Bal

Var på stan nu på kvällen och timeat och bra så var det bal då! Jätte fina klänningar och alla dansade runt på stan! Häftigt!
 
 

Smultronstället

Var i Söderköping och käkade glass på Smultronstället. Galet vad gott det var! Mysigt att äntligen få komma tillbaka dit. Vi har nämligen åkt göta kanal för några år sedan så då var vi där. Fick massor av minnen tillbaka. Jag, Lina och Freddy sprang runt och testade på att vara fjortisar en dag i den staden. Kan säga att tanter hatade en haha.
 
 

irritation

Något som verkligen kan göra mig irriterad är när folk sitter vid bord på tåg och sen inte ens använder det?! Alla platser på detta tåg är valfria alltså inte bokningsbara. Då sitter det ensamma personer vid platser där bord finns och utnyttjar det inte?! Gah! Här sitter jag och behöver egentligen upp med datorn för att kunna göra tentor. Men min plats har inte ens ett vikbart bord.. så nu får jag sitta och repetera formler i knät istället. får ladda ner tentor på mobilen o kika på den.. dock får man ont i ryggen av att sitta såhär. Nej nu ser vi det positiva! Jag kan de flesta metoderna nu i alla fall till tentan. Hur jag använder dem sen är inte fullt klart än hehe.




Food

 

mattefika

På nolle-P hade vi en fadder vid namn Jocke som alltid hjälpte oss och hade mattelektion och bakade till oss. Helt underbart och guld värt. Nu har han helt plötsligt mattefika med oss igen inför provet på måndag!!! jag älskar det!!!! Kanske var lite väl glupska jag o christine... men äääsch de är gott! Desutom börjar jag känna att matten är helt okej! Världen behöver fler fadder jockisar ♡




Tenta-P på g






grillkväll

Efter en lång dag med gym, tentaplugg, tentaplugg och ytterligare tentaplugg och lite ångest däremellan så avslutades kvällen med grill tillsammans med galet härliga männsikor. Var så fruktansvärt gott att få kött!! Jag som länsar min frys på allt äckligt man kan tänka sig för att inte behöva slänga mat när jag ska hem... morgondagens matlåda... den slår allt.. fiskpinnar och frysta grönsaker som blivit upptinade i micro. mums. Nej men ärligt talat jag hatar att slänga mat och därför får jag lida pin med att äta all skit som är kvar. Därav extra glad över grillen idag! Hur mattetentan känns är en definitionsfråga. Visst de är en hel vecka kvar men har ett x antal andra saker att fixa så kan inte lägga all tid på matten... att jag dessutom lär hem på en kurs som pågår i 4 timmar för att totalt ha en restid på 8 timmar känns inte allt för peppande mitt i ångesten. Men men jag löser det. Denna tenta ska jag klara! Jag kommer klara den!! heja hejja




kvällspromenad

Jag, Christine och Laila tog oss en promenad kring linköping såhär på kvällen! Skulle bara gå till ryd men sen sluta vi aldrig gå utan hamnade i stan och vandrade. fick ihop 7.88 km så känns gött! hela hemvägen var uppförsbacke också så det är bra. Imorgon blir det gym på morgonen också innan tentaplugget börjar seriöst. Är sjukt nervös hur det ska kännas då. beredd på det värsta. ..




en sämre..

Söndags eftermiddag spenderas i lägenheten skrivandes på en reflektion som i mitt huvud bara blir oklarare och oklarare. Vad som kan rädda mig nu är en promenad ikväll med vänner. gah varför måste det vara soligt när man ska plugga... får ångest av att sitta inne och min skärm är för blank för utomhusplugg. behöver sommarlov nu känner jag. Matten tar jag tag i imorgon. ska se till att kämpa mig igenom denna reflektion så jag kan släppa den helt imorgon. hejja mig!!




Fredag

Mys i parken med några klasskamrater!
 
