Nominerad

Nu har jag blivit nominerad till något riktigt bra! gör som mig och skänk en slant till en organisation. Jag valde barncancerfonden ♡ Lycka till ♡




Avicii

Fick en kommentar av min gamle vän Betty nyss på förra inlägget. Hennes fråga var något som jag tänkt o tänkt och tänkt på. Men har äntligen kommit fram till allt. Så här är frågan:

" Men fint Beckis! Men du som också ska på Avicii och säkerligen på utgång efteråt, hur tänker du klädmässigt? Kan inte du som är så smart göra ett inlägg om hur du ska klä dig inför konserten? Vore asgött att inte vara vilsen och för påklädd! Tack på förhand Becka! <3 "

Såhär har jag tänkt Betty! Jag gillar inte att stå och frysa/svettas och jag vill både vara snygg och funktionell. Så mitt val av outfit blev en röd topp, en lite finare svart kofta, svarta mönstrade leggins och låga svarta skor. varför jag valde just dessa plagg är: Koftan är smart då den värmer lite när det är kallt samtidigt som man lätt kan stuva undan den/kasta runt den i luften på konserten. Sedan skovalet var självklart då klackar är no no. Jag dansar alltid fullt ut och då är klackarna inte ett val för mig. Jag är hellre mitt korta jag än att stå efter halva kvällen i smärta och få lov att skippa resten av natten. Mina leggins är snygga svarta från topshop som är jäääätte sköna att ha på sig och sitter snyggt efter kroppen(ja alltså man får fin rumpa och ben). Sedan har jag med min lilla partyväska så jag kan ha med lite småsaker. Eftersom ja är förskyld och samtidigt har problem med andning så lär jag ha med såna saker bland annat.

Ni får ursäkta bilderna. Är tagna 3 på natten efter en fest hehe. Ja hela detta inlägg är skrivet 3 på natten och jag har precis tagit en dusch vilket förklarar varför jag ej visar så mycket ansikte/hår på bilderna. Mina skor ska dessutom putsas upp imorgon. Men annars så!

Hoppas detta var ett bra svar på din fråga! Kram! ♡






New in

Tog med mig lite saker hem från Borlänge. Mamma hade rea på en kavaj och en stor kofta som jag blev väldigt sugen på. Så nu hänger de här hemma i garderoben. Dessutom så fick jag med mig min favorit hårolja och en brun utan sol cremé som jag ska testa. Vill bli lite brun snart!
 
 

Pluggmys

Standard när jag pluggar, ett glas med c-vitamin, omega 3 tablett och sedan en frukt. Får mig att hålla mig vaken. Däremot jobbigt att jag är ju allergisk mot äpple... men det är ju så gott... så fick lite röda ögon och svullen hals men.. de vare värt hehe!
 

Smoothie time

Gjorde lite mumsig hallon-blåbär smoothie såhär på kvällen. Kände att det behövdes. Är fortfarande småsjuk sen sälen och hoppas att jag mår bättre imorgon. Har som sagt en otroligt rolig sittning att se fram emot imorgon och på fredag är det Aviici. Galet! Hotell och biljetter är fixade så nu får fredag ta och komma. 
P.s Jag har föresten lyckats spara över 2000 denna månad! Det är jag imponerad över då jag har haft väldigt många fler utgifter än vanligt. Får se hur jag klarar denna månad hehe.. Mycket som sker nu.
 
 

Christian Gidlund

Kolla på svt1, fina Christian Gidlund är med i Jills Veranda. Blir tårögd bara jag tänker på att han inte finns mer. Kärlek <3
 
 

