Valborg

Har ett underbart valborg ♡ ännu inte slut! Puss på er!!
 
 

matlådeexplosion

Tror jag har matlådor så det räcker nu ett tag hahaha.. svåraste uppdraget nu.. hur får jag in dem i frysen...
 
 

Gulligaste

Fick små tårar i ögonen av denna söta morfar! Ååååh vad fint!!!
 Hans dotter skriver på lappen att han ska bli morfar :')
 

Liu-loppet

Kände mig lagomt hurtig när jag satt och tittade på liu-loppet idag medans folket sprang. Nej i sommar lär jag börja springa igen. Man lär ju få till en form innan man blir festerist så man kanske kan behålla någorlunda form under året sen hahaha. Det var i alla fall mina fina Muttrar och FM som sprang i två lag och jisses va bra bra de var! Hejja hejja! Det sjukaste var att den snabbaste på milen sprang på 33 minuter! Hur sjukt är inte det? den snabbaste på 5 km var typ 13-15 nåt. Tänk vilket jäkla tempo milen springarna måste haft! Galet imponerande. Har i alla fall varit en väldigt bra dag. Har lämnat in reflektionen, inte så bra tyvärr men det bästa jag kunde med den tiden jag har haft. Sen gick mattelektionen jätte bra! Jag och Cissi förstod äntligen något och klarade alla uppgifter innan lektionen var slut. Så SKÖNT! Har haft sån matte svacka sen jag fick omtenta i envarren så nu behöver jag något positivt. 
Imorgon firar jag valborg i Linköping för första gången! Ska fira denna med FM och Muttrarna och dagen börjar med mysiga aktiviteter för att sedan övergå till fest. Gud så bra! Jag längtar! Håller tummarna på att väderprognosen inte stämmer däremot... Vill inte ha regn!!!
 
 

Fantastiskt

Är helt slut i huvudet efter en lång dag. Har arbetat mycket med tryck nu på eftermiddagen och samtidigt arbetat med en hemsk reflektion på designprojektet vi har just nu. Jag är nämligen inte allt för bra på att börja texter. Är mer tekniskt lagd än att skriva. Föredrar ärligt talat att räkna matte framför att skriva! DET NI! Som ni kanske märkt här på bloggen hehe. Jag är en felstavare och särskrivande liten monkey när det gäller sms och internet. Allt detta är pga. att jag är så jäklarns stressad när jag skriver saker. Så ni får verkligen ursäkta mina fula felstavade inlägg. Särskilt du Camilla som är efter mig som en fluga och mår så dåligt över mina särskrivningar. Jag ska bättra mig. Försöka i alla fall! Tills dess, jag vet att du gillar mig ändå, hihi. Har dessutom fått en galet bra och rolig nyhet idag! Jag har nämligen fått ett asbra sommarjobb som jag bara kunde drömma om förut. Berättar mer när jag vet mer, men kan säga att det är ett ganska stort företag i alla fall! Ska dessutom jobba skift så det känns spännande. Lär behöva lite pengar och lärodom till framtidens alla planer. 
Nu ska jag skriva lite mer reflektion sen är det dags för sängen. Ha det gött allihopa!
 
P.s. Fick en chock när jag såg på tv nyss, min kusin är med på tv i en reklam! Coolt ju! På trean dessutom så ingen lokal reklam. Grattis kusin att du fick bli med! Nu håller jag tummarna att du kommer in dit du vill i höst! 
 
 
 
 

Sponsrad video: ColorShow – Maybelline New York

 

 

Jag älskar nagellack även fast jag själv inte är en expert direkt. Min syster sitter ofta och experimenterar med nagellack och jag gillar dem med starka färger och nyanser! Jag skäms när mina naglar inte är målade och när de är avskalade... Just nu äger jag inte så många roliga färger. Men nu när csn har kommit och sommaren ligger runt hörnet så ska jag definitivt satsa på att köpa något färgglatt och personligt nagellack. De är dessutom bra pris på dem för en student! Har testat detta nagellack men då en gammal nyans, det satt bra och hade en bred borste så man fick på det lätt och det satt bra.

