10






lekte lite

haha hade tråkigt i väntan nu på bion så gjorde om denna bild!






2 år

Två fina år tilösammans firas med oxfile på laCantina sen blir det the hobbit på bio och sist mys vid min brasa :)




mys

Nu är det mysigt i huset. Mamma ska ha en liten middag här idag så det är snyggt uppdukat! Dock mörkt så blev inga bra bilder.




Luciahästar

Här kommer ett inlägg som skulle varit med för flera dagar sedan men blogg.se krånglade! Skit saker! Dessa fina tjejer och hästar kom hem till mig och lussade lite för några dagar sedan. Såååå söta!!
 

Träning

Igår var minsann jag, Sandra och Fredika duktiga! Efter jobbet åkte vi och gymmade i en timme sen hoppade vi helt random på ett pass och körde! Det var riktigt roligt. har dock tappat taktkänslan när det kommer till pass haha... Men nu får vi se om jag har någon träningsvärk snart... fy! Kommer antagligen få det när jag ska jobba i helgen.
 
 

två år ♥

Har idag haft två underbara år tillsammans med min fina. Jag minns som igår när jag tog bussen den 20e december för att få träffa dig och din familg när ni var i sälen. Jag minns som igår när vi för första gången pratade som vänner istället för fiender i trysil i 9an. Och jag minns väl första gången vi började prata mer i romme. dock minns du och jag lite olika från den dagen. Det var du som flirtade med mig inte tvärtom som du tror ;) Älskade Jonas du är min kärlek och jag hoppas på många år till ♥




tomteboll

nu var årets tomteboll över. vi gick till semi final sen tog det stopp. Det var iaf sjukt kul! Vi var abdullahs fruar. Haha Yanal fick vara mannen o vi andra fruar. Föresten ursäkta för att jag inte bloggat. nu ursäktar jag till sandra förlåt! Jag har gjort massa inlägg genom datorn men ingen blev uppladdad... vet inte vad det är för fel...




how to look hot

this is how you look hot in ansiktsmask. jämt och fint fördelat var det va!
Sitter o pluggar matte och kemi... gjort det sen halv 12 idag så börjar bli seg! Därav gick jag och tvättade ansiktet. Vid handfatet låg min present från julklapps kalendern! En choklad mask! Så nu får ansiktet vila och gotta sig medans hjärnan pluggar.




älskling du och jag

den bästa är du



pink friday

Kör en pink friday jag!






träning

Precis nyduschad efter gym på friskis med sandra. As skönt att komma hem o känna att man gjort något bra! nu har jag i alla fall min första bestämda träningsdag fixad. fredagar innan skolan. FÅR inte missa dessa dagar från o med nu. sen har jag och sandra ingått en pakt om vighet. Känns bra nu!
Snart blir det mat och sen bus med sandra! Sjukt kul!
inte för att jag följer det där men jag vill och jag ska!




Ännu ännu mer kul


todays outfit

Detta klädval blev det idag. Tröjan och halsbandet är från mammas butik. www.ide-a.se
tröjan är otroligt mysig oxh charmig med paljetterna som glittrar!




todays outfit

Dagens klädval blev svartgråa jeans och denna mysiga tröja och halsbandet är från mammas butik! www.ide-a.se otroligt mysig och snygga paljetter gör den glittrig!




Ännu mer kul


sjukt kul!


Lucia

Idag är det Lucia! Hoppas alla får en mysig lucia och här kommer lite bilder från gårdagens lucia på gylle. 

lucia och hanna

Nu har soltorgs lucia varit! Jätte bra var dem! Så fina! Sen så fyller min kära vän Hanna år idag! Grattttissss hanna! Nu får du också gå på krogen! ♥







Lucia - Gylle

12-12-12
Min syster hade Lucia idag, det var fint men tyvärr väldigt kort och folk var dåliga på texterna men annars fint! Syster sjunger så fint! 
 

i am the star of my life




kärnfysik

Idag höll vi på med radioaktiva ämnenbi skolan! läskigt! Var dock så lite så det skadade inte. men spännande är det!




12-12-12

nu är det jobb som gäller. Ikväll blir det lucia och sen kanske tacos med klassen! Mysigt!


kämpa min ängel ♥

Älskar dig så mycket... ♥

Bolanche 8/12 Hollywood tema

Här är lite bilder som jag fotade på jobbet igår! Föresten så kom en DJ fram till mig när allt var slut och frågade om jag var utländsk! vad är det med folk på senaste tiden o tro att jag är utländsk? Min näsa ja den har lite utländsk stil men det är från pappas sida och de är så svenska man kan bli nästan, de föds blonda o blir brunetter. Mammas sida däremot är svenska sen lång tid tillbaka men nån stans är det något utlänskt i oss. Vi är som sagt ganska mörka, mörka naturliga ögonbryn, ögon, hudfärg osv. Jag blir ju som sagt inte rödbrun när jag solar utan jag får en mer svartgrå brun ton. Hm... jag är ett mysterie.Men men jag är nöjd med mig själv och gillar att se lite annorlunda ut! DJn tyckte jag var snygg så haha!
 
