standard

Ligger i sängen nu och ser på inrednings program med mamma o pappa på skype. Haha man borde verkligen inte se på sånda program när både mamma o pappa är inredare... "så där gör man aldrig", "men gud vilka galningar", "fy vad fult.... ja men de har alltid en detalj fel. Men men jag får fint hos mig tack vare dem iaf ;)
gjorde storkok med spaghetti o köttfärssås. 8 lådor blev det!! nu är frysen full med massor av saker. Bland annat thaigryta o ris, carbonara och ja lite smått o gott. ingen matlagning på ett tag!!
matten känns förövrigt jobbig. ... tror ja fick sämre med poäng nu i efterhand ...




Provnerver

Nu är det bara att hålla tummarna! Hoppas jag inte har missförstått varenda fråga... då blir det jobbigt. Men om jag har förstått rätt så kan jag klara mig och det vore sååå galet skönt! Så snälla bekkas hjärna låt dig ha förstått rätt!
Om provet hade haft 5 minuter till så hade jag hunnit fylla i en till uppgift rätt... så synd... jag kom på hur man kanske skulle göra en svårare fråga men hade tyvärr inget löst papper kvar. Så skit också! 

Wish me luck!!




Lördagen

Ja vilken lördag. Tycker verkligen synd om de som inte fick biljett eller som inte gick på damsittningen. Det var galet kul! Killarna fick oss att må som kungar och det var "militärer" som var servitörer, de kallade sig "servitörer utan gränser", hm....  Sedan var det massor av härliga uppträdande av sköna grabbar. Nej gud vilken galen kväll!  Efter sittningen åkte vi hem till Amalia och hade mellanfest. Ja haha... här på universitetet har man förfest, sittning, mellanfest, fest och slutligen efterfest. Jag har dock inte orkat mig till en efterfest ännu haha. Jag är så trött runt två tiden. I alla fall så var vi hos Amalia och hade trevligt sedan "cyklade" vi tillbaka till stan och eftersläppet. Jätte trevlig och galen fest! Fastnade med Generalen och hans flickvän. Jag fick det svart på vitt att jag... suger på att skissa rektanglar. Hans ord: - Jag försöker att vara snäll och vara positiv och ge positiv feedback. Men ibland är det sjukt svårt för ibland är ni så jävla värdelösa!"  Kul haha... kände hur jag blev träffad haha! Så jag sa: Mina rektanglar..?  Ett smile från honom.. Så sa jag att jag faktiskt börjar bli ganska bra men jag fick ett stort nej i pannan! Bra han är ärlig! Nu blir de att träna rektanglar!
I alla fall så åkte jag hem vid 3 och när jag precis var 200meter från lägenheten så tar det tvärstopp. Ja de var då klänningen fastna...
Så igår sov jag inte förens 4-halv5. KUL! Men värt det.

Tagga matte dugga 2 imorgon bitti!! heja heja heja!!




Sep. 29, 2013

Såhär söndagen innan duggan så sitter jag och några kära klasskamrater i ett klassrum och pluggar matte. Våran kära fadder jocke arrangerade nämligen matte fika för oss. Hur gulligt är inte det?! Jätte gulligt! Nu är det bara att tagga duggan imorgon och hoppas att man skrapar ihop 9 poäng så man klarar g! vilken lycka det hade varit. Nu ska jonas lämna mig ensam igen och jag ska återgå till lite snabbcheck på matte formler. Tråkigt...






resultatet...

av en cykel som slukade min klänning 200meter från lägenheten. ... så nära... :'(
tur den där söta tjejen hjälpte mig att komma loss från cykeln iaf!!






upp å hoppa

Nu vare dags för matte! försöker tänka positivt idag. Jag tar varje uppgift långsamt och noggrant. Medans en viss jonas ligger i soffan o chillar!
Ikväll blie det i alla fall damsittnigen på maskin så det ska bli roligt!




taco

Åh så mysigt! efter timmar av matte så känna taco kväll med älsklingen trevligt!




matte gör mig galen

Ja fy matteräkning i timtal medan jonas ligger o göttar sig i sängen. Orättvisa!!




thai!