 

Något som märks just nu är att alla börjar ha sina naglar personliga och ska signalera vem man är. I alla fall just denna stund som man bär det. Det är sjukt snyggt med fixade naglar och en snygg färg, att vi visar våra naglar allt mer har nog med att vi har vår teknologi. Nu för tiden går vi alla med smartphones där vi använder fingrarna och vi visar dem hela tiden. Ingen går med handen i fickan utan folk på stan går ju faktiskt med mobil/väska i handen och då syns naglarna. Vilket gör att vi vill ha snygga naglar. 

 

Jag tycker om Maybelline New York och deras smink och nagellack. De är färgsprakande, stiliga och har sådana vackra färger. Maybelline är inte bara en av de världsledande inom smink, skönhet och nagellack. Maybelline kommer även pryda modellernas naglar på catwalken under New York Fashion Week med sin kollektion "Colorshow". En färgsprakande kollektion för dina naglar. Så passa på att ha samma naglar som modellerna! 

 

 
 
 

Sponsrat inlägg

Miniponnysar

Åh Sandras faster har så himlans söta ponnysar!! Var där och gosade sist jag var hem. Så mys! [bildbomb]
 
 

Angelica Blick

Fy fy fy fy! Jag missade heeelt att jag skulle klicka hem mina älskade plagg från Angelica Blicks kollektion för bikbok igår.. jag som var så taggad på att äga dessa fina. Nu får jag gå på jakt någonannanstans...
 
 

Svar på frågor

Har fått lite frågor både i kommentarer och faktiskt på mejlen. Tycker det är roligt att ni intresserar er och vågar fråga! Så tänkte ta några snabba svar här nu så fler får svar på frågor som ni kanske egentligen funderar på. 
 
 
- Hur är det att bo i studentlägenhet är grannarna bra och lägenheten?

Jo det är faktiskt underbart bra! Jag känner mig trygg här på Colonia och grannarna är bra även fast jag inte träffar dem så ofta. Man brukar lyckas ses när man är ute på krogen någonstans och då pratar man. Det är ju inte lika mycket gemenskap mellan grannarna när man bor i lägenhet som i korridor som det kallas. Där delar man kök och vardagsrum så då är man mer med varandra. Här är det enbart när Colonia annordnar träffar och när man pratar i korridoren mellan alla rum. Men efter ett tag börjar man lära känna allt fler grannar. Träffade fyra stycken personer igår som tydligen är mina grannar. Jätte trevliga dem också, de hade grillkväll tillsammans så får se om det blir mer sånt med grannarna i framtiden. Studenter här i Linköping är ruskigt trevliga.
 
-Vad är detta FM? vad gör ni för något? Varför blev du vald?
FM är en förkortning på FestMaskineriet. Alltså de som annordnar evenemang och fester på maskinsektionen. Ja Bland annat, det finns många fler som gör detta. FM har bland annat hand om arrangemangen Ölstopet och LeMans. Ölstopet är faktiskt väldigt snart och det är nuvarande FM som arrangerar detta medans vi muttrar får hjälpa till. Detta är som en stor utepub med lite band och gött häng. Längtar som tusan till detta! LeMans är trampbilstävlingen som jag fotade i höstas. En av de största trampbilstävlingarna faktiskt. En fullspäckad helg med sittningar, fest och tävling. Detta blir det första arrangemanget som jag kommer vara med att göra till hela skolan. Ska bli så spännande! 
varför jag blev vald vet jag ärligt talat inte. var så nervös när de ropade upp min nominering inför alla på vårmötet... Jag hörde dock något om att jag verkar vara glad, social, ful dialekt och att jag kan hantera en blogg, nåt. Haha.. så nervös var jag. Men jag tror jag får följa med på detta äventyr för jag är expert på att ge folk galna minnen och roliga pinsamma historier. Sen så älskar jag att leka i vektorprogram så det passar ju Tryck och biljett.
 
