nails check

precis klar med naglarna! Hår och smink kvar. Tagga nyår!!






Kusinerna

Fotograferade mina fina kusiner för några veckor sedan. Nu har de äntligen gett julklapparna så jag kan visa upp lite bilder här. Blir så glad när jag ser dessa bilder för det är verkligen dem i ett nötskal! Busiga charmknuttar!  Gillar er ja!
 
 
 
 
 
 
 

mat♥

Det bästa med att vara hemma förutom familj och vänner är nog maten! Kött kött kött! Mums!
Imorgon blir det nyårsfirande och det firas med mina älskade vänner! Hoppas på en fantastisk kväll med mycket skratt. Funderar på att sätta mig ned och skriva lite minnen från 2013 men får se. Är helt slut efter behandlingen och lär få lite sömn inatt.




Dec. 30, 2013

Sitter här med Matlab, tänk att ett program kan vara så tråkigt... men nu kom det ju fram en gigantisk bläckfisk! Kanske lite intressant i alla fall! Hehe..




Behandling

Idag har jag följt med min farmor på en sorts behandling. Minns tyvärr inte vad de hette och vad maskinen hette... men får förklara så bra som möjligt. Farmor får en behandling för att läka hennes brutna handled snabbare och för att hon mår bra och får energi av den. Jag fick göra lite annorlunda då vi försöker ta reda på mina allergier och vad som orsakar min anding och lite sånt. Därför fick jag först testas av olila ämnen vad jag hade i kroppen som jag var känslig mot. När det var ett ämne som jag reagerade på lät maskinen mycket och en mätare visade värden på över 60. 40-50 var normalt. Jag visste sedan innan att jag var känslig mot katter och pollen. Dessa reagerade maskinen enbart lite på. Det den däremot reagera starkt på var aluminium, något svampämne och sedan nåt radioaktivt ämne. Dessa överskott av ämnen hade jag kanske fått ifrån gardacil sprutan och de kunde påverka att jag har allergier för annat. Fick massor av information om att den sprutan antagligen inte hjälper mot livmoderhalscancer. Om detta är sant vet jag ej. Men jag kan tänka mig att det ligger en sanning i det. Medicin branschen är väldigt styrd av pengar. Det var en ganska cool maskin men jag förstod inte så mycket. Ska tillbaka dit den 7e och kan förklara mer då.

Hon sa även att anledningen varför jag vaknar på natten vid 1 tiden är för att all ilska jag håller inne tas ut då genom levern. Hm... ja jag håller inne mycket ilska då jag inte vågar säga ifrån till folk. I alla fall så fick jag reda på mycket som kan bidra till att jag har andningsproblem och en klump i halsen. Så vi får se. Jag måste våga bli arg på folk nu alltså hehe se upp.

Men ja nu ska jag iaf ha en magnet på magen i en vecka som ska hjälpa till att ta bort dessa ämnen ur kroppen. Spännande var detta i alla fall! Hoppas att jag får nåt mer svar nästa gång! :)




Sandra 18 år

Igår var vi ut och firade och idag blir det laserdoom! Vi firar vår fina vän sandra som fyller 18år äntligen! ! Ska bli sjukt kul! hipp hipp hurra sandra ♥ Nu har vi känt varandra i ca 5 år! Känns som jag alltid varit vän med dig men så länge är det ännu inte. Satsar på många fler år ♥

love you!!







MATLAB

Hej å hå vad jag inte uppskattar plugget just nu... sitter med programmerings programmet matlab. Är allmänt trött o nedstämd och vet inte riktigt varför. Denna vinter, var är den...? blev så glad när jag såg snön igen men nu.. nej nu är jag nere igen. Vad ska man ta sig till? Har inte heller tid eller pengar för sälen. Idag ska jag i alla fall avnjuta min ben&Jerry som jag väntat på sen julafton!
Nu fortsätter jag med plugget... ciao!




kan inte sitta

Idag får jag pina för gårdagen. Jag och sandra gymmade nämligen igår! Det hjälpte inte att jag kanske tog i lite för hårt i vissa övningar.. Har som sagt inte gymmat ordentligt på typ ett halvår. Nån gång då o då bara. Men det var jätte roligt att äntligen få göra nåt med kroppen och ja även fast det är en pina i alla benmuskler idag så är det värt det. Vi körde alltså ben igår. Innan det så gick vi runt på kupolens mellandagsrea men tyvärr hittade ingen av oss nånting. .. men det var trevligt ändå! Skönt att få prata ur sig. Just nu sitter jag hos Jonas och funderar på om jag borde åka hem och börja plugga lite i alla fall. Tråkigt...