 
 

Bimmers of Sweden

Precis hemkommen från en heldag med vänner och BMW bilar. Haft sjukt kul och sett många galet snygga bilar. Har inte varit lika igång och fotat detta år men fick lite bilder. Jonas fotade med stora kameran så får se dem sen. I alla fall så vann Jonas en utlottning och fick en åktur tillsammans med en förare som vunnit bmw cup två gånger. Han kör alltså galet fort på en bana! Så Inför en kurva låg han 130 när Jonas tittade. Galet! Har varit skifint väder så kommer nog ha en shortsbränna inatt. Charmy. Det blev dock störtregn på eftermiddagen men det innebar att vi fick tillåtelse att köra segway i över 20minuteer helt utan att någon annan orkade köra. Detta är något jag alltid velat testa och nu har jag det. Var ruskigt kul enligt mig. 
 
 
 

gårkvällen

var som att va på mallorca igen, linkan levererar sjukt härligt ♡

























torsdagsmys

Myser med lite folk från klassen! kanske sista gången innan skolan är slut så passar på♡














Solen skiner idag

Njutit i solen idag och arbetat med projektarbetet. Imorgon ska vi ha slutpresentation och jag är så jäkla nervös. Jag hatälskar att presentera.Men det måste göras och jag brukar kunna vara bra på det. Lär komma igång först. Att säga hej är inte min grej då jag tappar rösten i början hehe. Men det ska nog gå bra i alla fall! Lite svårt att göra ett tal och lära sig det på en dag men det fungerar. I alla fall så ska jag snart på fadderutbildning för att lära mig lite hyss. Sjukt att andra terminen snart är klar... Är bara en inlämning 27e och envariabelprov den 2a.. shit. Tenta-P börjar alltså på lördag men då ska jag vara i Mantorp på BMW-träffen som jag är på varje år. 
 
Föresten... Det som jag verkligen avskyr med de första riktigt varma dagarna är ballerinaskor. Jag var dum nog att ta på mig för små dessutom.. så nu lider jag med skavsår runt hela fötterna och har gått som en clown hela dagen. Varför gör jag alltid detta misstag?
 
 
 

Chaimys

Blev lite behövligt mys med Christine och Cissi idag, så galet skönt att ses lite längre igen!
 
 
 
 

Details

 
 

This is me

 
 
Ja det här är jag idag i alla fall. Med mina skrattgropar, oplockade ögonbryn, torra läppar, ögonsåren och sneda tand. Jag är inte perfekt men jag älskar mig för den jag är och försöker hitta det positiva. Alla har sina svaga punkter men det gäller att finna det fina i det. Hade jag inte haft mina sår vid ögonen så hade jag inte varit samma bekka. Kanske hade kunnat sett lite gladare ut oftare men det är en del av mig och så är det. Förut photoshopade jag bort dem jämt för jag tyckte jag såg så negativ ut på bilder men bannemig det är ju såhär jag ser ut. Ska bli bättre på att inte dölja dem men det är svårt ibland. Varför jag har dessa sår är för jag var duktig nog att ramla på ett element när jag var liten. Duktig tjej! 
 

Stolt kusin

Min kusin fick det fina stipendiet att åka till Australien i 4 veckor för att vara hos travtränare och jobba. Tror det var det första som delades ut? Sjukt mäktigt i alla fall och är så stolt över henne! Nu vill jag se mer bilder och film från hennes resa. Här är i alla fall 3 minuter som Wången har lagt upp på youtube. Gah nu vill jag resa med min fina vän. Minns att vi alltid tänkt att vi ska ta oss till Thailand eftersom vi missade det som små.. De få gånger 1-2 gånger jag varit i thailand var inte hon med och alla gånger hon var där så har jag inte varit med.. Men vi ska nog kunna matcha nåt nån gång! 
 
 

Roofhanger

 

saknar en ängel






Lugnet

Måste bara älska kombinationen av doftljus och en mumsig smoothie, vilket lugn!
Föresten så har jag en liten häst i min lägenhet nu. Ceasar är hans namn. 
 