- Har du tid med skolan nu när du är med i FM?
Såklart hamnar skolan lite i skymundan samtidigt som man pluggar mer. Att ha dötid accepteras inte längre utan man blir faktiskt bättre på att planera varje minut på dagen och veckorna. Man lär lära sig detta för att klara sig. Jag tror faktiskt att jag kan klara detta bra. Gillar när jag vet vad jag ska göra och när och jag behöver lära mig att planera bättre. Det tråkiga är ju att familj, pojkvän och vänner blir mindre prioriterade... Men jag kämpar och försöker hinna med allt. 
 
-Varför måste du bära denna reflex?
Detta undrar vi muttrar också ibland.. Den  är ju inte direkt charmig när man ska gå på stan men det är en kul grej. Man får mycket uppmärksamhet om man gillar sånt haha. Men det har i alla fall med att man ska se vilka som kommer bli FM nästa år och det är en del av invigningen till att bli FM. Den är faktiskt väldigt praktisk när man är ute och ränner.
 
-Vad tycker Jonas om att du blivit med i FM?
han tycker såklart att det är jobbigt men han tycker också att det är roligt att jag får vara med om det. Han har ju varit tillsammans med mig sen jag var blyg och ofestlig. Så nu är det en ganska stor differans. Visst jag är fortfarande blyg ibland men släpper det mer och mer desto bekvämare jag blir i mig själv. Han har fått en mycket starkare tjej genom att jag flyttade. Men jag håller tummarna för att vi ska kunna fixa detta och att vi hittar kryphål i tiden så vi kan ses. Han är min prins och jag vill inte förlora honom.
 
 
 
 

Muttermys

Igår blev det en helkväll/eftermiddag/natt med mina fina muttrar. Shit vilka sommarkänslor man fick när solen titta fram och vi hade linnen på oss till sent på kvällen. Mysfaktorn vad hög! Passade även på att ta med min nya kamera en stund för att testa. Har däremot inte lärt mig alla intställningar än.. men det kommer nog snart. Blir sjukt bra bildkvalité och ljus i bilderna. Bilderna som är här är helt oredigerade. Ska försöka lära mig kameran lite mer nu hihi. Men den är sjukt rolig att ha och göra med. 
Har i alla fall suttit ute nästan hela dagen så är alldeles varm och flammig nu! SÅÅÅ SKÖNT! Har haft gött häng med FM och muttrar hela dagen, vilket gäng! Ska träffas imorgon igen och fortsätta vårat arbete. Mycket nu helt enkelt, men mycket kul. 
 
P.s Nu har Rebecka varit igång igen.. inatt gjorde jag något som man aldrig bör göra. Jag kom fram till att jag skulle ju ha shorts idag. Sååå min slutsats var att det är sjukt smart om jag rakar benen (klockan 2 på natten efter utgång) så jag kunde ta sovmorgon.. Så gjorde jag och idag har jag fått lida för detta. Hade rakat benen utan tvål och utan insmörj med enbart lite vatten och engångshyvel. Detta resulterade i massor av små sår och stora röda svidande områden på benen. DUMT GJORT! Aldrig mer aldrig mer..
 
 

Lumix GM1

Har äntligen fått hem min 20års present! Lumix GM1! Är så nöjd hittils och längtar tills jag hinner kika på den mer. Har dock skrivit reflektionsdokument och tränat idag så inte haft mycket tid över... Men vi får se, snart kanske man får lite tid i alla fall. Ska nu iväg på festivallen som då är en fest med massor av lokala artister och så har man ovven på, låter galet mysigt. Ska dit med mina fina muttrar. Vissa muttrar är redan igång med FM men tyvärr så lära jag laga mat och fixa dokumenten innan jag skulle hinna iväg. Så nu ska jag slänga i mig maten och sticka!
 
Fler bilder får komma sen på kameran!
 