Jonas var duktig och gjorde thaigryta idag!! Jätte gott men starkt! och igår gjorde han god spaghetti med bacon och creme fraiche. Underbart gott! dessutom smörstekt sparris!
Nu blir det glass o tagga morgondagens plugg. tjohooo!






glasögonorm

Nuuu blev jag glasögonorm!!
Hämtade precis ut mina glasögon. Vet inte om jag är helt nöjd eller inte men jag ser i alla fall på långt håll nu! Ska enbart använda dem på föreläsningar eller när jag kör bil i mörker. Så går inte runt med dem konstant.
Svårt att vänja sig med dem!






skiss

sitter och skissar medans älskling lagar mat. Lyxigt!! so let the ideas flow. eller nåt. ..






baked potato

jag har precis gjort standard rätten när jag har tvättdag. Bakaf potatis! Varför? för att det är väldigt perfekt tid med tvättning. Hur? ja många av mina klasskamrater har frågat hur jag gör detta. och nu tänkte jag säga det :)

sätt ugnen på 225 grader.
skölj och skrubba sedan två stora potatisar eller ja fler eller färre om du vill. jag har jättar till potatisar. Sedan sticker du massor av små hål i dem.
stoppa in dem i ugnen och sätt timer på ca 1,5 timme. ja har 1 timme 40 min för de är så stora.

såsen: creme fraiche och chili sauce. blanda efter egen smak. kan även blanda i vitlök eller andra kryddor.

när tiden har gått ut tar du ut potatisen och låter dem svalna en stund. sedan skär du upp ett kryss i dem och trycler försiktigt på sidorna. sedan har du i lite smör så den inte blir så torr.

vola!! nu har du en asgo rätt!




misstag

Ibland tänker man inte. Som till exempel när man bokar tid till tvättning när man har druckit. Ja bra Bekka!! finns 4 tvättrum att hålla koll på. Jag ska boka i 9b. men! när jag kikade bokningen strax innan jag ska gå o tvätta ser jag... 3B!! Vatusan... så nu springer jag runt fram o tillbaka på området. why...

så ett tips. boka aldrig tvätttid efter en fest kl 02.50. det kan aldrig bli rätt då.






overall♥

Nu är det bara att börja sy!! Overallen är här!!! jag är maskinare nr: 1110 ♥
vi tjejer får en gul och en röd del som vi ska sy ihop.




kvällsprommis

gick en liten kvällspromenad på ca 5 km med Hanna och Malin nyss. Det var verkligen ruskigt skönt att få röra på benen och få frisk luft! Jag har varit helt borta i huvudet hela dagen så behövde nog göra detta så jag orkar morgondagen. gick förövrigt 8-19 idag, kul! ni kanske förstår att jag var lite borta sista timmen där. Inga riktiga raster heller på hela dagen. You just gotta love universitetslivet. Men men är omringad av underbara människor jämt så det är sjukt najs!

nu ska jag i alla fall lägga mig o sova. Puss på er!



p.s ja jag vet att det står mer än 5 km på bilden men det är ifrån när jag och cissi hittade denna funktion i telefonen. då lekte vi ihop ett x antal steg hehe


outfit rio efter tio

bilder på sminket kommer senare. Men klänningen är i alla fall från nelly.com :)




Rio efter tio

Helt underbar kväll med goa vänner!










rio efter tio






Leksing <3

Är inte detta för underbart!! Längtar tills dalmasarna kommer till linköping den 24 oktober!! Då ska familjen hälsa på och se på hockey i min nya stad :D


Photoshop

Ja här kommer en liten film där man ser lite hur jag gjort när jag gjorde min "under ytan på new york" bild.
Enjoy!!
 
 
 
 

draget 2013

Nu kör vi M-Power!!




dagens mat

Bjöd Hanna på potatisgratäng och kyckling. Lyxfredag! Tänk att jag lyckades laga det haha!