Linköping

Back to reality. Ja nu var det dags att ta sig i kragen och komma tillbaka hem till linköping. Är där om cirka 20 minuter. Att åka tåg från Borlänge tar ungefär 4 timmar men det är bra förbindelser så jag klagar inte. Tycker om att resa runt så jag trivs på tåg. Har både hunnit sova ikapp och läst igenom alla föreläsningar vi har haft. Skönt att kika om man verkligen har koll. Ska faktiskt bli skönt att komma hem till Linköping. Har verkligen fått mig ett andra hem och mina kamrater äe saknade! Tänk.. detta trodde jag aldrig när jag skulle börja här... jag var så livrädd att jag ej skulle trivas och inte hitta vänner. Men nu så! Jag trivs så bra!! Föresten Sälen var jätte bra och det var skönt att komma bort en stund. Synd att det inte blev solsken förens sista dagen. Visste ni att sälen enbart har haft totalt 4 soldagar under hel
a året? Och det har snöat 32 dagar i sträck. Yepp! Så jag ska vara nöjd att jag ens fick en soldag. Har hittat tillbaka till tryggheten på skidorna också. Det var ruskigt skönt!
Tack min fina underbara familj för att jag fick följa med ♡








Feb. 25, 2014




Cosy time

Har mystid med familjen. Först fläskfile och potatisgratäng. Sedan alfapet spel!
Nu film! perfekt kväll helt enkelt.








sälen

Har det bra här i sälen. Sjukt mycket snö men inte så mycket sol. Men puder har vi mycket av och det är de bästa. Igår var det fullt ös i backarna och hamnade tydligen i norge en stund. hmm? Efter skidåkningen så var vi på after skii och njöt av bra musik och trevligt folk. Fick dessutom träffa min fina Lovisa igår kväll. Idag har vi badat på experium och nu är det hockey som gäller! Frågan är om vi kommer att kunna åk skidor sen då det blåser jätte mycket... Vi får se.








sälen här kommer vi

Äntligen ska jag få åka skidor! Vi är precis på väg mot sälen. Stugan ligger ungefär i Tandådalen/hundfjället. Så det blir att åka där. Sen är det ju galet bra att Sälen har snörekord!!




Nails

Jag, syster och mamma har fixat naglarna med GelLack för att de ska vara starkare. Ett tag i alla fall. Jätte skönt att naglarna inte faller sönder varannan minut. Har tyvärr väldigt dåliga naglar på vintern... någon som vet vad man kan göra åt det?




Dagen

Har äntligen kommit till dalarna (15.30). Så mycket snö!! Så lycklig.
Jonas åker upp till stöten idag och imorgon kommer vi upp till sälen.
Har föresten fått hem ett nytt träningslinne då jag har varit duktig o käkat två paket flingor. Bra jobbat hehe.






Vad hade du gjort..?

 
Ibland får man gråta en skvätt för hur fina människor det finns. Denna video gjorde mig varm om hjärtat när man får se att det finns många som vill hjälpa till. Vem skulle lämna ett stackars barn själv och frysande? Inte jag i alla fall. Kärlek <3

Feb. 20, 2014

Har varit på Zumba idag efter en dag fylld av mekanikplugg. Herregud så vi har nött med det. Men känns någorlunda okej att åka till sälen även fast ja missar lite plugg. Har en älskling som har somnat efter maten.. söt är han men jag måste ju packa... Hur gör man då? Det är ju så gosigt när han håller om en. Får ta ett ryck snart. snart!




dagen

Skolan har idag erbjudit mycket OS. Ja vi har konstant haft på datorer och mobiler med OS sändningar. Sverige har gjort sjukt bra ifrån sig måste jag säga! Hockey gick de vidare i, brons i sprinten och vidare till final i curling! Bra jobbat! På lunchen så hade vi anmält oss på gästföreläsning så var gratis lunch! Galet gott! Var en intressant föreläsning om windows 8 så nu kan jag hantera min dator lite lite bättre.

Tror ni jag är nå nervös just nu eller? FM (festmaskineriet) Intervju alldeles strax. Jag som är så dålig på intervjuer.






Work hard

Efter ett kort men intensivt gympass på en timme så njöt jag av mjölk och blomkål! Lär käka lite mellanmål då jag inte äter mat förens runt 8 tiden. Idag ska jag dessutom tvätta. Så kommer dra på mattiden de också. Har idag enbart haft en lektion i matte och resten av dagen har spenderats till att skissa på designuppgiften och fixat i Photoshop. Snart är det äntligen dags med sälen! Kan knappt vänta!
 