 
Föresten han som jobbade i bare på bilden längst upp är min släkting. Jag såg han igår men kunde inte förstå  vem det var. Killen kunde mitt namn och allt! Jag funderade hela kvällen och visste att jag kände gen han så sjukt mycket. När jag kom hem och visade bilden för mamma så skrattade hon åt mig. Det var ju Fredrik! Min pappas fasters son! Jag vet ju precis vem han är. Otroligt trevlig kille och rolig!
Kram på er!
 




 
 
 
 
 

Nya rummet

Mamma börjar närma sig klar med nya rummet i huset. Det ser lite ut som ett slott! Många fina detaljer och sådant. Taket och en vägg är inte klara än så därför tar jag inte kort på rummet i helhet. Men här är lite smygbilder på detaljer. Man blir inspirerad av dessa detaljer!
 

tagga

Tagga jobb till kl 2 nu då! Hoppas det är trevligt folk på krogen idag!




victoria secret

Äntligen smäller det!!! Ikväll/natt ska jag och älskling kolla på vs fashion show 2012! Såååå excited! men först blir det lite bilåkning!




Ny header


pluggar järnet

Sitter här på läxhjälpen och pluggar järnet. Tur det finns pepparkakor så man håller humöret uppe! Strax blir det nog hemfärd då en ben&jerry väntar på mig i kylen! Åh jag älskar glass! ♥





lussecabben

dansa jingle bell på lussecabben done!




mys

En helt okej dag idag då jag fick mvg på fysikprovet, åt jätte god mat och nu är älskling här och ser på house med mig. Otroligt trevligt! Vi börjar också få julmysigt hemma nu. Börjar längta efter jul nu! Dock har jag lite pengar att köpa julklappar för.. det är tråkigt... jag som älskar att köpa presenter!




helt otroligt

Idag började jag gråta på fysiken. Jag fick mvg på provet! Jag var så jäkla lycklig och chockad så jag visste inte vart jag skulle ta vägen! Sist jag grät på en fysiklektion hade jag typ fått ig och nu mvg... jag var helt inställd att få ig, g. nej nu är jag lycklig! Just nu kan jag dö lycklig!
så stolt över mig själv!




me in new york

Här är en härlig bild på mig, syster och mamma från new york. Pappa hade tagit kameran och smygit före oss när vi var och shoppade och här fick han syn på oss. Jag är helt inne i ett skyltfönster! Det är då jag i den gula klänningen.



vs

Här är min favorit!Den glittrar så fint under toppar och så! läs förra inlägget för att förstå hihi.






vs

Jag ich ipaden taggar victoria secret... kollar just nu på 2009 showen... åh vad jag älskar dem. Nu vill jag tillbaka till usa igen och springa runt i alla vs affärerna igen. Jag kan vara lycklig över att jag har en av mina dröm bh:ar i alla fall. Haha älskar den så mycket att den sitter på en hylla med lådan jag fick den i och dessutom påsen. Jag var världens lyckligaste när jag fick den... Prövade den i usa och när jag såg prislappen så satte jag i halsen...det var en av de dyraste i affären.. så köpte den ej såklart. Men! Min underbara mamma smög in i affären efteråt och köpte den! När vi kom hem från usa och jag hade min födelsedag så såg jag en victoria secret låda och jag började skrika! Det var den! Ååååhåhhh.... jag var så fruktansvärr lycklig då haha. Jag älskar underkläder 10000 gånger mer än kläder och slösar hellre pengar på dem än kläder. Töntiga jag.. så...Nu vet ni en av mina älsklings föremål!





träning

Kom precis hem från gymmmet. Fick med mig Jonas och det var jätte trevligt! Sprang även på springbandet för första gången i mitt liv. Det var väldigt skönt måste jag säga! Dock var jag lite rädd för att göra den klassiska ramlingen haha... men det hände inte. Sen körde jag och jonas ett blandat pass med både armar, rygg, ben och mage. Men jonas försökte tvinga mig att köra bänkpress vilket är det värsta jag vet! Jag är rädd för det... men körde iaf lite men inte mycket. Gick och gjorde mina bålövningar istället. Men var i alla fall trevligt på gymmet och nu väntar lite plugg och sen lite mys kväll.




1a advent

Åh så mysigt med ljus och god frukost. Ja idag är det alltså 1a advent. Tyvärr missade jag julkalendern för jag var så trött. Får se på det ikväll istället. Idag ska jag i alla fall plugga och funderar på att gymma. Hoppas alla får en trevlig 1a advent!




julbord

Har ätit julbord hos farmor med släkten. De ska åka iväg nästan hälften av dem till thailand i en månad så då får vi fira jul nu! Jätte mysigt är det i alla fall. Men är så trött efter att grabbarna bus invadera mitt rum igår och bastade till 2-3 på natten!




medans du sov

medans du sov så kom denna snö





Instagram RSS 2.0