Castle of my childhood

Hos mormor och morfar mår man som bäst, det är som ett lugn drar över en och man trivs. Varje gång man kommer dit har mormor hittat nån ny inredningsdetalj och morfar målat om en möbel. Ja här trivs jag och att fira påsk där är det ultimata.
 
 
 
 
 
 
 

20

Jaa nu har jag fyllt 20! Galet va gammal jag börjar bli, inte riktigt haha. Men jag får gå på systemet! Tentan gick skit vad den kändes iaf så får ladda om. Nu ringde Christine och sa åt mig att vi ska åka på roliga äventyr! Så nu kör vi! Firar med champagne och njuter. Tack allihopa för era fina grattishälsningar!! Blir glad för varenda en och har faktiskt gått igenom hela fb nu haha. Ska svara på dem sen men nu ska jag ha kul! Puss på er alla :*
 
 

linköping

Jag är kär i denna stad ♡ galet att jag fyller 20 imorgon... är jag så stor? Neeeeej! 
Uppdateringar kommer bättras från och med nu när jag är i linköping igen och inte har familjen här ♡
 
 

Olympia travet

Har haft kalas och gått på trav idag, sjuukt bra dag och äntligen träffat släkten. Marcus Hellners medalj från stafetten var på plats på travet och vi fick testa att ha den runt halsen. Jag förstår nu varför de behöver lägga den runt jackan och krångla. Fy vad tung den är! Mäktigt var det minsta ordet jag kan beskriva detta med. Kommer nog aldrig hålla i en sån igen. Vacker var den dessutom! Nej jag är så nöjd med dagen! Tack släkten för alla fina presenter, är så nöjd och vet garanterat att allt kommer komma till användning! <3 kram på er!!
 
 

Hemliga ävMtyret

Så hemligt det kan bli
 
 
 

Gårkvällen

Var på O'learys med familjen, Jonas och Viktor  igår. Hade det sjukt trevligt och gud så gott det är med ribs. Efter maten körde vi bowling och jag förlorade såklart... satte några snygga strikes men missa lite väl många gånger.. tusan. Pappa kom ikapp mig det sista han gjorde desutom. Men men kul var det! Just nu sitter jag och pluggar Envarre (matte) hos Jonas har en mysig hund till sällskap i alla fall. Sorry att jag inte hinner uppdatera så mycket men när man är hemma i borlänge så går all tid åt och de stunder man hinner uppdatera så går det inte genom telefonen. Har i alla fall en fullspäckad helg framför mig med middag, utgång, ridning, trav och kalas. Ska bli super!!
 
 

dalarna

Hemma i dalarna nu med familjen och har fått krama om jonas.  Underbrt ♡ Har inte dator så kan tyvärr inte lägga upp bilder just nu.
Kram på er alla!

Valla gård

 
 

Birds

 
 

Vår promenad

 
 
Var på en promenad med Leila och Christine, eller snarare jag gick först själv och fotade sen mötte jag dem. Trevligt och skönt med frisk luft och lite terapi för kroppen. Har haft mycket och göra nu senaste tiden och inte blir det mindre. Men kul har jag, som tusan! Börjar dock bli nervös för omtentan... håll tummarna för mig!
 
 

M-aktivas

Vilken grym dag jag hade igår! Mina fina muttervänner är verkligen ett grymt gäng som jag redan gillar otroligt mycket. Allt gick i alla fall super igår och jag fick en fin ros av min fina mamma och en fin servettros av mormor, ja nu menar jag såklart FM mamma och mormor. Ska inte säga annat än att kvällen var fantastisk och att alla borde vara m-aktiva. Idag har jag i alla fall varit upp med tuppen och fixat lite grejer. Har suttit med plugget hela dagen och är så trött på det just nu. Texterna på min dator flyter bara ihop och jag blir att se suddigt. Så nu slutar jag för dagen. Det är hopplöst och lönlöst att göra mer. Just nu tvättar jag istället och lagar bakpotatis. Bästa kombon! Ska städa rummet också så jag kan lämna ett snyggt rum när jag åker hem på onsdag. Så skönt att komma hem och fira påsk. Inte lika skönt att jag lär plugga till omtenta när jag väl är ledig. Men sånt är studentlivet. De har sina toppar och dalar. 
 