Klockor

Passar på att köpa klockor nu när det är rea! Fick med mig dessa två till priset av en! Har länge velat ha en guldfärgad klocka och en rosėfärgad.
Nu har hela släkten åkt hem och vi är ensamma igen. Det är skönt samtidigt som det är tomt. Har haft en trevlig jul men synd att det inte fanns snö...







Juldagen

Igår blev det bolanche på juldagen! Hade en trevlig kväll men det var galet mycket folk. Men det var kul att träffa alla igen!
Tog inga bilder däremot... men lovisa tog några stycken så nu lånar jag in dem här :) fina tjejer ♥






Jul i Romme

 

Fotografen Molly

 
 
Image and video hosting by TinyPic

mys

Så himla mysigt i julrummet. Nu är släkten samlad och paketen utdelade snart blir det julmat!




god jul ♥




Uppesittarkväll

ikväll firar vi jul med farmor och daniel. Dessutom är det uppesittarkväll på bingolotto! myys!!!




London Shopping

Ja förutom den fina nyårsklänningen jag köpte i London så hittade jag lite till. Har ännu en gång köpt mig en dream bra från VS.. hihi.. Mina VS behåar är värda sitt pris för det finns inga som sitter bättre och är finare än dem!! Vägen till mitt hjärta är nog genom underkläder, jag köper hellre fina såna än kläder, sant! Sen handlade jag i mängder på Topshop och nån liknande Hollister affär. Men glömde visst att ta kort från de fynden. Men här har ni det mesta! 
Jeans, leggings med mönster, tröjor, underkläder och läppglans kan summera det hela. Som sagt var jag inte där för shoppingens skull men känner att det inte är lång tid tills jag är tillbaka för nu har jag fått smak för London och jag släpper det inte!
 
 
 
 

Nyårsklänningen

På Topshop i London fann jag min nyårslänning! Har letat efter en paljettlänning sen i höstas men inte funnit någon tillräckligt bra, men nuså! Dessutom petetite storlek så att jag slapp sy om den på längden, äntligen ett plagg jag kan ha utan att korta ned den :')
 
 
 
 

julgranen

Ja nu har vi klätt julgranen och papoa lyckades övertala eller nja han fråga inte ens haha, han hängde upp lif kulor i granen ;) Stolt leksing är han som vågar gå emot mammas strikta julgransregler. Haha vi får se hur mycket mamma ska tjata om de där kulorna i jul. ..




Så mycket bättre

efter en fin julfilm och så mycket bättre så klär vi granen. Nu är julen snart här! föresten gud vad bra så mycket bättre är. Så fina låtar det var idag och vilken gemenskap. Många låtar från förra veckans avsnitt är med på min spellista nu. Dessutom har jag öppnat ögonen för agnes låt amazing. Mysigt.
Jo föresten en till sak. Jag älskat the hobbit filmerna! Finns det någon film som får en att rysa och känna så mycket som dem filmerna? inte enligt mig. Musiken i filmerna är så mäktig och alla karaktärer.. Jag har inte varit sagan om ringen fan förut men efter jag såg första the hobbit filmen så gillar jag dem mycket mer.




mys

Äntligen julinspirerad mat!! Längtat!!




dalarna♥

Äntligen hemma i älskade dalarna! ♥ kärlek!!




3 år

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 3 år. Tänk om du inte hade övertygat mig o min familj att jag skulle få åka till sälen där du var. Då hade vi nog inte varit tillsammans. Sen att det blev just denna dag kan vi nog tacka sälenarbetarna 2010 för. De var nämligen duktiga på att ge dig lite för mycket av en viss dryck. Denna dryck fick dig dock att
fråga chans, hihi. Ja du frågade bokstavligt talat chans... charmtrollet!
Idag har jag i alla fall haft en underbar dag med blommor, god mat och bio! Helt perfekt ♥ Älskar dig min prins♥








internet

internet slutar aldrig att förvåna mig.. vad har jag lyckats skriva in mig på nu.. får små "presenter" från okänd destination hemskickat till mig. Jaja tack och bock! Spar in pengar på det haha.