Thai

Jag och älsklingen har idag lagat en jätte god thaigryta. Bara att steka kyckling och sedan hälla på de burkarna på bilden. Mums!




Cartoon

Leker i Photoshop med att lära mig hur man gör cartoon effekter. Testar bland annat på mina gamla USA bilder. Spännande! Har fått ett roligt uppdrag av mamma och pappa som ni kommer att få ta del av senare. Hoppas jag lyckas!!!
 
 

Kettlebells

Precis kommit hem från ett kettlebell pass. Det var ett bas pass på 45min för att lära sig övningarna. Först var det svårt och rent ut sagt konstigt. Sen när vi körde hårt på olika kombinationer så gick det bättre och jag fick bättre koll på den knepiga övningen. Man skulle ner med den, upp till bröst och sedan lyfta upp över huvudet (se bild). Hur läskigt som helst när man hade den över huvudet. Får se om jag går på mer kettleball men föredrar gym hittills.






Helgen

Har haft en Supertrevlig helg med massor av god mat och lyx. Nu ska jag vidare mot gymmet och köra Kettlebell pass. Wish me luck!








Ta chansen att Vinna Montazami glas

Ta chansen att vinna Maria Montazami glas som min mor har i butiken. Det enda ni behöver göra är att dela inlägget på facebook och gilla hennes fb sida. Skoja inte om att det var mäktigt att se både tjejerna och killarna ta hem guldet! Rysningar genom hela kroppen. Fantastisk prestation!
 

Hårvård

Många har frågat mig vad jag använder för hårprodukter, främst mina vänner. Min mamma är frisör så hon är ganska nogrann med vad jag använder för finurliga produkter och hon märker direkt om jag har fuskat. Både tur och otur. Är jag hemma i Borlänge får jag inte lämna huset utan hårolja och liknande produkter. Tur jag bor ensam här nere för jag orkar inte riktigt fixa det varje dag. MEN! Jag skulle inte klara mig en dag utan vissa produkter. Jag märker direkt jag använder andra schampoon, håroljor och balsam om det inte är de jag använder i vanliga fall. Det viktigaste jag äger som är till mitt hår är min hårolja från orofluido som jag alltid kombinerar med mitt antifrizz medel Healing smooth från Lánza och sist men verkligen inte minst så är det mitt underverk uniq one som jag har i och trasslar ut håret med varje gång jag har duschat.
 
Så här kommer bilder på mina favoriter och länkar till dem!
 
P.s just nu har bellbox ett fantastiskt erbjudande på min kan inte leva utan olja! Dessutom medföljer min mascara också! Bra mascara för partyt då det är ljus i den så man kan sminka sig i mörkret! smidigt!
 
http://www.bellbox.se/
 
http://www.bellbox.se/orofluido-elixir-50ml-orofluido-mascara-7ml.html
kostade 259 kr nu 159kr
 
Här kommer resten av produkterna! Det enda som saknas är healing smooth från Lánza!
 

Me and my twin

Har jag någonsin sagt att jag och min kära kompis Lovisa ser ut som twins! tror inte det! Men här kommer vi!! Mest lika när ja är riktigt blond! Hittade dessa bilder när jag kikade igenom gamla bilder. Saknad!
 
 
 
 
 

Saknad

Fick hem paket på posten idag och ett av dem var från familjen. När jag öppnar och läser kortet blir jag alldeles tårögd! Saknar dem så himla mycket och längtar så sjukt mycket efter sälen nu! Tack för de fina presenterna ♡







Alla ♡-dag firas med en middag på O'learys med älsklingen. Inte så ofta man kan gå ut och käka middag som student så bäst att passa på när der faktiskt finns lite mer anledning att göra det. Ska bli galet gott! Efter det får vi se om det blir utgång eller hemgång. Vad som än händer blir det najs tror jag!