En galen känsla

Ja just nu står jag och dansar och diskar i min lägenhet för första gången! Movits är så sjuuukt bra!! Taggar draget imorgon och får rysningar varje gång jag tänker på hur mäktigt det vore om maskin vann iår igen. Jag kommer skrika högt imorgon! Men just nu ger movits mig rätta känslan och drar upp humöret!
 
Haft en jätte trevlig kväll med Hanna dessutom så det var underbart!!
 
http://open.spotify.com/album/18JTKyKdXwrDXjwmiz4chp
 
 

Höstdag

Ja idag har jag haft så svårt med koncentrationen.. när jag kom hem från skolan skulle jag ha pluggat men nej höll på att somna ståendes. Så det blev en fototur i skogen. Blev inga speciella bilder men men skönt att få luft. När jag kom hem gick det fortfarande inte att plugga... alla tal och all text bara flög runt framför mig så nej gav och och gav bordet en smäll. Ja jag blev arg!  Hjälpte inte att datorn krånglade igen... Men nu ska jag ställa mig och göra lite potatisgratäng och kyckling för Hanna kommer hit om ett tag, äntligen lite vila för hjärnan! 
 
Trevlig kväll på er :)
 
 
 

Ludde

Ja i helgen red jag ju Ludde medans jag var hemma. Haha jag är inte så stor på ludde direkt.. ;)
Han var lite mer fokuserad på Jonas med kamera och longeringslinan än han var på att rida vid dessa tillfällen jonas tog kort... 
 

trött och grinig

det beskriver precis vad jag är just nu. Med en dator som dör konstant och en loggbok att skriva så är det inte kul. Kom hem från skolan vid 20 över 9 så det gör inte kroppen gladare.. nej nu är jag grinig. Jonas får försöka muntra upp mig innan ja somnar så jag inte vaknar sur imorgon!

har annars varit en inspirerande dag med uf alumni föreläsningar. Bland annat mina idoler crazypictures var där!!




Yellow contrast

 

Black&Grey

 
 
 
 

 

Bring the old

 
Hittade dessa fina boksidor på mormors gamla låda i stugan. Fräna tycker jag!

Ragdoll

 
 

skissteknik

Ja idag hade vi lab i skissteknik. Så vi fick uppdraget: tejphållare. Jag och många andra trodde vi skulle komma på nya roliga lösningar.. ja snigeln... men tydligen skull vi göra ganska likt orginalen i alla fall. så blev två skisser och kan säga såhär. Jag måste lära mig skissa haha!! tur jag är här för att lära mig i alla fall.
Men erkänn en snigeltejphållare är ju grymt!! ;)








lunchdejt

har en mysig lunchdejt med klassen i solen!




Kristian

Vila i frid kristian gidlund ♥du var och förblir en stjärna och en inspirations källa, sov gott nu !♥

http://ikroppenmin.blogspot.se/?m=1





R.I.P

ååhh

älskade mamma och mormor hade städat och fixat i lägenheten när jag kom hem!! saknar dem redan... 
Orkar inte skriva om dagen då jag just nu är så arg på datorn så jag sprängs!!  Mitt grafikkort börjar svika så den stängs av konstant.. så alla moodboards jag hållt på med idag har försvunnit om o om igen. Så har fått börja om igen och igen... 
 
p.s hm.. undra om nån haft min telefon idag... ;)
 
 
 

bekki glasögonorm

Ja snart ska jag börja med glasögon! beställde två par idag efter min synundersökning. Jag har nämligen brytningsfel på vänster öga. Så ska ha glasögon när jag kollar på tavlan i skolan och när jag kör bil i mörkret. Spännande!! Nu blir det wallander mys med mamma och mormor.