 

Mäktigt

Älskar att kika skidfilmer och detta är faktiskt från igår när det var JOI, Jon Olsson Invitational. Jäklar vad rysningar jag får av musiken och åkningen! Hade varit mäktigt att vara där!
 

Smile and dance

 
 

Candy skull

 
 
Lekte med photoshop en stund här på morgonen. Hittade en gammal bild på Sandra som jag fotade för längsesedan. Min snygging!

Morgonstund

Efter en rad av hetsiga dagar så är det så skönt att vara kvar i sängen såpass länge som ja är nu. Ligger i sängen o käkar grönsaker o dippar i creme freiche. Jag är nöjd ja! Måste försöka rädda min röst till ikväll. Ska nämligen gyckla för första gången idag på scen inför så många maskinare. Hjälp. Men det ska nog gå bra. Ska först jobba på att få min röst tillbaka. Honung har jag hört är bra. Hade i alla fall en fantastiskt rolig kväll igår och tog det ganska lugnt eftersom jag skulle ut idag igen. Det roligaste med kvällen var nog allas härliga "All around the world" outfits. Jag var native america och var fortfrande mutter samtidigt så reflex är snyggt har jag hört! 
 
 
 
 

jag hann!

Hann precis diska, duscha och fixa 6 matlådor! Nöjd tjej! Gjorde brocolli receptet jag la upp bild på igår. Skitgott ju! Nu ska jag springa till sängen och ta det lugnt. Natti folket! 
 
 

Vilken dag

Jag kan inte annat än säga att jag har haft en sjukt kul dag med sjukt kul folk! Nu ska jag laga mat sen ska jag nog dejta sängen... fy så trött jag är haha, vilken galen tid jag har framför mig!
 
Tyvärr no updates idag så ni får vänta o njuta av min tysthet hehe. 
 

Brocolli

Jag handlade i helgen och fick då med mig brocolli och blomkål. Jag älskar blomkål så därför rök de med meeeen... Funderade vad jag skulle göra med dessa och fann ett recept! Hur glaaad blir jag inte när jag inser att jag har allt på receptet redan och jag köpte inte blomkålen i onödan. Nöjd student. Ser galet smarrigt ut för den delen. Ska i alla fall iväg nu och gyckelträna, hektiskt schema men så är det. Har sjukt kul i alla fall! Föresten är det fortfarande regningt och äckligt här i Linköping. Men jag ska inte klaga! Hemma är det tydligen snö?! whaaaat. Så att det regnar gör mig inte så mycket om man jämför. Tycker jag matchar min fina reflexväst med min lila jacka i alla fall. Tror jag borde bli en stylista. Japp om min karriär som civilingenjör skiter sig så blir jag bannemig stylista. 
 
 

FM Mutter!

Äntligen får jag skrika det högt! Jag är nu officiellt med i FM 14/15, Festmaskineriet!! Just nu är jag en mutter som det kallas och jag ska lära mig allt från min mamma i nuvarande FM. Gårdagens möte var tog sjukt lång tid men det var det värt för när vi väl blev valda så var det sån lättnad och sån glädje, Vilket gäng! Vi fick efteråt gå på en pub där vi fick mat och öl från våra kära föräldrar och deras. Sedan blev det små roliga äventyr som slutade i min lägenhet sent in på natten. Gud så kul jag hade! Det var däremot inte lika kul att stiga upp idag men bannemig jag gjorde det och jag var på seminariet och resterande delen av dagen. Vi ska nu bära våra västar fram till skiftet så alla kommer se mig gå runt och se ut som ett litet vilset barn. Mitt rum är desutom heelt inklistrat i FM märken nu. Hittar dem på de allra märkligaste ställerna. Så jag blir påmind om det hela tiden. Börjar smått förstå vad jag gett mig in på och jag är verkligen super taggad på detta och det har redan rivstartats upp. Busy all day and night framöver. Får komma ikapp i påsk igen men jag sköter mig ändå. Sitter ju här nu och skriver sammanfattningar på projektarbetet vi har. Men word krånglade för tillfället så tog tag i att säga detta till er. Så nu hoppas jag att många söker till Maskinteknologssektionen så jag får Välkomna/nolla er! (borlängebor nu får ni smyga fram) :D Vi är ju faktiskt väääldigt många från Borlänge (2st i FM) med i alla festerier/högt uppsatta poster tills nästa år. Både på maskin och i andra sektioner hihi. 
 