Body Pump & skulptering

Dagen har gått otroligt fort och varit fylld av plugg, design och träning. Idag var det dags att delredovisa hur långt man har kommit med produktfamiljen så det var lite spännande. Lär jobba lite i helgen med vektorprogram så jag lär mig. Vi fick även se på föreläsningen hur Mats skulpterade fram ett ansikte! Helt galet! Önskar man var så duktig. Snart dags för oss att göra det och dessutom ska vi göra riktig kroki på nakenmodeller. Det känns nervöst. Får se hur det går men spännande! Idag har jag i alla fall kört Bodypump. Jäklar jag hade glömt hur drygt det passet är! Men verkligen ett jätte bra pass och träningsvärken kommer nog vara skön imorgon. Kul var det! Har verkligen kommit igång nu! Svårt att säga nej till träning när vi är flera som peppar.









Designansats

Sitter och försöker hitta inspiration till min produktserie. Har precis gjort en designansats som det kallas så vi får se om Mats nöjer sig med den imorgon eller om jag egentligen borde ha gjort mer saker tills morgondagen. Design är ett väldigt svårt ämne att tolka och därför är det inte alltid riktigt klart med vad man ska vara klar med eller ej och vad olika saker betyder. Men det ska nog bli bra! Har många idéer!
 
Produkterna jag ska göra är en datamus, dator och extern hårddisk.
 
 

Zumba time

Vilket galet roligt och ansträngade pass! Låtarna var verkligen taggande och att ha alla typer av danser var jätte roligt. Synd att jag inte har någon rytm i kroppen men skratta fick jag göra. Ibland fick jag ju faktiskt till takten hehe. det där med att skaka på bröstet och rumpan är något som jag lär lära mig. stackars personer som stod bakom mig haha. Nästa träningspass är redan imorgon och då är det bodypump som gäller! Får se hur det går. Min kropp är i alla fall så glad över att få komma igång igen. Hela jag blir gladare!




Sponsrat inlägg: Scania traineeprogram

Något som jag och säkert du går runt och funderar på är hur framtiden ser ut. Vad händer efter att jag är klar med min utbildning? Ska jag springa runt och byta jobb/positioner och ha en osäkerhet för att jag dagen efter kanske inte har ett jobb eller vill jag ha en trygg arbetsplats där jag kan jobba mig uppåt och ta tag i min karriär på.
 
Nu i veckan har det varit arbetsmarknadsdagar här på Linköpings Universitet och en av utställarna var Scania. De berättade mycket om Scania – Trainee-, Utvecklingsingenjörs- och Produktionsingenjörsprogrammet. Varför de valde att vara med här på Liu är eftersom de rekryterar för framtiden och vill arbeta tillsammans med dig vare sig du är nyutexaminerad eller är på jakt efter en ny karriär.

Detta är något som jag tycker att alla nyblivna ingenjörer eller alla ingenjörer som ännu inte har hittat sin rätta arbetsplats borde testa på. Känslan jag får av deras video är att när man jobbar på Scania så har man en trygg framtid med bra medarbetare och en stor chans att jobba sig uppåt i företaget. Redan från dag ett är du anställd och börjar direkt sätta dig in i Scanias företagskultur. Du har chansen att knyta många värdefulla kontakter och få en bred kompetens. Scania inriktar sig på att främja hållbarheten i samhället, skapa nya innovativa koldioxidsnåla produkter för deras marknad. Något som jag kommer att prioritera när det är min tur att söka jobb.

Det bästa är att Scania riktar in sig mot många olika kompetenser såväl civilingenjörer som IT-projektledare. Så vill du arbeta på ett företag som har ett stort globalt nätverk som ständigt förbättrar, är innovativa och där du ta an nya utmaningar så är Scania företaget för dig!

Senaste ansökningsdagen är 16 februari så ta chansen och sök eller tipsa en vän om denna fantastiska möjlighet!

För mer info klicka på videon

 
 

(sponsrat inlägg)


Feb. 11, 2014

Äter lite frukt tillsammans med min älskling. Det förtjänar vi efter ett träningspass i lägenheten.

sov så gott allesammans ♡








Outfit for spring

Efter att ha sökt 7 jobb och skrivit 7 personliga brev så hamnade jag in på nelly.com för att spana och sukta lite. Hittade dessa wanties bland annat. En snygg outfit till våren skulle det vara! 
 