cosy time

Nu myser jag, mamma och mormor ner i bäddsoffan med godis och film sååå mysigt! ♥




yay




Hejdå dalarna

Nu sitter jag i bilen på väg till linköping och skriver scenarier till projektarbetet. Det är jäkligt svårt i början men sen ger det med sig. Får hoppas jag gör rätt bara. Kommer sakna min älskade familj och pojk nu igen... Var så skönt att vara hemma. Men lämnade en snygg pojk kvar i Borlänge som fick klippa kort och en frisyr! Nu väntar mer äventyr i linköping.






finmiddag

Pappa tolkade mammas ord "finmiddag för rebecka" som att man ska ha sin bröllops skjorta på. Söt pappa!! Det blev i alla fall en otrolig middag med räkcoctail som förrätt och oxfile till middag. Åååååhhh såååå gott!!!!




en tjejs snyggaste sida

är helt klart hos frisören




vännerna och bimmern




Gellack

Ja nu fick jag testa på mammas gellack som var sjukt bra! synd att hon inte hade så många färger ännu men men. Det gick jätte fort och mina naglar känns jätte starka och fräscha! Du får alltså köpa ett speciellt nagellack som är enbart för den härdande led lampan. Det torkar direkt!! Dessutom håller lacket i 2-3 veckor. Naglarna går inte sönder heller. Så detta ska jag helt klart använda varje gång när jag kommer hem! :)
min duktiga syster hjälpte mig med detta!
psst... jag har jätte fula naglar då de alltid går sönder så jag måste klippa dem jämt. .. men nu ska det förhoppningsvis bli ändring.




hej Borlänge

och hejja leksand idag!!!









ny tröja från ide-a! sen min nya älskade s4a!! den är fantastisk! men måste lära mig den haha

design

Nu ni har jag handlat för fullt! allt på shopping listan är fixat eller kurvmallar är kvar. Hjälp vad saker det är!








Blue Classic

/Byxor - H&M//Tröja - H&M//
 
 

på väg

Ja nu är vi på väg hem. Känns så galet skönt! Jag har haft en riktig fundering. . igår när kag skulle cykla och handla så hände någonting mystiskt. I min cylelkorg låg ett paraply. Ett ikea paraply. Jag kände verkligen igen det. Tillslut kom jag fram till att jag under sista festen på nollningen. hade ett paraply men det försvann. Har inte tänkt på det sen dess. Så detta betyder att någon har hittat mitt paraply och sedan förstått att det var mitt o sen hittat min cykel hur tusan nu detta gick till.

p.s jag klarade första matte duggan!!! så jäkla glad men ändå så paff för jag var inställd på att inte klara det. men ja fick 7 poäng och det var godkänd gränsen. men ja jag hade fått någorlunda snäll rättning.






Filmstaden Solna

Tycker verkligen det är fint här, med mitt nya objektiv och lite redigering blev det ännu mer fantastiskt. 
 
 

Rysningar

Wonderful.

SOHO

 
 
/T-shirt - Rut&Circle// Kjol - Rut&Circle// Ringar - BikBok// Skor - Din sko//
 
 
 
 

Wohoo

Ja vilken dag!
Först fick man köpa 6 pennor för 140 spänn... och det är bara första punkten på köpalistan... Alltså det är galet! Sen har vi haft galet bra dag för projektet! Vår grupp flöt på nåt så grymt och sammarbetade bra så detta ska bli toppen! Sen fick jag ett resultat som jag är så chockad över och inte förstår men jag hoppas det verkligen är sant. Men ska inte säga förens jag kollat upp det noggrant. För är så chockad så tror inte på det. Men ja

Wohoo

Ja vilken dag!
Först fick man köpa 6 pennor för 140 spänn... och det är bara första punkten på köpalistan... Alltså det är galet! Sen har vi haft galet bra dag för projektet! Vår grupp flöt på nåt så grymt och sammarbetade bra så detta ska bli toppen! Sen fick jag ett resultat som jag är så chockad över och inte förstår men jag hoppas det verkligen är sant. Men ska inte säga förens jag kollat upp det noggrant. För är så chockad så tror inte på det. Men ja

Imagine all the people

 