Föresten blev jag nå blöt på vägen hem från Rung idag eller? Aldrig varit med om mer regn än när jag var bara 100meter hemifrån. Men inte är jag bitter, inte mycket som kan ta bort leendet jag har inombords just nu! 
 
vi är äntligen födda!
 
 
 
 

Nerver

Nervös inför morgondagens vårmöte, men jag är också så jäkla peppad! Om det går som jag vill så kommer jag äntligen kunna berätta för er vad jag gått och hållt på så länge. Tagga!! För övrigt är jag nu ensam i lägenheten vilket känns trök.. Har sovit så fruktansvärt bra denna vecka då jag haft min trygghet i närheten av mig. Nu blir de fram med extratäcket och krama det istället haha. Tur jag trivs så bra i min lägenhet. Jag blir alltid så glad när jag kommer in och tänder ljusen och ljusslingorna. Detta är ju mitt hem nu även fast Dalarna fortfarande är hem hem. Som jag är glad att jag fick denna lägenhet och att mina föräldrar är så underbara och hjälpte mig fixa till den till vad den är idag. Tappade föresten bort min älskade sjal igår... vart är du sjalen? :( Cyklade förbi campus på väg till hanna men nej ingen sjal... 
 
 
 
 

Gårdagen

Sorry för att jag inte uppdaterade igår men satt aldrig med datorn mer än plugg. Var i alla fall upp i tid för att gymma med christine sen blev det plugg och mys med jonas. På kvällen kämpade vi för att få biljetter till festen och vi lyckades! Så det blev en rolig fest med dans och trevligt folk. Nu ska jag och Jonas snart sticka och handla men först städning och planera vad jag behöver. Har beslutsångest för "lovet" i slutet av april. Hade ju tänkt åka utomlands med tjejerna i klassen men matten faila jag... vilket innebär prov på min födelsedag. Vilket innebär att man inte kan åka utomlands en vecka. Men får se hur jag gör. Funderar hur jag vill fira min 20 års dag!
 
 
 

Sponsrad video: Max crispy fries

Många trodde detta var ett aprilskämt som Max gjorde men nej, det är faktiskt sant! De ska lansera nya strips! Som jag och min mamma har diskuterat många gånger... Max har godast strips. Nu ska de ha överträffat sig själva med sina nya crispy fries och jag kan då säga att jag är sugen på att testa. Framtagen av noga utvalda potatissorter samt att dem friteras med skalet på och smaksätts med portugisiskt havssalt. De ska vara krispiga då de är extra tunna och smaken ska vara förstärkt med skalet. Mums säger jag! Det är första gången Max byter ut sina pommes frites sedan starten 1968 och det har tagit 7 år för att komma på denna lösning och nu kan jag knappt vänta på att få pröva! Synd att max ligger en bit ifrån mig. Men ska definitvt ta en biltur med Jonas dit i helgen! Love my pommes <3
 

Se och klicka på videon för mer information!
 
 
Sponsrat inlägg
 

Outfit

Skulle testa kläderna jag köpte idag. Kanske inte blev så bra bilder men såhär ser de ut i alla fall!
 