 
Jacka LÄNK // Tröja LÄNK // Jeans LÄNK // Skor LÄNK // Solglasögon LÄNK // Halsband LÄNK // Armband LÄNK

Förtjänat mys

Efter en dag som började klockan 8 med yoga på campushallen och sedan mekanikplugg så förtjänar jag att tända lite ljus och njuta medans jag söker sommarjobb. Har varit arbetsmarknadsdag på liu idag. Tyvärr hann jag inte kika igenom hela mässan då jag hade full fokus på att komma ikapp i mekanik. Men han kika några montrar och prata med lite företag angående sommarjobb. Det som är lite tråkigt är att alla företag är inte i borlänge... Finns verkligen perfekta jobb men jag vill vara i Borlänge i sommar. Tittade även in lite potentiella företag för framtiden. Gud vad många arbetsplatser det finns! Och vilka möjligheter! Sen gäller det att konkurrera med alla andra civilingenjörer. Vilken kommer bli svårt men det är lång tid kvar ännu.
Nu ska jag fortsätta kika in jobb och kanske rita lite på mina produkter i design.




Partey at my crib

Lite bilder från partykameran som jag hittade! Ja på lite 3D effekt för ja inte vet jag varför men kände att den kvällen... den var 3D den haha!
 
 

Sminktips!

Som ni såg så köpte jag puder i fredags. Detta puder gillar jag verkligen starkt nu! Täcker över ojämnheter samtidigt som man ser nästan osminkad ut. Jag gillar att känna mig fräsch och inte fylld av smink på vardagarna så därför gillar jag denna. Namnet: clinique almost powder makeup teint poudre naturel spf 15 kostade 299kr på Kicks.
 
 

VSR

 

20's

Innan festen tog jag och Rung några bilder för att föreviga våra fina outfits! Tycker vi var riktigt bra som 20-talister!
 
 
 
 
 

Polaroid

Igår på festen fick jag äntligen använding för min fina polariod kamera! Så kul att kunna ta ut fina party bilder så man kan sätta upp sen! Synd att bilderna är lite dyra men endå! Värt! Föresten så fick jag igår hälsa på min granne för första gången! Han hade tydligen ockaå fest igår och trots att han hade störst lägenhet så skulle alla vara inne i min trånga lilla lägenhet. Vi var när vi var som mest 32 pers i min lägenhet på 26 kvm. Min toa är ca 5 kvm så förstå! De var mer en en person per kvm. Herregud... Men galet vad kul vi hade! Så mycket nytt folk och alla var trevliga och glada och berömde mitt mysiha rum. Så glad jag blev! Nej gårkvällen var en riktigt lyckad kväll! Nu ska jag ta en promenad i solskenet sen blir det photoshop all the way!




20's

mer bilder kommer sen!!!






Snart så!

Snart så kan man börja ha vita jeans! Klart man kan ha det nu också men nej gillar inte att lorta ned dem och dessutom känns det lite vårigt/somrigt. Såg dessa två plagg på nelly.com och ja jag vill ha! Men men fattig student som jag är så lär jag spara till Sälen resan.
 
 
 
 
 
Jeans // Jacka
 
Allt är från Nelly.com
 
 
 
 

Saturday Breakfast

Sitter här och njuter av en underbar frukost! Strax dax att gå ut och kolla på pulka race. Ska bli sjukt kul! Ska först värm Lite varm oboy!
 
 
 

Shopping

Idag gick jag faktiskt runt på stan helt för mig själv. Det kändes verkligen annorlunda. Men var tvungen att köpa nytt puder så var bara att kö på. Hade ingen aning vad jag skulle köpa för puder så fick hjälp och fick med mig ett från clinique, dyrt men förhoppningsvis bra.




myskväll

Har en underbar myskväll med fina tjejer från klassen. Tacos och film! En bättre fredag helt enkelt.






gårdagen

Gårdagen var kalaskul! Så många roliga minnen och detta gör mig mer taggad inför imorgon. Avslutade kvällen med att bli hemsläp åt en hund. No explanation needed! ;)




















kravall!!!