 

FM 14/15

Idag blev det officiellt! Nu är vi FM 14/15 och alla tog sig över mållinjen och fick slänga av sig muttervästen. Vilken vacker syn! Den glädjen som spreds i mig när jag äntligen kan gå runt och förstå att den där lilla drömmen jag hade på Nolle-P i höstas den har blivit sann. Jag ska få bära den underbara stassen!! Jag har taggat detta så länge och nu är det äntligen här! Nej fy är så känslosam just nu så jag gråter ju för allt. Men det är bara ren glädje. Har funnit såna fruktansvärt fina människor som jag kommer dela mycket tid med framöver. Visst vi kommer nöta på varandra och ryta ifrån men det viktigaste är att vi är ett lag och vi gör allt tillsammans. Denna hetsiga prövning vi har haft på oss sen i april har varit en lärorik läxa som jag kommer ta åt mig och göra bra saker av. Det var intensivt men bannemig jag tycker vi klarade det galant! Ni är guld gänget!! Men framförallt vill jag verkligen säga tack till mina fina pateter! Ni har varit grymma iår!! Min mamma Tove är helt fantastisk på tryck och jag har mycket att leva upp till. Det känns verkligen skönt att jag har henne vid min sida. Sen har jag ju min fantastiska tryckkompis Jossan och hennes mor Jennie! GAH Guld värda!!! Såklart är resten av gänget också guld värda men nu snacka jag post relaterat, pöss :* Nej nu ska jag dra i mig min smoothie och träna lite. Jag ville bara säga detta och sen säga att jag mår så bra SÅ BRA just nu!!  
 
P.S In och gilla FM-skvaller på FB :D
 
 
 

Linkan

Påväg tillbaka till Linköping efter en lyckad teoridel av truckutbildningen. Hoppas körningen ska gå bra nästa gång jag kommer på kurs. Har i alla fall haft det bra dessa få timmar i dalarna. Ska tillbaka 29e för en kurs till den 30e så mycket småturer fram och tillbaka hela tiden nu. Men det ska det bli värt när man väl börjar jobba. Inte mycket kvar av skolan nu. Slutar på fredag och imorgon ska två delar in och kryssas av på listan. Efter det har jag en slutredovisning, en reflektion och sen matte tentan kvar. Ska bli skönt att vila huvudet i sommar och ladda batterierna för en höst fylld av aktiviteter. Idag fyller föresten min underbara farmor Kristina år! Grattis till dig!! Hoppas vi ses på elitloppet om jag nu hinner och har råd. Ska kämpa för det i alla fall. Hann ju med en  middag med familjen och farmor igår och det var galet gott och behövligt. Freddy hade gjort hemmagjord pizza och sen muffins till efterätt. Hon bakar ju jämt och jag missar ju allt nere i Linköping. Nu fick jag i alla fall testa och mums vad gott det var!
 
 
 
 

Söndagsmys

Äntligen typ klar med design uppgiften! Kämpat sen jag kom till dalarna och efter bråk och slit är jag klar. Det sköna var att jag kunde ju rita utomhus så fick njuta nån timme i alla fall. Har bara utskriften kvar att göra sen är jag helt klar. Håller tummarna att jag får godkänt. Vet att Mats hatade på min modell men jag har kämpat med resten av bladen. Hann till och med hälsa på Sandra ett bra tag nu på kvällen! Solade och pratade ut så hade en perfekt eftermiddag. Kändes som vi inte har varit ifrån varandra alls, det är så det ska kännas med en riktig vän. SKÖNT! Hoppas vi kan komma på nåt bus i sommar tillsammans.  Här nedan ser ni i alla fall min slutrendering. Jag är inte expert på att rita men jag lär mig sakta men säkert. Nöjd med tanke på den tiden jag har haft på mig. 
 
 
 
 

Underbart

 
Har precis käkat grillad oxfilé, om jag är nöjd? Så jäkla nöjd! Mysigt att vara hemma i dalarna en snabbis och hälsa på lite folk men ja främst plugga och gå på truckutbildning.  Men jag är glad ändå! 
 
 

fruktansvärt bra dag

Haft det så otroligt kul på ölstopet idag! Att jobba i bar med alla underbara människor var jättekul!! Desutom var vädret helt fantastiskt så allt var toppen.   Tyvärr hoppade min knäskål ur led när jag skulle hämta dricka så nu har jag en linda på och har ont. . Men håller tummarna att det är okej imorgon för vill kunna njuta av allt som händer då. Det känns redan bättre men knät är ostabilt så är lite läskigt. Men detta förstör inte dagen för fem öre! Gah ska leva på denna dag så länge! !! 
 