 
Allt är ifrån H&M utom skärpet som är begagnat

Dagens

Här kommer lite bilder från dagen. Har shoppat samt njutit av solen i staden sen tog jag och Jonas en öl och käkade lite mat på Platås uteservering. Det var verkligen jätte gott och så mysigt! Har faktiskt varit in på stan två gånger. Först för att prata med pensionärer och idag gick det faktiskt jätte bra! Vi fick många fler kontaktpersoner och vi träffade många intressanta och roliga som gjorde arbetet så mycket intressantare. Haha  gurkans kebabvagn stod på torget idag dessutom. Gurkan var med i sveriges värsta bilförare förut. Orkar inte att han har en kebabvagn...
 

Shopping

När jag och Jonas var på stan så hittade jag äntligen min älskade gråa kjol! Jag har letat och hållt kik på hemsidan men nej.. det fanns aldrig i rätt storlek. Men nu! Jag är kär! Passade dessutom att köpa smycken. Halsbandet har kostat 149kr men kostade nu 25. Galet bra för studentkassan!
Skärpet till spetsklänningen är begagnat som jag fått av mormor.
 
 

ICA reklamen

Ja den var fejk, första aprilskämt från ICA som jag fick sponsra. Jag är inte helt knäpp som vissa faktiskt trodde att jag var ett tag, *host david *host.
 
 

Thaigryta

Jag och Jonas gjorde thaigryta! Gaaah älskar den och så lättlagad! Keldas curry thai soppa är den gjord på. Sen tillsätter jag bara kyckling, cachewnötter samt paprika.
 
 (Förlåt för de dåliga bilderna, den övre är från google)
 

Tips

Tips till alla där ute som vill spara pengar! Ha diskmedlet i en vattenspruta istället. blanda med mycket vatten så kommer du spara på flaskan mycket mer! Kolla jag har haft samma diskmedel sen vi började. Alltså sen augusti. 
 
 

Sponsrad video: Leksands knäckebröd

 Lyckades ta bort förra inlägget men här kommer det igen. Leksands knäckebröd är ju allmänt känt att det är gott bröd helt enkelt. Men något som jag har upptäckt att alla på nätet pratar om så är det knäckebrödspizzan! Den verkar galet god och jag ska definitivt testa att göra en. Tänk att både få en krispig och mjuk yta, den perfekta pizzan. Dessutom väldigt ekonomisk för oss studenter. Receptet som görs på filmen är förra årets Vinnare Marina. 
 
Recept:
Grunda med smör. Bre sedan en sås av tomatpuré, svartpeppar och rödlök över brödet. Lägg på gustafskorv, cocktailtomater och riven chiliost. Grädda tio minuter på 200 grader och garnera med oregano. Vik ihop och vips; snabbmellis!
 
Har du en knäckepizza som är godare än detta och du vill tävla med? Surfa in på knäckepizza.se och lämna ditt bidrag.
 
 
 
Sponsrat inlägg

Kroki

Idag hade vi kroki på en av labbarna i design. Jätte intressant! Denna gång hade vi en kvinna som modell vilket var svårare än mannen. Vi fick även olika övningar som att skugga fram personen utan konturer. Efter det hade vi en färglära lab som var riktigt intressant. Komplementfärger är fränt!
 
 
 
 
 

Nya gardiner

Eftersom det börjar bli så ljust ute så måste jag byta ut mina älskade gardiner som annars bleknar.. Mamma hade tagit med sig gardiner sist hon var här så bytte till dem för tillfället i alla fall. Visst det är inte samma mysighetskänsla men ljust och fräsht blev det! Ser mycket bättre ut i verkligheten än på bild. (Fläckarna på gardinen är där jag har blött ner för att få bort vikningar) Sen är de vitare i verkligheten, blev galet gula på bilderna.
 
 

Dagens

Helt skakis efter ett hårt boxningspass där till och med Jonas hängde med på. Han hade inga skor men vi åkte och köpte ett par i all hast och hann ändå till träningen haha vilken panik. Grymt pass i alla fall och skönt att ta ut all ilska över tentan! Fick hämta ett brev på posten idag också! Jätte kul, hade köpt en datorväska samt en body lotion som jag vet att jag tål. VS <3 Nej nu lär jag skynda mig, ingen sovmorgon imorgon inte! Ha det bra allihopa!!
 