vernissage

Ursäkta för att jag inte har uppdaterat något på bloggen. Varit lite väl mycket ... men snart är det lov och jag får njuta i några dagar i alla fall!! Har i alla fall haft vernissage(utställning) av projektet idag. Känns så himla bra när alla fina människor kommer och ger beröm till produkten. värmer så mycket! Igår hann jag klämma in middag och obsdagspub på flamman med mina fina vänner. Tyvärr skakade mats på min telefon varje gång jag tog kort så blev mest bara sudd. Men det var i alla fall jätte mysigt. Vet ni vad? Min sjukt duktiga kusin Johanna har fårr stipendie för att åka till Australien på praktik! Sjukt bra jobbat!! Inte alls avis hihi. Så stolt över henne!! :')
En annan rolig sak är att jag och jonas firar 3 år tillsammans imorgon. Det är också galet! Tänk vad tiden går fort!






London

Sitter på flyget påväg hem från London. Vilken resa det har varit! Så mycket intryck på så lite tid. Är galet taggad på julen nu efter att ha sett allt julmys här. Och vilka fantastiska byggnader och pubar det finns i denna stad av överraskningar. Nej jag är helnöjd! Tillbaka till plugget nu då. Sitter just nu på flyget och skriver rapport, härligt det!


Film scen

 
Att sitta själv och arbeta med dokument och ha utsikt över plan som lyfter får mig att känna att jag är med i någon film. Vuxen känner jag mig också haha.

Stockholm

Ja nu är jag på väg mot Arlanda efter en trevlig lunch med Vincent. Jätte kul att träffa honom igen. Vi käkade på kungshallen vilket jag aldrig gjort förut. var lite kul, kändes som Usa när man hade så mycket valmöjligheter. Stockholm, vad fint det är när alla fönster är julpyntade och ljusen skiner överallt! Var tvungen att ta upp kameran lite i alla fall. Nu ska jag dock sitta själv på arlanda och invänta familjen som tyvärr blir lite sena. Får arbeta med reflektionsdokument under tiden.
Ha en trevlig lördag allesammans!





på väg

nu är det inte långt borta! london här kommer jag!! Fast först en stund i Stockholm!




Victoria's Secret Fashion show 2013

Här har ni showen föresten! UNDERBART!!
 
 

Pusta ut

Idag hade vi alltså slutpresentationen av projektet som vi har arbetat med denna höst. Har inte kunnat sova ordentligt på en vecka på grund av all nervositet och hjärnan har gått på högvarv. Men vi satte det banne mig! Min älskade grupp skötte sig perfekt och jag är så stolt över oss! Feedbacken vi fick från vissa var ju underbar! Många sa att vi borde gå till nåt företag och föreslå vår produkt. Det värmer verkligen i hjärtat och det känns som att man kanske har valt rätt utbilning och man en bekräftelse att man kanske är lite kreativ ändå. När man dessutom får en klapp och ett bra jobbat av handledaren så känner man stolthet över sin grupp! Dags att börja tro på sig själv! Nu kör vi sista spurten med vår fina Gathergo. 
Nu ska jag gosa ner mig till Victoria secret fashion show och imorgon blir det London!!!
 
Min presentationsbild:
 
 
 

Fullvarv

Just nu går min hjärna på fullvarv. Jag går i skolan 8-5 och när jag kommer hem har jag denna vecka suttit till 11 med projektet och försökt hinna med andra ämnen. Tyvärr lyckas jag inte studera så mycket annat än projektet... När jag ska sova så går projektet runt i huvudet så sömnen är inte bra. Nej fy nu vill jag få detta överstökat innan jag går in i väggen. Tur jag har London i helgen i alla fall. Dock kommer jag hela tiden ha panik över det jag inte hinner göra i skolan då.  T.ex MATLAB och reflektionsdokument. GAH! Inget blir bra! Ge mig JUL... NU!
 
Drömmer mig tillbaka till Mallorca med älsklingen...
 