Listan är lång

Ja det är inte billigt att börja på Design och produktutveckling. Herregud vad det ska införskaffas saker!
Föresten jag kanske har glömt att berätta att vi redan delats in i grupper som har egna designprojekt! Min grupp blev tilldelad en uppgift som känns väldigt relaterad till vad jag gjort varje sommar... inte så väldans inspirerande men det kommer!  Jo... vi ska designa en skräpplockare! Tjoho! Nja. Inte så attraktivt men jag vet ju hur jag inte vill ha en skräpplockare då jag plockat skräp två somrar i rad nu. Fördel till oss! Min grupp känns i alla fall jätte bra så det är skönt! 
Men det är därför jag har fullt upp dagarna i ända. Både matte och ett stort fett projekt. Ja vi ska redan vara klar med all förstudie på fredag nästa vecka sen börjar själva designandet! Galet! Coolt ändå att få en egen produkt. Om vi klarar det, VILKET VI SKA, så kommer jag vara sjukt stolt!
 
Natti allisammans!!
 
Min inköpslista!
 
 

Brevlådan

Ja äntligen fick man lite post i brevlådan! Ekar nästan tomt i den jämt... Idag fick jag till och med 5 brev varav 3 var paketbrev. Spännande! Fick hem mobilskydden/skalen jag har köpt. Ska nämligen få min samsung 4s på fredag när jag kommer hem så då behövs skal så den inte skadas. Ja ni som känner mig vet ju att min s3a har en stor spricka över heeela skärmen. Levt med denna i ett bra tag nu. Så ska bli kul med lite nytt! Köpte dessutom ett skal åt min syster så hon får skydda sin telefon också.
Nej post är alltid kul! Nästan iaf haha...

p.s på måndag ska jag på synundersökning! jag kommer nog bli en liten glasögonorm hihi äntligen så ska jag se tavlan!!






Hur det är att vara student

Här kommer sanningen. Herregud vad kul det där är och vad allt stämmer.
http://www.veckorevyn.com/Livsstil/23-situationer-du-bara-kanner-igen-om-du-ar-student
 
 
Kristoffer i min klass tipsade om den ;) gav mig ett gott skratt när jag insåg att nr 8 var precis det jag gjorde för 20 minuter sen då jag gav upp och insåg att 100 sidor på engelska var helt omöjligt att orka läsa när man haft föreläsningar konstant hela dagen.
 

8. Och när du sedan accepterar att du aldrig kommer hinna...

 

Hem till kära Dalarna

Ja på Fredag drar jag äntligen hem till dalarna en snabbis!!
Äntligen! Synd dock att det är så kort tid så jag inte hinner göra något typ... men men får i alla fall säga hej och äta lite lyxigare mat förhoppningsvis hihi.
Har i alla fall pluggat fram till nu idag. Fruktansvärt mycket nu.. ska nu läsa 100sidor engelska om design och process osv. Nej fy får försöka beta av sida efter sida...

p.s fy vad hemskt att det är kolsvart redan 8 nu för tiden...

nu vet jag

när 6 stycken whiteboard tavlor fylls på och skrivs om igen o igen o igen... då vet man att man hat börjat på universitetet och inser att det är precis som på film.




Finner inga ord

Kära Kristian... om man kunde göra något så skulle man göra allt! En sån bra förebild och duktig på ord och vilken inspiration han är. Varför... Nej finner inga mer ord än att jag HATAR CANCER.
Vi har kämpat med Kristian och sett det gått bra. Friskförklaring. Sedan fick han beskedet. Att det onda var tillbaka. Nu funkar inte medicinen och tiden börjar rinna ut.. Tvärr kan jag inte skriva som dig Kristian, så därför hänvisar jag alla till denna underbara människas blogg http://ikroppenmin.blogspot.se/  all kärlek till dig!
 
Kristians senaste ord på bloggen
"Vår berättelse närmar sig sitt slut. Och vår figur klamrar sig fast på vrakets krutdurk på det öppna havet. Molnen hopar sig. Från och med nu blir allt han skriver korta fragment som han ristar in i tunnans trä."
 