Första dagen på helgen nu! kravall! (krav på overall) underbart! lär köpa mer märken o få mer mystiska texter på ovven. Lägger upp fler bilder imorgon. För tillfället godnatt!!




Midsommar

Haha nyktra flickor förra torsdagen! Tentakravall med midsommartema! Kalaskul!!
Snyggt att min topp visar hål till magen... höm höm... Tänk att jag och Christine orkade binda riktiga kransar.. Min krans ligger just nu i min cykelkorg tillsammans med mina andra kvarglömda partysaker.. tex en trasig cykeldel och ett par tiger öron. Så går det!
 
 

20's

På lördag är det 20-tals tema och jag har nu äntligen min outift! mamma och mormor skickade hit en stor spets/frans "kofta", boa och halsband. Själv hittade jag min underklänning och randiga strumpbyxor! kommer bli najs! Har köpt ett hårband med blommor också!
inspirationen är dessa:
 

Paket

Åh mitt första paket från familjen har kommit! :') Har bara fått från onlineaffärer o sånt innan och nu fick jag paket hemifrån ♡




Säkerhet

Jag och Christine har tagit beslutet att använda cykelhjälm. Eftersom vi märker hur lätt man kan ramla! Livsfarligt! Särskilt när man är i linköping o vimlar runt i mörkret på nätterna. Vår viktigaste fråga var "ursäkta vilken hjälm syns minst?" hehe... hjälmar är verkligen fruktansvärt fula. Men kan den förhindra att jag dör så är det värt de.




bikarbonat

vidrigt men påstås vara bra för kropp och sinne! Värt att testa känner jag i alla fall. Återställer pH balansen bland annat och sägs motverka många dåliga ting och ska förstärka ens prestanda. Så lets go! Ett glas om dagen med vatten och 1 tsk bikarbonat. Smakar väldigt knepigt. Men men kan det hjälpa mig med andningen bland annat så gör jag gärna det.




Feb. 04, 2014

Skönt att få träna lite idag. Eftersom vi hade sovmorgon till kl 13 så passade jag och Christine på att träna. Blev att köra överkropp idag. Kan säga att det behövs verkligen. Är inte speciellt stark i dem haha. Men man får börja från botten och ta sig uppåt. Var i alla fall jätte kul att träna och känner att jag blev att vakna till lagom till föreläsningen i envarren. Passade på att luncha hemma med lite svamp bland annat! Blev en omelett liknade grej.






möte

Efter ett sektionsmöte så fick vi mat! Det var visst harry potter tema haha.




Risk

Efter många timmars spelande så är det snart slut på köandet!
Jag kom faktiskt tvåa från att vara i ett hopplöst ställe. Herregud vad trött jag kommer bli sen... har inte sovit en minut idag!




nattkö

Nu sitter jag här igen och ska köa för festbiljetter! Wihoo! Måste vara vaken resten av natten men det är de värt hoppas jag. Det är två fester ja köar till. Lördagens fest har 20tals tema, jätte kul!!!






Söndag

Träningen avklarad! Blev ett benpass och lite mage. Nu ska jag och Christine vidare mot ica maxi för att handla och leta cykelhjälm!




Fredag ☆ Lördag

Vilken kväll gårdagen var. Herregud vad kul jag hade. Bilderna på min mobil är att undra över. någon hade den och skickade sms o fotade hm... christine o valle... ? ;)

Idag har jag i alla fall segat nästan hela dagen. Var o prata av mig hos christine runt lunch och sedan tog jag och hanna en promenad till ryd för att handla mat till kvällen och sedan hem till hanna! Blev en skön promenad! Vi hade sedan myskväll med the last song och sedan melodifestivalen. Galet mysigt!! Saknat min hanna! Imorgon är det i alla fall gym kl 11 som gäller. Köper mitt gymkort då! natti!



















Instagram RSS 2.0