 
 
 
 
 
 

jonas tattoo

Ja nu är ännu en del av hans full sleeve klar. Inte mycket kvar nu. Typ en på innersidan av armen sen ifyllning emellan tatueringarna. Många undrar vad jag tycker om tatueringar och jag kan säga att jag gillar dem. Fast det kan inte vara vad som helst! Jag tycker inte om när folk gör nån fläck här o var på armen tex men aldrig gör en sleeve av det. Men sleeve är sjukt snyggt på både tjejer och killar. Dock inte min stil direkt. Kan dock tänka mig att tatuera mig nån gång. Men vill vara helt säker på den först. Har många tankar i alla fall. sen är ju jag dock inte så bra på att hantera nålar och smärta på det sättet så vi får se hehe. Kanske inte så bra om man svimmar av.



jonas har änglar och demoner tema på armen

städning

När pojken har stuckit hem och jag kommer hem till en tom lägenhet så var jag bara tvungen att städa. dessutom var det ganska mycket disk då vi inte hann diska igår... inte bra att skjuta på disk! Men nu känner jag mig taggad på lite plugg och att packa väskan till London! Lyssnar på julmusik och njuter så det känns bra fast jag är ensam. Nu är bara frågan... vad tar man med sig till london?!

före



efter
(disken som syns nu är ren och fin)



tattoo time

Nu är jonas och gör klart tatueringen han börjadr på sist vi var här. Skönt att smiliesen försvinner haha. Medans han plågas så tränar jag på tal och funderar över reflektionsdokument på projektet. Sjukt att det snart är över. Och vår baby ska plockas isär! Känns fruktansvärt tycker jag. Vi har ändå utvecklat vår skräpplockare hela dena termin och att bara släppa den känns jätte konstigt. Särkskilt när vi fått så bra feedback från företagen. Men men vi kanske får dra igång den nån gång igen. vem vet ;)




färgsättning

När man äntligen är klar med predentationsbilden så ska man färglägga den. gjorde som tur var upp en mängd kopior på bilden så jag skulle kunna arbeta med olika färgval. Det är svårt att veta vart och hur färgerna ska placeras. vår imageboard är grön, orange och svart därav måste produkten innehålla dessa. Svårt!








Yummy

Jonas och jag lagade en fantastiskt god thaigryta! Jonas som i vanliga fall verkligen hatar thaimat(han älskar china mat dock), han älskade den och ville ha mer! Synd att ja lär ha matlådor haha. Istället gjorde jag en supergod Smoothie med massor av frukt och bär. 
 
Nu ska jag hoppa i säng. Har suttit uppe med att kolla igenom rapporten för projektarbetet. Galet att det snart är slut. Både skönt och jätte tråkigt!
 
 
 
 
 

thaigryta

Gaaah va go den blev! tips köp kelda spicy thai soppa. receptet jag hittade på med allt ja hade hemma:-kelda spicy thai soppa-kycklingfile-cashewnötter-torkad aprikos-röd paprika-Cremé fraichebörja med att steka kycklingen i små kuber. sedan häller du i soppan i stekpannan. Sist lägger du till alla ingredienser du vill ha! Voila du har en supergo thaigryta som är lagomt stark!

snökaos

det var snökaos igår! Men jag tog mig ut på en promenad iaf! Mys. Jonas gjorde pannkakor åt mig så jag kände mig som ett barn igen :')

Gamla Linköping Julmarknad 3

Och sista bilderna från julmarknaden!
 
 
 

Gamla Linköping Julmarknad 2

Här kommer lite fler bilder  :)
 
 
 

Gamla Linköping Julmarknad

Här kommer några av bilderna som jag fotade på julmarknaden. Det var verkligen jätte mysigt där!
 
 

LuciaKraballen

Igåe var det kravall! Alltså krav på overall fest. oskar linnros uppträdde och jag var inte jätte pepp på att se han då jag inte riktigt tänkt på hans låtar. Men efter första tonen så var jag såld! Sjukt vad bra han var live! Dessutom var min käre vän Anna på plats så tillslut hamnade vi nästan längst fram Tack vare allt tryck bakifrån från folkmassan. Galet bra är han i alla fall! Vi hade en jätte trevlig förfest hos grabbarna i klassen som har flyttat ihop. Ja kvällen var toppen helt enkelt! mycket dans!




2a advent

Det snöar galet mycket ute och jag sitter här inne och skissar skräpplockare. Dessutom har jag varm choklad. Mums! Dagen börjar bra!




Julmarknad bildredigering

Funderar över vilken redigering på bilderna som är bäst.. den ljusa eller den röda hm! 
 