 

Underbara mat

Lyxade till lunchen lite! Snart ska jag ha en workshop med användargruppen pensionärer, spännande!
 
 
 
 
 

2014-05-13

Idag fick jag mig en rejäl dip på mattelektionen. Kände hur fruktansvärt svårt det var och kände att det var jobbigt att jag inte klarade matte tentan på andra försöket heller, försämrade mig till och med. Nej det var inte kul. Sen att Mats(Designläraren) inte gillade min figur hjälpte inte. Men jag och Cissi kämpade på och mot slutet av lektionen så förstod vi vad vi gjorde för något. Så jäkla bra! Älskar när man kan hjälpa varandra så tillslut gick jag därifrån välmående. På kvällen så tog jag och Christine en välbehövlig promenad så blev pigg i huvudet igen så det känns bra. Däremot fick jag tråkiga besked från en fin vän till mig så vill bara hem och krama sönder vännen min. 
 
Nej nu ska jag köra en 7-minutes och lägga mig! Behöver sömn för kommande dagar.
P.s. Har gjort något som jag lovat mig själv att aldrig någonsin göra.. nämligen kört paintball. Däremot blev jag aldrig träffad men träffade 1-2 pers, inte 100 då ena gömde sig så bra. Men det var galet kul!!
 
 
 

Vardagen

Vardagen flyter på som den ska men kan säga att tempot är extremt upptempat. Att vara blivande festerist och kombinera den stressigaste perioden i projekten är inte det lättaste och många sena nätter och tidiga morgonar är det enda som hjälper. Idag är jag däremot sjukt nöjd med mitt arbete. Jag har hunnit med att redigera bilder till FM, planera tröjor, gjort projektarbete, skrivit rapport och sen hann jag otroligt nog med att göra figuren till andra designkursen. Herregud vad nöjd jag är! Däremot är jag helt slut i huvudet nu och min rapportdel börjar bli luddig. Måste definitivt kika igenom den i ett piggare tillstånd. Passar på att testa mina presenter lite till. Fick Chai pulver av min kära syster så nu testade jag att skumma mjölk och se hur det smakade... Jomenvisst! UNDERBART! Blir att tänka på mina och Sandras mysdagar hemma hos henne med Chai. Perfekt present syrran Tack sååå galet mycket, gör en student lycklig i vardagen! Sen kikade jag närmare på halsbandet jag fick av min kusins tjej. Wow vad fint det var!! Gillar enkla stilrena halsband som man kan ha på sig jämt och sova med. Tack tack tack <3
 
Föresten visst blir bilderna sjuukt bra! Har fortfarande inte redigerat dessa bilder som är tagna med nya kameran. Effekterna tillhör den. Så jag är nööjd! Men ja lär fortfarande lära mig lite mer om den. 
Sommaren närmar sig med stormsteg känner jag. Mina dagar är planerade in i minsta detalj och att försöka hinna med träning är svårt. Imorgon ska jag dock tvinga mig till gymmet. Däremot är jag uppe och rör mig mycket och sitter inte stilla så ofta så har faktiskt tränat mer genom detta. Men jag behöver springa lite mer och köra lite tyngre. Nej imorgon får det bli ett hårt pass så jag får lida pin när jag ska jobba med Ölstopet. Det låter bra tycker jag!
 
Ska föresten hem en snabbis i helgen för att gå på truckutbildning till stora enso. Ska bli sjukt spännande att se vad allt är egentligen. Har ju inte kört truck förut precis så blir bra med en ny erfarenhet. 
 
 
 
 
 

Tv mys




Mantorp

Är på Mantorp med min älskling och tittar på drifting. Vill också sitta i en bil nu!! 