 
Sugarplum fairy och Kristian Gidlund kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta, min uppväxt, borlängegrabbarna <3 
 
 
Cancer börjar ta för många liv nu. När ska det ta slut... 

Börja om

Ja provet gick inte så bra idag direkt... jag har räknat på facit och tror ja kommer ha mellan 4-6 poäng. g är på 7 poäng. Kul! Jag ber till gudarna att de kan finna nån extra poäng bland mina halvfärdiga uppgifter. Men klarar jag det inte så är det bara att ladda om för omprov 21a! Inte mer än så.
Tog en springtur/promenad idag för att rensa tankarna. Så skönt att äntligen få lite frisk luft. Skrapa ihop 3,5 km iaf! Jag har ju inte världens bästa kondis tack vare träningapausen denna sommar. Men var kul att leta vägar. Det var ruggigt som tusan när jag börja springa. Men sen när jag kom till den fina skogen så sken solen upp och jag blev alldeles till mig! Då ville jag verkligen ta ut mig! men haha med dålig kondis, vet inte vart man kan springa och fortfarande problem med luftvägarna så gick det ej. Men men! jag kommer ikapp!

dagens middag blir potatis och köttbullar. får se om jag lyckats bra eller ej. (i do not like potato)







BMW e30

Fotade Jonas bil i somras. Kom på mig själv att jag inte laddat upp dem här. Så här har ni lite bilbilder ni som är intresserade! 
 
1
 
 

wish me luck

imorgon är det första duggan (tentan). Så jäkla nervöst! ! Så håll tummar och tår för mig. Skulle vara så skönt att klara sig. Men gör man inte det så är det bara att göra om. Men ja såklart vill man känna att jäklar ja klarade mig. Allt slit tjänade till slut!

Så godnatt mina kära vänner :)




Charmörerna del ||

 

 

Charmörerna

Bildbomb ännu en gång!
 
 

Tjejerna

Gårdagen var sjukt rolig! Först en trevlig sittning och sedan en mellanfest hos christine och sedan eftersläpp på kårallen. Grymt kul! Här är en bild på tjejerna som Svante tog :D
 
 

etta

Nu är jag äntligen en etta! Blev idag på sittningen upphöjd från nolla till etta och nu ska vi ha så jäkla kul! Just idag, just nu leker livet. imorgon. .. nej då är det stressplugg som gäller. men just nu. Så lever vi! !

Linköpings universitet och maskin sektionen känns mer rätt än någonsin. Tack♥








Båtsemester 2013

Underbara semesterns bilder, inte alla dock ;)
 

mys med gosarna


Thunder

En bild jag tog i somras hos mina kusiner. Strax efter den hejdundrande smällen så hördes brandkåren... läskigt!
 
 

Mysfredag

Man måste faktiskt få lyxa till det ibland. Så jag och hanna gjorde tacos! Mums!




Me, myself and I

 

Syster

Gud vad jag saknar min syster... särskilt när man får veta att hannas, ebbas och min syster(som alla börjat på soltorg, min gamla skola) har pratat på soltorgsfesten om hur mycket de saknade oss... ååh <3
 
 
 

maskin




perfekt

Ja även fast plugget känns stressigt som in i norden och man möter många motgångar. Så finns det så mycket människor som lyfter upp en här! Projektarbetet i design är påbörjat och jag känner att jag har fått en jätte inspirerande grupp med många personligheter som lyfter varandra. Sen gick matten sådär idag men när jag, ebba och Hanna tog oss en kväll med te och matte dugga och åååååh det gick så jäkla bra! hade den duggan varit så hade vi varit godkända! nu blir det nötning av duggor. (dugga är som en tenta fast för grunken (grunken är första matte kursen)). Nu har jag myst ner mig i min alldeles egna lägenhet med min älskling på skype och nallen i högsta hugg. Ja kan inte mer än säga underbart! !











En saknad vän

 

Vita prinsessan

g
 


Instagram RSS 2.0