 
 
 
 

Frozen

 

Scrambled eggs

Jonas gjorde super goda scrambled eggs medans jag var i duschen. Underbart! Har knappt ätit detta förut så jag är positivt överaskad. Snart blir det julmarknad wiho!
 
 

Vinterland

Älskar att vakna upp till detta fina vinterland! Äntligen ser det ljust ut när man drar upp gardinen!
 
 

Nelly

Lite wanties från Nelly
 

Shopping

Ja jag vill shoppa jag vill shoppa så sjuuukt mycket just nu. Gaaah! SÅ ska jag till London men kommer inte hinna shoppa... som tur var så har jag och syster planerat att smita iväg till Victoria's Secret iaf! Kan ju inte låta bli om jag har chansen hehe..  Men i alla fall! Den blåa paljettklänningen från IvyRevel är galet snygg! Om man ändå hade haft pengarna.. GAH! Inte bra att kolla på modebloggar...
 
 






fredagsmys

Idol final och jag o prinsen njuter av en go tacos! Så mysigt!! Imorgon blir det dessutom julmarknad och på kvällen är det fest och oskar linnros är på scenen!






Fredagsmys

Alldeles lagomt till julmarknaden imorgon så kom snön! Så härligt! Slutade precis skolan så sitter nu hemma och redigerar lite bilder från en fotografering jag gjorde hemma i Borlänge. Bilderna kanske kommer upp efter jul. Vi får se. det är nämligen julklappar till folk.
Ikväll är det idol final och jag och Jonas ska laga tacos!! Så gott!!




Mobbing

Min tremänning hade delat denna på facebook och dessa killar har verkligen rätt. Folk måste börja agera när mobbing sker. Hjärtskärande att se denna film inte för att killarna mobbas utan för att folk bara väljer att gå förbi. Jag älskar verkligen tjejen som trots sin storlek ställer sig emellan och försvarar. Nej denna video gav mig en tankeställare och jag hoppas den ger andra det också.
Ta hand om er allisammans!
Kram Rebecka
 
 

Julmys igen

Ännu fler bilder från mina små julhörnor i lägenheten.
De mesta av inredningen kommer ifrån IDe-A, www.ide-a.se
 
 
 
 
 
 
 
 

Julmys

Nu har jag äntligen fått in lite julmys i rummet. Tack kära mamma <3 
Och tack Jonas för att du lagade mitt fina 50mm objektiv!! 800kr mer jag kan spendera i London!
 
 
Det mesta av mina julpynt kommer från IDe-A, www.ide-a.se
 
 

gratis är gott

Som student så betyder Lunchföreläsning gratis mat och intressant lärande. win win! gott med kyckling!




Mässa

Maskinsektionen har sina egna arbetsmässodagar just nu så idag är det jätte intressanta föreläsningen. Bland annat om intervjuteknik. Dessutom är projektet med racingbilen här. Tror banne mig att jag ska vara med i det projektet om nåt år. Så intressant!








skissteknik

Ja så här härligt har jag det. Sitter ensam i designstudion och försöker mig på en presebtationsbild till vår skräpplockare. Går väl sådär men börjar bli bättre. Är faktsikt roligt att leka med skuggning har jag märkt. Så istället för att fokusera på själva uppritningen av den riktiga bilden så kladdar jag runt på en snabb skiss av den. Blev förvånat nog ganska nöjd med fulskissen. Borde kanske dra hem nu och laga lite mat och kika in matlab innan Jonas kommer. Ska bli så skönt att ha honom här!










Study hard

Ja nu har jag setat på samma plats sen jag slutade skolan idag. Äntligen lyckats installera MATLAB! Men lyckas fortfarande inte lösa uppgiften vi har... så tråkigt. Jag vill verkligen få till den. Ska lämnas in på torsdag med färdigställd rapport. hallå paniken som jag har?!
Tur det inte bara är jag som har panik för detta.
Har samtidigt suttit med presentationsbild till projektet och det går sådär. Perspektiv är svårt!




1a advent

Så mysigt hemma i Romme nu. Mammas butik är galet mysig!








Linköping

Nu är man hemma i linköping igen. Känns både skönt och jobbigt på samma gång. Plugget startade direkt med projekt fix. Vill även tacka mina fina vänner för en trevlig gårdag på bolanche och hos mig. Verkligen jätte trevligt!
Nu är det bara två veckor kvar till London. Jippie!!





Instagram RSS 2.0