Fredagsmys

Äntligen är jag förenad med min fina igen! Har det bra gött med plockmat och tv-mys medans vi lyssnar och smygkikar på alla toga människor utanför. Saknat denna man så enormt så ska bli skönt att spendera helgen med honom. Han hade desutom med sig lite av presenterna plus hans present till mig. Vad glad jag blev! Världens goaste! Sjukt snygg klocka som är lite mer som ett armband. I like it! Tack för alla fina presenter familjen, Jonas och Erika <3
 
 

Dagens mys

Idag började första dagen av promote, sjukt kul att få träffa folk och prata. Daniel och den vandrande ölen är dagens favorit idag, orkar inte att jag skrattar åt en ölskylt som har ben. I alla fall så har vi har det bra mysigt på vårat camp i skolan. Dagens tävling var pynta skylten så det var kul att få se allas ideér och pynt. Nej nu ska jag vidare mot nya äventyr, fest ikväll och i helgen kommer Jonas, så taggad!
 
P.s någon som kan hitta kära Humlan Hugo? Vi saknar honom...
 
 

Ölstopet 2014

 
Äntligen kan promoten börja för årets göttigaste häng, nämligen Ölstopet! Ska bli sjukt kul att få jobba med ett så stort evenemang och jag hoppas att folk är lika taggade som jag. För att beskriva Ölstopet så kan man säga att det är en enorm utomhuspub där flera olika ölsorter serveras och att testa på öl är alltid kul. Det kommer vara bra och mysiga band som ska spela, bland annat:
 
 

Om Roshambo:
Roshambo står för melodiös indiepop från Värmlands skogar.
Med en nyligen släppt EP i ryggen har Roshambo agerat förband åt Mando Diao samt prisats som Årets Nykomling på Manifestgalan. Influenser: WU LYF & Kings Of Leon
logovit

Om Pro Radical:

Fem glada studentgrabbar som gillar att spela musik och dricka öl. Grundades för drygt två år sedan och har sedan dess erövrat världen med både eget material och covers.
pro_radical

Om Edvin Ingberg:
Edvin är en före detta läkarstudent från Hälsouniversitetet som varit elgitarrist i olika band, och som på senare tid börjat spela akustiskt.
Han har bland annat fyllt Flamman med sin skönsång och spelar för det mesta sina favoriter av kända singer-songwriters.

 

Så tagga tagga tagga! 

 

LÄS MER PÅ ÖLSTOPET

 
 

Ölstopet 2014 from Festmaskineriet on Vimeo.


kameratest & mys

Förra veckan var jag med Christine en eftermiddag och pratade ikapp och hjälpte till med designen. Sjuukt mysigt! Testade desutom på min nya kamera lite där och lekte med effekter. Alla dessa bilder är oredigerade och jag är galet nöjd med kameran! Ska dock lära mig lite mer om den så jag förstår vad jag gör för just nu klickar jag runt överallt utan att fatta. Men ja kvalitén är skitbra! Den har dessutom asbra effekter som är användbara om jag skickar bilderna direkt till mobilen så jag kan ladda upp snabbt! Ska bara fixa så blogg.se fungerar i mobilen och se till att Wifi direct stämmer med min mobil, Lite teknik krångel men det är på g!
 
 

Formgivningskurs

Har haft en fruktansvärt bra dag, matten gick bra, designen gick bra och alla har varit så himla goa och glada så det har smittat av sig! Sen hade jag en sån underbar kväll igår också. Middagen var jätte trevlig och när jag kom hem låg jag på sängen i nystädade rummet och för första gången låg jag i sängen med min nya pläd. Underbar terapi när man sydde och titta på GOT. Är i någorluna fas i designkursen så det känns bra. Nu är det dock det värsta kvar... Att rita en bild. Rita är som sagt inte min grej. Jag kan göra vektorbilder(jag lär mig i alla fall) men att rita vyer som ska vara presentationsbilder... nej nej nej. Jag måste träna! Kan i alla fall berätta nu vad mitt sommarjobb är då jag har skrivit under och dylikt nu. Jag ska vara driftoperatör på Stora enso i sommar! Sjukt spännande och kul att testa på skiftjobb. Ska på truckkurs också så det kan bli kul. Jag är så jäkla glad att jag fick detta jobb då det är rätt svårt att få jobb där. Dessutom har flera av mina vänner också fått jobb där så kul kul kul! Ska jobba hela sommaren detta år så blir en aningens mer jobb än jag haft förut då jag enbart haft 5 veckorsjobb. Att Jonas jobbar på SSAB känns också rätt kul. Vi är på de två stora företagen i borlänge hihi. Däremot kommer antagligen våra arbetstider krocka men hoppas få någon form av mini semester, typ weekend nån gång i sommar i alla fall. Kommer ju sitta mycket med planering inför hösten också så behöver lite semester i alla fall. Fick i present från silja Line att jag får åka på en resa för 50% billigare så blir nog en kryssning också! Härligt!
 