 

Älskling på väg

Åh min fina pojk tog en spontan tur hit så om en halvtimme bör han vara här. Som jag längtat! Äntligen får jag krama om min fina några dagar innan han ska hem på jobbsaker. Det är ganska jobbigt att hålla igång ett långdistansförhållande men jag tycker vi klarar det ganska bra. Jag har blivit starkare och han har börjat träffa nytt folk och vi litar på varandra. I början var det ju jobbigt att veta att den andra var på fest och inte hade tid för den andre(okej det kanske var värst för jonas). Men ja nu har vi vant oss. Ibland ses vi varannan vecka(händer typ aldrig) ibland inte ens en gång i månaden. Men vi pratar varje kväll innan vi somnar och dessutom lite efter skolan. Så det känns inte som det är så stort avstånd i alla fall. Nej det fungerar helt enkelt. Jobbigt men det går. Nästa år kommer ju kanske bli ännu svårare men vi kan klara det. Våra värsta bråk handlar nog enbart om jobb. Och det är inte ens bråk. Vi är nog ganska lättsamma människor av oss i alla fall mot varandra. Det är skönt!
 
 

Äckliga tenta...

Ja idag fick jag beskedet eller snarare jag fick inte beskedet. Ja som sagt mattetentan som jag diskuterade för två veckor sen, den som jag lyckades rätta lärarnas facit på. Den har jag tydligen inte klarat.. Jag som hade fått upp förhoppningar att jag faktiskt hade klarat det. Men nej. Idag skulle man ha fått på studentportalen om man klarat de och klarar man det inte så kommer ingenting upp. Vilket det inte gjorde för mig. Så nu förändrades alla mina planer helt. Jag hade tänkt att kanske ta en utomlandsresa i april på omtenta-p med några klasskamrater. Men detta går ju ej nu. Sen får jag lov o ha en tenta på min födelsedag 23 april mellan 14-19... äckligt. Men men nu är det så och jag får helt enkelt acceptera det. Egentligen är denna tenta inte meningen att vara vår omtenta men jag vill hellre försöka nu så jag kanske kan få gå på min kusins student i sommar! Så nu vet du Johanna, jag kämpar verkligen för att få fira dig <3 Vi får se om jag åker hem och pluggar hemma till provet eller om jag firar påsk ensam i linköping haha. Vi får se! Jag ska klara det i alla fall! Ger inte upp och ska kämpa! Denna tenta ska ner! Nu får vi hålla tummarna på att jag klarat mekanik tentan iaf!
 
Jag och Hanna hade föresten en supermysig middag med fläskfile och curly fries. MUMS!
 
 
 

Sponsrad video: Revolutionerande ICA glasses

 
 
Något som jag alltid som student känner mig betyngd av är att handla. Kommer jag verkligen ihåg allt som jag ska handla? Vad är det för kaloriintag i dessa produkter? Vad kostar varorna? Ja det är mycket bekymmer med att handla helt enkelt. Jag har flera gånger försökt tänkt på lösningar. Shoppinglistan på kylskåpet är ju en klassiker som tyvärr inte alltid fungerar. Dessutom vart ska man ha shoppinglistan och strykpennan när man ändå har hela famnen och korgen fylld med produkter. Det går ju inte! Men nu har äntligen min favoritbutik lanserat något nytt revolutionerande, ICA Glasses!! Hur bra verkar inte detta? Liksom den märker av direkt något fattas och jag slipper ha en ful shoppinglista på kylskåpet. Den hjälper mig också att handla smart i butiken samt räkna kalorier. Nej denna uppfinning är något jag kommer införskaffa och ha tillgänglig i vardagen. Älska ICA! Tänk jag får mina händer fria och kan styra allt med mina ögon... Ja ni kanske inte förstår vad jag menar exakt. Men se denna film så kommer ni få all info ni behöver!
 
 
Sponsrat inlägg
 
 


Instagram RSS 2.0