 

Nystädat

Så skönt att äntligen ha ett nystädat rum, tvätten fixad, matlådor fixade och nu bär det av mot kuk-middag(ursäkta språket men detta är min post, klipp unt klistra står det för lite sådär snyggt). Ska bli sjukt trevligt att få träffas och prata och käka tillsammans. Igår hade vi desutom mys hos hemma med övernattning för att fira att Hemliga var avklarat och att det gick bra! Grym helg <3
 
p.s älskar pläden jag fick i 20-års present och den snygga bilen och boken jag fick av mormor.
 
 
 
woopsie dålig kvalite på bilderna..

Sponsrad video: 3xAmsterdam - dag 2

Att resa är någonting som jag älskar och önskar att jag kunde göra oftare. Vilket jag ska! Har redan mycket planerat och en Euro trip är garanterat. På Euro trip så finns ett stopp som jag själv tycker att alla borde ha med. Amsterdam! Vilken stad! Den verkar spännande och har mycket av allt att erbjuda. Man vill ju kunna säga att jag har varit där. Att resa runt i världen och kolla på olika sevärdheter är sjukt najs. Jag har sett mycket på mina resor. Vilket har gett mig ännu mer ressug. Det saknas dock mycket på min karta än. Därför tycker jag att det är synd om personer som inte har upplevt en utomlandsresa. För man har gått miste om en otrolig upplevelse. Men det är inte över. Du kan likaväl göra det nu, ta en spontan resa och packa väskan! Det kommer bli det bästa du har gjort på länge. Klicka på videon så får du mer info om hur du kan Vinna en resa till Amsterdam samt så får du smarta restips!
 
Denna video är dag 2 som du får uppleva
 
Konst och gallerier är i fokus i avsnitt 2. Vi besöker Noord, där vi träffar konstnären Zorro, och fikar sedan på det alternativa caféet Noordelicht. Dessutom kliver vi rakt in i Rembrants värld i det nyrenoverade Rijksmuseeum, tar en svängom på den frigjorda nattklubben NYX, innan vi rundar av med lite god nattamat från FEBO-automaterna.
 
Sponsratt inlägg

Helgpaus

Kommer inte kunna blogga något i helgen samt idag då jag har arrangemang hela helgen. Hoppas ni förstår. Kommer tillbaka på måndag! Tänkte så ni visste redan nu :) Kram på er alla!!

Sitt inte stilla

 
Jag rör ju på mig i alla fall haha... Precis hemkommen från en mysig kväll med tjejerna. Kikade på filmen pineapple express. Sjuuuk film men kul och lättsam. Saknat att träffas men nu fick vi in en lucka att ses på så det var bra. Dagen har i alla fall varit mysig och trevlig. Vi har de bra kul här! Saknar dock jonas väldigt mycket nu.. hinner aldrig prata ordentligt med honom. Han jobbar när jag har tid att prata och jag muttrar runt när han har tid. På kvällen är han slut när jag inte är slut... så det krockar. Men vi hittar tid för varandra. Vi börjar sakta lära oss hur. Det är svårt men vi är bra tillsammans,  ruskigt bra! 
Imorgon är det massa fix med hemliga. Men ska klämma in ett gympass och en morgon promenad.  Blir bra det! Har sjuk träningsvärk i magen efter alla skratt de senaste dagarna. Hur sjukt är inte det? Godnatt allesammans! !  
 
 
 

krigare

Vi muttrar är krigare idag! Hade fruktansvärt kul dag igår med massa lek och dans. Idag myser vi och fixar lite saker. snart är det hemliga... galet vad kul det ska bli att ha sitt första arrangemang!  Hoppas alla är taggade för det är vi!!
 
 


Instagram RSS 2.0